25.04.2018 02:46:56

12.02.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

Výhled na rok 2012

Analytické oddělní Centrálního registru dlužníků a mezinárodního sytému CERD  se přiklání k negativním vyhlídkám na oživení trhu a očekává koncem roku 2012 návrat recese.

Recese bude mnohem intenzivnější než v letech 2009 a 2010.

Negativní výhledy a znaky přicházející recese:

1)      Předluženost USA a některých velkých státu EU

2)      Vyšší výdaje na zbrojení

3)      Nárůst ceny investičního zlata (komodita navazující na měny)

4)      Navyšování populace v rozvojových státech a nárůstu chudoby (destabilizace rozvojových států)

5)      Postupné nasycení čínského trhu a uzavírání trhů severoamerických

6)      Pomalý nárůst nezaměstnaných a výrazný nárůst lidí na samé hranici chudoby

CERD v současné době se očekává, že dojde k postupné změně doposud zažitých tržních mechanizmů národních i globálních ekonomik.