24.01.2018 06:06:26

12.11.2017 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

Exekutoři potápějí drancováním politické strany!

Politické strany budou měnit strategii. Budou se snažit více zavděčit předluženým lidem. Již v současné době lze registrovat zvyšující se počet článku upozorňující na vysokou zadluženost lidí a jejich sociální problémy. Řada vlivných stran, která často podléhala lobby bohatých Exekutorských úřadů si začala uvědomovat změnu referencí voličů, kteří promítnou své ekonomické změny v nadcházejících volbách. Exekutorské úřady potápějí politické strany, drancování drobného majetku v domácností až po majetků osob blízkých mění voličkou základnu. Exekutorské úřady již naplno zneužívají neomezené moci při vstupu do objektů kdy nemusí prokazovat vlastnictví majetku a účelově zabavují majetky osob blízkých a dětí.

V roce 2012 se ještě více prohloubí sociální nejistoty a rozevřou nůžky mezi bohatými a chudými.

Z tisku: Více než čtvrtina (téměř 27 procent) domácí populace žije od výplaty k výplatě a téměř polovina domácností (bezmála 49 procent) je zatížena dluhy. Za poslední rok se finanční situace zhoršila u více než nadpoloviční většiny populace (skoro 59 procent). Vyplývá to z říjnového průzkumu společnosti SANEP.