22.04.2018 20:16:03

12.02.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

Protikorupcni-linka.cz … Kolem Jiřího Pospíšila se vytváří uměle vytvořená hysterie!

Jmenování obávané Lenky Bradáčové do pozice Vrchní státní zástupkyně v Praze je dle médií spojené s odvoláním Jiřího Pospíšila.

Důkazy však pro tyto tvrzení chybí. Jiří Pospíšil se stal mediální loutkou na šachovnici k oslabení ODS.

Protikorupční-linka.cz má informace, že Lenka Bradáčová bude zvolena do funkce i za nového ministra! Spor uvnitř ODS se ji vůbec netýká.

Kdo vydělává na mediálních kauzách?
Strana miliardáře Babiše má jako jediná dostatek financí a vlivu v bezpečnostních a justičních složkách. Může si ta dovolit potichu podporovat tažení vůči zkorumpovaným politikům. Nadační fond proti korupci je hybnou mediální silou k oslabení ČSSD, ODS, TOP 09 a dalších vládních stran. Agresivní státní zástupce Lenka Bradáčová může být jejím základním klíček k vítězstvíve volbách.