25.04.2018 02:52:17

12.02.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

Systém vymáhání a exekucí poškozují Českou ekonomiku

Vrah má po 10 letech čistý štít, dluhy jsou často na doživotí a přecházejí i na sotva narozené děti:

Obchod s dluhy se posunul na úroveň otrokářů. Dlužníci jsou často úmyslně nahnáni do nekonečné spirály dluhů a doživotně drženy na hranici životního minima. Česká republika má nejtvrdší podmínky pro vyhlášení bankrotu. Dlužník je na tom hůře než odsouzení zločinci, neboť dluhy jsou na doživotí a mohou se i dědit.

Soudce plat 60.000,-Kč -100.000,-Kč měsíčně, Soukromý exekutor až 1 miliarda za rok!

Exekutoři a vybraní advokáti dosahují miliardových zisků.  Prostředníky jim dělají často anonymní spekulanti s pohledávkami.

Příjmy spekulantů s dluhy, advokáty a exekutory jsou tajné. Exekutor přitom čerpá privilegia státní moci.

V Exekucích se může skrývat korupce, která sahá až na úroveň soudců:

Protikorupční linka zaznamenala řadu oznámení, jež upozorňují, že za řadou anonymních zahraničních firem stojí exekutoři, soudci a advokáti. Soudci tak mohou nekontrolovatelně rozhodovat ve prospěch svých společností a zisky dělit anonymně v zahraničí.

Exekutorská lobby může financovat i politické strany, zákony jsou postaveny výhradně ve prospěch soukromých exekučních podnikatelů. Finanční toky jsou zcela neprůhledné!