24.01.2018 12:14:13

12.11.2017 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

Eliška Čeřovská - první žaloby jsou podány k soudu.

CERD podal k soudu žaloby na ochranu dobrého jména.

Z důvodu nekalých praktik reportérky Elišky Čeřovské, která bezprecedentně zaútočila na největší protikorupční systém Centrálního registru dlužníků a Centrálního registru dlužníků jako takového a zneužila postavení reportéra se CERD ČR rozhodl poprvé za 10 letou historii věc řešit soudní cestou.

Tyto útoky započaly poté, co CERD ČR prostřednictvím internetu zveřejnil informace o podezření z mediálního podvodu spojeného s propagací měny CZC, CzechCrownCoin.

Pevně věříme, že reportérka Eliška Čeřovská v přímém přenosu ukáže, jak je možné mediálně zaútočit na subjekt, který chrání práva občanů a za svoji historii ochránil tisíce rezidentů před škodami v řádech miliard korun.

Soudní žalobou prokážeme, jaké praktiky se používají při natáčení jednostranných reportáží a jak naopak lze propagovat finanční pyramidovou letadlovou hru pod obchodním označením CZC, která do důsledku mohla důvěřivé investory připravit o více jak 1 miliardu korun.

Důkazem nekalých mediálních her je prvotní masivní propagace CZC, která po zásahu Centrálního registru dlužníků zcela utichla.

V následujících dnech budou podány další žaloby na Elišku Čeřovskou, neboť prokazatelně zneužívá svého postavení reportéra a její osobní ambicí je poškodit zavedenou obchodní značku CERD a funkční protikorupční nástroje.