24.01.2018 06:02:40

12.11.2017 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

Informace ke zneužívání zpravodajství k vlastní obhajobě reportérky Čeřovské

Eliška Čeřovská opětovně zaútočila na největší registr dlužníků a protikorupční linku CERD, poté co se dozvěděla, že její jednání již prověřují orgány ve věci trestně činné.
Její chování považujeme pouze za neobjektivní obranu a zneužití mediálního prostoru formou dalších nesmyslných ataků za účelem vlastní obhajoby.

Zatímco CERD ČR postupuje v souladu se zákonem, TV Prima používá nekalých praktik ve formě mediálního zastrašování, šíření nepodložených pomluv a dalších nesmyslných obvinění.
CERD ČR jakoukoliv existenci vyhrožování odmítá, neboť systém je koncipován tak, aby dokázal čelit fiktivním nařčením ze strany dlužníků ve formě výhrůžek, podvodů, atd.

CERD ČR již vyvrátil první obvinění o nedoručeném výpise k rukám PČR, kdy klient na základě šířené poplašné zprávy podal na registr trestní oznámení ve věci údajného nedoručeného výpisu.

Eliška Čeřovská prostřednictvím TV PRIMA tak může vystavit prostřednictvím zkreslených reportáží řadu uživatelů zpětnému právnímu postihu, neboť jejich jednání je prokazatelně vedeno emotivním rozhodnutím vyvolaného agresivní pode vedením Čeřovské.

TV PRIMA tak v přímém přenosu ukazuje, jak lze zneužít mediálního prostoru k útoku na jakoukoliv právnickou osobu prostřednictvím fiktivních, nebo neověřených informací a tím ji defakto vydírat!

TV PRIMA prokázala, že je zcela zbytečné se k čemukoliv vyjadřovat, neboť hovory jsou poté útržkovitě ve zpravodajtví TV PRIMOU zneužity střihem. Kompletní hovory s Eliškou Čeřovkou a jejím nadřízeným budou předány PČR ze strany CERD.

Centrální registr dlužníků se těší vysoké oblibě věřitelů a proto jakékoliv podobné amatérské útoky na registr jsou bezpředmětné.

Informace k další klamavé reportáži Elišky Čeřovské ze dne 18. 9. 2014, prostřednictvím které zveřejnila stížnost klienta s aktivní službou Moje Závazky a stížností neobdrženého výpisu o bezdlužnosti, který je bez poplatku a nebyl mu doručen:

CERD ČR uvádí, že služba Moje Závazky je služba on-line monitoringu dluhů, kdy lze si bezplatně vygenerovat po dobu funkčnosti této služby zdarma neomezený počet výpisů o bezdlužnosti vlastním tiskem. Výpis o bezdlužnosti musí být z důvodu kontroly relevantnosti údajů vždy v klientské administraci vygenerován.

Reportáž Elišky Čeřovské opět prokazuje, že záměrně neprověřuje informace stěžovatelů a jednostranně odvysílala reportáž za účelem poškození dobrého jmena registru a snahou získat jakékoliv důkazy na obhajobu v rámci již zahájení policejního vyšetřování vůči její osobě.

Upozornění: Jakákoliv nová vyjádření CERD prostřednictvím TV PRIMA jsou fiktivní. CERD nepodlehne podivným mediálním praktikám TV PRIMA, která byla v minulosti pokutována RRTV za neobjektivní reportáže a nadále bude poskytovat služby věřitelům.

Autor: CERD CŘ