24.01.2018 06:05:01

12.11.2017 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

hromadnezaloby.cz (klamavé označení)

K portálu hromadnezaloby.cz (portál podporvaný FTV PRIMA)

Jedná se o soukromý projekt společnosti s ručením omezeným, který používá zavádějícího a klamavého názvu hromadnéžaloby.cz, neboť právní systém České republiky takovýto statut nezná.

Jedná se o obdobný systém projektu poplatkyzpěpt.cz, který také vyzýval prostřednitví vybraných médií občany k takzvaným hromadným žalobám. Místo hromadných žaloby byly podaný dílčí žaloby, kdy výsledkem těchto žalob byla mnohatisícová finanční ztráta za každou žalobu, kterou klienti těchto soukromých webu nyní musí uhradit na vrub stran žalovaných.

Díky mediální podpoře tak lze škodu klientů odhadovat v řádech stovek milionů korun.

Více o poplatkyzpet.cz

Sliby advokátů z akce Poplatky zpět jsou k ničemu, platit budou lidé!

Advokáti Daniel Paľko a Petr Toman, kteří přesvědčili tisíce lidí, aby žalovali banky o vrácení poplatků za vedení hypotečních účtů, ale soudy prohráli, by měli vítězným bankám platit náklady řízení. Veřejně to slíbili.Realita je však jiná"

Jenže z pohledu práva není slib automaticky vykonatelný. Je to jen slib. Není posvěcený soudem. A jde o milióny. Oba advokáti se proto snaží z obřích nákladů prohry vykroutit.

Protikorupční-linka.cz

Skupinu advokátů za projekt poplatkyzpet.cz (bankovnipoplatky.com, atd…) prověřuje Policie. V krátkodobém horizontu lze očekávat, že takzvané hromadné žaloby budou vedeny naopka vůči autorům řízených hromadných žalob, jež jsou založeny na mnohasetmilionových výdělcích za advokátní úkony.

Kdo stojí za hromadnými žalobami:

Bojovníka proti poplatkům Pal'ka soudí pro podvod!

Na straně lidí s hypotékami chtěl Daniel Pal'ko u soudů bojovat proti bankovním poplatkům. Sedmatřicetiletý šéf úspěšné firmy BSP Lawyer, zaměřené na vymáhání pohledávek, půjde v říjnu podle zjištění HN k soudu v jiné roli: může dostat až deset let za patnáctimilionový podvod. Pal'ko podle státního zastupitelství zfalšoval smlouvu, aby se dostal k milionům a zároveň přitlačil ke zdi člověka, s nímž měl spory. A k tomu mu pomohl i druhý obžalovaný - advokát Martin Bělina, který zmanipuloval pozdější verdikt rozhodčího soudu.

Podle obžaloby, jejíž základní obrysy HN získaly od Městského soudu v Praze, jde o smlouvu s programátorem, který pro Pal'kovu firmu vyvíjel program na správu exekucí. Pal'ko už do podepsané smlouvy tajně vložil další stránku: aniž o tom programátor tušil, nově podle smlouvy nesměl pět let pracovat pro konkurenci. A všechna práva k programu měl do tří dnů předat Pal'kovi - nebo zaplatit pokutu až 15 milionů korun.

zdroj: http://archiv.ihned.cz/c1-62735840-bojovnika-proti-poplatkum-pal-ka-soudi-pro-podvod