25.04.2018 02:50:04

12.02.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

Kauza reprezentačního trenéra je předána Policii (Vladimír Růžička, Miroslav Palaščák)

Protikorupcni-linka.cz podala podnět odboru Korupce a finanční kriminality k zahájení prověrky nedávno zveřejněné kauzy kolem reprezentačního hokejového trenéra Růžičky. Z hlediska zákonnosti je důležité, aby věc neodkladně prověřil příslušný policejní orgán, v jehož kompetenci je zajištění všech důkazů za účelem zjištění objektivní pravdy.

Problematické body kauzy:

1. Žádná ze stran nepožádala Policejní orgán o součinnost ve vyšetřování!
  2. Načasování zveřejnění videa a jeho neúplnost podporuje další spekulace!
  3. Kontinuální úprava výpovědí ze strany Vladimíra Růžičky (sponzoring, půjčka, uložení prostředků, systém vrácení prostředků) zavdává podezření, že dochází o ovlivňování svědeckých výpovědí.

Mistroství světa v Ledním hokeji nesmí být ohroženo sporem dvou fyzických osob a proto je na místě, aby bez odkladu bylo zahájeno vyšetřování.

Již ze zveřejněných informací je patrné, že zde je závažné podezření ze spáchání řady trestných činů a je na policejním orgánu, aby tyto trestní činy pojmenoval a ustanovil svědky i pachatele.

Celou věc tak považujeme za uzavřenou s tím, že je třeba vyčkat na výsledek vyšeřování.