Protikorupční linka
Všechna přenášená data jsou šifrována
24.10.2020 11:12:29
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 272 200 subjektů
2 660 státních organizací
11 300 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

01.10.2020 - Poradna pro osobní bankroty pomáhá dlužníkům s dluhy a exekucemi“ více na odkazu ZDE

30.09.2020 - Slovensko upadá do nejhlubší ekonomické i společenské krize od 2 světové války. Prudce narůstá počet dlužníků“ více na odkazu ZDE

29.09.2020 - Od září nově narůstá počet zadlužených občanů a výrazně se zhoršuje platební morálka firem. První dopady ekonomického propadu se začnou projevovat v prosinci a zejména v lednu v roce 2021.

29.05.2020 - Ověřování účtů bylo pozastaveno do 3.6. z důvodu technických úprav systému na straně dodavatele služeb.

11.05.2020 - Od 13.5. klientská administrace umožní provádět on-line reklamace nepřipsaných plateb (např. chybně spárovaných plateb, plateb s chybným var. symbolem) a autorizace v sekci dané služby.

08.05.2020 - Dnes zveřejněný průzkum České bankovní asociace (ČBA) informoval o tom, že k 6. květnu banky v ČR odložily splatnost zhruba 310 tisíc úvěrů v celkovém objemu 170 miliard Kč. Průzkum dále tvrdí, že již v období před platností zákona o odkladu splátek (do 17. dubna) banky dostaly zhruba 230 tisíc žádostí, přičemž převážné většině z nich bylo vyhověno. Data o vytvořených rezervách BANK v případě vysokého počtu insolventnosti nejsou známe. Splatnost odložených úvěrů zasáhne dlužníky v době nejvyšší nezaměstnanosti a očekávaných bankrotů OSVČ a firem.

05.05.2020 - Společníci malých s.r.o. postižených krizí dosáhnou nově na příspěvek 500 Kč denně. Čerpat ho mohou od 12.3. do 8.6., firma ale musí být aktivní. Celkem tak mohou malí podnikatelé získat za uvedené období 44 500 korun.

20.04.2020 - Lékař Lukáš Pollert: „Koronavirus má stejný průběh jako chřipka, roušky jsou zbytečné a média přestřelila“ více na odkazu ZDE

20.04.2020 - Průzkum: Byznys muselo úplně zastavit 10 % podnikatelů v ČR. Dalších 18 % má vážné finanční problémy.

20.03.2020 - Každá pátá rodina nemá finanční rezervu ani na měsíc. Pokud těmto lidem kvůli karanténě vypadne příjem, brzy jim hrozí exekuce.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Břetislav Kříčka

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 64472001 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Jedovnice
Obec: Jedovnice
PSČ: 67906

Datum vzniku: 25.04.1996

Datum poslední změny: 24.12.2011

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost: Zprostředkování specializovaného velkoobchodu a specializovaný velkoobchod v zastoupení s ostatními výrobky

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
10.10.2014
Pan Břetislav Kříčka má firmu MERAFIELD s.r.o. IČ: 01596519. V této firmě neustále hledají nové pracovníky s nabídkou dobrých výdělků. Ovšem aby se mohlo vydělávat, je nejdříve třeba investovat. Takže zaplatíte franšízový poplatek 30 000 Kč, aby jste posléze zjistili, že jste dle smlouvy, dodatku č1 + 2, všeobecných obchodních podmínek zaplatili za GARANČNÍ POPLATEK. Pak zjistíte, že na vaše tel. číslo jsou v inzerátech lákání další lidé (oběti) hledající si práci. Dle černých ovcí je to PODVOD známý jako PYRAMIDA nebo LETADLO. Takže celý MERAFIELD - Břetislav Kříčka = PODVOD = LETADLO = PYRAMIDA. Více informací taky zde:
http://hledani-prace.blog.cz/1403/merafield-s-r-o
Vloženo z: AH.XZT.JUW.GE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.10.2014
Břetislav Kříčka působí i na Slovensku: Svätovojtešská 431/19, Bratislava.
http://www.sme.sk/c/6547309/firma-ponuka-tisice-za-pracu-z-domu-podoba-sa-na-pyramidu.html
Po zaplacení 30 000 Kč zjistíte, že na vaše tel. číslo a jméno jsou lákáni další zájemci o práci, kteří taky zaplatí 30 000 Kč a tak pořád dokola, takže LETADLO jak vyšité. MERAFIELD byl v černých ovcích: http://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-cerne-ovce/3772-reportaze/?sekce=13&clanek=3501
Zloděj Břetislav Kříčka vyhrožuje kritikům soudy, tak už to podvodníci dělají. Takže pozor, nejdříve si je najděte na internetu, třeba slovní spojení Břetislav Kříčka práce vám určitě napoví, co jsou zač.
Vloženo z: TO.XTG.JYT.QEC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.10.2014
MERAFIELD a pan Břetislav Kříčka, to je velice hodný a milý čověk, než zaplatíte 30 000 Kč. On vám slíbí dobře placenou práci, vyděláte si tolik, jak se vám chce zvednout zadek. Dokonce si koupíte franšízu. Oni v té firmě mají velmi silné sociální cítění a proto neustále vytvářejí nová pracovní místa s dobrými výdělky, dokonce i na Slovensku. Pracovní portály jsou zavaleny jejich nabídkami práce, to se započítává do volných pracovních míst, není nad statistiku.
Co pro tuto vstupenku do ráje musíte udělat? Stačí zaplatit za franšízu 30 000 Kč, vždyť nejdříve je třeba investovat, aby se pak mohlo vydělávat. A pokud se vám nebude dařit, ta investice je vratná (to určitě).
Ovšem dle četných diskuzí tomu tak není, zaplatíte nikoliv za franšízu ale GARANČNÍ POPLATEK. Dokonce je to i napsáno ve všeobecných obchodních podmínkách, viz odkaz výše. Krom televize taky tisk shledává, že je MERAFIELD podvod, LETADLO, PYRAMIDA:
1. http://finance.idnes.cz/podvodna-pracovni-nabidka-merafield-dbv-/podnikani.aspx?c=A140729_110102_podnikani_sov
2. http://slovacky.denik.cz/podnikani/pozor-na-inzeraty-nabizejici-praci-za-vysoky-plat-muzete-naletet-20130214.html

Vloženo z: WRD.SN.EE.H ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.11.2014
Podejte na zloděje z Merafield trestní oznámení, poplatek jsem měl do tří měsíců zpátky!!!!! Trestní oznámení adresujte Okresnímu státnímu zastupitelství, dle místa pobočky, na které vás zástupce společnosti Merafield s.r.o. okradl (stejné platí i pro Slovensko). Trestní oznámení podejte podle skutečného průběhu (nezapomeňte doplnit inzerát s nabídkou neexistujícího zaměstnání), níže uvádím příklad mého trestního oznámení: Věc: Oznámení o skutečnostech nasvědčujících spáchání trestného činu Reagoval jsem na nabídku práce, kterou jsem si našel …………… Po telefonickém kontaktu jsem byl pozván do kanceláře společnosti Merafield s.r.o. ve ………….. na adrese ………………………., kde jsem absolvoval pohovor s paní ……………….. Následně, po dvou dnech mi bylo sděleno, že jsem vyhrál výběrové řízení a byl jsem pozván na další pohovor s paní …………………………. Tam mi byl sdělen nástupní plat, který bude činit 30.000,-Kč/měsíc, nicméně je nutné, abych uhradil registrační poplatek ve výši 30.000,-Kč jako vratnou zálohu firmě za poskytnutí zázemí a že tento mi zajistí bezproblémové a dlouhodobé zaměstnání s jistým příjmem. Zástupce společnosti paní ………………………. při tom poukazovala na pozitivní reference klientů na www.merafiald.cz. Jelikož jsem již delší dobu bez práce, byl jsem z nabídky nadšený, na poplatek jsem si půjčil a požadovanou částku 30.000,-Kč paní …………………… uhradil. Vzhledem k tomu, že jsem byl nucen spolu s úhradou poplatku 30.000,-Kč podepsat i smlouvu, nebyl jsem schopen tak rychle rozpoznat, že se jedná o podvod. Nestačil jsem si uvědomit, že společnost za svěřené prostředky vlastně žádnou práci nenabízí. Následně jsem zjistil, že smlouva vykazuje všechny znaky nepoctivé smlouvy sestavené tak, aby byla pravděpodobnost, že bude tato smlouva zájemcem o práci přečtena, či dokonce pochopena, snížena na minimum. Smlouvu nebylo možné ani s nikým konzultovat - na vynesení smlouvy z kanceláře je uvaleno bezpečnostní embargo. Následně jsem zjistil, že společnost Merafield, s.r.o., i přes dlouhodobý nábor zaměstnanců do svých poboček, vlastně žádné zaměstnance nemá (mimo zprostředkovatelů údajné práce!) a žádná volná zaměstnanecká pozice na místo obchodního referenta neexistuje, služby (cestování, prodej nábytku, stavebního materiálu, osobní automobily-splátkový prodej, elektronika-splátkový prodej), kterými se prezentuje nenabízí, a že reference od klientů na jejich stránkách jsou dokonce z doby, kdy společnost ještě ani nefungovala. Na internetu jsem si pak dohledal, že se jedná o podvodnou tzv. „Pyramidovou hru“. Zažádal jsem tedy o okamžité vrácení poplatku a zrušení smlouvy, bylo mi ale sděleno, že poplatek je nevratný a mám vydělávat tak, že budu zprostředkovávat další lidi, kteří zaplatí 27.000,-Kč a za které dostanu provizi. Jelikož jsem trval na vrácení poplatku, byl k jednání přizván majitel společnosti pan Břetislav Kříčka, který i přes mé upozornění, že se cítím být jednáním zástupců jeho společnosti podveden, mi nevybíravým způsobem sdělil, že na vrácení poplatku nemám v žádném případě nárok, že vše jsem podepsal ve smlouvě a tudíž je vše legální. Na základě výše uvedeného se domnívám, že jednání zástupců společnosti Merafield s.r.o. má znaky trestného činu podvodu, a proto žádám o prošetření činnosti zástupců společnosti Merafield s.r.o., zda se vůči zájemcům o práci nedopouští trestného činu podvodu, jelikož příslibem neexistujícího zaměstnání (příloha č.1) a na základě nepravdivých informací ohledně nabídky práce a fungování společnosti uvádí zájemce o práci v omyl a v úmyslu se obohatit, pak od těchto vylákají částku 27.000,-Kč, čímž jim způsobí škodu. Zejména pak žádám o prošetření činnosti paní ……………………, která neexistující nabídky práce inzeruje a zamlčuje podstatné skutečnosti ohledně náplně práce a prošetření činnosti paní ………………………….., která zájemcům o práci poskytuje nepravdivé informace o náplni práce a fungování společnosti, poukazuje na falešné reference klientů na internetových stránkách společnosti Merafield a přebírá od zájemců o práci poplatky ve výši 30.000,-Kč.
Vloženo z: XC.XTT.UAR.WBY ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.11.2014
1. U SOUDU PŘISTÁLO „LETADLO“ KATALOGU OBCHODU A SLUŽEB - soud se zástupcem MERAFIELD panem jménem Robin Chládek
http://www.vecernikpv.cz/co-se-stalo/krimi-zpravy/7251-u-soudu-pristalo-letadlo-katalogu-obchodu-a-sluzeb
2. HLEDALA ZOUFALE PRÁCI, PŘIŠLA O POSLEDNÍ PENÍZE - další stání s Robinem Chládkem
http://www.vecernikpv.cz/co-se-stalo/krimi-zpravy/8227-hledala-zoufale-praci-prisla-o-posledni-penize



Vloženo z: WRD.TA.AW.RX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.02.2015
Jenoho zástupce firmy MERAFIELD s.r.o., čemuž šéfuje pan Břetislav Kříčka, nyní soudí u okresního soudu v Prostějově. Je to p. Robin Chládek, který měl slibovat dlouhodobou, dobře placenou kancelářskou práci.Ve skutečnosti si nechal platit 27 000 Kč jako manipulační poplatek (GARANČNÍ POPLATEK). Samozřejmě majitel firmy MERAFIELD s.r.o. Břetislav Kříčka asi o ničem nevěděl? To asi těžko, když ty smlouvy taky podepisoval.
Soudní jednání v Prostějově je veřejné, takže tam může přijít a sednout si do soudní síně kdokoliv, kdo má zájem. Tedy 2.3.2015 je další stání, okresní soud Prostějov, v 8:30 v jednací síni 18 - II. patro.
Spisová značka: 3 T 53 / 2014
Vloženo z: EWL.HXA.URH.RUG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.03.2015
Nyní mají v MERAFIELD nový název. Od března 2015 lákají uchazeče o práci do OKSLEVY - práce asistent/ka, dobrý plat a zajímavá práce. Jenom za tím stojí lidé jako Břetislav Kříčka, Milan Krobot, Lubomír Jurza, Renata Baruová - Jurzová, kteří jsou již nechvalně známí z pořadů ČT \"černé ovce\", kde bylo řečeno, že se jedná o podvod LETADLO nebo PYRAMIDA. A tito lidé s novým názvem OKSLEVY vesele lákají další lidi na práci. Zřejmě tyto lidi je třeba zavřít (možná by pomohla i rákoska), jinak s tím nikdy nepřestanou.
Viz: Pozor, začíná velký nábor na pracovní místa asistent/ka v OKSLEVY!!!
http://www.praceunas.cz/volna-mista/brno-venkov/index.php?id=7528760403
Vloženo z: EWC.HEE.HH.WBU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.03.2015
OKSLEVY - Břetislav Kříčka, Milan Krobot, Lubomír, Jurza, Renata Baruová, Veronika Kučerová, Miluše Procházková a další. Nabízejí na pracovních portálech dobrou práci jako asistent/ka na HPP. Že je to letadlo a podvod již všichni víme, jenom policie s tím nic nedělá, asi budme volit někoho jiného, kdo se zastane okrádaných lidí a zavře podvodníky.

1. http://www.praceunas.cz/volna-mista/brno/index.php?id=7528760403&utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed
2. http://www.volna-prace.cz/nabidka-prace-okslevy-asistent-ka-referent-ka-54f8666897726
3. http://www.superkariera.cz/prace/okslevy-asistent-referent-1275789
4. http://prace.hys.cz/index.php/brno/19112-pracovn%C3%ADk-v-kancel%C3%A1%C5%99i-asistent-ka-referent-ka-okslevy-brno
5. http://www.inzertexpres.cz/1165424/pracovnik-v-kancelari-asistentka-referentka

Vloženo z: AW.MH.RK.T ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.05.2015
Pan Břetislav Kříčka zajistí dobře placenou, kancelářskou práci. Mají pracovní nabídky na všemožných portálech, kde ty tisíce nabraných lidí pracují, to musí být opravdu obrovská firma s mohutným ředitelstvím a plno pobočkami po celé republice a na Slovensku. Ve skutečnosti redaktorka ČT1 to ředitelství nemohla najít (neexistuje), pouze mají virtuální adresu, kde za poplatek jim přeposílají poštu na P.O. BOX. Takže se stížnostma na vrácení peněz (27 000 Kč) běžte na ředitelství, pravil pan Lubomír Jurza na kameru černých ovcí. To je ale humorista, co? Pošle vás někam, co neexistuje! Tisíce nabraných lidí, co zaplatili GARANČNÍ POPLATEK, nahradí další tisíce. A pak že není nad masovost.
Vloženo z: XC.QNV.UWR.WEA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.05.2015
Nyní působí Břetislav Kříčka v Divizi OKSLEVY. Takto to prezentují v nabídkách práce: Divize OKSLEVY - asistent za 20-40 tisíc/m. Přitom Kříčka je šéfem pana Robina Chládka, který byl za tyto praktiky odsouzen a uznán viným 2.3.2015 okresním soudem v Prostějově. Bylo mu prokázáno, že jako zástupce firmy, kde je vedoucím Břetislav Kříčka, se podílel na náboru pracovníků na neexistující práci a výběru investičních, garančních, manipulačních, franšízových poplatků za neexistující práci. Přitom nabídka frenšízy na jejich stránkách www.ok-slevy.cz je lživá, žádnou franšízovou smlouvu nedostanete. Dostanete ke smlouvě VOP a na nich je uvedeno, že platíte \"garanční poplatek\" 30 000 Kč. Více zde:
http://petrsimo2.blog.com/
Vloženo z: EAC.ET.UUB.WZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.06.2015
Pan Břetislav Kříčka nyní organizuje nabídky práce pro nezaměstnané v divizi OKSLEVY. V inzerátech přes nastrčené osoby je nabízená dlouhodobá, dobře placená, kancelářská práce za 20 - 45 tisic/měsíc. Ve skutečnosti jste to ale vy, kdo zaplatí jim 30 000 Kč jako investiční, registrační, franšízový, garanční, manipulační, vstupní poplatek. Do 14 dní máte právo odstoupit od smlouvy s vrácením všech peněz bez ohledu na znění smlouvy. Takže je třeba 14 dní se vám věnovat, pořádat jako školení ap. Po 14 dnech zjistí, jak jste neschopní, hloupí, líní a že něco takového tu ještě neměli. Styďte se a ještě by jste chtěli peníze? Prostě je třeba vás odratit ve smyslu \"Zaplatils? Tak už nás neotravuj!\". Pokud nedáte pokoj, tak přestanou komunikovat, popřípadě vyhrožují trestním oznámením pro obtěžování (stalking).
Nabízí se otázka, kde jsou všichni ti (co zaplatili) přijatí lidé? Viz:
1. černé ovce: http://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-cerne-ovce/3772-reportaze/?sekce=13&clanek=3501
2. http://zpravodajstvi.olomouc.cz/clanky/Misto-sekretarky-za-padesat-tisic-Opatrne-mozna-prave-kolem-vas-krouzi-podvodnici-19227
3. IDNES: http://finance.idnes.cz/podvodna-pracovni-nabidka-merafield-dbv-/podnikani.aspx?c=A140729_110102_podnikani_sov
4. Slovácký deník: http://slovacky.denik.cz/podnikani/pozor-na-inzeraty-nabizejici-praci-za-vysoky-plat-muzete-naletet-20130214.html
5. Robin Chládek - odsouzení a uznání viny lze najít pod spisovou značkou:
3 T 53 / 2014 na infosoud

Na základě pořadu ČT1 \"černé ovce\", článků v novinách, odsouzení jejich zástupce (Robin Chládek) a nesčetných internetových diskuzích se domnívám, že se jedná o organizátora (Břetislav Kříčka) pyramidové hry LETADLO, které je podle platných zákonů nelegální, tedy protizákonné.
Zvláště pak při zaměření na nezaměstnané, kdy jsou lidé v tísni a ještě jsou okradeni, se podle mne jedná o zvláště zavrženíhodný způsob vydělávání peněz. Takže tito ŠMEJDI si udělali zlatý důl z nezaměstnaných.
Vloženo z: PD.QAG.UWW.WHU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.08.2015
Zástupce firmy MERAFIELD s.r.o. (dříve katalog obchodu a služeb s.r.o.)
Robin Chládek byl uznán viným a pravomocně odsouzen za podvod prostějovským okresním soudem se spisovou značkou 3 T 53 / 2014 a odvolacím brněnským krajským soudem se spisovou značkou 8 To 213 / 2015 k:

10 měsícům odnětí svobody s podmíněným odkladem 30 měsíců
úhradě škody, kterou způsobil
peněžitému trestu 20 000 Kč
zákazu činnosti obch. zástupce na 30 měsíců
náhradě 20 000 Kč poškozené

Vloženo z: ECW.SE.UHR.GF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.08.2015
Pan Břetislav Kříčka se velmi snaží vybudovat zdání solidní firmy divize OKSLEVY. Už jenom ta hra s názvy firem je podivná OKSLEVY na www.ok-slevy.cz bez IČ, tedy ono to ukazuje na MERAFIELD.
Vše nasvědčuje tomu, že se jedná o organizátora pyramidové hry LETADLO kryté fiktivními obchody se zbožím. Nasvědčují tomu následující indicie:
1. úmysl se obohatit na druhých lidech - cílem je inkasování frenšízového poplatku (garanční poplatek)
2. masovost - pracovní portály jsou zaplaveny jejich nabídkami práce přes nastrčené osoby
3. lživá tvrzení - na stránkách www.merafield.cz/fransiza/ je nabízena za poplatek 30 000 Kč franšíza, ze které se po podepsání smlouvy vyklube "garanční poplatek". Tento manipulační poplatek slouží...
4. fiktivní obchody se zbožím - žádné obchody neprovádí, toto slouží k maskování pyramidové hry
5. noví pracovníci podávají inzeráty na nábor nových pracovníků = LETADLO - nezákonná pyramidová hra
6. kde jsou ty tisíce nabraných pracovníků?
7. proč hledají neustále a vytrvale nové pracovníky?

Myslím, že po přečtení těchto indícií je zcela jasné o co se jedná.
Vloženo z: XC.XTT.UAR.WBY ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.09.2015
Toto jednání, dle mého názoru, naplnuje skutkovou podstatu trestného činu PODVOD přesně tak, jak je to definováno v § 209 t.z. (trestního zákoníku) - PODVOD. Zcela se to shoduje se zněním trestního zákoníku § 209, odst. 4, písm. a), takže by měl státní zástupce požadovat trest odnětí svobody na 8 let a uhrazení škody, kterou způsobil.

PODVOD § 209 t.z.
Kdo sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci.
(2) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 a byl-li za takový čin v posledních třech letech odsouzen nebo potrestán.
(3) Odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 větší škodu.
(4) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 jako člen organizované skupiny,...
Vloženo z: TO.XTG.JWW.QE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.10.2015
Je tu prosím niekto, kto má s uvedenou firmou skúsenosti a nevrátil ešte katalóg a kupóny? Nepredané samozrejme v celku tak ako ich dostal s katalógom a s príjmovým lístkom že zaplatil? Ďakujem
Vloženo z: SQ.QCT.JNE.GF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
28.12.2015
Nyní tento dobrodinec má značku OKSLEVY: http://okslevy.blog.com/
Vloženo z: EAC.ZA.UW.GWE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.01.2016
Břetislav Kříčka je hlavní organizátor a majitel společnosti této organizované skupiny. Vymyslel způsob, jak efektivně přemísťovat peníze od nezaměstnaných do jejich organizované skupiny, nyní MERAFIELD s.r.o., divize OKSLEVY. Celé to spočívá v těchto bodech:
1. podání lákavého pracovního inzerátu - obvykle jménem a na tel. číslo nového spolupracovníka (ten co zaplatil garanční poplatek 30 000 Kč). Tím je zajištěna nastrčená osoba, o které se nedá nic vypátrat.
2. případný uchazeč o práci je pozván na první kolo výběrového řízení - mazání medu kolem huby, pohádky, sliby vysokých výdělků, trvalé a dlouhodobé kancelářské práce
3. postup do druhého kola výběrového řízení - zde hlavně zdůraznit, že kdo chce vydělávat, musí nejprve investovat. Pak taková maličkost, zaplatit 30 000 Kč jako investiční, vstupní, franšízový, garanční manipulační poplatek, to platí všichni bez mrknutí oka.
4. podepsání "smlouvy o vzájemné spolupráci a zprostředkování" - plus dodatek č. 1, dodatek č. 2 (někdy ho nedostanete), všeobecné obchodní podmínky
5. překonat čtrnáctidenní lhůtu pro odstoupení od smlouvy - je třeba se novým "spolupracovníkům" naoko věnovat tak, aby ani nezjistili, že byli podvedeni a prošvihli lhůtu pro odstoupení od smlouvy, kdy by museli vrátit celý garanční poplatek bez ohledu na znění té jejich vypečené smlouvy.
6. pak už klasika - přestávají komunikovat, emaily nikdo nečte, pak konstatování: "něco tak neschopného jsme tu ještě neměli", co by jste chtěli...
7. pak teprve některým dojde, že byli podvedeni, ale už je pozdě.

No není to báječné, snadné a efektivní vydělávání peněz? Amorální hyeny? Ne, vždyť to všichni podepsali, tak co.

Vloženo z: XC.XTT.UAR.WBA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.02.2016
POzor nábor v Brně, OK slevy, stejné podmínky jak se píše na mnohých stránkách, jednání totožné a podvod jako "Brno" :/ Nic neplaťte, ať pak nemáte zbytečné starosti.../
Vloženo z: XA.FN.HDA.AG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.03.2016
Pozor, vrchní hyena změnila značku z OKSLEVY na SLEVYSLEVYSLEVY. Ó jak nápadité! A ta stránka na www(tečka)slevyslevyslevy(tečka)cz je úplně náhodou totožná s tou na OKSLEVY a ta zase s MERAFIELD. Nicméně IČ: 01596519 na 3x slevy ukazuje na Kříčkův ogranizovaný zločinecký gang. Takže máme v této obrovské společnosti další divizi bez ředitelství, to nám to ale pěkně funguje a neb běžte si pro vrácení pěněz na neexistující ředitelství. Tak tohle je možné jenom v Čecháh, jinde už by dávno byli v chládku v teplákách.
Vloženo z: EAC.HBD.AW.WZU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.03.2016
Ano, tento šmejd opět mění značku, nebo jenom mlží a ostatní zůstává? Jinak samozřejmě platí stále to, že je to podvod ala LETADLO nebo PYRAMIDA. Oberou vás o 30 000 Kč za příslib dobré práce, kterou ale nikdy neuvidíte a ty peníze už taky ne. Žádná franšíza, vstupní, investiční poplatek ale garanční poplatek (vratný, to určitě) = manipulační poplatek.
SLEVY = OKSLEVY = MERAFIELD = ŠMEJDI!!! Se divím, že toho zmetka ještě nikdo nevykastroval.
Vloženo z: EHH.HEC.URQ.A ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.06.2016
Kurva tady si každej píše co se mu do prdele líbí.Co je to za kokotiny. Která piča to sem dává. Tady se snad má psát o tom hajzlovi Chovancovi a ne o nějakých kokotinách. Všude už si každej dělá co chce - patří to postřílet i s politikama. Stát na hovno.Doufám, že ten čurák je už v base. Podvodník a zmrd. Ale to se nemusm dívat je sem, v politice je hajzlů a zkorumpovaných lidí, podplacených zmrdů plá prdel. Chce se mě z toho blejt. K volbám ani za piču. Ať chcípnou. Dneska den na hovno a piče všude okolo. Ať se bodnou.

Vloženo z: AQ.QNB.W.RV ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.06.2016
Vyližte si prdel všichni i s prezidentem.
Vloženo z: TH.QET.JNW.QEY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.06.2016
Největčí čuráci jsou stát když sou tak posraně vysoký daně. Všechny kurvy pozavírat.
Vloženo z: AV.QZG.UWR.QRU ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.06.2016
Nevím o co de ale kradou všichni. Sou to kurvy. Jak už někdo psal, nejvěčí čuráci sou polityci ty kradou nejvíc.
Vloženo z: AQ.QNB.W.RV ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.06.2016
Kurva piča, co se to tady doprdele píše? Samí kokotiny.
Vloženo z: ECF.EY.UNB.QZA ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.06.2016
No, fakt zajímavý sračky. Vyližte si všichni prdel, buzeranti.
Vloženo z: ECF.EY.UNB.QZA ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.06.2016
Politiky pověsit za koule a pomazat hovnama. Zasranej stát.
Vloženo z: AV.QZG.UWR.QRU ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.06.2016

Zdravim všechny zmrdy. Kdo se nechá vojebat je kokot. Mě vojebala vlastí ségra piča. Všechno zdědila a já hovno. To mě fakt sere
Vloženo z: ECF.EY.UNB.QZA ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.06.2016
Pěkně mě sere reklama na Bráník, jak tam ten kreten objímá flašku a vychvaluje do nebes. Koupil jsem ho v petce 2litry, no to bylo na posrání. Málem jsem se poblil taková sračka. Sou to zmrdi, že tak lžou.
Vloženo z: ECF.EY.UWR.WEJ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.06.2016
Pěkně mě sere reklama na Bráník, jak tam ten kreten objímá flašku a vychvaluje do nebes. Koupil jsem ho v petce 2litry, no to bylo na posrání. Málem jsem se poblil taková sračka. Sou to zmrdi, že tak lžou.
Vloženo z: ECF.EY.UWR.WEJ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.06.2016
A já mám novou číču, tak jí mrdám píču.
Vloženo z: EAC.SN.UER.QZD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.07.2016
Vyližte si prdel čuráci. Jeden čurák za druhým. Samej čurák. Všude kam se člověk podívá. Svět čuráků.
Vloženo z: AR.QC.H.TKH ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.07.2016
Když je moc teplo je to na hovno. Když prší je to na hovno. Když je zima je to na hovno. Když tě serou je to na hovno. Co je na hovno je na piču.
Vloženo z: AR.QC.H.TKH ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.07.2016
Zdar debilové co tady píšete ty sračky. Já si koupil ledničku v Dadartu, ten čurák ji vychvaloval a hned mě praskla polička. Reklamovat to nejde prý sem si to zkurvil sám. Po týdnu praskla druhá. Tak mám ledničku na piču. Čuráci zasraní.
Vloženo z: TO.QHX.JWK.QRJ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.08.2016
V autobuse bylo horko jak kurva. Prdele se potili všem. Otevřel jsem okno a ta stará piča ho zavřela, že na ni fouká. No málem jsem jí jednu natahl do toho jejího prochcanýho ksichtu, kráva zasraná.
Vloženo z: AA.QNN.UNE.JE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.08.2016
Soudruška Pelikánová je kunda zatuchlá, stará struktura. Učit neumí, všechno čte z učebnice bez ní by byla v prdeli, jenom vysírá. Stejně šuká s ředitelem.
Vloženo z: AR.QC.D.TWW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.08.2016
Umělý kozy jsou na hovno. Každá piča je chce mít velký. Na hovno
Vloženo z: AA.QNG.E.RSG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.08.2016
Ahoj všicni, tyhle stránky Centrální regist dlužníků a jejich provozovatelé jsou PODVODNÍCI, píše se to na zpravy.aktualne. Tahají z lidí jen peníze. Potřeboval jsem vypis kvuli půjčce a nic neposlali. Svými komentáři je jen podporujete.
Vloženo z: XC.XTB.UJH.WET ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.08.2016
Policajti na nás serou, nikoho nechrání jenom vysírají. Když se něco děje zalezou a dělají že nic nevidí. Ikdyby vás vraždili. To je pomoc? Zmrdi jsou to.
Vloženo z: AA.QNN.UWR.WAJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.08.2016
Přestává se mi líbit přístup pojišťovny. Měl se mi ozvat poradce, čekala jsem 4 dny a nic. Délka likvidace je moc dlouhá, asi od nich půjdu pryč. Malá má nohu zlomenou, ještě že to není nic vážnějšího. Asi všechny pojistky zruším.
Vloženo z: WRL.HVR.UKH.ZJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.08.2016
Zase budou volby tak jaké kreteny budeme volit. Všichni jsou lumpi a zloději, hovada stejně nic pro lidi neudělají jenom pro sebe. Kokoti.
Vloženo z: AW.QNG.JTK.AS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.08.2016
To mi neříkejte, že všichni chlapi zahybají jen proto, že je to pudová záležitost. Chtějí si pořád něco dokazovat, potom se zamilují a je to v prdeli. Natřásají se jak pubertáci, ikdyž mají v hajzlu kolena a záda. Potom se chtějí vrátit, ale jenom piča by je vzala zpátky. A jestli se ptáte, jak to všechno vím, tak proto, že jsem to sama zažila a ne jednou. Ustřelit všem těm zmrdům ptáka.
Vloženo z: ECF.EY.UNB.QZA ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.08.2016
Na co se platí ty dalniční známky, když jsou všude kolony jak hovado. Člověk jenom čeká a čeká jak piča. Nikam se nedá dojet. Mrdat fakt.
Vloženo z: ECF.EY.UNB.QZA ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.08.2016
Zelená pro uprchlíky, červená pro Čechy. To je v piči.
Vloženo z: ECF.EY.UNB.QZA ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.09.2016
Více než polovina Čechů má problémy vyjít se svým současným příjmem. Velká část lidí se tak uchyluje k druhému zaměstnání, aby si zlepšila rodinný rozpočet. I při krátkodobém výdělku je důležité dát si pozor na správné placení daní, jinak hrozí lidem postihy.
Vloženo z: TO.QHX.JWK.QRJ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.11.2016
Pan Břetislav Kříčka, Jedovnice, Na Větřáku 529, IČ: 64472001 je majitelem MERAFIELD s.r.o., která slibuje dlouhodobou, dobře placenou práci (od 25 000 Kč/měs.). Ale ve skutečnosti jste to vy, kdo za příslib dobré práce zaplatí 30 000 Kč za údajnou franšízu. Nakonec vám ale zbydou oči pro pláč a ty vložené peníze už nikdy neuvidíte! Samozřejmě si taky nic nevyděláte, celé je to podvod ala LETADLO, kdy podáváte inzeráty na práci a lovíte další lidi k zaplacení 30 000 Kč.
Viz: http://merafield.net16.net/
Vloženo z: PD.QWE.UNH.QEA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.11.2016
Břetislav Kříčka je organizátor podvodného gangu jménem MERAFIELD s.r.o. Ještě s ním spolupracuje Renata Jurzová, Lubomír Jurza. Jejich "podnikání " je založeno na okrádání nezaměstnaných.
Viz: http://oldstamps.site88.net/?str=bretislav-kricka&hid=2&idmh=7
Vloženo z: ECF.HGR.UTG.RJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2016
Patří k nim i Zdeněk Maršík z Uherského Brodu. Je to velký podvodník. Na uváděné adrese Květná 1843 ho nenajdete. Schovává se na ulici Na Chmelnici u nějaké Krejčiříkové, která mu v okrádání pomáhá. Na www.zmsoft.cz nabízí odvirování počítače ale vezme zálohu a potom řekne, že to nejde. Zálohu nevrací. Nejhorší je, že si stahne obsah vašeho počítače, hlavně fotky. Co s nima dělá nebudu raději domýšlet. Mě okradli o 3000 kč. Neneleťte jim taky.
Vloženo z: PD.QTV.UTA.JE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.12.2016
To snad není pravda proč si to ti podvedení nechají libít snad je nějaká možnost jak jim dát po prackách
Vloženo z: AV.YH.DDJ.GQZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.12.2016
Pozor, tahle zrůda (Břetislav Kříčka) opět založila novou divizi SLEVY na www.slevysluzby.cz. Jinak vše při starém, zinkasuje 30 000 Kč a nemáte ani práci ani peníze. Žádnou práci ani ta jeho MERAFIELD nenabízí, vše je vylhané za účelem vylákání franšízového poplatku 30 000 Kč. Prostě smrad, zůda a krypl nejhoršího ražení. On je majitelem a organizátorem tohoto organizovaného zločineckého gangu.
Vloženo z: EHH.HEC.URQ.H ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.12.2016
Poradí mi, prosím, někdo - kde přišel na tu 14 denní lhůtu? Já jsem stihla odstoupit od této smlouvy ve lhůtě, ale žádné výhody v tom oproti jiným, s kterými jsem v kontaktu a řeší stejnou věc nevidím. Peníze nikde a "centrála" se k žádné 14 denní lhůtě nemá - že to není v podmínkách.Proto bych byla ráda, jestli má někdo jasný a 100% názor k této 14 denní lhůtě. Pokud je to tak, jistě by mi to při dalších jednáních pomohlo. Děkuji!
Vloženo z: TK.FC.DDJ.GG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.12.2016
Dobrý den, smlouvu jsem si nechala prověřit a smlouva je platná a 14 dní na odtoupení se na ni nevztahuje. Takže nic.Smlouva je podle právníků a policie v pořádku.
Vloženo z: JC.UA.H.UR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.12.2016
Zdeněk Maršík a Eva Grebíková jsou pěkný porkino. Merdo jim rozmazat po ksichtě podvodníkům. Na Chmelnici bude veselo. Podvádí lidi, berou zálohy na práci, kterou neudělají, doklad o zaplaceni nedají.
Vloženo z: PD.QTV.UTB.WFJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.12.2016
Zdeněk Maršík skrývající se za ZM-Soft přebývající na Květná 1843 v Uherském Brodě je odporný úchylný prase. Tento narušený psychopat patří zavřít do blázince.
Vloženo z: AR.QC.H.TKS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.01.2017
Ten Břetislav Kříčka vymyslel jak okrádat nezaměstnané na příslib dobré práce v kanceláři. Na to mu slouží MERAFIELD a jeho kumpáni. Samozřejmě je to všechno bohapustá lež. On a jeho kumpáni řeknou pravdu jen když se spletou.
Odkaz na toho šmejda: http://oldstamps.site88.net/?str=bretislav-kricka
Na celý gang: http://merafield.net16.net
Vloženo z: ECD.CT.EH.GG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.01.2017
Tento přiblblý zmetek vede gang šmejdů co okradou lidi o 30 000 Kč podvodnou nabídkou práce. Zkopat mu a jeho kumpánům prdel.
Podrobně i s tímto hovadem (Břetislav Kříčka) jsou popsáni zde:
http://oldstamps.site88.net/
Vloženo z: PD.QWE.UWA.WZA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.06.2017
Břetislav Kříčka je totální idiot, neumí nic jiného než lhát a okrádat nezaměstnané. Prostě vidíte přiblblý ksicht a poznáte impotentního šmejda Kříčku z Jedovnice. Bohužel po porodu spadl na zem a bouchnul se do hlavičky. A jeho matka byla stará ožralá kurva co zplodila totálního debila. No on snad ani za to nemůže, blbeček jeden přitroublý.
Viz: http://slevyprovas.000webhostapp.com/
Vloženo z: ECW.SE.UHR.WEJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.08.2017
Šmejd Břetislav Kříčka stále "podniká", viz"
http://slevyprovas.000webhostapp.com/?str=bretislav-kricka
Vloženo z: EAC.HXL.TH.WS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.11.2017
Břetislav Kříčka je totální hovado, prase, zmetek a šmejd. Tento hajzlík to všechno vymyslel!!!
Nevěřte mu a jeho podřízeným, oberou vás o peníze a už žádné jiné peníze o nich nikdy neuvidíte. Ten penězotok je jen jednosměrný, od vás k nim a nikdy jinak. On je Kříčka totiž bývalý estébák a neumí se živit jinak než okrádáním lidí!
Vloženo z: EOC.SXB.HR.XF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.12.2017
Nyní tento šmejd vede gang s názvem SERIES STAR. Je to pořád stejné, viz:

http://slevy.www3.cz/

NENALEŤTE ŠMEJDŮM!!!
Vloženo z: EAA.HER.ET.WZA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.12.2017
Pokud budete chtít od toho zmetka vrátit peníze, tak bydlí s manželkou Zlatou Kříčkovou na adrese:
Břetislav Kříčka
Záměstí 6
67906 JEDOVNICE
Jedině tam máte možnost získat od něj peníze zpět, jelikož místo podnikání je buď virtuální nebo stará kůlna v Jedovnici.
Vloženo z: EWA.EX.TW.GW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.12.2017
Tento slizký a naprosto bezcharakterní ultra zmetek Břetislav Kříčka z Jedovnice vede další šmejdy k zločineckému okrádání nezaměstnaných. Ty jeho firmy MERAFIELD s.r.o. a SERIES STAR s.r.o. nevykonávají žádnou jinou činnost než masové nabírání nových pracovníků za poplatek 30 000 Kč. Tak pozor, ať těm šmejdům nenaletíte. Viz:

http://slevy.www3.cz/?str=bretislav-kricka

Břetislav Kříčka a jeho poskoci = šmejdi.
Vloženo z: EAA.HER.NR.WZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.03.2018
Břetislav Kříčka vymyslel způsob jak dostat peníze z nezaměstnaných lidí, co si hledají práci. Stačí se zamyselt co potřebují a to jim nabídnout. Tedy potřebují splácet půjčky, exekuce, mají dluhy, dluhy. Potřebují tedy DOBŘE PLACENOU PRÁCI. A pokud to bude práce v místě bydliště, v teple kanceláře, na pracovní poměr (ne práce jako pojišťovák nebo dealer) tak přesně toto si nezaměstnaní přejí. A velice podobně znějí inzeráty, které zadávají spolupracovníci pana Kříčky za firmy MERAFIELD, SERIES STAR s.r.o. Práce jako asistent/ka, obch. zástupce, v kanceláři, služební auto, mobil, notebook, firemní podpora, v místě vašeho bydliště otevíráme novou pobočku. Ale má to takový nepodstatný háček, v podstatě si toho ani nevšímejte, je třeba zaplatit investiční, vstupní, garanční, vratný, franšízový poplatek 30 tisíc Kč. Že potom se z toho vyklube práce na ŽL, auto nikde, mobil a notebook taky nic, ještě tak nějaké školeníčko, to si opět zaplatíte. No a pak se s vámi pomalu přestává komunikovat, již jste vytěženi. Ty firmy Břetislava Kříčky nemají žádnou centrálu nebo sídlo, takže si můžete jít stěžovat akorát tak na nádraží. Jejich zástupce "Robin Chládek" byl pravomocně odsouzen prostějovským soudem za podvod č.j. 3 T 53 / 2014. Taky je proti nim vedeno soudní řízení u městského soudu Brno, číslo jednací: 220 C 23 / 2017. Takže podle televize a novin je to podvod zvaný letadlo nebo PYRAMIDA. Recenze tohoto zlodějského a zločineckého gangu je zde:

http://slevy.www3.cz/

Po přečtení této recenze musí i ten nejhloupější a nejlínější policista pochopit, že gang vedený Břetislavem Kříčkou je organizovaná zločinecká struktura vydělávající na nebohých, zoufalých nezaměstnaných. Břetislav Kříčka a jeho kumpáni proto patří do kriminálu a je ostudou této společnosti, že takoví šmejdi klidně běhají dál po svobodě a pokračují ve své nekalé činnosti.
Vloženo z: ECL.SEE.URH.BC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.12.2018
Tento zmetek jménem Břetislav Kříčka ještě není v base. Lidi vemte zákon do vlasních rukou a zkopejte mu pořádně prdel. Normálně tomu kokotovi ustřelit koule u samé prdele. Tento stát vám NEPOMŮŽE!!!
Vloženo z: EAC.SGD.TEW.E ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.12.2018
Tento prolhaný kokot to celé vymyslel a proto všechny ty nakradené peníze bude muset vrátit. Počkejte si na Břetislava Kříčku v Jedovnici, například o víkentu. Tam ho můžete požádat o vrácení peněz.
Jeho adresy jsou:

Břetislav Kříčka
Záměstí 6
67906 JEDOVNICE

Břetislav Kříčka
Na Větřáku 529
Jedovnice
okres: Brno - Blansko



Vloženo z: EAC.SGD.TEW.SU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.02.2019
Pozor, tento šmejd Břetislav Kříčka to LETADLO celé organizuje. Má tisícikorunovou firmu SERIES STAR s.r.o. na virtuálním sídle (nenajdete to), divize jsou bezduché www stránky na asi 15 doménách (slevysluzby.cz,...) a provozovny jsou nálepky na dveřích hotelových pokojů. Jeho poskoci jsou Renata Jurzová (Baruová) a Lubomír Jurza. Tak pozor ať těm šmejdům nenaletíte.
Vloženo z: EAC.SYA.TWH.BY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.09.2019
Břetislav Kříčka = vrchní šmejd.
Vlastní firmu:
IČ: 05808847 SERIES STAR s.r.o.
Sídlo: Lidická 700/19, Veveří, 602 00 Brno
Ještě: SERIES STAR, MERAFIELD, BUSCAMOS, PLANTAGOPOL

Divize: http://www.slevyextra.cz/
http://www.realitstar.cz/
www.slevysluzby.cz,
www.slevyprovas.com,
www.slevyprofi.cz,
www.slevystar.cz,
www.realitymerafield.cz,
www.slevycomfort.cz,
www.realitstar.cz,
www.slevymaxi.cz,
www.merafield.cz,
www.slevykomplex.cz

Provozovny: Malinovského náměstí 4, 4. patro, kancelář 422-Brno
Na Hradbách 2632/18, Ostrava, kacelař č.15 slevy komplex Renata Jurzová = Baruova

Statutární orgán:
jednatel:

BŘETISLAV KŘÍČKA, dat. nar. 15. března 1973
Na Větřáku 529, 679 06 Jedovnice
Den vzniku funkce: 4. srpna 2017

Podíl:
Vklad: 1 000,- Kč
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.08.2020
Vrchní šmejd Břetislav Kříčka je stále ještě na svobodě. Toto je ten zmetek, co to vymyslel a celé toto LETADLO organizuje. Noví pracovníci, kteří zaplatili 30 tisíc hledají zase nové pracovníky, kteří by zaplatili 30 tisíc. To je jejich jediná činnost.
Oni žádnou práci pro lidi nemají, žádné obchody neprovozují, fungují jen na tomto okrádání důvěřivých lidí, kteří si hledají práci.
Má poskoky, tlustou šmejdku jménem Renata Jurzová a přiblblého hurvínka, taky šmejda jménem Lubomír Jurza. Jak to celé funguje?

1. Firma IČ: 05808847 SERIES STAR s.r.o. - Břetislav Kříčka, mají virtuální sídlo, takže se nedá najít. Taky tomu říkají CENTRÁLA nebo ŘEDITELSTVÍ. Tam vás případně odkážou při stížnostech nebo požadavku na vrácení peněz.

2. DIVIZE
To jsou ubohé webové stránky, domény se neustále mění, např.:
www.realitstar.cz,
www.slevycool.cz,
http://www.slevyextra.cz/
http://www.realitstar.cz/
www.slevysluzby.cz,
www.slevyprovas.com,
www.slevyprofi.cz,
www.slevystar.cz,
www.realitymerafield.cz,
www.slevycomfort.cz,
www.slevymaxi.cz,
www.merafield.cz,
www.slevykomplex.cz

3. PROVOZOVNY
To jsou ta místa, kde vám drze a vytrvale lhali.

Nejspíše vás připravili o peníze jeho spolupracovníci, podšmejdi, Lubomír Jurza nebo Renata Jurzová.
Pokud chcete své peníze zpět, musíte si zajít na adresu vrchního šmejda do Jedovnice:

Břetislav Kříčka
Záměstí 6
67906 JEDOVNICE

Břetislav Kříčka
Na Větřáku 529
Jedovnice
okres: Brno - Blansko

Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.09.2020
SERIES STAR s.r.o. - IČ: 05808847
MERAFIELD s.r.o. - IČ:01596519
BŘETISLAV KŘÍČKA - IČ:64472001

Co ten hňup Břetislav Kříčka vlastně dělá? Okrádá bližního svého přeci. Viz předměty činnosti (všechno): https://www.podnikatel.cz/rejstrik/series-star-s-r-o-05808847/

Pro vrácení peněz musíte k tomu hňupovi Břetislavu Kříčkovi domů na výše uvedené adresy. Vemte si pistoli, sekeru nebo vidle a on pak rád ty peníze vrátí, protože ví, že je získal podvodem.
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.10.2020
Dobrý den, je tu někdo, kdo by šel se mnou do žaloby? Potřebuji jména a emaily. Nenechejte to jen tak!
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 5 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ    

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Hrabánek šroubky s.r.o. detail
Alice Müllerová detail
Danuše Zikmundová detail
BELVIP s.r.o. detail
Eduard Pán detail
Web Partners Group, s.r.o. detail
Asociace na ochranu věřitelů České republiky, o.s. detail
C&COM Advertising s.r.o. detail
Václav Stuchlík - ASTRA detail
Miloslava Valinová detail
BAZISSTAV s.r.o. detail
Kamil Riška detail
Petr Švehla detail
VOGEL electric, s.r.o. detail
PAVEL SAUER detail
Petr Neshoda detail
Stavební, a. s. detail
Jiří Kaps detail
SpeleoPro s.r.o. detail
BIDOS s.r.o. detail