Všechna přenášená data jsou šifrována
17.02.2019 10:29:20
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 231 800 subjektů
2 590 státních organizací
10 800 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

12.02.2019 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

FINANCE H-GROUP, s.r.o.

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 29208394 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: Valdštejnská 381
Část obce: Liberec II-Nové Město
Obec: Liberec (nečleněné město)
PSČ: 46001

Datum vzniku: 17.03.2010

Datum poslední změny: 15.12.2011

Počet zaměstnanců: 1 - 5 zaměstnanců

Převažující činnost: Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení

Právní forma: Společnost s ručením omezeným

Institucionální sektor: Nefinanční podniky soukromé národní

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
16.04.2012
SPOLEČNOST,AČKOLIV SE VYVÍJÍ VELICE POMALU,MÁ OBROVSKOU PERSPEKTIVU,VLASTNÍCÍ EXCLUSIVITU NA POLI ZAHRANIČÍCH INVESTORŮ
Vloženo z: SQ.XNN.UA.VX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
11.05.2012
Vyvíjí se skutečně pomalu a pokud ji budou řídit Daniel Hondl a manželkou více se ani vyvíjet nebude, jejich jediná strategie je vybrat od lidí zálohy na auta, popř. napůjčovat si od lidí nemalé částky a tím jejich aktivita vůči klientům končí. Posléze se dočkáte pouze lží a arogantního jednání.
Vloženo z: XA.QZE.UJT.WEA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.06.2012
JSOU TO PODVODNÍCI
Vloženo z: XA.QZE.UJE.QE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.06.2012
Hondlovi, jsou podvodníci. Prosím pozor na ně !!!! Nic jim nesvěřujte, nebo o to přijdete. Podvedli nás a okradli o milión korun. Podáváme na ně trestní oznámení. Doufáme , že je brzo zavřou až žčernaj.
Vloženo z: EHH.AB.KJ.WGR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.06.2012
Anonymum, zvláště pak těm z Lipy zdar,neni přece vůbec těžké napsat zde cokoliv a dal a dal.
Potrefená Husa, nejvice hejká.
Mrkněte na youtube - to je zajímavější live podívaná ...
Vloženo z: WRB.ET.UET.WH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.06.2012
S Hondlovími měl tu čest i můj dobrý kamarád.Prodával dům s tím,že Hondlovi si po prodeji budou platit dál hypotéku.Dostal však jen část pěněz s výmluvami,že peníze byli někde zadrženy atd atd,výmluva následovala výmluvu.A jak to dopadlo???Je to už rok a přestali platit i hypotéku a protože dům stále patří mému kamarádovi,tak ten se jich ted nemůže zbavit a cáluje za ně splátky a Hondlovi si tam bydlí zadarmo a ještě dělaj machry.Dal to k soudu,ale víte jak je to s rychlostí našeho právního systému.Kdyby vám někomu došla trpělivost a nechodíte si daleko pro ránu tak bydlí na adrese Západní 252,Šimonovice u Liberce.Nemovitost nechte být,není jeho.Moc rád jsem ho bonznul,fakt moc rád.Taky jsem slyšel že už ho shání pár maníků z podsvětí a že dostal někde na pumpě přes tlamu.Je vidět že jste jen jedni z mnoha podvedených.
Vloženo z: TH.QEA.JTK.WEA ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.08.2012
Koukám a nestačím se divit kolik lidí už tento podvodník se svou drahou chotí dokázali napálit a připravit je o jejech úspory. Jedno se musí panu zloději a podvodníkovi Hondlovi nechat, jeho přesvědčovací a manipulační talent je skutečně velkolepí. I mě připravil o nemalou sumu peněz a tak přeju jemu a celé jeho zlodějské familii jen to nejhorší. Měli by ho zavřít a poslat pracovat někam do dolu do té doby než si pěkně splatí všecho co nakradl . Je fascinující jak náš systém dává těmto zlodějíčkům volné pole působnosti a umožňuje jim zakládat další a další společnosti díky kterým může dál okrádat lidi. Jak může takovýto člověk dál bydlet v luxusní vile která mu nepatří a jezdit si v novém BMW X5 ??? Má být přeci už dávno za mřížemi nebo zakopanej někde hodně hluboko.
Vloženo z: XA.QZE.UYB.WSD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.08.2012
Každý kdo soudí podle toho co slyšel, by měl mít svůj portál, každopádně je jisté, že ti, co si neumí zamest před vlastním prahem, radi hrají kamarády!\\r\\nZnáme vsichni jak to chodí. HORÁK z Lipy?mafiánek, co se schovává za manželku v podnikání, jezdí v autech vytunelovanych firem,spravuje partu čerpadláru co mu dluží balík, aby mu vymáhala nájmy z podivně nabitých nemovitostí, což o něm prohlašují vlastní lidé,když pak chce půjčit trochu peněz od banky, vysmejí se mu, jelikož on je podnikatel na úrovni ..\\r\\nDlužit někomu, za to by jste človeka upranyřovali??..kdo z Vás nedluzi nikomu, lidi, zmetky, co okrádají vlastní partnery, schovávají se za chlapy, protože sami mají 160cm, lidi, co si vytváří fiktivní dluhy a pak normální lidi vydiraji, zastrasuji,připadají - takovým pak přitakavejte, brzy se to rozmnoží a uvidíte - co pak naše děti !!Násilí a vydírání třikrát Hurá!!\\r\\nKamaráde Sedláka, (alias Sedlaková)dovezte jim jejich peníze a oni určitě rádi s té barabizny vypadnou.\\r\\nSám máš dluhy kam se podíváš , od Sociálky po etk Turnov az na leasingovce a hraješ machra, protože dluzis sám a chces se zavděčit staré, kterou podvádíš kde můžeš ...\\r\\nZeptal jste se někdy někdo kolik dluží jemu a jak se stalo, že že dne na den, nemá co měl ?vsichni jen jak banda tupců přitakáváte, podrážite, ale nevidíte , že čím víc ublizujete druhým , tím víc snižujete možnost schopnému človeku dat vydělat,hlupáci -vy co se neumíte podepsat, jste krysy největší, nejzbabelejsi, na zvracení a ještě napadáte ženskou , co je s detma mimo vše...\\r\\nZa to si tedy zasloužite odměnu!\\r\\nE.K z rodinou\\r\\n\\r\\n
Vloženo z: SQ.XNN.JT.WJE ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.09.2012
Koukám Hondl si sem dává sám příspěvky arogant jeden, nebuďte hloupí domluvte se a dejte na něj hromadné trestní oznámení takhle po jednotlivých částkách se z toho u nás snadno vykroutí. Mohu sem dodat min. 8 lidí co vím které podvedl. Chce si to pospíšit potože už hákuje v Německu tak aby nás brzy neoputil i stou jeho povedenou rodinou.
Vloženo z: AR.XW.DE.AH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.09.2012
Tak příspěvěk z 31.8 mě skutečně pobavil. Je to zvláštní jak se ten zloděj a podvodník dokáže ještě sám obhajovat, házet špínu na druhé a vysmívat se jim. Souhlasím s hromadným trestním oznámením- Hondl je podvodník a patří za mříže a na hodně dlouho.
Vloženo z: XA.QZE.UAB.WZC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.10.2012
Připadá mi, že se ten Hondl už dočista zbláznil, nikdy to neměl v hlavě úplně v pořádku ale to co tady napsal je už do nebe volající!!!! Hajzl jeden zlodějskej!
Vloženo z: XA.QZE.UHR.AH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.10.2012
Pokud budete dávat hromadné trestní oznámení, já se přidávám!!!
Vloženo z: EWI.HEB.TBR.RY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.10.2012
Ubožáci je mi z vás na blití

Vloženo z: SQ.XNN.JT.WJE ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.10.2012
Mě je na blití z tebe ty svině zlodějská ....
Vloženo z: XA.QZE.UJR.WRY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.10.2012
Bohužel p. Hondl je podvodník a jelikož jsem se na něj informoval u policejních složek, tak opravdu je to mega podvodník. U soudu je snad vic než doma. Táhne se to s ním už nějákých 15 let. Stále stejná klasika, okecat obalamutit a finále podvést každého koho jen může a to o cokoli. Je mu jedno kdo jste. Je to bezpáteřní hovado.
Vloženo z: TH.QAB.KN.VW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.10.2012
Tak ho pojdme poslat za mříže kam taky patří. Ostatně to tam už dobře zná. Stačí naznačit a přidávám se spolu s ostatními k trestnímu oznámení.
Vloženo z: XA.QZE.UEW.WHA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.10.2012
Zákon č.140/1961Sb., trestní zákon, část II-hlava V. Trestné činy hrubě narušující občanské soužití paragraf 206 Pomluva odst. 1) kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů,zejména poškodit jej v zaměstnání,narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu bude potrestán odnětím svobody až na 1 rok. Odst. 2) odnětím svobody až na dvě léta bude pachatel potrestán spáchá- li čin uvedený v odst. 1) tiskem, filmem,rozhlasem, televizí nebo jiným obdobně účinným způsobem. Martin, Hradec Králové.
Vloženo z: AR.VS.DRA.G ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.10.2012
Spíš by se zde hodilo poučení o trestech za podvod a zpronevěru peněz.
Vloženo z: XA.QZE.UAR.WEY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.10.2012
S Hondlem a jeho vykutálenou rodinkou jsem už taky měl co dočinění před x lety a jsem rád, že jsem z toho vyvázl bez větší finanční újmy. Je to zloděj, lhář, podvodník, tunelář, nabob, egoista a nevím co ještě. S jeho stylem podnikání bude brzy buď v krimu nebo pod drnem. Co vím, tak už 3x seděl za krádeže a podvody. A drsné vyděračské praktiky mu také nejsou cizí..
Vloženo z: AW.QET.UYK.WSU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.10.2012
No pořekadlo, ze potrefená husa nejvíc kdáká je na místě mnohem více,
Kdo totiž umí, ten umí a kdo neumí čumí a píše anonymně tyhle bláboly,
Server je sám o sobě jeden podvod a my jsme blbci, když si myslíme, ze to pomůže..
Když je to takový lump, proč s ním vy všichni vůbec delali obchod??
Trochu divné, přece jen, hlupák kdo naletěl, hloupější kdo si vylévá srdíčko tady,
Ja osobně bych raději koukal, aby mne tohle napadání a pomlouvání nepřineslo ve finále víc starostí než radosti....
Asi byl chytřejší než Vy, což nikdo z nás nepřiznal !

Vloženo z: AC.XZY.JY.WXR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
23.10.2012
Nevidím žádné umění v tom podvádět a okrádat lidi. Humus největší když se ty podvodníku Hondle dokážeš obhajovat a vychvalovat se tady do nebes jaký jsi inteligent, když dokážeš okrádat lidi co ti uvěřili. Však ono na tebe taky dojde! A rozhodně si nikdo nemyslí, že server podobného typu něco pomůže lidem co naletěli a byli okradeni. Každý tupec ví, že je to hlavně z důvodu aby i ostatní byli seznámeni s tvým způsobem podnikání. Aby lidi měli možnost dozvědět se co jsi za hajzla, než ti svěří své peníze. Když jsou všichni takoví hlupáci, tak proč jsou na celou tvoji familii uvaleny exekuce a topíš se v dluzích- zamysli nad tím co tady píšeš!. A ohledně podpisů, u tvého příspěvku taky žádný nevidím, však ty moc dobře víš komu dlužíš, takže anonymní blbáboly sem píšeš maximáně ty! Ještě to tvé napadání a pomluvy, pomluva je sdělení nepravdivých informací nebo údajů. To že jsi zloděj, lhář a podvodník není nepravdivý údaj, tudíž ani pomluva. Vrať lidem co dlužíš a nemusíš řešit podobný servery.
Vloženo z: XA.QZE.UNB.QRY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.10.2012
I já se přidám k trestnímu oznámení.Složila jsem peníze, nikdy auto neviděla a ještě mě odsoudili za zpronevěru aut, který mi vnutil a pak se vzdejchnul, respektive, byl za mřížemi a už je zase venku,Já byla odsouzena a nestydím se za to, a tak tedy, pokud někdo podá trestní ozn, a bude nás více, bude to mít větší váhu a mění se i sazba pro uložení trestu.
Vloženo z: AQ.QHT.UNW.QSJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.10.2012
a dnes v televizi ze sebe udělal chudáka před celým národem
Vloženo z: AV.QHV.AH.QW ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.10.2012
a na internetu se to hemží jeho fotkami z Dominikánské republiky. To se za vaše prachy pěkně rozšoupnul.
Vloženo z: AV.QHV.AH.QW ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.11.2012
JJ zaplatili jsme celý tý jeho famili krásnou dovolenou, a nejen to... Cože on byl v televizi?
Vloženo z: XA.QZE.UWK.QS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.11.2012
Připravujeme žalobu na pana Hondla, takže pokud se chcete přidat, zašlete spojení (E-mail) na adresu: zalobahondl@atlas.cz Náš právník se s Váma spojí a dohodne další postup. Je čas něco s tím udělat.

Vloženo z: AA.QNB.RY.GWE ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.11.2012
Hondle ty sráči,co tady machruješ,jak má člověk 160cm a bojí se.Přijel jsem k tobě do baráku,když ti jedna paní kopla do branky co ti ani nepatří...a poslali jste ven někde 12letou holku a ani jste nevylezli ty HOVNE jeden.Necháš se hlídat Torexem protože seš zesranej až za ušima,tak co děláš machry.A jestli si myslíš,že jsem 160cm sráč tak navrhni...sejdem se mezi 4očima a tam mi ukaž jakej seš chlapák ty buzno!!!!A nezapomeň si tam zapnout záznamník,pozvat si kámoše a právníky a tv nova,to ti jde dobře dělat machry a zkuhrat.Ted se ukaž,borče!!!
Vloženo z: TH.QEA.JTK.WEA ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.11.2012
Tak jsem si dneska přehrál záznam z pořadu Na vlastní oči. Je to neskutečná drzost, kterou Hondl předvádí. Představí tam svou velkou šťastnou rodinu, která obrala lidi o sta tisíce, ne-li miliony,které posléze rozházeli někdo po luxusních dovolených, za právníky a založili si za ně společnosti, které jsou už dnes v exekuci. Z toho vězení ho neměli nikdy pustit a ne, že mu měla být půlka trestu prominuta. Ale nebude dlouho trvat a bude tam zpět a teď už to rozhodně nebude na 9 měsíců !!! Pořad byl zakončel tvrzením pana Klími, že jeho podnikatelský živat je plný zákrut. Já bych to spíše zakončil tak že jeho podnikatelský život je plný podvodů, lhaní a krádeží.
Vloženo z: XA.QZE.UNA.QED ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.11.2012
Dobrý den,já jsem ten,kdo napsal před chvílí tu hustou odpověd.Plně s Vámi souhlasím.Hondl píše o panu Sedlákovi lži,mluví o sobě jako o borci,kterému se nedokáže někdo postavit a když za ním přijedete na Západní 252 do Lbc tak se nechá zatajovat a ani nevyleze.Arogancí jen srší,ale zkuhrat před kamerou umí.Dal bych mu Oskara.Panu Klímovi jsem psal s kým má tu čest a dostalo se mi odpovědi,ze které jsem vyrozuměl,že když to bude atraktivní,tak se tomu budou věnovat dál.Že v reportáži jde jen o to,že se s ním státní zástupce sešel za podmínek co neměl...ale kdo zná Hondla...kdo tomu věří...vždyť je to druhej Andersen.Soudy trvají věčnost a vzhledem k tomu,že Hondl tímto okradl i mou matku,si to beru osobně.Snad jste si všichni všimli,že když se něco děje a je u toho televize,tak se věci dají rychleji do pohybu.Proto apeluji na všechny...pojdte na něj!
Vloženo z: TH.QEA.JTK.WEA ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.11.2012
...a ted si představte,že se má mamka naštvala a když šla kolem domu,kde Hondl bydlí,tak jim kopla zlostí do naší branky,která jim ani nepatří a oni na ní zavolali agenturu hlídací Torex a Policii.Přijeli jsme tam se švagrem a ukázali jim,že si nemaj na co stěžovat,že jim to nepatří...myslíte že to někoho zajímalo???Když jim nakopem prdel a vyhodíme je,tak je to protiprávní,to jsou zákony na prd.To může podporovat jen zkorumpovanej stát.Proto se nedivím,že čím dál víc lidí bere zákony do svých rukou...a bude to čím dál horší...sám klíďo do toho půjdu..když není dovolání..mrtvej hajzl..dobrej hajzl...NAČ SE CHOVAT DLE ZÁKONA NA NĚKOHO KDO NA ZÁKON Z VYSOKA KAŠLE?????To postrádá logiku a Hondl na to prdí a sám se zákona domáhá.

Vloženo z: TH.QEA.JTK.WEA ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.11.2012
Dobrý den, také jsem pana Klímu informoval o skutečnostech, které by v pořadu měli zaznít. Když se ten podvodník Hondl rád ukazuje v televizi, s chutí mu to umožním. Teď už tam ale nebude za chudáčka. Někdo tu konečně začal jendat a připravuje hromadné trestní oznámení vyzývám všechny, které tento hajzl podvedl a okradl přihlašte se do něj. To že mu rozlátíme tu jeho tlamu nic nepomůže, jen si tím každý přivodí problémy. Ikdyž přiznávám, že by to bylo fajn
Vloženo z: XA.QZE.UNA.QED ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.11.2012
VÝZVA!!! DÁVÁME DOHROMADY JEDNOTLIVÉ PŘÍPADY LIDÍ POŠKOZENÝCH HONDLEM STEJNĚ, JAKO SE TO STALO NAŠEMU KLIENTOVI. Z VÝŠE UVEDENÝCH PŘÍSPĚVKŮ JE JASNÉ, ŽE POŠKOZENÝCH JE CELÁ ŘADA. POŠLETE SPOJENÍ NA ADRESU: zalobahondl@atlas.cz BUDEME VÁS KONTAKTOVAT A MŮŽETE SE PŘIPOJIT K ŽALOBĚ. ČÍM VÍC LIDÍ, TÍM VĚTŠÍ ŠANCE NA ÚSPĚCH A ODŠKODNĚNÍ. ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ
Vloženo z: AA.QNB.RY.GWE ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.11.2012
Zákon č.140/1961Sb.,trestní zákon, část II-hlava V. Trestné činy hrubě narušující občanské soužití paragraf 206 Pomluva odst. 1) kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů,zejménapoškodit jej v zaměstnání,narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu bude potrestán odnětím svobody až na 1rok. Odst. 2) odnětím svobody až na dvě létabude pachatel potrestán spáchá- li čin uvedený v odst. 1) tiskem,filmem,rozhlasem, televizí nebo jiným obdobně účinným způsobem

Vloženo z: WRB.ET.UET.AE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.11.2012
Zloděj a podvodník se ohání zákony :-D... Nechte si to Hondle k soudu, budete tam znalost naší justice potřebovat!
Vloženo z: XA.QZE.UWH.QRC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.01.2013
Přání Hondlům do Nového roku.\\r\\nPřejeme vám za všechny,které máte na svědomí hlavně spravedlivé soudy\\r\\na ať vás pak klidně bolí všechny oudy.\\r\\nVšechny dluhy ať vrátíte\\r\\na i mezi slušné lidi chodíte.\\r\\nAť vás lidi mají rádi\\r\\na neskončíte u někoho v kádi.\\r\\nZačněte být trochu milí\\r\\na držte hubu aspoň chvíli.\\r\\nTo co od vás každý poslouchá\\r\\nneleze poctivému do ucha.\\r\\nDluhy nechť se jenom tenčí\\r\\nnechaj vás být i ti z venčí.\\r\\nŇadra má paní krasné\\r\\nto už je celé republice jasné.\\r\\nAť dál vám ta krása a bohatsví přibývá\\r\\nprotože to tu normální nebývá.\\r\\nA na konec za všechny,které skrz vaše dluhy znáte\\r\\npřejeme ať za rámeček si to nedáte.\\r\\nKrásný poctivý a velice spravedlivý rok 2013
Vloženo z: PD.QZ.BR.KW ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.01.2013
Krásný příspěvek plný pravdy o lidech bez soudnosti a studu. A nyní díky šlechetnosti našeho drahého pana prezidenta jsou takoví lidé na svobodě a s čistým štítem.
Vloženo z: XA.QZE.UEA.WZU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.01.2013
No když na to tak koukám, mám tu jednu krysičku se sluchátkem velkého Businesmana, jednoho tlustého skřeta, pár čůráčků co nikdy nic nedokázaly, jen hrají levou a každý podle nich také. No áno pánove, jste malí, tlustí, zakomplexovaní a nahonění čůráčci, co ani svoje péro neumí pořádně používat že?! Jestli něco máte, s takovou hrdostí jakou to sem píšete to příjmám a s každým z Vás si to mile rád vyřídím mezi 4ma očima. A víte jak to bude? Nijak, nemáte koule, tak seďte dál doma a piště na web a z webu.. Lukáš :)
Vloženo z: SQ.XNN.JT.WJE ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.01.2013
Lukáškovi se musím od plic zasmát. Podle toho co napsal se musí jednat o idiota první extra třídy, který vůbec nepochopil o čem je tady řeč. Tomuto inteligentovi s vyjadřovacími schopnostmi a názorem dítěte zdar!
Vloženo z: XA.QZE.UJE.GR ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.01.2013
Alespoň se neskrývá a podepíše se Vy ubožáčci rádoby v utajení....
Vloženo z: SQ.XNN.JT.WJE ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
17.01.2013
No a je videt ze je to presne jak rikam. Jeden z čůráčků pouze text na webu a zadny kontakt na osobni setkani. Plny energie psat vzkazy na web jako ostatni silaci. Ty osobo vylizana, ses k smichu me i cele me rodine. Tak bud v klidu :) Lukas
Vloženo z: WRB.ET.UET.JZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
17.01.2013
Ty jsi zase k pláči s celou svou zlodějskou rodinou, oberete lidi o statisíce a ještě dělate machry a hrajete si spořádanou rodinu, které všichni jen ubližují. Na to přesně čekáte až vám tam někdo přijede rozbít tlamu a vy pak můžete rychle upalovat na policii a domáhat se zákonů které sami nedodržujete.
Proč lidem nevrátíte peníze o které jste je připravili?
Vloženo z: XA.QZE.UHR.QSD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.01.2013
Nikdo si na spořádanou rodinu nehraje, ale aspoň nemám plnou hubu keců a skutek utek že? :D Vtipálku, tak pojeď ne? Jo promin vtipálistko, asi budes buchta, pač ty řeči... Tak pojeď mi rozbít tlamu...:D seš sračka :D končím na tomto serveru, pač s kundama se nehádám :D
Vloženo z: SQ.XNN.JT.WJE ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.01.2013
Moc rozumu si ty blbečku opravdu nepobral, tvé vyjadřovací schopnosti jsou toho důkazem. O tom kdo má plnou hubu keců bych radši pomlčem, je vidět že nevíš nic.\\r\\nŠkoda, že končíš s takovými siláckými řečmi, alespoň si lidi můžou udělat obrázek o tom co jsi zač i s tou tvojí zlodějskou rodinkou.
Vloženo z: XA.QZE.UAR.JR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.02.2013
Vzkaz pro pana Hondla od Mariana Kopala:
pane, Vy si vážně myslíte, že mám zájem účastnit se podobných diskusí a pomlouvat Vás ? Vážně trpíte paranoidní představou, že namachrovaný byznysman se sluchátkem, jak ho nazýváte, má zájem šířit o Vás nějaké nesmysly ? Tak to je omyl. Ani Vaše komentáře na jiných serverech týkající se mé osoby se nezakládají na pravdě. Je zajímavé, když pustím nesmyslnou informaci jediné osobě, jak se tato informace objeví inkognito v diskusi jen proto, že si myslíte, že mě zajímáte. Pravdou je, že jsem Vám věřil a chtěl pomoci a jakmile jsem zjistil, že se Vaše podnikání je postaveno na představách, velice rychle jsem Vás opustil. Kór v době, kdy mě to stálo jen peníze a bez efektu. Notabene, do dnes se na mě obracejí lidé z Vašeho okolí, jestli nevím, kde jste, že mají u Vás peníze. Je to Vaše věc, je mi to jedno, ale neberte si mě do úst.
Vloženo z: AA.QNB.WE.WWE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.02.2013
Pro vsechny Hondlovi si zmenili prijmeni a vystehovali se do Nemecka. Tak bude zase tezsi domoci se spravedlnosti
Vloženo z: SQ.XNN.JU.R ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.02.2013
Si fakt změnili příjmení ? :-) Vtipné a smutné zároveň na tom je, že jsem Hondla ani neobral. Trpí pouze utkvělou představou, že tím, jak jsem ho kopl do zadku a nechal být, přišel o jeho obrovské zisky z fiktivní spolupráce s leasingovkama. Jakmile jsem zjistil, že nemá žádnou super smlouvu s Unicreditem, ba naopak má tam vroubek a černou tečku, jakmile jsem zjistil, že jen oddaluje tok peněz a údajných dotací a že se potřebuje pod někoho schovat, aby dál mohl dojit a pak to na někoho svést, rychle jsem vycouval. Došlo mi, že není normální, aby 99% rádoby zákazníků bylo naštvaných a aby zahraniční partneři volali mně, že Hondl něco slíbil, zarezervoval a nebere telefon. S nemocným prasetem nemá smysl se prát, je potřeba ho vykostit. Bohužel jsem sám jeho kecům uvěřil a jakmile jsem zjistil, že si půjčuje peníze od mnou doporučených obchodních partnerů, došla mi trpělivost a spolupráci jsem rychle ukončil. Této diskuse se účastním pouze proto, že si to prase dovolilo napsat, že mu dlužím peníze. Potřeboval by operaci mozku, protože jestli opravdu věří všemu, co povídá, tak je skutečně blázen. A ještě si na mě dovolí vyskočit na veřejnosti, když jsem ho potkal ve městě. Dobytek jeden. Vždy jsem se dostal do problému jen v případě, že jsem se spojil s debilama a tento je toho jen důkazem. Takže, já jsem na policii kvůli němu byl už 4x a nemám chuť cokoliv vysvětlovat jen proto, že si pan ukřivděný myslí cokoliv. Jestli chce boj, ať si ho bojuje, ale naposled říkám, má trpělivost dochází. Je mi ukradený, ale jestli začne otravovat, moc dobře ví, jaké možnosti mám. Hondle, žijte si svůj živou plný představ, že po Vás pořád někdo jde, že máte všude štěnice a že Vám každý ubližuje a užijte si ho naplno, ale netahejte do toho další lidi jen proto, že Vám šlápnou na kuří oko.
Vloženo z: AA.QNB.WE.WWE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.02.2013
Tak Hondlovi jsou teď Scheuflerovi..Pojmenovali se po jeho kamarádíčkovi, co sedí\\seděl za vraždu a krádeže aut...Jak rafinované...:-).
Vloženo z: AW.QEE.JTE.A ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.04.2013
Nevíte někdo jestli už toho zmetka zavřeli?
Vloženo z: XA.QZE.UJE.AE ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.06.2013
Já vím, stoprocentně, že už sedí, a ne ve vazbě, ale na tvrdo. Byla jsem u soudu, kam ho dotáhli v klepetech.
Vloženo z: AV.QZ.DJE.H ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.06.2013
Aspoň ses mohla podepsat ty FILCKO Baldrychová nebo Friedlová nebo Hanzlíková nebo s kým se teď pelešíš ..ještě že sem tě nevojel
Vloženo z: SQ.XNN.JN.RQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.07.2013
Tak hlavně že ten zloděj sedí... Bude se mu tam líbit, je tam mezi svýma!
Vloženo z: WRB.SNH.URW.R ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.08.2013
Kéž by už nikdy nevylezl. Zloděj mizernej...
Vloženo z: AA.QNB.UNT.QED ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.10.2013
Hledají administrativního pracovníka- nemáte zájem? :-)
Vloženo z: AV.YH.HRH.SQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.10.2013
A k tomu ještě obchodního zástupce s platem 20 tis., nepobírám jak může firma na kterou je uvalena exekuce dále umisťovat pracovní nabídky na portálu MPSV. Bude ale asi více než složité najít pracovníky kterým nevadí podvádět a okrádat lidi a posléze se jim smát do obličeje.
Posílám pozdrav Hondlovi do vězení.
Vloženo z: JC.UA.CE.RAQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.11.2013
nemí to pravda,jen rpto že ovládá řeči a umí se pohybovatv prodeji nemusí býtšpatný!nám prodal několik aut a obě strany byli a jsou dodnes spokojeny.Ta zášt je hrůzostrašná, za tyto pomluvy by měl něhdo,kdo si dal tuo práci pykat.
Vloženo z: TV.QEX.JTH.QZJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.11.2013
Další příspěvek od Hondlových, kdyby jste od něj koupili auta byli by jste bez aut a bez peněz jako všichni ostatní.
Vloženo z: AA.QNB.UNT.QED ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.03.2014
Nevíte někdo na jak dlouho toho zloděje zavřeli?
Vloženo z: AA.QNB.UNT.QED ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.03.2014
Hondla čeká další soud. Dělá ze sebe nebohou oběť. Bylo by potřeba pár výpovědí o tom co je zač, ať z toho nevyklouzne jako had. Pošlete kontakt na mail SOUDHONDL@ATLAS.CZ, zkontaktuje Vás náš právník.
Vloženo z: AA.QNB.RY.GWE ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.07.2014
Sedí v Rýnovicích, datum ukončení trestu má cca na 1/2015. Manželka by taky potřebovala jít si chvíli posedět. Takovou hysterku, která se neustále ohání právníkem, aby člověk pohledal.
Vloženo z: TO.QST.UUA.WSJ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.07.2014
Ahoj, nevíte, kde teď Hondlovi - Scheuflerovi bydlí? Byl jsem v domě v Minkovicích kde bydlel, ale už je tam jiný majitel a o Hondlovi údajně nic neví.

Budu rád za každé info :)

Díky.

sogac006@gmail.com
Vloženo z: AQ.XNV.UW.GWZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.08.2014
Zdravím, Hondl má útulný pokojíček ve Valdicích a jistě je mu tam skvěle, je totiž mezi svými lidmi. Jinak kde bydlí zbytek jeho povedené rodinky netuším, ale doufám, že někde hodně daleko.
Vloženo z: EWI.SGA.NK.GA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.09.2014
http://jablonecky.denik.cz/zlociny-a-soudy/soud-v-liberci-resi-nasilne-vymahani-milionu-korun-20140402-m1yn.html
Vloženo z: EWI.SGA.NK.WBY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.10.2014
Ten příspěvek je vcelku stará záležitost, která se měla udát už před několika roky :)
Vloženo z: TO.QTG.JNA.WSU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.11.2014
V současné době by si měl vykonávat zbytek trestu v domácím vězení v Liberci.
Vloženo z: TO.QST.UUA.WSJ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.11.2014
No tak to je pěkné, moc mu přeju, že si může užít vánoce s rodinou, v klidu a v pohodě. Ve vězení se určitě napravil a možná tam byl až moc dlouho :-D. \\r\\nUrčitě dlouho na to, aby opět vymyslel jek obrat další lidi o prachy a proč by taky ne, když je to u nás tak jednoduché. Když už vás po několika letech odsoudí, půjdete si na 3/4 roku do vězení odpočinout, studovat, cvičit či relaxovat u televize a když už vás ani toto nebaví, nastává ideální čas opustit bránu věznice a jít do domácího vězení. A až skončí i to, hurá zpět do podnikání se změněným příjmením a v podstatě s čistým štítem\\r\\nTakže ideální návod jak rychle a snadno zbohatnout.
Vloženo z: AA.QNB.UNT.QED ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.03.2015
Nevíte někdo jak se panu Hondlovi teď daří?
Vloženo z: AK.XNA.AJ.RQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.05.2016
Také by mě to zajímalo.
Vloženo z: AK.XNA.JUA.QSA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.07.2016
Daniel Hondl nyní je Daniel Scheufler, žije Echostraße 1, Olberstdorf nedaleko Žitavy.


Vloženo z: TK.XSB.UYT.QSA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.07.2016
Omyl,tam uz nebydli,ted bydli na Mozartstrasse 37,Mnichov, jeho Zena ho uz kopla so prdele asi zjistila ,co je zac.Jako My vsichni:-))
Vloženo z: AW.QW.HVE.GXB ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.07.2016
Zdravím všechny pisalky a děkuji za pěkné komentáře. Ať již zlodej Kopal
Vloženo z: EHH.AY.V.RGG ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.07.2016
Zdravím všechny pisalky a děkuji za pěkné komentáře. Ať již zlodej Kopal
Vloženo z: EHH.AY.V.RGG ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.07.2016
Zdravím všechny pisalky a děkuji za pěkné komentáře. Ať již zlodej Kopal
Vloženo z: EHH.AY.V.RGG ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
06.07.2016
Zdravím všechny pisalky a děkuji za pěkné komentáře. Ať již zlodej Kopal
Vloženo z: TK.XSE.AY.WWE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.09.2017
Naléhavě potřebujete peníze? Můžeme vám pomoci!
Jste v současné situaci v potížích nebo vás hrozí v potížích?
Tímto způsobem vám dáváme možnost vyvíjet nový vývoj.
Jako bohatá osoba cítím povinnost pomáhat lidem, kteří se snaží, aby jim poskytli šanci. Každý si zaslouží druhou šanci a od té doby, co vláda selže, bude muset pocházet od ostatních.
Žádná částka není pro nás příliš šílená a splatnost, kterou určíme vzájemnou dohodou.
Žádné překvapení, žádné další náklady, ale jen dohodnuté částky a nic jiného.
Už nečekejte a komentujte tento příspěvek. Uveďte částku, kterou chcete požádat, a my vás budeme kontaktovat se všemi možnostmi. kontaktujte nás dnes na pastorosasben@outlook.com

Naléhavě potřebujete peníze? Můžeme vám pomoci!
Vloženo z: EAC.SG.UUE.AR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.10.2017
TRAGICKÁ HISTORIE MEZI PRAVEM, LÍKOU A PODVODEM\r\nVÝJIME Z MÝCH PŘÍSLUŠENKŮ ČESKÉHO BROKERA DLOUHODOBĚ DO 50 MÍST\r\nV roce 1998 jsem se setkal s Danielem Hondlem z Jeseníku CZ ve Švýcarsku. Často se mnou ve Švýcarsku navštěvoval a měli jsme přátelský známý. Hondl mi řečeno hodně o sobě, své rodině a své odborné činnosti. Profesionálně předtím založil autofirma a byl zcela ztracen bouří a povodně. Často jsme o jeho situaci diskutovali a já jsem se rozhodl, že mu pomůže znovu vstát. U menších automatických obchodů, začal budovat svou existenci, někdy dokonce založil auto tělo společnost v Jeseníku, znovu ji prodal a otevřel Autolackierfirma v Olomouci s připojeným zástupce Honda. V celé fázi stavby se stále více stával do rukou vyděračů. Byl napaden na poprvé a zranit, unesl tyto časy pevně držel, vydíral a volně koupil proti výkupné. Takže v každém případě jeho popisy.\r\nSkrz fázi výstavby, ale i ve svých velkých problémů vydírání jsem mu pomohl finančně hodně peněz, částečně ze strachu o sebe a pro jeho průkopnického ducha, částečně z lidské ochotě a odhodlání. Hondl mě ujistil, navždy, že i přes mnoho problémů s korupčním lidé mají, aby dosáhl svého Ziehl, berufllich úspěch jen mi to šťastné okolnosti a vstřícnost (také známý jako záchranářů v ohrožujících situacích) dluží a že by mě 100% návratnosti všechno zapůjčil , Vždy se podařilo my mu vznikly v průběhu dlouhé historie mnoha pochybnosti rozptýlit podrobných důvodů a aby se mi vyhrát další podpůrné BEZW. Oslnění.\r\nNa podzim 98 Hondl způsobil nehodu v Olomouci. Bylo kolem něj mnoho problémů, policie, soudy a jeho společnost. Měl jsem hloubku obchodní kontakty se dvěma právníky (Warek a Kovář), který mi dal na srozuměnou, že Hondl sedět ve vězení a jeho společnost s 16 pracovníky (měl bych jet do České republiky, protože to byla i moje společnost jako tichý, zahraničního investora. ..).) je v největším nebezpečí. Zaplatil jsem spoustu peněz na vklady atd., Dokud Hondl nebyl opět volný. Hondl opakovaně ohlásil návštěvy, které byly z nějakého důvodu animovány. Vždy mi říkal peníze, které nepřicházely ani do mého švýcarského břehu, ani do Western Union. V tomto ohledu mi často dával nepravdivé informace.\r\nNa podzim roku 99 jsem podal policejní stížnost na hrubé podvody a zrušil kontakt. Také mnoho hovoru od Hondla jsem už neřekla. Navzdory průzkumu přišel Hondl do Švýcarska 1. března 99 překvapivě. Řekl mi, že on měl hodně špatně, že lže mně a ode mě peníze na jeho podnikání a měl velké problémy s denErpressern, stejně jako daňový úřad potřeboval. Ospravedlnil se za celou svou vinu a opravdu trpěl zdravím. Bude mít nové firmy: Futura TRANZ v Šumperku up (dodávky a montáž gastronomických zařízení / spotřebičů) a mají se mé peníze investované do něj. Nyní chtěl platit finanční a lidské dluhy, které mi udělal. Mluvili jsme intenzivně asi 4 hodiny! Ujistil mě, že se chystá prodávat svůj dům v Olomouci a okamžitě učiní chybu.\r\nPodle mého lidského přesvědčení, jsem se přesunul příští den svůj inzerát, s ním před guvernéra úřadu Weinfelden (!) Zpět. Ani já ani stattalista neměli zřejmé důkazy, že mi Hondl opět lže. Kromě toho jsem se obával svého jezdce a údajně spolehlivého obchodního zástupce (Ladia), který nemluvil německy. Oba muži byli na cestách ve večerních hodinách zpět do České republiky, a všiml jsem si jen o dva dny později, že jsem neznatelné a znamenají dokonce okraden ve svém bytě (peníze, hodinky, šperky, oblečení, videokamery, atd) Hondl následně obviněn vehementně svého kamaráda, hodil okamžitě ze své firmy a zajatého zloděje. Od té doby mi čtyřikrát poslal \"věci\" do Švýcarska, kde to dnes nebylo nikdy. Jeho tvrzení: kdybych ho kdykoli poslal zpět, proč ...\r\nPo návratu opět: krátce po jeho návštěvě dne 1. března 99 (Hondl chtěl být na Velikonoce ve Švýcarsku), havaroval Hondl (nevinného) s dalším kolegou (Indrich Kral) za volantem svého vozu a na cestě ke mně. Ležel s tím vážně zraněným v nemocnici v Plzni (obě nohy rozbité, zranění zad a paralýza). Následovalo tolik lidských dramatických okamžiků mezi ním a jeho manželkou Olgou (která mu mimochodem opustila jeho malého syna), mezi ním a mnou, které bylo obtížné nosit. Finančně jsem ho podporoval v jeho delikátních operacích a povzbuzoval ho. Hondl věděl, jak se mnou profesionálně vypořádat a vyzvednout mě tam, kde začíná lidstvo ... Po telefonických kontaktech s Plzeňem jsem nakonec ukázal Hondlovi jeho lži. Znali jste ho v Plzni v žádné nemocnici! Ztratil jsem kontakt v květnu 99. Hondl pokračoval neúnavně. V listopadu 99 se mi náhodou dostal telefonicky. Bál se o mě a řekl mi o svém novém životě se svým synem v Řecku, neboť by chtěl do ČR, jeho novou dohodu s řeckým kamarádem svých finančních úspěchů, atd. - a že mě z peněz potřeboval ... 11. listopadu 99 oznámil svůj let do Švýcarska, samozřejmě s velkým množstvím peněz. V sobotu to oznámil z hotelu v Curychu, také z Weinfelden, z mého domu ... atd. - všechno bylo lež, Hondl nikdy nebyl ve Švýcarsku a hrál se mnou! Do konce února potlačil jakýkoli kontakt od Hondla, dokud se k němu náhodou nedostal. Byl o mne znepokojen, vyprávěl mi o svém druhém synovi a jeho obchodních úspěších a o jeho pomoci pro mě a ... a ... a ... jeho adresu se držel v tajnosti, poslední telefonní hovory pravděpodobně pocházely ze všech Itálie ... Doufala jsem, že Hondl opět nevědomky přijde do Švýcarska, kde byl opět vyhozen z policie za krádež. Špatně! Hondl mi o tom před dvěma měsíci vyprávěl: zeptal se mě na kamarády s policií v Curychu, že mě znovu informoval ... samozřejmě že už se tam nemůže dostat! Od té doby mě telefonicky vyhrožoval: \"Připravím vás!\" Moje finanční škody existují! Moje poškození fyzického a duševního zdraví bylo velmi dramatické. Je třeba se obávat, že Hondl je aktivní v mezinárodní mafii a neustále lžuje a podvádí upřímně upřímně. Protože cestuje v jiných zemích prostřednictvím svého Hanynzmmernu, bude mezinárodní reklama naprosto a naléhavě nutná. Tito lidé jsou synové těch, kteří odvážně odevzdali ruské tanky v pražském městě v roce 1963, a hodně přesunuli celé Švýcarsko. Mnoho uprchlíků bylo v té době přijato do Švýcarska a v těžké situaci v naší zemi našli bezpečnost, pomoc a podporu. Dnes dostaneme, díky a odplatě od českých zločinců a zločinců!\r\n
Vloženo z: WRL.HVR.TAA.FT ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.12.2017
Doufám, že se ten zlodějskej podvodník smaží v pekle!!!!
Vloženo z: AV.QHV.WW.WWZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.02.2018
Daniela scheuflera jsem poznal ve věznici rynovice. Mě také podělal tím že mě slíbil že mě zařídí převoz do liberecké věznice. Prý má dobre kontakty.50 tisíc jsem nechal předat jeho manželce. Samozřejmě se žádný převoz nekonal a peníze jsem už nikdy neviděl i když bylo předem domluveno že se peníze při neuskuteční vrátí . Nezastaví se před ničím. Okrade i lidi v tizivych situacích a věřím tomu že by klidně okradl i vozíčkáře, slepe a důchodce. Věděl bych to předem co je zač, tak bych ho v té věznici vyhlásil a neměl by to tam tak jednoduché. vim pak už jen že ho pustili dřív domu do domácího vězení. To co dělá není umění a i mezi kriminalnikama by si tím nezískal ani trochu respektu. No jo jednou u někoho narazí. Je to jen otázka času.
Vloženo z: JC.QAA.UWT.WZD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.03.2018
Tak on okrádá lidi i za mřížemi. Evidentně je to nevyléčitelný podvodník a pomohlo by už jen postavit ho ke zdi!
Vloženo z: AV.QHV.WW.WWZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.03.2018
Jak jsem získal požadovanou částku půjčky od společnosti Spolehlivá půjčka (chillwellfinancialhome@gmail.com)

Ahoj všichni, Jmenuji se Sandra Kalniete, jsem z Alabamy, Spojené státy, jsem tady, abych svědčil o tom, jak jsem dostal svůj úvěr od pana Chillwell Loans Company {(chillwellfinancialhome@gmail.com)} mám na mysli toto mé svědectví dělá v Jižní Americe, protože jsem slyšel o lidem tam padá pro špatnou úvěr společnosti a jsou dupe z tam těžce vydělané peníze, poté, co jsem se aplikoval dvakrát od různých úvěrů věřitelů, kteří tvrdili, že jsou věřitelé přímo zde na tomto fóru, půjčování bylo skutečné a aplikoval jsem, ale nikdy mi neposkytli půjčku, dokud můj kamarád nepředstaví mne pana Jamese Petersona World Loans Company, který mi slíbil, že mi půjčí svou půjčku a on opravdu udělal, jak slíbil bez jakéhokoli zpoždění , Měl jsem pochybnosti, ale nikdy jsem se nedokázal uvěřit. Nikdy jsem si nemyslel, že stále existují spolehliví věřitelé úvěrů, dokud jsem se sešel s panem Chill Well, který mi skutečně pomohl se svým úvěrem a změnil svůj život k lepšímu. Vím, že tam je stále mnoho dobrých věřitelů, ale rád bych vám poradil tam hledat spolehlivého věřitele úvěru vyzkoušet pana Chillwellu Loans Company, jeho péče a porozumění. Nevím, jestli potřebujete také naléhavou půjčku nebo chcete financování vašich projektů. Neváhejte a kontaktujte společnost Chillwell dnes. jeho e-mailová adresa je (chillwellfinancialhome@gmail.com)
Vloženo z: EWB.SND.YK.QF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.05.2018
\r\nNejprve si najdete svoji práci v modulu Témata prací(Výběr práce). Filtr je přednastaven na Moje práce, tedy se Vám zobrazí rovnou Vaše práce a kliknete na ní.\r\nPo přidělení a zadání práce vedoucím se Vám zpřístupní (v horní liště) menu Editace kde můžete k práci přidávat soubory, doplnit ang. název práce, klíčová slova apod.(musíte mít aktivní status studenta – pokud máte např. přerušené studium je editace neaktivní)\r\n \r\nEditace: Student vyplní položky: Název v anglickém jazyce, klíčová slova CZ, ANG (uložit údaje)\r\n \r\nVložení souborů: Možnost vkládání souborů při editaci je umístěna až dole na stránce (Vyberte typ vkládaného souboru(řešení práce, abstrakt apod.) – následně kliknout na lupu a vyhledat požadovaný soubor) - Uložit. S výjimkou nepovinné přílohy práce (více příloh je nutno zkomprimovat do jednoho souboru) musejí být soubory ve formátu PDF.\r\nPovinné soubory jsou abstrakt CZ, ANG a řešení práce\r\n
Vloženo z: TO.XSX.JWA.A ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.06.2018
avidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitU
Vloženo z: TO.XSX.JWE.WEY ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.06.2018
Negativní hodnocení
29.03.2018
Jak jsem získal požadovanou částku půjčky od společnosti Spolehlivá půjčka (chillwellfinancialhome@gmail.com)

Ahoj všichni, Jmenuji se Sandra Kalniete, jsem z Alabamy, Spojené státy, jsem tady, abych svědčil o tom, jak jsem dostal svůj úvěr od pana Chillwell Loans Company {(chillwellfinancialhome@gmail.com)} mám na mysli toto mé svědectví dělá v Jižní Americe, protože jsem slyšel o lidem tam padá pro špatnou úvěr společnosti a jsou dupe z tam těžce vydělané peníze, poté, co jsem se aplikoval dvakrát od různých úvěrů věřitelů, kteří tvrdili, že jsou věřitelé přímo zde na tomto fóru, půjčování bylo skutečné a aplikoval jsem, ale nikdy mi neposkytli půjčku, dokud můj kamarád nepředstaví mne pana Jamese Petersona World Loans Company, který mi slíbil, že mi půjčí svou půjčku a on opravdu udělal, jak slíbil bez jakéhokoli zpoždění , Měl jsem pochybnosti, ale nikdy jsem se nedokázal uvěřit. Nikdy jsem si nemyslel, že stále existují spolehliví věřitelé úvěrů, dokud jsem se sešel s panem Chill Well, který mi skutečně pomohl se svým úvěrem a změnil svůj život k lepšímu. Vím, že tam je stále mnoho dobrých věřitelů, ale rád bych vám poradil tam hledat spolehlivého věřitele úvěru vyzkoušet pana Chillwellu Loans Company, jeho péče a porozumění. Nevím, jestli potřebujete také naléhavou půjčku nebo chcete financování vašich projektů. Neváhejte a kontaktujte společnost Chillwell dnes. jeho e-mailová adresa je (chillwellfinancialhome@gmail.com)
Vloženo z: EWB.SND.YK.QF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
Vloženo z: TO.XSX.JWE.WEY ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.08.2018
Ahoj všichni, jsem zde, abych svědčil o tom, jak jsem dostal svůj úvěr od Larryho Finance poté, co hodně falešných věřitelů mi odepřelo možnost získat půjčku zde v tomto fóru. Pan Larry Scott Gregory mi pomohl s rodinou s půjčkou 35 000 Kč. Poté, co jsem ztratil téměř 1000 Kč na podvodníky. Pan Larry Scott Gregory mě ujistil, že mi pomůže, zpočátku jsem odmítl uvěřit, až se konečně setká s jeho slibem.

Pokud potřebujete originální půjčku, musíte ji okamžitě kontaktovat emailem: larryfinance@yahoo.com nebo WhatsApp: +2348125943569.

S pozdravem
Philip Ray Hudson
Vloženo z: EHC.HNH.HA.QST ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2018
Jmenuji se můj Cynthia Corvin. Žiji na Ukrajině dnes jsem šťastná žena? Potřebuji použít tentokrát, abych všem lidem říkal, jak jsem dostal svůj úvěr od tohoto upřímného a Boha, který se bojí, že půjčuje člověku, který mi pomůže půjčkou ve výši 140.000 dolarů, kontaktujte ho. pokud potřebujete také půjčku bez jakéhokoliv problému, jmenuje se Bishop Elijah e-mail {bishopelijahloanfirm002@hotmail.com} mu řekněte, že to je paní Cynthia Corvin, která vás odkazuje na jeho kontakt E-mail: (bishopelijahloanfirm002@hotmail.com) WhatsApp: 2349035555247
Vloženo z: EHC.HNH.HA.JA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.02.2019
Nevíte někdo něco o tom mega podvodníkovi Hondlovi/Scheuflerovi?
Vloženo z: JC.QAA.UAE.WEJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.02.2019
I am here to share my testimony on how I finally got a loan. After a long and stressful effort to acquire a credit I finally found a credible and reliable credit company. They answered to my needs and with low credit interest. Kindly apply for mortgage loans, car loans and business loans.
Contact Scottsavingsandloanscompany@gmail.com
Vloženo z: EDW.HEH.J.GXS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.02.2019
Hondl se po tom co ho pustil z vezeni vratil do starych koleji. Co jineho by taky zlodej a podvodnik mohl delat
Vloženo z: EAC.HYL.UEV.E ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.02.2019
Kriminalka po nem uz zase pase. Preju mu aby uz konecne narazil na nekoho, kdo mu tu jeho ulhanou tlamu zavre jednou provzdy. Zavrou ho vzdycky jen na par mesicu, ma to uz jako prechodny bydliste. Nic jinyho s nim ale soud neudela. Je to proste profesionalni posvodnik.
Vloženo z: EAC.HYL.UEV.E ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ    

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Jana Janoušková detail
Josef Lončík detail
Jaroslav Šturm detail
Jaroslav Pohl - VODOPLAST detail
Roman Čtvrtečka detail
Leoš Hlaváč detail
Vlastimil Soumar detail
Hana Ticháčková detail
Roman Myška detail
Lucie Strejcová detail
Jan Zedníček detail
Miloslav Slavík detail
Vassili Ivanovič Jonach detail
Vladimír Burda detail
Miloš Vázler detail
Ivo Jachek detail
Jan Simandl, obchodní a zprostřed. činnost detail
Christian Wimschneider - NOVOIMPEX detail
Ing. Petr Vlček detail
Hedvika Hojdekrová detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382