Všechna přenášená data jsou šifrována
15.12.2019 16:24:30
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 254 400 subjektů
2 640 státních organizací
11 200 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

05.12.2019 - Centrální registr dlužníků v roce 2020 chystá kompenzaci za GDPR. Všem uživatelům s ověřenými účty bude zpřístupněn systém slev na advokátní služby, bezplatné poradenské centrum na ochranu před dopady exekucí ne-dlužníků v domácnosti s dlužníky a pro věřitele žaloby pohledávek bez nákladů na advokáty a soudní poplatky.

24.11.2019 - Novinky: Služba Výpis z registru dlužníků a automatický monitoring vlastních závazků je poskytována registrem ZDARMA. Registr tak bezúplatně trvale zpřístupnil informace žadatelům po prokázání své skutečné identity.

23.11.2019 - Nejpozději od 1. 12. 2019 bude zavedeno on-line ukončení účtů, bez nutnosti zasílání autorizačního formuláře autorizačnímu centru. Výmaz osobních dat tak bude moci uživatel nově provést on-line ve své administraci, oproti stávající metodě prostřednictvím ověřených žádostí opatřených bezpečnostním čárkovým kódem.

22.11.2019 - Od 22. 11. 2019 byly zpřísněny pravidla ověřování identity. Nově prokazování totožnosti je povinné již od samého prvopočátku existence účtu, oproti předešlé lhůtě do 14 dní od založení účtů. Tyto nová opatření mají zabránit založení takzvaných neaktivních, nebo podvodných (spekulativních) uživatelských účtů.

22.11.2019 - Změna systému ověření identity: Registr dlužníků zavedl účinná opatření proti chronickým, často fiktivním stěžovatelům, kteří bez nutnosti prokázání své existence podávají stížnosti, aniž by ze strany stěžovatele byly dodrženy odsouhlasené pravidla.

20.11.2019 - V současné době probíhá konfigurace bezplatných služeb. Služby budou dostupné 1.12. 2019.

20.11.2019 - Vážený kliente, v rámci úprav systému bezplatných služeb byla vygenerována systémová zpráva o prodloužení již uhrazených služeb. V případě, že Vám takováto zpráva byla zaslána, považujte ji za bezpředmětnou. Do dokončení úprav systémů, systém nepřijímá žádné poplatky vyplývajících z ceníku. Nově Registr dlužníků bude Výpisy o bez-dlužnosti a monitoring vlastních závazků poskytován bez poplatků.

05.11.2019 - Vážný zákazníku, z důvodu úprav na sytému mohou být některé ze služeb, deaktivovány. O obnovení služeb budete informováni. Děkujeme za pochopení.

21.10.2019 - Německá ekonomika klesá do recese. Česká ekonomika Německou zpravidla následuje s odstupem 2-3 měsíců.

16.10.2019 - V současné době probíhá úprava systému, opravy textů a funkcí. Může docházet k výpadkům systému. Nově došlo ke zjednodušení všeobecných podmínek a dochází k postupný úpravám a opravám smluvních podmínek.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Jindřich Huňka

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 65772873 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Plumlov
Obec: Plumlov
PSČ: 79803

Datum vzniku: 08.08.1997

Datum zániku: 05.08.2011

Datum poslední změny: 18.08.2011

Datum zániku: 05.08.2011
Způsob zániku: Nezjištěno

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost: Ostatní zábavní a rekreační činnosti j. n.

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
28.02.2011
Dobrý den, chci vás upozornit na zloděje a podvodníka pozor na něj půčuje si peníze a nevrací....
Vloženo z: AH.QAA.JH.SA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.03.2011
Plně souhlasím s příspěvkem z 28.2.2011. Nevěřte mu, neobchodujte s ním, nepůjčujte mu peníze. Pryč od něj. Divím se, že jej ještě nezavřeli.
Vloženo z: TH.QAB.UAK.JZ ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.03.2011
Bydliště má na úřadě a hraje si na velkého podnikatele, přitom umí jen okrádat lidi, půjčovat si peníze a potom být ještě arogantní.
Vloženo z: TH.QAB.UAK.JZ ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.03.2011
no tak vidím že nás bude víc co panu Huňkovi neletěli, a aktuální adresu na které se nachazí asi nikdo nezná???
Vloženo z: EWC.ZV.UWE.XZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.03.2011
Boží mlýny melou...
Vloženo z: TH.QAB.UAK.JZ ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.04.2011
už aby domlely...
Vloženo z: EWC.ZV.UWE.XZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.06.2011
Dobrý den,plně souhlasím,že je to podvodník maximálního kalibru. Kromě mě podvádí i exekutory a soudy a dokonce když jsem ho jako dlužníka uveřejnil na svých web stránkách www.zederlock-tym.cz tak mi vyhrožoval,že tím poškozuji jeho dobrou pověst. Policie ho hledala půl roku, aby mu doručila dopis,já ho našel za jediné odpoledne.
Vloženo z: WRB.HTD.HW.WE ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.06.2011
Prý dobrou pověst?:-)) Tak to mě ten křivák vážně rozesmál. On a dobrá pověst? Jak by k ní přišel:-))) Umí jen lhát, podvádět, okrádat lidi a chrápat s každou ženskou, kterou potká. Jen ať je internet zahlcen pravdou o něm, aby už nemohl dál škodit lidem. Nechtějí o něm slyšet ani v jeho bývalých zaměstnáních. Všude jen dluží, ale myslí si, že je ředitel vesmíru.
Vloženo z: TH.QAN.VE.SA ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.06.2011
Reaguji na předešlý příspěvek ze dne 09.06. 2011 : Lépe se snad tahle osoba vystihnout nedá::))) Co na ty jeho průsery říká jeho přítelkyně a do čeho roste jeho dítě,když mu bude každý říkat,že je jeho táta podvodník
Vloženo z: WRB.HTD.HW.WE ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.06.2011
Potřeboval by pořádně proplesknout, aby už celý život strávil jen v kotrmelcích. Jeho přítelkyně a dítě možná ani o všem neví. Není zrovna z těch, kteří by se doma svěřovali:-) Je to lidská hyena. K ženám se chová stejně jako k penězům. Použije, ale dál nic neřeší...Jen v případě, že chce vytáhnout ze srabu, to potom miluje všechny:-) Nechápu, jak může tento člověk stále podnikat. Na takovéto by se měli zaměřit úřady a ne na poctivé podnikatele, kterým akorát způsobí, takový podvodník, jako pan Huňka, nemalé problémy.
Vloženo z: TH.QAN.VE.SA ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.06.2011
tak co kdyby jsme všichni navštívili pana Hunku osobně? anebo jeho rodiče...to by stálo možná za to udělat pořádnou pověst..
Vloženo z: AH.QAA.JH.SA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.06.2011
http://www.henrymusic.cz POZOR NA TOHOTO ČLOVĚKA JE TO ZLODĚJ A PODVODNÍK!!!!!!!!!!
Vloženo z: AH.QAA.JH.SA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.06.2011
Společná návštěva by nebyla špatná, jen jestli by nás všechny rád viděl ::))) PODNIKAJÍCÍ PODVODNÍK
Vloženo z: WRB.HTD.HW.WE ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.08.2011
Muzu Vas vsechny potesit,mlyny uz domlely...
Vloženo z: WRD.EV.UWT.WZD ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.08.2011
Nevím kdo a proč tyto příspěvky vkládá a za co s dotyčnému mstí. O něčem svědčí i to, že všechny do jednoho jsou od anonymů, soudě dle jejich stylu, asi od jedné a též osoby.
Možná s ním někdo udělal špatnou zkušenost, to nevylučuju, ale kdo v dnešní době nemá alespoň jednoho nepřítele? Lidé jsou různí a stěžující, nadávající anonymové jsou případ sám pro sebe.
Nám hrál nedávno na svatbě - na doporučení známých, kteří s ním byli velmi spokojeni, a máme jen ty nejlepší poznatky. Vím i o dalších spokojených klientech, takže asi nic nebude tak horké, jak se to upeče...
Vloženo z: PD.QZE.UEE.QF ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.08.2011
Tak to jste asi jedini a neumite cist co to je za cloveka a PODVODNIKA,neplati dluhy,ktere dela a ma nastup trestu,jsme zvedavi jak bude nadale ve vasich oci tak dobry clovek.....
Vloženo z: WRD.EV.UWT.WZD ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
29.08.2011
K příspěvku z 23.8.2011: Proč jste se tedy nepodepsal/a Vy? Myslím si, že všichni, co tu něco napsali, psali pravdu. Nikdo nikomu škodit bezdůvodně jistě nechce. Ale pokud je možnost, upozornit na podvodníka, tak proč ne? Já se musím také připojit k negativní zkušenosti. Podepisovat se tu taktéž nebudu, protože vím, co je pan Huňka za člověka...a co dokáže...
Vloženo z: TH.QAB.UAK.JZ ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.08.2011
reakce na 23/8/2011
To,že Vám hrál na svatbě, to neznamená ,že je pan \"úžasný\". Ano, může hrát dobře, ale je to PODVODNÍK, i jeho rodiče jsou z něj nešťastní, dokonce na exekutora poslali psa, a vše si napsali na sebe, jen ,aby neměli holou ř.., kvůli povedenému synovi. Chtěli bychom vidět ty spokojené lidi.Jde vidět, že jste s ním byli spokojeni jen pár hodin po dobu svatby::)) jinak kdyby jste mu půjčili peníze,asi by jste se takového lumpa nezastávali.Chcete sem ofotit jeho papíry ze soudu o výkonu trestu??? Tak prosím opatrně ať každý váží slovo co zde napíše. Všichny ostatní negativní příspěvky JSOU PRAVDIVÉ !!!!!! jen si stačí zadat jeho jméno do vyhledávače a všude se můžete dočíst JAK JE SKVĚLÝ. A HLAVNĚ, NEJSTE VY TAKY ANONYM????
Vloženo z: WRB.HTD.HW.WE ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.08.2011
www.podvodnici.net
/DJ HENRY - živnostníci/
hraje i v disco clubu Šumperk a mnoho dalších, hraje dál \" od domu\" .aby se ráno poznal
Vloženo z: WRB.HTD.HW.WE ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.09.2011
K 23.8.2011: Za tu dobu, co hraje na diskotékách, by bylo fakt blbé, aby to neuměl:-)) Už okradl tolik lidí, že si to ani neumíte představit. Kdyby okradl a pdvedl i vás, mluvíte jinak. Seriozního člověka si opravdu představuji jinak... Už to, že má nástup výkonu trestu o něčem svědčí! Já osobně bych sem nepsala jen proto, že jsem s ním nebyla spokojená jako s diskžokejem. Problémy, co nadělal, jsou mnohem závažnějšího a hlubšího charakteru! Chtěla bych datum, kdy má nastoupit do vězení. Ten den by se mi totiž hodně ulevilo!!! Peníze sice zpátky nedostanu, ale ten pocit zadostiučinění je k nezaplacení...\\\\\\\\r\\\\\\\\n
Vloženo z: TH.QAN.VE.SA ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.09.2011
jeho adresa je Dolni Hejcinska 20 Olomouc....
Vloženo z: WRD.EV.UWT.WZD ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.09.2011
Hm, nebylo by od věci se všichni domluvit a počkat si tam na něj. A mohl by přijít i ten s tím pozitivním ohlasem na něj... Aby si udělal obrázek.\\r\\n
Vloženo z: TH.QAB.UAK.JZ ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.09.2011
Mám informaci z důvěryhodného zdroje, že pan Huňka už sedí ve vězení.
Vloženo z: TH.QAN.VE.SA ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.09.2011
Tak datum jeho nástupu jste prošvihli, protože UŽ KONEČNĚ je ve výkonu trestu v Heřmanicích :::))) pěkně na zimu v teple, když už napálil tolik žen snad si najde kamaráda
Vloženo z: WRB.HTD.HW.WE ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.09.2011
Má jen to, co si zasloužil!!! Já ještě nakonec začnu věřit, že existuje spravedlnost....
Vloženo z: TH.QAN.VE.SA ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.09.2011
Prosim Vas,nevi nekdo jak dlouho bude Pan Hunka sedet?
Vloženo z: WRD.EV.UWT.WZD ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.11.2011
Do vánoc
Vloženo z: AV.YN.RE.RVW ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.11.2011
skoro nikdo z jeho okolí neví,že je v Heřmanicích.Blízcí se vymlouvají na kšefty a že je v cizině:-)
Vloženo z: AV.YN.RE.RVW ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.11.2011
Jenom do vánoc? To ho má jako napravit? Pochybuju! Ale s jeho přístupem tam bude brzo znovu:-)
Vloženo z: TH.QAB.UAK.JZ ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.11.2011
Tak hoch je holka pro pro vsechno,aby se dostal ven,leze kazemu do p.... a za dobre chovani je venku hned....
Vloženo z: WRD.EV.UWT.WZD ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
22.11.2011
Jeho rodina nevím,že měl nějaké špatné kšefty a podvody,že dluží kam se dá jak tady někteří uvádějí.Ani jeho přítelkyně to neví.Mají zprávy že sedí za to,že řídil bez řidičáku a měl v sobě alkohol.
Vloženo z: AV.YN.RE.RVW ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.11.2011
sedí proto,protože se choval jako hova.., ke všem lidem,žádný do vánoc,ať je tam pěkně co nejdýl - ať si jeho pr... užije a přítelkyně by jako první měla vědět proč tam je, nebo,že by jiná další napálená mezi ostatními ženami???
Vloženo z: WRB.HTD.HW.WE ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.11.2011
Jindřich sedí za to, že mu sebrali řidičák, když řídil opilý a pak ho chytli několikrát jak řídil sice střízlivý, ale bez řidičáku. Takže za maření úředního rozhodnutí, nebo tak nějak...znám ho už strašně dlouho a bohužel jsem s ním i spolupracoval, kdy mi nezaplatil a užíval si místo toho na dovolené. Nejhorší je to jeho arogantní chování a používání knižních výrazů a spisovné gramatiky, aby tak ukázal jak je sečtělý a když se nedejbože přihlásíte o svoje peníze, tak je schopen Vám i vyhrožovat. Ale boží mlýny melou pomalu ale jistě :-) Jeho přítelkyně se kterou má čerstvě dvojčata má bohužel smůlu, protože od něj už toho moc neuvidí. Bude ráda, když uvidí jeho :-)
Vloženo z: XA.FN.BD.EH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.11.2011
Na to ze ma dluhy, utraci teda docela slusne...Pracuji na recepci v Omega centru a chodival sem hodne pravidelne.
Vloženo z: XA.FN.BU.KSW ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2011
Psali i prezidentovi o požádání milosti.Zamítnuto.Ale na Silvestra ho mají pustit.Chce se ženit.
Vloženo z: AV.YN.RE.RVW ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2011
Tak to je nastavajici manzelka odvazna,ani nevi do jake skazi se pousti,yacne ji teprve zivot ale s EXEKUTORA....
Vloženo z: WRD.EV.UWT.WZD ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
15.12.2011
Dobrý den anonymové i ostatní, kdo jste sem zabloudili, nikdy jsem neměl ve zvyku reagovat na cokoliv anonymního , ale to, co se tu děje v posledním čtvrtletí už mě a hlavně mé bližní opravdu vytočilo. Je na čase uvést věci na pravou míru (stručně a výstižně):\\r\\n1) vše je dílem několika nepřejících \\\\\\\"ubožáků\\\\\\\", že Miroslavo Ondrová (Prostějov), Lenko Kalábová (Troubky), Jane Vertečiči a Tomáši Jurenko (Seloutky)?!?\\r\\n2) moje osoba už sem od 5.8. 2011 nepatří - již nejsem OSVČ\\r\\n3) k té snúšce lží a polopravd se z principu nebudu vyjadřovat. Starosti s tím nechám na policii ČR, která již vše vyšetřuje pro podezření ze spáchání trestních činů pomluvy a křivého obvinění. Ano, Mirko, Lenko, Honzo a Tome čtete správně.\\r\\n4) nebráním se konzultace s kýmkoliv \\\\\\\"anonymní hrdinové od klávesnice\\\\\\\". Já se nemám za co stydět. \\r\\nToho kdo ohrozí moje blízké, to bude setsakramentsky mrzet, dejte si pozor.\\r\\n5) za mnou a mojí prací stojí stovky spokojených klientů. Rozumný a soudný člověk si na tento web i úroveň příspěvků na něm zveřejněných udělá sám.\\r\\n\\r\\nTeď je mi upřímně jedno co sem kdo napíše. Popsáno slovy z Bible: \\\\\\\"Nechte je, oni nevědí, čeho činí. Já i bůh už jsme ji odpustili jejich nevědomost. Vždyť odpouštět je božské...\\\\\\\"
Vloženo z: PD.QZE.UEE.QF ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.12.2011
Kecy, kecy, kecy.........zamysli se sám nad sebou a radši si svoji přítelkyni neber, radši se o ni a o svoje holky starej, zaplať všechny dluhy a nikdo tě tady nebude hanit!
Vloženo z: WRB.HTD.HH.WEJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.01.2012
Hlavně je dobré pane Huňka, že jste si vzpomněl alespoň na pár lidí, kterým dlužíte. Ráda bych věděla, jak své dluhy hodláte napravit a jakým způsobem chcete žít.
Vloženo z: WRB.HTD.HW.WE ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.01.2012
Pane Huňko, vy vždycky dokážete pobavit:-) Kdyby se vaše osoba jenom dotkla bible, tak ta by okamžitě shořela! Jak můžete uvádět věci na pravou míru opět jenom lží! Vy už snad i věříte těm svým kydům :-) Takového lumpa jako vy neměli vůbec pouštět. A co se týče vaší rodiny, tak té ubližujete vy sám, ne nešťastní lidé, kterým dlužíte peníze a ti je chtějí nazpět. To si laskavě uvědomte. Všichni výše uvedení Policii ČR podají jistě rádi jakékoli informace, ikdyž se domnívám, že ta jich o vás má již spoustu...Oni totiž vámi jmenovaní nejsou jediní. Vy jste si zřejmě jen na 4 vzpomněl, protože sám nevíte, komu a kolik dlužíte a komu a jak jste ublížil...
Vloženo z: TH.QAN.VE.SA ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.01.2012
Mě by zajímalo, jak se vaše rodina dozvěděla o tomto serveru, když jste tak bezchybný:-) Vždyť pokud byste byl tak čistý jak píšete, nikdo by tady nic nepsal a vaše rodina by ani nevěděla, že jsou tady nějaké komentáře... Stačí si zadat vaše jméno do vyhledávače... Raději nám sem napište s pokorou, jak hodláte věci řešit, protože před problémy neutečete. A navíc, tento server je určený právě proto, aby upozorňoval na takové lidi jako jste vy! Nikdo vás tady neurážel, pouze všichni psali pravdu. A jak vy říkáte, ať si udělají úsudek ostatní samy. To, že s vámi byl někdo spokojený, to vám nikdo nebere, protože vy jste ,,pan přetvářka,,.Místo bible si raději přečtěte zákon. A pokud chcete, všichni tady rádi zveřejníme všechno, co jste nám provedl!

Vloženo z: TH.QAN.VE.SA ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.01.2012
PANE HUŇKA NĚCO K BIBLI, KDYŽ UŽ SE O NI OPÍRÁTE


Snažte se hluboce přemýšlet a dbejte, aby jste na konec nenašel na stránkách své dlužní knihy mnohé přestupky sedmého přikázání!


Vloženo z: WRB.HTD.HW.WE ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.01.2012
:-D Zřejmě jste měl bibli jako povinnou četbu v kriminále :-) Akorát jste evidentně nečetl pozorně: Příkladně 5-té boží přikázání je Cti svého otce i matku, 7-mé Necizolož, 8-mé Nekraď, 9-té Nelži... Z těch nakradených peněz si prosím kupte bibli a přečtěte si ji ještě jednou, když se tady s ní oháníte. ,,Odpouštět je božské,, jenže my tady nejsme bohové a jenom co já vím, tak někteří by z peněz, co jim visíte,l měli už postavený barák. My jsme obyčejní lidé, kteří si na živobytí vydělávají slušně a bohužel jakýmsi nedopatřením osudu potkali vaši zvrácenou osobnost!
Vloženo z: TH.QAN.VE.SA ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.01.2012
Nechej si ty familiární oslovení a raději vyrovnej závazky vůči druhým. Tvoje žvásty nikoho nezajímají. Za tvoji prací stojí stovky spokojených zákazníků? Snad stovky podvedených lidí! To, že nejsi OSVČ, nikoho netankuje. Navíc ty dluhy jsi napáchal za dobu své ,,podnikatelské kariéry,, takže mě nezajímá, že už nejsi OSVČ. Sem patříš a už vždycky patřit budeš! A navíc, na spoustu lidí jsi zapomněl, a tou jednou osobou jsem já!
Vloženo z: TH.QAN.VE.SA ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.02.2012
15.12.2011 a 23.08.2011 stejna IP adresa. Zajimave je ze v prispevku jedna je hajen pan Hunka a v druhem prispevku ze stejne IP adresy pise uz sam Hunka. To je prece amaterismus :)
Vloženo z: XA.FN.BU.KSW ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.02.2012
Dobrý den prosím Vás nevíte někdo zda pan Huňka je ještě ve výkonu trestu ? Nebo už je na svobodě? Rád bych ho osobně navštívil a byl bych ochoten se nějakým rozumným způsobem domluvit jak chce vyřešit dluhy vůči mojí osobě. Možná asi jako jeden z mála mám vše podloženo právníkem.
Pokud by jsi náhodou JINDŘICHU četl tento dotaz přímo TY , tak se ve vlastním zájmu zkus ozvat,jsem ochoten stáhnout exekuci, která je na tebe vydaná a v případě ,že budeš rozumný, jsem ochoten přistoupit i na mimosoudní vyrovnání. Možná si ani neuvědomuješ kolik ti každý měsíc nabíhá úrok z prodlení / protože mi telefony již několik let nebereš pokouším se tě oslovit tímto způsobem / S pozdravem Jan Vertetič
Vloženo z: WRB.HTD.HW.WE ( 10 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.08.2012
Pan Hunka,nadale setrvava ve veznici v Ostrave...
Vloženo z: WRD.EV.UWT.WZD ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
31.10.2012
Dluží fakt kde může. Měl by se nad sebou zamyslet!!! a začít plnit své závazky :-)
Vloženo z: PD.MZ.DUY.VG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.11.2012
Myslím,že se všichni s penězma můžeme rozloučit. p. Huňka nic nemá a nikdy už asi mít nebude, tak doufám,že se mu to jednou vrátí. Jeho arogantní jednání a nevracení svých dluhu. Doufám,že se z vězení nikdy už nedostane.

Vloženo z: ECA.SG.UTR.WED ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2013
http://www.alfaagency-art.com/
Vloženo z: AV.YN.DUT.QX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.07.2019
AKTUALITA Z ROKU 2019!!!\r\n\r\nChtěl bych upozornit na Jindřicha Huňku, že je opět při chuti a opět lže a nevrací dluhy. Znám pár lidí, kterým dluží peníze (včetně mě) a předkládá mi jednu lež za druhou. Nevěřte mu ani slovo. Jen já jsem důvěřivý člověk (= v dnešní době blbý) a nechal jsem se sebou Jindřichem zametat už dlouho.\r\n\r\nNavíc mám podezření, že mi kromě nevracení dluhu také ukradl 40 000 Kč z domu. To prošetřuje policie, až se uráčí zajít na otisky prstů (naposledy si stěžoval, že se mu nelíbí,jak s ním pánové policisté komunikují, co to je za přístup?). \r\n\r\nAbych nebyl označen za anonyma, tak se rád podepíšu: Jan Linhart, bývalý důvěřivý kamarád \r\n\r\nPokud mi budou peníze někdy vráceny, jsem ochoten ze stejné IP adresy napsat potvrzení o vrácení.\r\n\r\nAKTUALITA Z ROKU 2019!!!
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.07.2019
Navazuji na předchozí příspěvek (zprávu odesílám ze stejné IP adresy). Potvrzuji, že mi Jindřich Huňka vrátil dluh. Nebylo to v dohodnutý termín, ani v náhradní, ale nakonec se to po částech podařilo.
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.11.2019
ANO ROK 2019
ANO Jindřich Huňka je stále při chuti, a řekla bych, že chuť nikdy neztratil.

ANO i já bývalá přítelkyně z Ostravy jsem naletěla a vlastně když si to tak zpětně promítnu, celý vztah byl jedna velká lež z jeho strany, jen aby mohl profitovat a žít jako „PÁN“ umělec.

ANO i mě dluží a už přestal komunikovat úplně. Dluží mi přesně 16.522,- z podnikání. Pro někoho možná zanedbatelná částka, pro mě docela existenční, v době kdy si hledáte nové bydlení s dítětem a všude chtějí kauce. A čeho jsem se dočkala od května 2019 jen lži, lítost, vyhrožování, prostě vše co pan Huňka velmi dobře umí.

ANO i já zde napíšu informaci o vrácení dluhu, pokud se dočkám a nespadnu do toho pytle ostatních dlužníků, kterým stále dluží a slibuje, teda LŽE.

Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ    

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Vlasta Slezáčková detail
Jaroslav Mamaj detail
Josef Rybička detail
Helmut Kaiser detail
Vladimír Stedile detail
Zdeněk Háša detail
Hana Petržílová detail
Stanislav Fořt detail
Milan Vainer - TECHNOCAR Trade detail
Miloš Bradáč detail
Ivan Matějček detail
Miroslav Kurfiřt detail
FRIEDOVÁ detail
Jan Šmejc detail
Ladislav Bukovský - "Národní dům" detail
Jana Brindlerová detail
Radek Jirman-Stavební firma Jirman detail
Ľuboš Šuška detail
Josef Pohl detail
KICOVOVÁ - ORGANIZOVÁNÍ SEMINÁŘŮ, HLÍDÁNÍ DĚTÍ, CVIČENÍ S DĚTMI, CVIČENÍ PRO ŽENY detail