Všechna přenášená data jsou šifrována
20.05.2019 12:59:21
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 239 100 subjektů
2 610 státních organizací
11 200 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

12.02.2019 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Jiří Raška - SOLARYS

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 14618818 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Hranice IV-Drahotuše
Obec: Hranice
PSČ: 75361

Datum vzniku: 05.06.1991

Datum poslední změny: 23.12.2011

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost: Maloobchod v nespecializovaných prodejnách

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
05.03.2019
Dobry den.
Pokud je možnost napsat recenzi na Pavla Rašku+Jiří Raška.Tito dva vykutálení pánove,prodávají autodíly převážně kradené od fetáku a lidí z kriminální minulostí!!!PČR tyto 2 autičkáře nechává bez povšimnutí?Pervitin, se tam sype do hrníčku se divím že tam nenaběhla protidrogovka!!!Je to hrozné dokonce jsem byl svědkem,když vycházeli 2 kluci 16 let a povídali si že pan Jirka jim prodal huleni za super cenu.Takové lidi bych nechal okamžitě zavřít.Je to velice smutné že takoví lide mezi námi podnikají a tváři se jako skvělí podnikatelé,kteří platí daně...........
Adresa podnikání a sídlo firmy.
Sokolská 211,753 61 Hranice IV-Drahotuše. Telefon.+420 777 907 050.Email autobouracky@quick.cz
Jiří Raška-Telefon +420 606 445 454.Email autobouracky@seznam.cz
Vykupujeme bouračky a jinak poškozené automobily s českými doklady od r.v. 1998. Jezdíme po celé ČR. Peníze vyplácíme ihned v hotovosti. Prodáváme použité náhradní díly.

Vloženo z: TO.QNB.E.KG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.03.2019
Dobry den,konečně se našel web kde mužeme reagovat na Pana Rašku z Hranic na moravě.Jsem duchodce mam starou škodovku motor 1.9 tdi odešlo mi turbo a muj synek mi našel kontakt 777 907 050 tak volam a chlap mi řikal že turbo ma na prodej cena skvěla a že je ve vybornem stavu.domluvime se v Hranicich a že mi ho prodá dal mi pulroku zaruku že zboží je vymontováno z bouračky take skvělé.Tak sem to dal do servisu at mito vyměni,mechanik mi vola že turbo je nefunkční tak volam panu Raškovi at mi da jiné turbo nebo penize.do tet nemam nic jen oči pro plač a hádam se doma že jsem naletěl podvodníkovi.davejte si na něj velky pozor.Dušan Mrazek.
Vloženo z: ECF.HB.UWE.QZU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.03.2019
Pan Raška je skvělej podvodník.Koupil sem převodovku a slíbil že pokud nebude fungovat vrátí peníze.Už sem neviděl nic.Nahlásil sem to na Policajty,tak uvidím co se stane.
Dan Poruba.
Vloženo z: WHB.SYE.JE.XE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.03.2019
Dobrej den,chci využít možnosti napsat recenzi na Jiří Raška!!!Potřebovala jsem odtahovku známy mi našel na internetu Rašku a poslal telefon +420 777 907 050,zavolala sem a nahlásila kde stojím že potřebuji do nejblišího autorizovaného servisu,Raška mi potvrdil že bude na místě do 20-40 minut a cenu odtahu mi řekl 1500 kč,ok čekala sem.Raška dojel natáhnul auto a jeli do servisu,po příjezdu na místo si řekl o 2700 kč???Že pokud nezaplatím odveze mé auto na svuj pozemek a budu mu ještě platit za každy den parkovné.Byla sem zoufala zaplatila sem 2700 kč,ale toho Rašku už nechci nikdy vidět!!!Dávejte si velky pozor na LUMPA.\r\nLenka Trojanová.
Vloženo z: NR.QW.HTU.W ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.04.2019
Jiří Raška mi prodal auto wv golf byla udělána evidence+stk+emise na 2 roky,skvělé auto opravdu ve výborném stavu,ale jen na oko!Asi po 4500km se pomalu začali ukazovat chyby,2 roky uběhly do auta sem nasypal dalších 75000kč.skončila STK tak sem jel na STK bylo řečeno že Golf pochází z totální nehody a bylo slepeno ze 2 autíček.Jiří Raška bourané auta tímto spusobem opravuje a prodává,a tvrdí že je užasné a ve vyborném stavu!!!Pozor na tohoto vykuka a podvodníka vystupuje velice solidně a je velice věrohodný!Nenechte se napálit.Martin Sojka.
Vloženo z: EWB.SXD.UKW.SJG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.04.2019
A proto upozornují všechny občany na Pán Jiří Raška,který mi vozidlo prodal.Nechtěně jsem rozbil venkovní zrcátko na straně řidiče u vjezdu do skladu,hned jsem se objednal do servisu na výměnu,mechanik u výměny našel kopie TECHNICKÉHO PRUKAZU+ZELENOU KARTU!!!!!!!!!!!!!To znamená že auto bylo připraveno ke krádeží!!!!!!!!!!!!!!!!Vše jsem nahlásil na služebně a dodal foto dokumentaci,která se nafotila v servise.POZOR a velký POZOR co a od koho kupujete!!!!!!!!!!!!Jiří Raška má kolem sebe špatné lidi,kteří na objednávku pro něho pracujou!!!Libor Edgerd.

Jeho tel:777 907 050
Tel:606 445 454

Vloženo z: EAC.SGD.TEW.ET ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.04.2019
Jiří Raška mi prodal cívku zapalování.Doma namontuji,ale nefungovala volám mu,ale už nebral mobil...777 907 050,606 445 454.\r\nTak sem mu volal 2 dny a nezvedl to.Tak sem se vydal na jeho pobočku v Hranicích,po příjezdu sem myslel ze se mi to všechno zdá...4 fetácí,kteří mi začali vyhrožovat ze mám opustit pozemek že mi nikdo nic nebude vyměnovat a na vrátku peněz mám ihned zapomenout.Jiří Raška je na začátku jednání velice příjemný,ale jen do doby než dostane peníze!!!!!!!!!!!!Potom vás ignoruje.Divím se že v Hranicích Na Moravě to neřeší žádnej uřad nebo PČR?Banda fetáku,kapsářu,pasáku a kdo ví co tam všechno jsou za kriminální živle.Nahlásil sem vše uvidím jak dopadnu.J. Masher.
Vloženo z: EAC.SGD.TEW.ET ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ    

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Josef Filip detail
Alexandr Branda detail
Jan Konrád detail
Michael Musil detail
Marie Sedlmajerová detail
JOSEF ŠAFRAN detail
JOSEF ŘÍHA detail
LADISLAV NEDVĚD detail
Helena Kusková detail
Marie Lamberská detail
Jaroslav Zemek detail
Roman Kahoun detail
Josef Och detail
Norbert Ježek detail
Květuše Samková detail
Josef Houser detail
Zdeněk Dziubalo detail
Petr Řehořek detail
Ivana Černá detail
Ladislav Pícha detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382