Všechna přenášená data jsou šifrována
16.01.2019 21:51:11
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 228 900 subjektů
2 590 státních organizací
10 600 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

13.11.2018 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Miroslav Cisár

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 63593548 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Náchod
Obec: Náchod
PSČ: 54701

Datum vzniku: 21.01.1997

Datum poslední změny: 27.08.2012

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost: Příprava staveniště

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
28.08.2013
Naprosto neseriózní firma!! Nedoporučuji, Je to podvodník!!!!!!!!!!Výrazně nedoporučuji jakoukoliv spolupráci!!!!!
Vloženo z: EWI.HG.RU.AG ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.09.2013
Toto je zakomplexovaný člověk který píše anonymně, a už si neví rady, doporučuji navštívit lečebnu pro duševně choré. Je to jenom závist.
Vloženo z: AW.QCB.EA.V ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.09.2013
Tuto firmu mohu doporučit.Žádný problém.
Vloženo z: AW.QCB.EA.V ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
04.04.2014
pozor na něj, nic neplatit dopředu. vezme si nejen zálohu do vás,ale zkasíruje i dlužníka o provizi a vy nemáte ani svou zálohu ani dluh,který vám slíbí,že vymůže!!!!!!!!!!!!!!!
Vloženo z: WRL.HEA.TAG.RD ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.04.2014
Podávám na tuto osobu trestní oznámení na Policii ČR !!!!!!!! NEDOPORUČUJI !!!!!!!!!!
Vloženo z: WRL.HEA.TAG.RD ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.04.2014

Též jsem se s tímto člověkem dostal do \\\"spolupráce\\\" a jsem o několik desítek tisíc lehčí. Ještě mi hrozí svým právníkem a že na mě podá trestní oznámení na PČR. Můžete se se mnou nějak spojit ohledně Vámi podávaného trestního oznámení na M. Cisára?
Vloženo z: XW.QTN.JWR.WZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.04.2014
Chtěl bych na tuto osobu také podat trestní oznámení? Mohu poprosit kontakt nebo podání žaloby na tuto osobu? Jelikož bych se přidal také. Přeci nebude takovým lidem procházet podvod.
Vloženo z: TH.QAG.JW.GQ ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.04.2014
Jsem také podvedený panem cisárem. Pokud se chcete spojit v boji s tímto člověkem, tak pište na podvodnik.cisar@gmail.com
Vloženo z: TH.QAN.VT.AX ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.04.2014
Tak poslouchejte pacienti, proč mluvíte o podvodu, je třeba napsat že se jedná o pohledávky které nejdou vyřešit o podvodníci jsou ty na které jste mě najali a řádně přečetli a podepsali smlouvu o postoupení pohledávky. Mějte takovou odvahu a napište svoje prave jméno a nepište anonym chudáci. Podívejte jak jste dopadli, ty který vám dluží tak je oznacujte za podvodníci! Mě náleží jen to co mě patří a nikdo vás neokradl a neuvedl vas v omyl tak se proberte a nepište takový sracky. Odesílatel - Miroslav Cisar.
Vloženo z: AW.QCB.EA.V ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
27.04.2014
Vite jaky je rozdil mezi podvodnikem Hrneckem a Cisarem? Ze Hrnec je charakter a umi vratit penize pokud nic nevymuze, coz jsme se pred rokem sami jako spolecnost presvedcili vratil 80% z 30tis ktere jsme u nej zaplatili, ale u Cisara jsme zaplatili 30tis a vse byly naklady za 1 mesic!!! Asi jedna cesta 5000 z Nachoda k dluznikovi do Prahy, 5000 asi za napsani A4, pak asi 5000 za postovni znamku, 5000 za chuzi na postu a 10tis si asi nechal jako provizi. Nedoporucuji tohoto vymahace, nevymuze nic a penize si necha. Pridam se rada k zalobe. mate jiz nekdo podanou zalobu a podaci cislo? abych mohla na policii pod tim cislem se take prihlasit?
Vloženo z: TH.QAG.JW.GQ ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.04.2014
také se přidám k podvedeným. Ačkoliv jsme byli už z několika negativních recenzí panem Císarem obviněni a bylo nám dokonce i vyhrožováno, tak teď konečně napíši i já svůj názor. Na neplatiče jsme vás sice najali, smlouvu podepsali,peníze vám zaplatili,ale vaše slova byla, za 14 dní máte zálohu zpět, je to jen na ověření pravdivosti pohledávky. Nám jste tvrdil, že jste se zatím vy osobně s dlužníkem nezkontaktoval,ale je divné, že jste měl už část dluhu od dlužníka na vašem účtě,ačkoliv podle smlouvy měly být peníze zaslány na účet věřitele. Tímto chápe každý občan, že když vám dlužník něco už poslal, že s dlužnou částkou souhlasí, to je pro vás ta informace, při které jste měl \" zálohu\" vrátit. Pro mě jste tedy podvodníkem už proto, že peníze dlužníka šly na váš účet, zatajil jste je, po zaslání výpisů z účtu dlužníka, že peníze odeslal vám jste je ani nechtěl vydat, že jste je prý utratil a netušil, že je budeme chtít a jakmile mezi námi skončila smlouva uplynutím doby, na kterou byla sjednána, tak jste už nechtěl vrátit ani zálohu a ještě nás vulgárně napadal. Upozorňoval jste na veškeré nahrávky mezi vámi a dlužníkem, sms zprávy máte doufám také uloženy,tak jako náš dlužník a mi, protože vaše vyjadřování a vyhrožování bude asi spoustu lidí zajímat. Na výše uvedený email jsme již psali a přidáváme se také k žalobě.
Vloženo z: AH.QAA.JA.AQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.05.2014
Podvodník nic víc se k němu nedá říct. Sám se ohání, že on je charakter, ale nějak jsme nezjistili, kde ten charakter v tomto člověku je. Umí vyhrožovat pokud není něco podle něj, myslím, že na policii by se tento člověk měl objevit za podvod, rádi se přidáme k žalobě na pana Císára a také k trestnímu oznámení u Policie ČR, má už někdo podanou žádost u policie? Pokud ano, napište číslo jednací, abychom se mohli spojit. Pan Císár nasliboval hory doly, ale ani jedno neudělal. Ráda budu když tento člověk dostane co mu patří. Z daných peněz také nejspíš nic neuvidím i když sliboval, že pokud nic nevymůže vrátí celou částku. Holt jsem byla hloupá, že jsem se dala do styku s tímto člověkem.
Vloženo z: TH.QAG.JW.GQ ( 4 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.11.2014
Vzdyť je to jen cigánská špína co jiného, zloděj!!!!!!!!!!!
Vloženo z: WRL.HEA.TAG.RD ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.11.2014
Špína si ty kundo česká a chcipneš jak pes pane Bielan. Jednou pojedeš autem a budeš mít takovou nehodu že tvoje skurvený děti tě budou zbírat. Odesílatel Trubky jsem já Miroslav Cisár Náchod. Taky pište svoje skurvený český jména. Anonym píše jen kunda která se bojí. Hlavu máš jak zvadlej kokot naplněnej rakovinou tou českou vymrdanou. Más vztek že tě dlužník obral , ty si mě zaplatil jen výdaje a náklady že jsem zatebou jel 150 km. blbečku. A TED JA NA VAS PODÁVAM TRESTNÍ OZNÁMENI, VY JSTE TO NEUDĚLALI ZA PUL ROKU ALE JÁ TO UDĚLÁM ZA 1 DEN IDIOTI.
Vloženo z: TK.QWX.VH.SJ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.01.2015
Já se jen divím jak někdo kdo je zadlužený všude kam se jen dá podívat chce vyymáhat pohledavky!!!!!!!!! Nikdo mu nedávejte ani korunu!!!!!
Vloženo z: AV.YH.AE.RG ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.01.2015
Je to kokot
Vloženo z: TH.QAB.TW.WGZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.09.2015
zdravím,
asi před 2 lety jsem potřeboval umořit pohledávku a oslovil jse p., Cisára, vše vypadalo o.k., ale p pár dnech se ozval, že můj dlužník je v prdeli a že ho dokážou jaksi v bance vice zadlužit a z toho , mě vyplatí, chtěl cca 60.000,- Slušně jsem ho poslal do prdele, a vidím podle diskuze, že jsem udělal dobře. Je to zmrd.
Vloženo z: PD.MN.RR.KQW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.09.2015
Když píšeš recenzi zmrde tak napiš svoje jméno a nepiš anonymně.
Vloženo z: TK.QWX.VH.SJ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
16.09.2015
Má tolik exekucí, že neví co s nimy.... v současne době cca 15 nikdo mu nic nedavejte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vloženo z: AV.YH.AE.RG ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.09.2015
V pátek jsem na pana Císára přes právníka dal pokyn k uhrazení dlužné částky + budu podávat exekuci na jeho jméno. Holt jsem zvědavý zda se z toho vyhrabe dlužník. Nic mu nedávejte, jen vás všechny okrade..zloděj...
Vloženo z: ECA.HT.R.RVW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.12.2015
Je to normální prašivej cigán smradlavej!!!!!!
Vloženo z: TH.QAB.RU.GXS ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.12.2015
Dobrý den, připojuji se k negativním zkušenostem s panem Cisárem....je to podvodník a pokud můžete, nic mu nedávejte...obere Vas!!!Dluží kam se podívá
Vloženo z: AA.QTE.UYA.XZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.01.2016
Do nového roku prosím všechny, kteří by chtěli spolupracovat s panem Cisárem, ať si najdou jinou a spolehlivou firmu na vymáhání pohledávek. Tato "firma"(podvodník pan Cisár) vybere peníze, naslibuje hory doly a poté Vám bude mazat med kolem pusy a přijdete o své peníze a ničeho se nedočkáte!!
Vloženo z: AH.XWB.UW.WGR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.05.2016
je to jen smradlavý cikán
Vloženo z: PD.MN.RR.KQQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.03.2017
Levák jako hovado, Co vymoh to si nechal. Jede proti němu kriminálka a tak už aby seděl. Kurva a cigoš.
Vloženo z: EAC.HER.NK.WR ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.06.2018
Tato firma ze mě vylákala 108000,-Kč za vymáhání pohledávky, kterou nevymohla a od srpna 2017 jen samé lži a výmluvy proč to nejde a spoustu termínů, kdy peníze vrátí a když přijde na placení, tak zase spoustu výmluv a lži. Na pana Cisára je podané trestní oznámení, takže se můžete připojit ke společnému postupu.
Vloženo z: AW.XT.RT.RGX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.06.2018
Tento člověk je jen dokonalý zloděj a podvodník a za tyto svoje podvody by měl být už dávno trestně stíhaný. Jen všem naslibuje a vyláká nemalé finanční prostředky a pak jen lže a vymlouvá se dalšími nepravdivými údaji. Věřím ve spravedlnost a dostane, co si zaslouží!
Vloženo z: JC.UA.RU.R ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.09.2018
S tímto pánem jsem se setkal a jsem zklamaný. Byla to poslední tečka kontaktovat mimosoudního vymahače. Sliboval že je to jednoduché, že když nic nevymůže, dá mi peníze ze svého. Jak myslíte jak to dopadlo?? Dal jsem mu předem skoro stejnou částku jako měl vymáhat a to je vše. Myslím že jsou to hyeny, tedy tak se jim říká, myslím že Hyeny jsou ušlechtilejší. Je to smutné, že takový lidé existují a je jim dovoleno existovat. Stát se nepostará a přitom by mohl, má větší páky a myslím že každý by jim zaplatil a rád tolik, že by neměli nedostatek. Tihle řekněme zmetci to vědí a tak bují. Je to takový mor a daň za společnost ve které žijeme. Pan Cisár z náchodu je primitivní, jeho přesvědčující sliby jsou typu... Proč mi nevěříte?? Já to vymůžu... Naivita je živý a spousta lidí, kteří jsou díky neplatičům v koncích hledají záchranu a jsou už ochotni uvěřit čemukoliv. David Kročil Brno
Vloženo z: TV.FS.DVY.WWZ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ    

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Eva Vašková detail
Alexandra Hencová detail
Ing. Jiří Lička detail
Ing.Alice Nejedlá detail
Alois Lah detail
Jan Záhořík detail
Vlastimil Talanda detail
Dita Gistingerová detail
Mykola Kostoglod detail
Tomáš Zedník detail
Eva Zachová detail
Arnošt Kuhn detail
Jaroslav Šíma detail
Vladimír Fišer detail
Štefan Kassa detail
Josef Šorejs detail
Chmelařová Hana detail
Vladimír Bláha detail
Jitka Vlášková detail
Marcela Novotná detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382