Všechna přenášená data jsou šifrována
19.04.2015 06:34:11
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 080 800 subjektů
2 340 státních organizací
6 400 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

15.04.2015 - Protikorupcni-linka.cz podala podnět odboru Korupce a finanční kriminality k zahájení prověrky nedávno zveřejněné kauzy kolem reprezentačního hokejového trenéra Růžičky. Z hlediska zákonnosti je důležité, aby věc neodkladně prověřil příslušný policejní orgán, v jehož kompetenci je zajištění všech důkazů za účelem zjištění objektivní pravdy.

11.02.2015 - V současné době upravujeme databáze veřejného hodnocení firem a OSVČ. K 1. 3. budou znepřístupněné informace o místech podnikání u OSVČ.

08.01.2015 - Protikorupční linka Centrálního registru dlužníků zaznamenala další úspěch. Statutární orgán realitní kanceláře Škorcová byl obžalován pro podezření z podvodů ve výši desítek milionů korun na základě podaného trestního oznámení ze strany registru. Jednatelce společnosti hrozí až 10 let vězení.

31.12.2014 - Dluhy domácností od začátku roku trvale rostou, v říjnu meziměsíčně stouply zhruba o pět miliard korun. Bankám a finančním institucím lidé ke konci října dlužili téměř 1,243 bilionu korun.

31.12.2014 - Dlužníků po Vánocích přibývá, Exekucí v prvním čtvrtletí přibude. Převzato ze statistiky největšího Exekutorského úřadu Přerov.

29.12.2014 - Novinky.cz: Sliby advokátů z akce Poplatky zpět jsou k ničemu, platit budou lidé. Webové stránky s klamavým označením hromadných žalob můžou uvrhnout stovky lidí do sociální nouze a exekucí. Projekt poplatkyzpet.cz mediálně podpořila TV PRIMA! Centrální registr dlužníků proti těmto projektům před půl rokem vydal důrazné varování a ohradil se proti mediální podpoře za vrácení poplatků.

29.12.2014 - Kdo zaplatí účet za prohrané soudní spory o bankovní poplatky? Systém hromadných žalob byl pokus o zbohatnutí bohatých právníků! Teď se k placení nemají a lidé platí tisíce! Více ZDE

29.12.2014 - Česká bankovní asociace varuje před pokusem iniciativy Poplatkyzpet.cz uvést v omyl klienty bank, které v minulosti přiměla zapojit se do poplatkových soudních sporů.

28.12.2014 - Rada pro rozhlasové a televizní vysílání uložila televizi Prima pokutu za pořady ohrožující vývoj dětí.

04.11.2014 - Ministerstvo financí bude více omezovat dlužníky, chystá další registr.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Petr Christ

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 45878706 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Čimice
Obec: Praha 8
PSČ: 18100

Datum vzniku: 30.05.1996

Datum poslední změny: 24.12.2011

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost: Výroba ostatních výrobků stavebního truhlářství a tesařství

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
05.02.2012
Varování: Podnikatel: Petr Christ,
Datum narození: 1962 IČ: 45878706,
Pešinova čp.555 / čo.9, Praha 8, 18100

Spisová značka soudu, který nařídil exekuci:14 EXE 1826/2010-10,
Spisová značka exekutorského úřadu:108 EX 03615/10
Vloženo z: ECA.HT.J.RGW ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.03.2012
Rád bych upozornil na podvodníka Petra Christa z firmy dřevěné fasády.Tento pán Vám naslibuje práce že nevíte kam skočit,ale při placení ho nemůžete sehnat.Když se Vám ho podaří sehnat na telefon,rád vypráví kde všude byl a vše dal do pořádku.Kde nic tu nic a čekání na peníze mně už nebaví.Prosím kdo máte špatné zkušenosti s tím to pánem napište prosím na email:trb68@seznam.cz...rád bych na něj podal trestní oznámení...
Vloženo z: XA.QNG.JNH.GR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.07.2012
Pan Christ neumí za odvedenou práci zaplatit.
Naslibovat umí vše, ale nic víc.Neuhrazenou fakturu jsem byl nucen předat vymahačské společnosti.
Všem doporučuji NEPRACUJTE něj, leda, že rádi děláte zadarmo.
Vloženo z: TO.QHG.UWA.WHC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.12.2014
Nevim zda je to jeste aktualni,ale prikladam jednu z negativnich reakci na pana Chrise drevene fasady.eu, pri mem stesti se mi podarilo aby stavbu realizoval,ale drobne dodelavky se mi uz nepodarilo skrze neho realizovat. Je to drobnost co mi dluzi, ale me resume: pozor na tohoto podivneho remeslnika.
Vloženo z: AW.QET.JE.WWH ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.01.2015
Rád bych také přidal svoji zkušenost s panem Petrem Christem. Pán rád slibuje, ale dodržovat se mu nechce. Místo placení nás pochválil, že s námi byl spokojen a začal s pohádkami, že bude dělat 30 domků na Kladně a byl by rád, pokud s námi bude dělat. Při dotazu na placení se neustále vymlouvá na generálního dodavatele, že by měli poslat peníze, atd., atd. Jeden den slíbí, že druhý den peníze odešle a že to potvrdí a druhý den se neozve a nebo když se ozve, napíše nový slib. Je velice obtížné ho zastihnout. Co pomohlo nám, bylo tvrdé jednání. Když už mi došla trpělivost, byli jsme u něj v Čimicích. Samozřejmě opět vylezla jeho manželka. Tu jsem seřval, s jakým zmetkem to žije a nechal vyřídit vzkaz, že jestli do druhého dne nezaplatí, najdu si ho a zmasíruju mu hubu tak, že ho manželka nepozná. Na manželku jsem zapůsobil tak, že druhý den jsme měli peníze na účtě do poslední koruny a včetně zádržného. Mohu doporučit takovýto postup, neboť je evidentní, že pan Christ zjistil, že je výhodné sedět doma na zadku, občas zvednout telefon, někomu něco slíbit a pak mu nezaplatit. Bohužel stavebnictví je tímto prohnilé a 90 procent řemeslníků, kteří zaplacení za svou práci nakonec vzdají, podporují pana Christa a jemu podobné šmejdy v tom, aby ve svém způsobu podnikání pokračovali nadále. Přitom je to srab, který se schovává za sukni své manželky a který si ve svém věku raději rozmyslí, jestli mu stojí mít rozbitou pusu kvůli nezaplaceným penězům. Radím každému, komu Christ nezaplatí, aby to nevzdal a poslal na něj třeba vymahače, jinak mu podporujete tenhle business model a tento člověk bude nadále vyjebávat se slušnými lidmi, kteří pracují rukama. Obecně doporučuji si s panem Christem nic nezačínat. Zvlášt pokud jste mimopražští (např. z Moravy), raději si nic s tímto člověkem nezačínejte, neboť vás vymáhání peněz potom na dálku bude stát spoustu nervů a nakonec to kvůli velké vzdálenosti vzdáte.
Vloženo z: AW.QET.RU.WXR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ    

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Marcela Růžičková detail
Jaromír Brandejs detail
Arman Badalian detail
EVA HRONEŠOVÁ detail
Hana Kovaličová detail
Milan Matys detail
Nataliya Kuzmina detail
Iryna Mostova detail
Dagmar Frühaufová detail
Vyacheslav Parfonov detail
Ing. Lenka Skutilová detail
Petr Sláma detail
Alena Pavlová detail
Ing. Maria Pavlíčková detail
Eva Koblížková detail
Yuriy Rusyn detail
Miroslav Šturma detail
Rudolf Jelčic detail
Ing. Ingeborg Fabiánová detail
Petr Mráček detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382