Všechna přenášená data jsou šifrována
15.12.2019 17:44:37
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 254 400 subjektů
2 640 státních organizací
11 200 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

05.12.2019 - Centrální registr dlužníků v roce 2020 chystá kompenzaci za GDPR. Všem uživatelům s ověřenými účty bude zpřístupněn systém slev na advokátní služby, bezplatné poradenské centrum na ochranu před dopady exekucí ne-dlužníků v domácnosti s dlužníky a pro věřitele žaloby pohledávek bez nákladů na advokáty a soudní poplatky.

24.11.2019 - Novinky: Služba Výpis z registru dlužníků a automatický monitoring vlastních závazků je poskytována registrem ZDARMA. Registr tak bezúplatně trvale zpřístupnil informace žadatelům po prokázání své skutečné identity.

23.11.2019 - Nejpozději od 1. 12. 2019 bude zavedeno on-line ukončení účtů, bez nutnosti zasílání autorizačního formuláře autorizačnímu centru. Výmaz osobních dat tak bude moci uživatel nově provést on-line ve své administraci, oproti stávající metodě prostřednictvím ověřených žádostí opatřených bezpečnostním čárkovým kódem.

22.11.2019 - Od 22. 11. 2019 byly zpřísněny pravidla ověřování identity. Nově prokazování totožnosti je povinné již od samého prvopočátku existence účtu, oproti předešlé lhůtě do 14 dní od založení účtů. Tyto nová opatření mají zabránit založení takzvaných neaktivních, nebo podvodných (spekulativních) uživatelských účtů.

22.11.2019 - Změna systému ověření identity: Registr dlužníků zavedl účinná opatření proti chronickým, často fiktivním stěžovatelům, kteří bez nutnosti prokázání své existence podávají stížnosti, aniž by ze strany stěžovatele byly dodrženy odsouhlasené pravidla.

20.11.2019 - V současné době probíhá konfigurace bezplatných služeb. Služby budou dostupné 1.12. 2019.

20.11.2019 - Vážený kliente, v rámci úprav systému bezplatných služeb byla vygenerována systémová zpráva o prodloužení již uhrazených služeb. V případě, že Vám takováto zpráva byla zaslána, považujte ji za bezpředmětnou. Do dokončení úprav systémů, systém nepřijímá žádné poplatky vyplývajících z ceníku. Nově Registr dlužníků bude Výpisy o bez-dlužnosti a monitoring vlastních závazků poskytován bez poplatků.

05.11.2019 - Vážný zákazníku, z důvodu úprav na sytému mohou být některé ze služeb, deaktivovány. O obnovení služeb budete informováni. Děkujeme za pochopení.

21.10.2019 - Německá ekonomika klesá do recese. Česká ekonomika Německou zpravidla následuje s odstupem 2-3 měsíců.

16.10.2019 - V současné době probíhá úprava systému, opravy textů a funkcí. Může docházet k výpadkům systému. Nově došlo ke zjednodušení všeobecných podmínek a dochází k postupný úpravám a opravám smluvních podmínek.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Petr Hafenrichter

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 71785922 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Libeň (Praha 8)
Obec: Praha 8
PSČ: 18000

Datum vzniku: 01.02.2006

Datum poslední změny: 11.03.2011

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost: Kompletační a dokončovací práce

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
15.07.2011
Dobry den,
chtel bych Vas upozornit na pana Petra Hafenrichtera. Je to pravdepodobne podvodnik , ktery nabizi plastova okna, ktera si necha zaplatit a nasledne nedoda.Vzhledem k malym sumam je to v Ceske republice nepostihnutelne.
Vloženo z: SQ.QWA.JJ.GQB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.07.2011
Dobrý den přeji ano dostal jsem se do finační tísni ale nikoho nechci podvest a není to umysl a okna dodávám nebo po domluve vracím peníze ale opravdu to nejde vše najednou .a jak tady píšete že okna nedodávám tak vám pošlu klidně namontované všechny zakázky co jsem obědnaval a montoval.A ještě dodělávám co se neuskutečnily zakázky a ukončil jsem tuto činost a nechal jsem se zaměstat aby jsem mohl dat vše dopořádku co ještě musím dodělat a nebo vracet peníze po domluvě ze zákazniky telefony zvedám ale když nákě zákaznici volaji 50 za den tak je to těžke a chapu je asi by byl stejny to uznavám .A prosím vy co píšete tento odkaz tak me zavolejte na tel
Vloženo z: AV.QWG.V.RQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.08.2011
Dobrý den všem.
Mám s panem Petrem Hafenrichterem obdobnou zkušenost. Okna dodal, ale montáž proběhla na vyloženě amatérské úrovni a následné vady doteď nejsou odstraněny (cca. 2 měsíce po montáži). Domluvené dodání a montáž předem zaplacených žaluzií již neproběhla a asi nikdy neproběhne. Pan Hafenrichter se již 3 týdny vymlouvá a přestává komunikovat. Zvažujeme podání tresního oznámení na PČR.
Petr Krupka Litoměřice
Vloženo z: TH.QEA.JUT.WAA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.12.2011
Pane Hafenrichtere ozvěte se mi, nemohu se Vám dovolat. Tomáš Kalous.
Vloženo z: AH.QAA.JWK.WHD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.02.2012
Když jsme okna kupovali, tak se zdál pan Hafenrichter jako slušný člověk a profesionál, bohužel se oboje nyní vyvrátilo, když se asi už 2 měsíce doprošujeme o dodání a montáž oken. Pan Hafenrichter slíbil, že dodá v lednu, pak posunul na půlku února, teď je konec února a neustále nějaké výmluvy, když se tedy podaří dovolat. Čísla, co zná už vůbec nezvedá. Náš stavebník při hovoru s panem H. minulý týden už neměl trpělivost a řekl, že si v pondělí tohoto týdne vyzvedne a namontuje okna sám. Od té doby opět nekomunikuje. Minulý rok řekl, že jsou okna už vyrobená a čekají na skladě, tak nevím, proč je teď problém si je sami vyzvednout. Zaplacené je máme celé!
Vloženo z: XA.QTX.UEE.W ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.05.2012
Dobrý den,i já přidávám velmi negativní zkušenost.Pan Hafenrichter nás okradl o 28.000,-.Nechal si zaplatit zálohu za okna,která nikdy nedodal a peníze nám dluží již 1,5 roku,již jsme podali trestní oznámeni.Vše řeší odd.hospodářské kriminality Litoměřice a nyní by měl být brzy soud,snad se dočkáme spravedlnosti!
Vloženo z: EHH.AB.AE.GWE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.05.2012
Dobrý den,i já přidávám velmi negativní zkušenost.Pan Hafenrichter nás okradl o 28.000,-.Nechal si zaplatit zálohu za okna,která nikdy nedodal a peníze nám dluží již 1,5 roku,již jsme podali trestní oznámeni.Vše řeší odd.hospodářské kriminality Litoměřice a nyní by měl být brzy soud,snad se dočkáme spravedlnosti!
Vloženo z: EHH.AB.AE.GWE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.11.2012
Pan Hafenrichter si neustále mění telefonní čísla a v teple domova se směje všem blbcům, které okradl a to včetně nás (necelých 60.000,- Kč). Já pevně věřím, že se mu vše vrátí i s úroky. Mimo jiné na něj podala trestní oznámení i firma, za kterou se v minulosti schovával. My už začali také podnikat jistá opatření proti němu a líbit se mu to jistě nebude. RK
Vloženo z: PD.QZ.HTW.WAZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.11.2013
Pan Hafenrichter podobnou zkušenost vytvořil i mě a to že dostal 60.000,- a stále jen slibuje a nedokáže nic splnit což asi už po čtvrt roce nesplnění docela zamrzí když měla být rekonstrukce bytu hotova do měsíce a proto asi brzo toto vše skončí u soudu ;-) na policii i na živnostenském úřadě aby nesměl dál podnikat což se divím, že neudělal zatím nikdo do této doby.
Vloženo z: AK.XNA.UAR.XH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.01.2014
Dobrý den, i já se chci přidat. Pan Hafenrichter si u mě pronajal byt a při první platbě nájemného se začal vymlouvat na finanční problémy. Na několik splátek zaplatil 2 nájmy a pak opět neplatil. Pan Hafenrichter dostal výpověď z důvodu závažného porušení nájemní smlouvy - řádně neplatil sjednané nájemné. K dnešnímu dni mi dluží 19 315 Kč. Pokud tedy, pane Hafenrichtere, toto čtete, chtěla bych Vás upozornit, že výmluvy, že se odstěhujete z ČR vám nepomohou - registry dlužníků jsou propojeny nejen v rámci EU, ale i v mnoha dalších světových zemích.
Vloženo z: TV.FN.HJU.HJ ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.02.2014
Upravuji dlužnou částku z 19 315 Kč na 7426 Kč k dnešnímu dni 21.2.2014 Lenka Šulcová

Vloženo z: TV.FN.HJU.HJ ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.12.2014
Mě dluží 225.000,- za auto přes rok.
Vloženo z: EAC.SN.JUE.J ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2018
Výšeuvedený dlužník mi dluží za užívání bytu( z r.2005) cca 22,-tis.Kč. Proběhl soud v Litoměřicích, ke kterému se nedostavil, ale byl odsouzen k zaplacení. Nezaplatil - vymáhá exekutor. kancelář - nevymůže nic, protože můj dlužník prý nemá žádný zdanitelný příjem - inform.finanč.úřadu o příjmech fys.osob (nebo OSVČ). Nemá prý ani žádný zabavitelný majetek (tvrdí exekut.kancelář.) Vždy mě potěší, jak z dlužné částky nabíhá penále, ale mně by stačilo, kdyby se z dlužníka \\\"vyrazila\\\" částka dlužná + poplatky, které jsem musela zaplatit při řešení této situace. Chtěla bych, aby mi někdo definoval pojem spravedlnost v našem právním státě. Věřitel Marie Kozlová
Vloženo z: AD.QZ.HDA.WWF ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.11.2019
dobrý den pan hafenrichter je pěknej čurá* mě dluží 70 000
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ    

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Josef Havránek - klempíř detail
Stanislav Hlous - TRUHLÁŘSTVÍ detail
Eva Kadlecová detail
Luboš Želinský detail
Miloslav Jírový detail
Vladimír Janouškovec detail
Věra Petrová - "VĚRA" detail
Václav Šiml detail
BOŽENA ŠTEFANOVÁ detail
Karel Haller detail
Vlastislav Šik detail
Ing.Jaroslav Lhoták detail
Jiří Kostelník detail
Jaroslav Podvalský detail
Zdeněk Nápravník detail
Hana Holá - starší detail
Rostislav Švásta detail
KAREL TESAŘ-ZÁMEČNICKÉ A SVÁŘEČSKÉ PRÁCE detail
FENCLOVÁ-MASÁŽE detail
MARVAL-MALÍŘSTVÍ-LAKÝRNICTVÍ detail