Ochrana osobních údajů
Všechna přenášená data jsou šifrována
06.04.2020 23:04:43
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 262 400 subjektů
2 640 státních organizací
11 200 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

20.03.2020 - Každá pátá rodina nemá finanční rezervu ani na měsíc. Pokud těmto lidem kvůli karanténě vypadne příjem, brzy jim hrozí exekuce.

19.03.2020 - Doporučení: Požádejte písemně o doklad splátek u své banky, vyhnete se existenčním problémům.

27.02.2020 - Koronavirus navyšuje počet firem v druhotné platební neschopnosti. Platební morálka firem, ale i osob se postupně zhoršuje.

25.02.2020 - Požádejte o osobní bankrot (o oddlužení) jedním kliknutím podat žádost o oddlužení

05.12.2019 - Centrální registr dlužníků v roce 2020 chystá kompenzaci za GDPR. Všem uživatelům s ověřenými účty bude zpřístupněn systém slev na advokátní služby, bezplatné poradenské centrum na ochranu před dopady exekucí ne-dlužníků v domácnosti s dlužníky a pro věřitele žaloby pohledávek bez nákladů na advokáty a soudní poplatky.

24.11.2019 - Novinky: Služba Výpis z registru dlužníků a automatický monitoring vlastních závazků je poskytována registrem ZDARMA. Registr tak bezúplatně trvale zpřístupnil informace žadatelům po prokázání své skutečné identity.

23.11.2019 - Nejpozději od 1. 12. 2019 bude zavedeno on-line ukončení účtů, bez nutnosti zasílání autorizačního formuláře autorizačnímu centru. Výmaz osobních dat tak bude moci uživatel nově provést on-line ve své administraci, oproti stávající metodě prostřednictvím ověřených žádostí opatřených bezpečnostním čárkovým kódem.

22.11.2019 - Od 22. 11. 2019 byly zpřísněny pravidla ověřování identity. Nově prokazování totožnosti je povinné již od samého prvopočátku existence účtu, oproti předešlé lhůtě do 14 dní od založení účtů. Tyto nová opatření mají zabránit založení takzvaných neaktivních, nebo podvodných (spekulativních) uživatelských účtů.

22.11.2019 - Změna systému ověření identity: Registr dlužníků zavedl účinná opatření proti chronickým, často fiktivním stěžovatelům, kteří bez nutnosti prokázání své existence podávají stížnosti, aniž by ze strany stěžovatele byly dodrženy odsouhlasené pravidla.

20.11.2019 - V současné době probíhá konfigurace bezplatných služeb. Služby budou dostupné 1.12. 2019.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Roman Šittich

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 46042695 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Děčín IV-Podmokly
Obec: Děčín
PSČ: 40502

Datum vzniku: 06.04.1992

Datum poslední změny: 21.10.2011

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost: Maloobchod v nespecializovaných prodejnách

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
14.12.2011
Pozor na osobu Romana Šitticha, narozen r. 1971, je to velký podvodník a dokáže podvést i ty z vás, kteří už mnohé podvodníky poznali! Byl za podvody odsozen a právoplatně si ve vězení trest odseděl a propuštěn byl v létě r. 2010-resp. evidentně mu trest nestačil, protože na stejné notě pokračuje. Vše je na dlouhé hodiny a strany textu, který by stejně asi nikdo nečetl...berte toto jako varování, připojte další, protože jich MUSÍ být STOVKY!
Vloženo z: EHH.HGR.WW.QEU ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2011
Pozor na osobu Romana Šitticha, narozen r. 1971, je to velký podvodník a dokáže podvést i ty z vás, kteří už mnohé podvodníky poznali! Byl za podvody odsozen a právoplatně si ve vězení trest odseděl a propuštěn byl v létě r. 2010-resp. evidentně mu trest nestačil, protože na stejné notě pokračuje. Vše je na dlouhé hodiny a strany textu, který by stejně asi nikdo nečetl...berte toto jako varování, připojte další, protože jich MUSÍ být STOVKY!
Vloženo z: EHH.HGR.WW.QEU ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.02.2012
Mam stejnou zkusenost...je to normalni podvodnik...myslim ze nedopadne dobre...o kolik pripravil vas?S.N.
Vloženo z: AW.XT.EW.R ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.05.2012
šitich je grázl všech grázlů a zahrava si se zakonem
Vloženo z: EWL.N.HVT.GWZ ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.10.2012
Je to borec:)
Vloženo z: WRB.ET.UET.JZ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
27.10.2012
Respektuji všechny nazory, nicméně jsem měl s p. Sittichem opačnou zkušenost a proto jsem zde napsal.
Vloženo z: ECA.SYA.UEV.RDA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.11.2012
Bohužel mám také velmi negativní zkušenost. Dokonalý řečník, lhář a manipulátor. Naučil se ve vězení, jak ty podvody zdokonalit. Varovali mě před ním jeho obchodní partneři, ale naletěl jsem. Varoval jsem i já ostatní, ale i oni se spálili. Buďte všichni opatrní, stačí jen všechno dát do smlouvy na papír a nechat si vše podepsat pro případ dalšího sporu. To platí nejen v případě osoby R.Šittycha, ale i jeho kolegy ve firmách, ve ketrých sice oficiálně nevystupuje, ale jedná za ně !
Vloženo z: WRD.HND.TK.AF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.10.2013
Sittich je grazl a ted podnika ve Vladnich vozech! Pozor na nej! Pere spinave penize a okrada lidi!
Vloženo z: EWL.N.HVT.GWZ ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.11.2013
Pan R,Šittich mi v životě velmi pomohl, je to člověk, který má velmi dobré srdce. Pomlouvat bez důkazů umí mnoho lidí a nejhorší je, že lidé úspěch neodpouští.
Vloženo z: AA.QNN.TU.WG ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.11.2013
Z firmy vladnívozy.cz jsem si zakoupil vozidlo BMW.Byl jsem velmi spokojen s jednáním veškerého personálu,včetně pana Šitticha jako prodejce.
Vloženo z: AA.QNN.TU.WG ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.12.2013
Mohu potvrdit pouze negativní názory. Lhář a podvodník. Nyní se budeme soudit. Klidně podám bližší informace. Nikdy nikoho neodsuzuji bez důkazů.Naštěstí mám na uvedenou kauzu důkazy a smlouvy. Opravdu jsem poznal mnoho šmejdů,ale pan Šittich- pozor starší-ve vládních vozech pracuje také jeho syn a nově manželka Ti jeho kvalit le nedosahují-je všechny opravdu mnohonásobně překonává.
Vloženo z: EWI.HG.RJ.WXE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.12.2013
Doufám,že ten podvodník bude brzo sedět
Vloženo z: WRD.EV.WE.H ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.12.2013
Lidé jsou závistiví, ale naše spolecnost měla s firmou vládní vozy jen kladné zkušenosti.
Člověk , který má úroveň si neztěžuje na internetu, to je pro smích. S panem Šittichem starším i mladším nemáme jediný problém. Lidé by si měli léčit komplexy prvně na sobě, je mi takových lidi líto.. .

Vloženo z: TO.XZB.UYK.WE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
21.12.2013
Musím se smát kdyz to tu čtu.... Kdo ma tu silu si sednout
K internetu a plyvat špínu.... ??? Člověk, který ma problém sám ze sebou.
Mám taky zkušenosti, ale musím Vás zklamat, pouze kladné...
Vloženo z: JC.UA.CK.RGW ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
23.12.2013
Vidím,ze u Šittichu se hodne snazi...:o),pry uz sedi tak jedine dobre
Vloženo z: WRD.EV.WE.H ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.12.2013
schlaďte si hlavu :)
Vaše it jsou dost průhledné...
Vy si nedáte pokoj s vymysli... Aby jste se nedivili.

Vloženo z: JC.UA.CT.EW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.01.2014
POZOR! Jméno Roman Šittich se vzahuje ke 2 osobách a ten mladší, snaživý a poctivý syn, odnáší možná i za svého otce. Ano, pan otec, nar. 11.10.1971, je skutečně opět ve vazbě. Díkybohu. Ublížil mnohým nevinným, naštěstí ne mně, ale jsem svědkem! A poslední 3 komentáře ze 4 před tímto psala 1 osoba. Vím i kdo, znám její velmi špatný pravopis. Lidi, ne lidé. Nestěžovat, ne neztěžovat. Plivat, ne plyvat. Zchlaďte, ne schlaďte. Výmysly, ne vymysli. Abyste, ne aby jste. IT :-D
Vloženo z: EHH.EN.JTR.WZ ( 6 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.01.2014
Vladni Vozy už jsou vyklizené, cca 30milionu dluhy
Vloženo z: PD.MZ.BE.H ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.02.2014
Tak je to pravda, vládní vozy jsou vyklizené , telefony odpojené, pan Šittich starší je zaplaťbůh ve vazbě ,ale dluhy zůstaly. Pro naší firmu je to pouhých 160.000,- Kč. Zatím nejsou v insolvenci , ale brzo to tam spadne. Tak neváhat a hlásit se o své pohledávky.
Vloženo z: EWI.HG.RJ.WXE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.02.2014
Tak to si dlouho Románek neužil čerstvého vzduchu, tři a půl roku -co mu zbylo z pp a další nadílka z nové sdělovačky se sazbou 8-12....v org.skup.... Z toho kouká desítečka.Třeba to všem poškozeným trochu pohleduje žahu.
Vloženo z: XC.UA.HT.KQ ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.02.2014
To bude asi delší služebka!
Vloženo z: XC.UA.HT.KQ ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.02.2014
Je to šmejd
Vloženo z: AO.US.DRJ.WAS ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.02.2014
Můžu říct co se tady píše ,tak máte jistou pravdu,je pohledný umí to ,přetvářky ,chudák jeho manželka ,moc jí lituju
Vloženo z: AO.US.DRJ.WAS ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.02.2014
Můžu říct co se tady píše ,tak máte jistou pravdu,je pohledný umí to ,přetvářky ,chudák jeho manželka ,moc jí lituju
Vloženo z: AO.US.DRJ.WAS ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.02.2014
I ona pokud neni hloupa musela o podvodech vedet,ja ji nelituji a doufam ze p. Sittich dostane par let,podvedenych asi neni malo
Vloženo z: WRD.EV.WE.W ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.02.2014
Kdo chce vědět jaká je? Je vychcaná jak díra do sněhu a myslela si, že s ním udělá velký štěstí. Ale posléze zjistila jak. O všem vědět musela a ví, a nezaslouží si o nic menší trest. Jede v tom taky. Za vaše těžce vydřené peníze, přátelé. Lítost tady není na místě! Mimochodem není to ani jeho manželka, pouze si podle něj změnila jméno. Myslím, že mé informace jsou dostatečné-věřte kradla a podváděla úplně stejně.
Vloženo z: EHH.EN.JTR.WZ ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.02.2014
Kladenská zlatokopka co sedla na lep podvodnickovi a v honbě za prepychem se nebala na sebe napsat všechny ty lumparny,aneb co by neudelala třeba za kabelicku,saticky,nebo nebo jízdu v bouracku... Uz dávno to věděla ,ze to praskne,ze přijdou následky...
Vloženo z: XC.UA.HT.KQ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.03.2014
Vážení ,na vládní vozy/Global automotive..../ jsme podali žalobu s žádostí na vydání platebního rozkazu na statisíce co nám dluží. Doporučuji všem poškozeným udělat totéž co nejdříve, aby se jim stačil dle výše škody uzpůsobit paragraf. Ať si ten kriminálek alespoň trochu užijí...
Vloženo z: EWI.HG.RU.RG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.03.2014
Mě normálně uhradili, protože normálně funguji, možna záleží na jednání. A není to automotive :) takže tady bude možna chyba jinde..
Vloženo z: XA.UW.DUW.WGZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.03.2014
Já jsem dostal všechno do koruny. Nevím, co je vyklizene, ale salon funguje a je tam aut za ranec. Jestli nemel někdo bujnou fantazii.
Vloženo z: TH.QEE.UEE.WED ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.03.2014
Já jsem dostal všechno do koruny. Nevím, co je vyklizene, ale salon funguje a je tam aut za ranec. Jestli nemel někdo bujnou fantazii.
Vloženo z: TH.QEE.UEE.WED ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.03.2014
Musím si přidat, nemám toho frajera rad, už od pohledu, ale tohle tady budou pěkný bludy. Všechno tam funguje. Prodal jsem tam auto a dostal peníze hned, tak jestli ma 30.mega v šuplíku je to borec.
Vloženo z: TH.QEE.UEE.WED ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
18.03.2014
To bude asi tím,že pan Šittich už tam nedělá,firma funguje pod novým vedením,vše co je tu napsáno o p.Šittichovi je pravda a nyní čeká na soud,takže jestli lidé co se tu rozepisují s kladným hodnocením peníze mají,tak mají asi velké štěstí,my bohužel ne
Vloženo z: AV.YH.LV.RGJ ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.04.2014
Mě pan Roman Šittich dluh také uhradil a vím, že salón funguje dále.
Vloženo z: AA.QNN.TU.WG ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
25.04.2014
Někdo tady píse opravdové nesmysly . Kupoval jsem si minuly týden novy vůz u teto firmy. Profesionální přístup pana Šitticha imusim ocenit. K vozu jsem dostal vše potřebné a už spokojeně jezdím. Doporučil jsem salon dalším lidem.
Vloženo z: AD.UC.RK.RRG ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
25.04.2014
Pečlivě jsem si přečetl recenze a ještě jednu poznámku. Všimnul jsem si, ze negativni komentáře píse jedna osoba. Osobně se domnívám, ze konkurence nespí a šíři fámy. Podle výsledku mého nákupu se ma ceho obávat.
Vloženo z: AD.UC.RK.RRG ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
25.04.2014
Platil jsem tam za auto zálohu 300.tis., potom jsem si přečetl ty recenze a cely den silel. Auto bylo dle domluvy na místě a vse proběhlo profesionálně. Nemůžu, než doporučit. A Šitých, asi to nedělá s desetikorunou, což musí sr.... spoustu lidi, podle těch odkazu zde.
Vloženo z: JC.UA.CV.KRA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
27.04.2014
Objednal jsem si auto, dovezli ho za tři dny, zaplatil jsem a odjel jsem na značkách. Četl jsem to tady a musím říct, ze nevím, kde se stojí fronta na auta, ale v tomhle salonu teda jo. Byl jse tam třikrát a pokaždé někdo něco kupoval. Jediný minus byla prázdna nádrž v novém autě.-))))
Vloženo z: AR.XNN.RA.SX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
05.05.2014
ha..ha..ha...úsměvné kladné recenze :-) Tolik kladných recenzí v jeden den, ach jo jak průhledný :-) Slušný člověk by asi jen tak neseděl několikrát v kriminále nebo ano?? To spíš asi pan Šittich měl 25.4 čas sedět na těchto stránkách a psát bludy :-)
Vloženo z: WRL.HED.AH.Q ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.05.2014
Pridavam se k nespokojenym zakaznikum. Pri osobnim jednani pusobi velmi sympaticky a profesionalne, pozdeji uz velmi spatna komunikace po telefonu, na emaily prakticky zadne reakce. Casto k nezastizeni protoze pry na sluzebni ceste v zahranici. Priste rozhodne budu kupovat/prodavat auto jinde. Skode, ze jsem tyto stranky nenasel,driv :-(
Vloženo z: AW.XNV.UWT.WZJ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.06.2014
Je to frajer. -))))
Vloženo z: TH.QAX.UNK.WAC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
03.07.2014
Bohuzel obavy z prodeje se potvrdili - nekolik mesicu pouze lhani, vymluvy, sliby. Nabidka na novy vuz nebyla poslana ani po mesici. Auto vystavene na showroomu bylo poskozeno, na zadosti o nahradu skody majitel nereaguje. Nakonec jsem dal auto jinam. Jeden znamy se se mnou podelil take o spatnou zkusenost a radeji koupil auto u jineho dovozce.
Za me jen spatne zkusenosti, ostatni at si udelaji obrazek sami.
Vloženo z: AW.XNV.UWT.WZJ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.07.2014
Nic jsem si tam teda nekupoval, ale slyšel jsem o diskuzích
Zde.... Fakt jste me lidi pobavili, na co mate cas... Je mi líto cloveka, co se tu utesuje..
Zavist je hrozná vlastnost... Nevylecitelna. Ale je to vtipné.... Jen tak dal..
Vloženo z: AD.UC.RK.RRG ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.08.2014
Pochybuji, ze jde nekomu o utesovani se. Delime se o zkusenosti s clovekem/firmou, ktera jedna velmi neseriozne, lze nebo vubec neodpovida na dotazy! Je to upozorneni pro ostatni, at si daji pozor. Ja jsem prisel kvuli nim nastesti jen o par tisic, ale nez u nich znovu koupit/prodat auto tak radsi budu chodit pesky.
Vloženo z: AW.XNV.UWT.WZJ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.09.2014
Zmrd jeden!nedopadne dobře
Vloženo z: EHH.AN.JTR.WZC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.09.2014
Vážení,\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\njeden příklad za všechny. \\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nAutosalon vladnivozy.cz ( GLOBAL AUTOMOBILE GROUP a.s. ) prodal vozidlo do zóny Evropské Unie s tím, že kupujícího vyzval ke složení kauce DPH, která mu měla být vrácena při prokázání odvodu daně v příslušném státu EU. Po předložení této skutečnosti nebyla kupujícímu vrácena kauce DPH . Po několika urgencí bylo kupujícím podáno trestní oznámení na společnost GLOBAL AUTOMOBILE GROUP a.s., kterou v té době zastupovala jednatelka společnosti manželka pana Romana Šitticha paní Gabriela Šittich dříve ( Plecháčková ). \\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nStal se Vám podobný případ ? \\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nPřispějte i svým poznatkem Policii České republiky, Mukařovského 5, Praha 5, vyšetřovatel, Bc. Jiří Liška tel 974 855 740 děkujeme
Vloženo z: XA.QNG.JW.G ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.09.2014
Je to falosny clovek a podvodnik. Uz skoro rok nas klame. Slubi nieco, nic nedodrzi a stale je na sluzobnych cestach. O chvilu sa ozve a pod. Najradsej je jeho pol hodinka, kedy sa vraj ozve a ozyva sa tak o pol roka .
Vloženo z: XA.VC.DDT.WAS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.10.2014
Nechápu proč tento člověk ještě nesedí,vážne ne!
Vloženo z: AV.YH.LV.RGJ ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.10.2014
Vazeni a mily pratele
Vloženo z: ECA.SNL.TEA.RDK ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.03.2016
Pana Šitticha R.* 1971 jsem poznal v r.1997-1999 a už v té době to byl lump 1.třídy !!! Jeho arogantní a namyšlené chování, umění manipulace a světáctví přivedlo ke krachu nejednu firmu. Doufám, že v exekuci přijde o ten domek s věžičkou v DC ....
Vloženo z: TR.QZV.UU.GQB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.05.2016
Je na 100% jisté, že ty "kladné" recenze si na sebe píše Šittich sám. Protože není nikoho, kdo by ho mohl kladně hodnotit. Je to darebák extra klase, který se neštítí před nikým a ničím a nejen zruinoval prokazatelně spoustu firem, ale zničil i zdraví a osobní vztahy několika subjektům. Za několik dnů ho čeká soud kvůli jeho podvodným akcím, kde prokazatelně okradl stát o DPH. Doufejme, že mu bude opět napařena pankrácká móda, na kterou je již zvyklý. Už jednou dostal 5,5 roků za jeho "geniální" podvody.
Pokud by mu někdo z jeho postižených "dobročinců" chtěl zaklepat na dveře...rád poskytnu jeho adresu, kde se zdržuje. 4corners.cz@gmail.com
Vloženo z: AK.XNA.UWT.AZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.12.2016
mám u pana šitticha za 10 mega takže jestli někdo víte kde je, a donesete mi ho na stříbrným podnose, tak tomu dotyčenému dám polovinu toho co z něj dostanu a věřte mi, že zaplatí jen ho najít
Vloženo z: WRL.SGR.UTG.RUA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 5 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.01.2017
Momentální adresa pana Sitticha je Lány, Polní 535
Vloženo z: JC.UA.EE.EH ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.05.2018
Dobrý den, všem přispěvatelům tohoto fóra. Jak se říká na každého jednou dojde. Pokud máte někdo zájem o tohoto pána, tak mi napište na email a jistě se domluvíme :-)

informace247@gmail.com

Máme toho na něj dost, ale pokud chcete aktivně přispět tak neváhejte :-)))
Vloženo z: EWI.SGA.NK.QSC ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.10.2019
Momentálně se nachází v Chorvatsku, kde si za naše prachy koupil loď za 20M. Na Instagramu jako GALEON 460 FLY. Nyní "podnikatel" v realitách. Mobil: +385 997 350 668
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.02.2020
lhář.
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.02.2020
Máte někdo nějaké info?
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ    

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Petr Pohorský detail
Peter Adamec detail
Jiří Crkal detail
Pavel Gregor detail
Eva Přibáňová detail
Bernhard Pramer detail
Ota Šafránek detail
Zdeněk Píša detail
Willebrordus Jose Pauw detail
Martin Vrchota detail
Miroslav Konvička detail
Jindra Smolíková detail
Petra HÁJKOVÁ detail
Petr Homolka detail
Jaromír Trávníček detail
Michal Rouček detail
Irena Diephausová detail
Dmitrij Anatoljevič Sigida detail
Lenka Jalubská detail
Martin Krupa detail