Všechna přenášená data jsou šifrována
18.09.2019 16:19:53
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 248 300 subjektů
2 630 státních organizací
11 200 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

06.06.2019 - Exekucí na důchod v Česku dál přibývá. Na konci března ji kvůli dluhům mělo přes 90 400 lidí.

06.06.2019 - Počet nově zahájených exekucí je 505 120

05.06.2019 - Zjištění v návrhu auditní zprávy Evropské komise, podle něhož je premiér Andrej Babiš (ANO) ve střetu zájmů, jsou závažná a mohla by zavdávat podezření na trestný čin. V České televizi to dnes řekl nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman.

05.06.2019 - Od roku 2001 do současnosti bylo nařízeno více než 2,5 milionu exekucí, dá se říci, že exekuce se dnes dotýká každého. I když se člověk nesetká s exekucí osobně, téměř každý má ve svém okolí někoho, kdo tuto nepříjemnou osobní zkušenost již zažil.

04.06.2019 - Svoboda tisku se zhoršila, ČR opět propadla. Svoboda tisku se ve světě opět zhoršila, uvádí se v každoroční zprávě mezinárodní nevládní organizace Reportéři bez hranic (RSF). Česká republika se v žebříčku 180 zemí proti loňsku propadla z 34. na 40. místo

12.02.2019 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

STANISLAVA FIŠEROVÁ

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 48194697 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Datum vzniku: 14.02.1994

Datum zániku: 30.04.2009

Datum poslední změny: 12.11.2009

Datum zániku: 30.04.2009
Způsob zániku: Rozhodnutím z důvodu nepřeregistrace

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost: Smíšené hospodářství

Právní forma: Samostatně hospodařící rolník nezapsaný v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
01.12.2011
Fiserová Stanislava Trubin 29 Krade lidem peníze VŠEM pozor nedavat .

Vloženo z: AV.QWN.TU.GQH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.01.2012
Tato paní není vhodný člověk na jakoukoliv spolupráci................
Vloženo z: AW.XT.HJE.VA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.03.2012
souhlas, osobní bankrot lze u renomované firmy se 100% úspěšností vyřídit za 7 tis, ona si bere 30 tisíc + informace o zákazníkovy používá k obchodování - prodává informace exekutorům atd.....
Vloženo z: AV.YN.DJW.QW ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.05.2012
je drahá,ale úspěšná.Otázkou je jestli firma za 7tis.to dobře spracuje.Mě to pomršili a paní Fišerová to předělala a jsem úspěšně schválen.Za dobrou práci se holt platí.
Vloženo z: AW.XT.HUW.WXZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
19.06.2012
Paní Stanislava Fišerová Trubín 29 dluží naší společnosti za dodaný kancelářský nábytek k dnešnímu dni částku 97.750,- + výdaje za právní zastoupení. Faktura je 72 dní po splatnosti. Do dnešního dne nezaplatila paní Fišerová ani korunu.
Vloženo z: EHH.SXA.WR.W ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.01.2013
Tato dáma za mě dluží rok zdravotní a sociální pojištění
Vloženo z: AK.XNA.UNE.WSD ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.03.2013
P.Fišerová je podvodnice dejte si na ni pozor!!!!!!!u ní není nic problém jen do té miry než zakazník zjistí že je neschopná zlodějka,okrade vás o penize a zpět už se jich nedočkáte.Dočetla jsem se na foru jak odkazuje nespokojenou pani na psychiatrii což mě pobavilo,P.Fišerová si neuvědomuje že pravě tam zkončí ona,na každou S...I se vaří voda.Eva
Vloženo z: WRB.HNL.UEV.E ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.04.2014
Stanislava Fišerová se představuje jako největší odbornice na oddlužení . Přitom na jejího syna Lukášemi Fišera K.B.podala návrh na konkurz. Maminka mohla podat návrh na povolení oddlužení, ale neudělala NIC, Zvláštní. Blbé. Nepochopitelné od šlověka, který za 3 roky dle jejích slov udělal 600 insolvenčních návrhů. Při průměrné ceně 15000 Kč x 200 klientů za rok ( pomalu 1 klient denně ) = 3 miliony by musela být plátcem DPH. Ona však prý měla z počátku obrovské náklady na reklamu......( ta jebka je tak omezená, že neví, že plátce DPH se stává automaticky při OBRATU ( obrat si plete se ziskem ) nad 1 milion za posledních 12 kalendářních mšsíců ). Co dodat. Podvodníci a lháři mezi námi byli, jsou a budou. Díky těmto serverům se o nich negativní informsce mohou šířit. Stanislavou Fišerovou vypracovaný insolvenční návrh se dá po odborné stránce nazvat slohovým cvičením žáka 5-té třídy pomocmé školy.\\r\\nJejím odmítnutým klientům vyhrožuje, že jim v budoucnu zařídí, aby jim soud nepovolil oddlužení atd. NEDOPORUČUJI S TOUTO OSOBOU VEJÍT V KONTAKT.
Vloženo z: WRL.HVE.URH.STZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.11.2014
Pí. Fišerová, plním slib o napsání hodnocení Vaší firmy. Není ale pozitivní. Jistě se nedivíte. POMOC, kterou jsem hledala od Vaší firmy, NEPŘIŠLA. Naopak.Slib, že mi vrátíte 7 tisíc Kč jste také nedodržela.Divím se, že najdete odvahu nabízet své služby!
Vloženo z: EHH.AN.UAE.WSC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.02.2015

Vloženo z: TO.QHX.UYH.AH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
15.05.2015
S Pani Fiserpvou jsem si dala schuzku prez znameho meho ktermu to dppadlo dobre.podle toho co rikal sla jsem do toho.pri prvnom setkanim js se ptala jestli meto bude neco stat nebo kdo pani F.plati rella ze dokud mito nedpadnene nebudu nic platit.po chvilce zacala mluvit jak je uspesna atd.at si na 2 schuzku vemu seznam pujcek atd.ale come zarazilo po 1schuzce mo volala 2 den zemi. zapomela rict ze meto bude stat 15000 ze staci pulka a dp mesice zbytek.tak jeto normalni.nejdrive nic a pak 15000\\r\\nSpoliha na lidi ze jsou na pokraji a ona je ten zachrance ale za k\\r\\nJakou cenu.
Vloženo z: JC.UA.CR.RQQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.09.2015
p.FISEROVA již v Trubice nebydlí barák prodala a odstěhovalase.
Vloženo z: AV.QHV.WW.WWE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.09.2015
p.FISEROVA již v Trubine nebydlí barák prodala a odstěhovalase.
Vloženo z: AV.QHV.WW.WWE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.08.2018
Dobrý den, prosím nemáte někdo tel. kontakt na Stanislavu Fišerovou. Děkuji
Vloženo z: SQ.FT.DTN.WXH ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.09.2019
Stanislava Fišerová je úplně normální kriminálnice a podvodnice,která dluží snad všem lidem,se kterými přišla do styku,lže snad v každé větě a pronajímá si nemovitosti kde neplatí.V životě byla několikrát soudně trestaná za neplacení výživného,úvěrové podvody a manka v obchodech,kde byla dříve zaměstnána.Všem zájemcům mohu poskytnout k nahlédnutí originály,které u mě zanechala v pronajatém domě a to vč. spisů všech klientů s veškerými údaji za několik let a obrovskou hromadu exekučních příkazů spojených s jejím jménem.Opravdu velice zajímavá dokumentace!Tak zachází s daty důvěřivých lidí a takový jednoduchý člověk to je.Mimochodem syna má v kriminále za obchodování s drogami.Pokud má o ní někdo jakékoliv aktuální informace o bydlišti,příp.zaměstnání,prosím o spojení se mnou.V současné době mně dluží téměř 100000Kč !Ten člověk bude muset litovat toho,že mě v životě poznal. Paradoxem všeho je to,že používá e-mail: nechcemedluhy.cz Opravdu úsměvné!S touto osobou se v žádném případě nekontaktovat!!
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ    

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
ing. Velislav Penkov - PPG detail
Ing. Petr NOVÁK detail
Miloslav VOŘÍŠEK - ORION - CUKRÁRNA U VOŘÍŠKŮ detail
Petr Táborský detail
Ing. Karel Mašek detail
Marie Podlezlová detail
Vladislav Pánek detail
Ing. František Pazdera detail
Luboš Marek Ing. detail
Vincenc Veselý detail
Petr Koželuh detail
Ludmila Řepíková detail
Zdeňka Černá detail
Jaroslav Došek detail
Václav Macek - truhlářství detail
Jiří Kuthan detail
Václav Matějka detail
František Biedermann detail
Miloslava Poddaná detail
Josef Lev detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382