Všechna přenášená data jsou šifrována
14.11.2019 10:32:14

05.11.2019 - Vážný zákazníku, z důvodu úprav na sytému mohou být některé ze služeb, deaktivovány. O obnovení služeb budete informováni. Děkujeme za pochopení.

21.10.2019 - Německá ekonomika klesá do recese. Česká ekonomika Německou zpravidla následuje s odstupem 2-3 měsíců.

16.10.2019 - V současné době probíhá úprava systému, opravy textů a funkcí. Může docházet k výpadkům systému. Nově došlo ke zjednodušení všeobecných podmínek a dochází k postupný úpravám a opravám smluvních podmínek.

15.10.2019 - Nová aplikace Dlužnik.cz Více ZDE

15.10.2019 - Nová aplikace pro Osobní bankroty

06.06.2019 - Exekucí na důchod v Česku dál přibývá. Na konci března ji kvůli dluhům mělo přes 90 400 lidí.

06.06.2019 - Počet nově zahájených exekucí je 505 120

05.06.2019 - Zjištění v návrhu auditní zprávy Evropské komise, podle něhož je premiér Andrej Babiš (ANO) ve střetu zájmů, jsou závažná a mohla by zavdávat podezření na trestný čin. V České televizi to dnes řekl nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman.

05.06.2019 - Od roku 2001 do současnosti bylo nařízeno více než 2,5 milionu exekucí, dá se říci, že exekuce se dnes dotýká každého. I když se člověk nesetká s exekucí osobně, téměř každý má ve svém okolí někoho, kdo tuto nepříjemnou osobní zkušenost již zažil.

04.06.2019 - Svoboda tisku se zhoršila, ČR opět propadla. Svoboda tisku se ve světě opět zhoršila, uvádí se v každoroční zprávě mezinárodní nevládní organizace Reportéři bez hranic (RSF). Česká republika se v žebříčku 180 zemí proti loňsku propadla z 34. na 40. místo

Systém vymáhání a exekucí poškozují Českou ekonomiku

Vrah má po 10 letech čistý štít, dluhy jsou často na doživotí a přecházejí i na sotva narozené děti:

Obchod s dluhy se posunul na úroveň otrokářů. Dlužníci jsou často úmyslně nahnáni do nekonečné spirály dluhů a doživotně drženy na hranici životního minima. Česká republika má nejtvrdší podmínky pro vyhlášení bankrotu. Dlužník je na tom hůře než odsouzení zločinci, neboť dluhy jsou na doživotí a mohou se i dědit.

Soudce plat 60.000,-Kč -100.000,-Kč měsíčně, Soukromý exekutor až 1 miliarda za rok!

Exekutoři a vybraní advokáti dosahují miliardových zisků.  Prostředníky jim dělají často anonymní spekulanti s pohledávkami.

Příjmy spekulantů s dluhy, advokáty a exekutory jsou tajné. Exekutor přitom čerpá privilegia státní moci.

V Exekucích se může skrývat korupce, která sahá až na úroveň soudců:

Protikorupční linka zaznamenala řadu oznámení, jež upozorňují, že za řadou anonymních zahraničních firem stojí exekutoři, soudci a advokáti. Soudci tak mohou nekontrolovatelně rozhodovat ve prospěch svých společností a zisky dělit anonymně v zahraničí.

Exekutorská lobby může financovat i politické strany, zákony jsou postaveny výhradně ve prospěch soukromých exekučních podnikatelů. Finanční toky jsou zcela neprůhledné!