Osobní bankrot
Všechna přenášená data jsou šifrována
30.05.2020 20:56:30

29.05.2020 - Ověřování účtů bylo pozastaveno do 3.6. z důvodu technických úprav systému na straně dodavatele služeb.

11.05.2020 - Od 13.5. klientská administrace umožní provádět on-line reklamace nepřipsaných plateb (např. chybně spárovaných plateb, plateb s chybným var. symbolem) a autorizace v sekci dané služby.

08.05.2020 - Dnes zveřejněný průzkum České bankovní asociace (ČBA) informoval o tom, že k 6. květnu banky v ČR odložily splatnost zhruba 310 tisíc úvěrů v celkovém objemu 170 miliard Kč. Průzkum dále tvrdí, že již v období před platností zákona o odkladu splátek (do 17. dubna) banky dostaly zhruba 230 tisíc žádostí, přičemž převážné většině z nich bylo vyhověno. Data o vytvořených rezervách BANK v případě vysokého počtu insolventnosti nejsou známe. Splatnost odložených úvěrů zasáhne dlužníky v době nejvyšší nezaměstnanosti a očekávaných bankrotů OSVČ a firem.

05.05.2020 - Společníci malých s.r.o. postižených krizí dosáhnou nově na příspěvek 500 Kč denně. Čerpat ho mohou od 12.3. do 8.6., firma ale musí být aktivní. Celkem tak mohou malí podnikatelé získat za uvedené období 44 500 korun.

20.04.2020 - Lékař Lukáš Pollert: „Koronavirus má stejný průběh jako chřipka, roušky jsou zbytečné a média přestřelila“ více na odkazu ZDE

20.04.2020 - Průzkum: Byznys muselo úplně zastavit 10 % podnikatelů v ČR. Dalších 18 % má vážné finanční problémy.

20.03.2020 - Každá pátá rodina nemá finanční rezervu ani na měsíc. Pokud těmto lidem kvůli karanténě vypadne příjem, brzy jim hrozí exekuce.

19.03.2020 - Doporučení: Požádejte písemně o doklad splátek u své banky, vyhnete se existenčním problémům.

27.02.2020 - Koronavirus navyšuje počet firem v druhotné platební neschopnosti. Platební morálka firem, ale i osob se postupně zhoršuje.

25.02.2020 - Požádejte o osobní bankrot (o oddlužení) jedním kliknutím podat žádost o oddlužení

Systém vymáhání a exekucí poškozují Českou ekonomiku

Vrah má po 10 letech čistý štít, dluhy jsou často na doživotí a přecházejí i na sotva narozené děti:

Obchod s dluhy se posunul na úroveň otrokářů. Dlužníci jsou často úmyslně nahnáni do nekonečné spirály dluhů a doživotně drženy na hranici životního minima. Česká republika má nejtvrdší podmínky pro vyhlášení bankrotu. Dlužník je na tom hůře než odsouzení zločinci, neboť dluhy jsou na doživotí a mohou se i dědit.

Soudce plat 60.000,-Kč -100.000,-Kč měsíčně, Soukromý exekutor až 1 miliarda za rok!

Exekutoři a vybraní advokáti dosahují miliardových zisků.  Prostředníky jim dělají často anonymní spekulanti s pohledávkami.

Příjmy spekulantů s dluhy, advokáty a exekutory jsou tajné. Exekutor přitom čerpá privilegia státní moci.

V Exekucích se může skrývat korupce, která sahá až na úroveň soudců:

Protikorupční linka zaznamenala řadu oznámení, jež upozorňují, že za řadou anonymních zahraničních firem stojí exekutoři, soudci a advokáti. Soudci tak mohou nekontrolovatelně rozhodovat ve prospěch svých společností a zisky dělit anonymně v zahraničí.

Exekutorská lobby může financovat i politické strany, zákony jsou postaveny výhradně ve prospěch soukromých exekučních podnikatelů. Finanční toky jsou zcela neprůhledné!