Všechna přenášená data jsou šifrována
14.11.2019 09:46:19

05.11.2019 - Vážný zákazníku, z důvodu úprav na sytému mohou být některé ze služeb, deaktivovány. O obnovení služeb budete informováni. Děkujeme za pochopení.

21.10.2019 - Německá ekonomika klesá do recese. Česká ekonomika Německou zpravidla následuje s odstupem 2-3 měsíců.

16.10.2019 - V současné době probíhá úprava systému, opravy textů a funkcí. Může docházet k výpadkům systému. Nově došlo ke zjednodušení všeobecných podmínek a dochází k postupný úpravám a opravám smluvních podmínek.

15.10.2019 - Nová aplikace Dlužnik.cz Více ZDE

15.10.2019 - Nová aplikace pro Osobní bankroty

06.06.2019 - Exekucí na důchod v Česku dál přibývá. Na konci března ji kvůli dluhům mělo přes 90 400 lidí.

06.06.2019 - Počet nově zahájených exekucí je 505 120

05.06.2019 - Zjištění v návrhu auditní zprávy Evropské komise, podle něhož je premiér Andrej Babiš (ANO) ve střetu zájmů, jsou závažná a mohla by zavdávat podezření na trestný čin. V České televizi to dnes řekl nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman.

05.06.2019 - Od roku 2001 do současnosti bylo nařízeno více než 2,5 milionu exekucí, dá se říci, že exekuce se dnes dotýká každého. I když se člověk nesetká s exekucí osobně, téměř každý má ve svém okolí někoho, kdo tuto nepříjemnou osobní zkušenost již zažil.

04.06.2019 - Svoboda tisku se zhoršila, ČR opět propadla. Svoboda tisku se ve světě opět zhoršila, uvádí se v každoroční zprávě mezinárodní nevládní organizace Reportéři bez hranic (RSF). Česká republika se v žebříčku 180 zemí proti loňsku propadla z 34. na 40. místo

Miliardovému podvodu zabránil Centrální registr dlužníků

ProtikorupčníLinka.cz - Czech Crown Coin

Největší mediální podvod vyšuměl do ztracena!

Velká média vlastněné miliardáři odmítla uvést, na jakém základě pomáhala v roce 2014 masově zpropagovat miliardové finanční letadlo elektronické měny Czech Crown Coin, jejichž zisky v případě nalákaní tisíce drobných investorů by zakladatelům a řady anonymních vlastníků na samém počátku řetězce přinesl odhadem nezdaněné zisky v řádech desítek až stovek milionů.

Podezření, že do celého projektu byla zapojena řada médií, prostřednictvím novinářů se zpětně ukázalo za oprávněné, neboť při takto velké masové podpoře nikdy nevyšel článek o krachu této měny s analýzou, kolik lidí do této měny investovalo a o kolik prostředků bylo proinvestováno.

Centrální registr dlužníků se tehdy postavil tomuto podvodu a i přes velké výhrůžky řady „novinářů“ prostřednictvím e-mailů varoval 1 milion uživatelů.