23.07.2018 15:12:26
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 213 900 subjektů
2 570 státních organizací
9 900 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

ASTERIE s.r.o.

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 27879941 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: Limuzská 2110/8
Část obce: Strašnice (Praha 10)
Obec: Praha 10
PSČ: 10000

Datum vzniku: 03.08.2007

Datum poslední změny: 27.09.2012

Počet zaměstnanců: 1 - 5 zaměstnanců

Převažující činnost: Inkasní činnosti, ověřování solventnosti zákazníka

Právní forma: Společnost s ručením omezeným

Institucionální sektor: Nefinanční podniky soukromé národní

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
16.06.2010
Dobrý den, proč nenapíšete, kolik měsíčně si ponechá spol. Asterie z cca 7000, - měs. splátky, kolik z toho procentuelně přerozdělí věřitelům? ASTERIE URČITĚ VŠE PRO VÁS ŘEŠÍ ZADARMO, NIC JI MĚSIČNĚ NEPLATÍTE, ŽE? Tak hezky pracujte, aby měla ASTERIE, z čeho žít. Já si myslím, že byste to bravurně zvládl i bez ASTERIE a ještě byste ušetřil za další zbytečné měsíční výdaje za ASTERIi! Pokud si myslíte, že to děla zadarmo, tak mi věřte, že neděla! Jestli pak Vám někdy ASTERIE poslala podrobný výpis, kolik měsíčně přerozděluje věřitelům a kolik měsíčně si ponechává ASTERIE v četně datumu, kdy posílá věřitelům. Zaplatil jste v úvodu a to v prvních měsících, ne malou částku z vaší měsíční dohodnuté částky, kterou jste ujednali ve smlouvě a posílal společnosti ASTERIE a dál, měsíčně platíte dohodnutou částku a ASTERIE přerozděluje Vašim věřitelům, ale pouze určité procento, zbytek si ponechává na své výdaje, platy a režii. Pokud v prvních měsících nepošlete celou sumu, kterou si Asterie účtuje za administrativní náklady, (máte ve smlouvě) tak mi věřte, že se klidně dva až tři měsíce s Vašimi dluhy nic nedělo. Neb zadarmo ani kuře nehrabe. Tím Vás tak trošku dostane do větší nevýhody vůči Vašim věřitelům. Jestlipak ASTERIE jako taková, někdy někoho z dluhové propasti dostala do samého splacení všech dluhů? Takovým to případem se zatím nepochlubila. ASTERIE podvod sice není, ale je to dobrý způsob, jak z lidí kteří jsou v dluhové propasti, dostat ještě nějaké peníze navíc a uživit několik dalších lidí jako je pan Zdeněk Bučko a další.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.10.2010
Asterie je legální podvod! Nejedná se o oddlužení, ale o dobře placeného prostředníka, který Vám na 90% nic nevyjedná a tak nakonec skončíte v exekucích.
Splátkový kalendář si můžete vyjednat sami a Asterii k tomu nepotřebujete.K tomu Vám nabídnou, že můžete za provize shánět další dlužníky a Asterii přinášet další peníze.

Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.10.2010
Nedoporučuji, ve finále jsem měl ještě více dluhů než na začátku!
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.10.2010
Jsou to podvodníci, místo oddlužení další dluhy !
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.12.2010
Astrérii splácím 11 000,- Kč a s této částky si nechává 7 000,- Kč jak jsem z hrůzou zjistil a pouze 4 000,- jde na dluhy. Jsem nešťastný a nevím jak dál. POZOR na tyto hyeny, nenaleťte jako já. Standa Podlesný, Zlín.
Vloženo z: XC.UA.DRW.GG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2010
Tak nevim no někdo je chválí někdo zase ne já mám s Aterii také smlouvu sepsanou a ted jsem docela na váškách protože měli mi zajistit že nedojde k žádné exekuci i tak mi to řekli že se nemusíme bát a nakonec když jsme poslali několi splátek tak stejně exekuce dorazila na účet a ted nevíme co to jako je že by si od nás brali peníze a nic neudělali nebo jak to mám chápat vůbec mevíme co máme dělat protože si nemůžeme dovolit si nechat brát exekuci z účtu a ještě platit je :-(
Vloženo z: TK.VC.RR.KRW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.05.2011
Já osobně z Astérií skušenost nemám, ale s dluhama jo a je největší blábol že si člověk nezařídí splátkový kalendář sám když nehrajete mrtvího brouka a s úřady či jinými institucemi komunikujete od počátku tak v drtivé většině vyhoví.Tož moje skušenost a žádná firma mi u toho asistovat nemusela.
Vloženo z: AQ.QHT.UNW.QSJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.06.2011
Vážení, sama jsem si naběhla - důvěřovala jsem Asterii, že mi pomůže řešit mé problémy, poctivě jsem jim přeposílala komunikaci mých věřitelů, měsíční splátky a plnila veškeré jejich požadavky. Je to nyní rok a půl a na místo toho, aby dluh mizel, je o 150tis vyšší!!!

Jasně, Asterie je geniální nápad - jak okrádat lidi v tíživé situaci!!!
Vloženo z: AH.XZV.JWK.GE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.08.2012
Takze neco podobneho jako Tesille Ditta (pracovalo pro DP Praha), EOS KSI a podobne prizivnicke \"firmy\", dale jako soukrome vydelecne skupiny prizivniku, kteri se schovavaji za nazev \"Exekutorsky urad\", aniz by ti, co vam lezou do soukromi, byli na seznamu Exekutorske komory - a tato komora pak neodpovida na dotaz ci nereaguje na stiznosti, dokud ji nepohrozite zalobou. A to vse jen diky politikum, kteri bez uvazovani schvaluji misto zakonu naproste paskvily!!
Vloženo z: TO.QHG.JTE.WHC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.09.2012
Raději bych se dozvěděl, jak se jich bez ůjmy zbavit,jeli mžnost se vrátit k původnímu věřiteli
jeli vůbec taková šance,protože si myslím že banky se vám tímto pomstí a dorazí to co jste započali s ZE ZLODEJSKOU, FALEŠNOU, ASTERIÍ
poradí někdo?
JIRAKSVATOPLUK@seznam.cz
Vloženo z: EWL.HER.TEG.RDG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
25.12.2012
ano je to pravda Asterie je zlodějna taky sem tam dala splatky a dodnes nevím kde peníze byly dány neboli rozeslány nikdo se mnou nemluvil a ještě ta jejich takz.slavná směka bez udaní peněz.
Vloženo z: AW.QNX.JWR.AS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.01.2013
TAKE ME OKRADLI MISTO POMOCI MAM EXEKUCI JAK BEJK SVINE TO SOU
Vloženo z: EHH.AB.UU.HA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.02.2013
Bohužel musím oznámit že u této firmy pracuji. Přímo na centrále s p. Bučkem. Je to obyčejný zloděj ! Nenaleťte a řešte si dluhy sami.
Vloženo z: XA.QNG.JUE.QSD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.11.2013
Dobrý den\\\\\\\\r\\\\\\\\nNemám zkušenosti s Asterií ani jinou podobnou(jak píšete) podvodnou firmou.Dělám úvěry bankovní,nebankovní a řešení exekucí pomocí Americké hypotéky.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nMám známého,který se podáním osobních bankrotů zabývá a vše vyřídí až do konce.Mnoha lidem již pomohl.Sleduje vyjádření věřitelů,podává odvolání k soudu na základě vaší plné moci.Zatím má 100%úspěšnost,protože pracuje poctivě i když ne zadarmo.Rozhodně neplatíte takové šílené sumy.Platba je dána předem -jednorázová suma-dle náročností případu a najetými km a navíc na splátky,protože je jasné,že jste v dluhové pasti.\\\\\\\\r\\\\\\\\nSpočítejte si,zda můžete o osobní bankrot vůbec požádat.Od čistého platu odečtěte 7000.-na vás+2500 na vyživovanou osobu(samoživitelé odečítají na vyživovanou osobu např.dítě 3500).Zůstatek vynásobte 60 měsíci a tato suma ke splácení musí udělat nejméně 30% ze všech dlužných částek (včetně úroků).Pokud se nedostanete na 30%,nelze žádat o bankrot.Věřitelé se musí vyjádřit během prvních 60-ti dnů od podání návrhu.Musíte mít trvalé zaměstnání.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nMáte-li zájem o bližší informace,pošlete SMS se jménem a napište buď úvěr,nebo insolvence.Zavoláme vám zpět a dáme kontakt na insolvence.Tel.602 697396
Vloženo z: TH.QEV.UYW.WZD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Jiří Procházka - AUTO-MOTO SLUŽBY detail
Pavel Chott, Zednické práce detail
Milana Jarošová detail
Jiří Mánek - klenotnictví detail
Jan Labaj - Stavební firma detail
Jaroslav Rozenský OPTIMONT detail
Petr Benda detail
Alenka Antošová - V+V BOUTIQUE detail
Jiří Leitner detail
Rudolf Wronka, ATELIER OKO detail
Stanislav Zahrádka detail
Milan Hlaváč detail
Vlasta Hälbigová detail
Miroslav Horák detail
Marta Janů - CUKRÁRNA "MARTA" detail
Miroslava Horáčková detail
Hana Křesťanová detail
Pavel Pospěch PhDr. detail
Ing. Jaromír Marek detail
Vladimír Caska - INVEST detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382