26.09.2018 01:16:52
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 220 100 subjektů
2 580 státních organizací
10 100 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

AVES PLUS, spol. s r.o.

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 60709022 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: Uzavřená 5
Část obce: Židenice (Brno-Židenice)
Obec: Brno-Židenice
PSČ: 61500

Datum vzniku: 20.06.1994

Datum poslední změny: 26.09.2012

Počet zaměstnanců: 200 - 249 zaměstnanců

Převažující činnost: Činnosti soukromých bezpečnostních agentur

Právní forma: Společnost s ručením omezeným

Institucionální sektor: Nefinanční podniky soukromé pod zahraniční kontrolou

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
30.07.2010
Pan majitel (bývalý boxer) je sprostý, sobecký hulvát, jak jedná se zaměstnancema, to bych vám přál vidět a slyšet!!!! Vtipné je, že ač se jedná o bezpečnostní agenturu hlídající různé objekty, hypermarkety atd, sám okrádá, kde může...
Vloženo z: TH.QAB.UWE.QZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.07.2010
Tak by mně zajímalo kdo jste.Já mám totiž s touto agenturou velice špatnou zkušenost.
Vloženo z: AW.XT.DRJ.WWZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.01.2012
Všichni si dávejte pozor na tuto firmu. Okrádají zaměstnance kde mohou !! Zadarmo by chtěli aby člověk makal. Velmi brzo bude sjednána náprava !!
Vloženo z: AD.UC.DDU.GJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.01.2014
Dobrý den bohužel se musím připojit špatnému hodnocení této firmy tato firma obírá své zaměstnance berou jim hodiny které mají odpracované. Krátí jim dovolenou. Dávají dvě smlouvy slibují jiné peníze než mají ve smlouvě ale lidi je nikdy nedostanou. To že se přemenovala firma je sice hezké ale obírají dále. Navíc zaměstnávají důchodce ale podmínky pro mě vůbec nemají dělají i 15 hodin .V budovách kde je i zima. Navíc jejich vedoucí pracovníci pozici vůbec nerozumí a s lidmi vůbec jednat neumí tato firma používá novodobí otrokářský režim.
Vloženo z: TV.FS.DRE.GAH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.12.2014
Tuto bezpečnostní agenturu velice nedoporučuji, neprofesionální vystupování a především mi část výplaty poslali (samozřejmě až po bombardováním telefonem, SMS,...) 3,5 měsíce po práci - pořád mi tvrdili že to další den přijde a nic. NIKDY VÍCE!
Vloženo z: PD.QZ.DET.WQZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.02.2015
U pohovoru se náboroví pracovníci chovají mile, slibují i různé odměny za dobře odvedenou práci. Nevěřte jim! Nezaplatí ani všechny hodiny, které jste si odpracovali. Neustálé výmluvy a lži. Neschopné vedení - ve firmě vládne pěkný chaos. NEDOPURUČUJI!
Vloženo z: AQ.QTE.JTE.QZY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.03.2015
Celý Aves je jeden velký úžas. Na židli na které se sedí 12h. jsme se zaměstnanci složily.Mycí a čistící prostředky(zákoník práce) se skládáme. Ochranné pracovní pomůcky reflekční bunda a pracovní obuv: obuv nedostanete a o bundu pere doma kolegyně. ZP však nařizuje zaměstnavateli o toto pečovat. Příplatek na údržbu stejnokroje je sci-fi. ,ale sami chtějí 500kč za vyčištění. Lékárnička-blbost. Hasicí přístroj-blbost. Abychom mohli fungovat jako ostraha tak se vybírá. Zřejmě pastevci chápou zákoník práce jako bič na zaměstnance
Vloženo z: WRD.EV.UTE.WB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.12.2015
Společnost AVES PLUS spol. s r.o. je firma se špatnou platební morálkou. Nedoporučuji !!!
Vloženo z: JR.MH.HJA.HG ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.12.2015
Jednatel společnosti p. Gratias je sprostý, sobecký a arogantní hulvát, který si o sobě myslí, že si může v ČR dovolit vše. Je to velmi nemocný člověk, který si léčí své komplexi na zaměstnancích. Je mu jedno jestli je to žena nebo muž. Provádí šikanu a šmírování zaměstnanců. V kanceláří má vystavenou rakev a další různé ostatky!!! Kdo uvidí inzeráty od této společnosti nereagujte.U této společnosti Vás osekají na platě a v horším těch je více nezaplatí vůbec. Společnost provádí ostrahu bez příslušných certifikátů. Strážní nemají certifikát strážného. A tahle společnost s tímto vedením hlídá prodejny a objekty!!!
Vloženo z: JR.MH.HJA.HG ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.12.2015
Jako invalida jsem vydržela devět měsíců. Za almužnu. Dnes Feronu ve Starém Městě hlídají pod záštitou agentury Aves tři!!! Bez baterky, bez telefonu, ale v černých hábitech. Dva mají artrózu, tak šup, lupiči, nedohoní vás. Nikdy víc. Katastrofální přístup.
Vloženo z: JC.UA.CA.RA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2015
Ať žije M2C
Vloženo z: AH.FS.DTW.SX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.03.2016
Všichni nadávají jen písmem.Když je někdo "okraden",jak píšete,máte se obrátit na Inspektorát práce,neboť jinak je vše k neuvěření.
Vloženo z: TH.QAX.WW.VX ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.07.2016
Také pracuji u AVES.plus,cza pořád přemýšlím , jak může někdo psat o nich tolik špatného , já jsem dostala uniformu , musím si sama prat , ale vyplata je do posledního na učtu , ted dokonce 29 , nesetkala jsem se se se špatným jednáním , pracuji sice 12h směny , ale na pěkné recepci , přez 2 hodiny mám obchůzku oběktu je asi týden mám rozpis na příští týden , vždy ráno přijde můj šef a ptá se jaká byla noc -OPRAVDU NECHAPU TYHLE VSECHNY NAZORY
Vloženo z: AV.YH.DTA.GWZ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
19.10.2016
Nevím proč si každý stěžuje. Neměla jsem se společností problémy. Vše bylo jak bylo domluveno - pohodová brigáda.
Vloženo z: AR.QC.DU.RWQ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
10.12.2016
však už inspektorát práce Brno jim nato přišel a prokázal, je potřeba nejen vylívat zlost tu na hodnoceních ale spolupracovat s těmi inspektoráty a hájit svéá práva tahle firma dávno měla být vyhoštěná na antarktidu
Vloženo z: WRL.SXR.TEG.Z ( 4 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.01.2017
je nutno dodat vrátný je placen v 1 platové třídě čili 66kč, pokud provádí pochůzky a kontrolu kam. systému je pracovník ostrahy a spadá do 2platové třídy 72,9kč. Je rozdíl brát 66kč +10%příplatek, nebo 72,9+10%příplatek. nutno dodat že dohodová smlouva pouze slouží k tomu aby vám milí kolegové krátili mzdu . je známo že dávají zkrácený úvazek za účelem nabrat co nejvíc inv. důchodců aby dostaly co nejvíc dotací a ušetřily na státě i na vás kolegové . nenechte se okrádat většina tzv. oblastních vedoucích jsou tupí, bez kvalifikace k této práce.
Vloženo z: WRL.SXR.TEG.Z ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.01.2017
nebojte se ozvat na inspektorát práce, oni nesmějí bez vašeho souhlasu říct od koho dostali podnět, ikdyž vyhrožují z avesu že si to zjistí nezjistí, já kontrolu poslal a pracuji nadále, akorát je vidět že mají větry nyní,pouze 1kolegu vyhodil p. sádecký když ho poslal k šípku když tomu kolegovi nabízel úplatek za lhaní na inspektorátu a on odmítl, ale jináč se skutečně nedovědí kdo poslal. BOJUJTE KOLEGOVE ZA SVA PRAVA.
Vloženo z: WRL.SXR.TEG.Z ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.01.2017
co založit odbory?
Vloženo z: WRL.SXR.TEG.Z ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.02.2017
Dobrý den.\r\nVzhledem ke skutečnosti, že v anonymním příspěvku je zmíněno mé jméno, považuji za nutné se k celé popisované situaci vyjádřit a uvést věci na pravou míru. \r\nNa základě anonymního oznámení jsme byli podrobeni hloubkové kontrole ze strany inspektorátu práce. V rámci provedené kontroly byly zjištěny dílčí nedostatky, které byly na základě upozornění ze strany inspektorátu práce společností Aves odstraněny.\r\nV žádném případě není pravda, že by byl jakýkoliv zaměstnanec vyhozen. Informace je zavádějící a nezakládá se na pravdě. Zmiňovanému pracovníkovi končila pracovní smlouva a z důvodu nevyhovujících smluvních podmínek odmítl nadále u společnosti pracovat. \r\nS pozdravem Roman Sádecký
Vloženo z: AR.QC.DU.RWQ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
31.03.2017
Upozorňuji na firmu Aves, která jedná v rozporu se zákony. Zaměstnává převážně inv. důchodce po kterých vyžaduje třinácti hodinové služby a to až 5 dnů v týdnu po sobě jdoucích. Porušení Zákoníku práce § 90 odst.1) Ani zdravý občané nejsou nuceni pod výhružkami okamžitého rozvázání prac. poměru nuceni k nepřetržité mnohahodinové práci. Co se týče prac. smluv jsou uzavírány několikery za jednoho pracovníka a to na jiný druh práce, než je pak skutečně vyžadována. Opět porušení zákona o dodržení zaručené mzdy. Platy nejsou vypláceny dle skutečně odpracovaných hodin, ale dle vlastní firemní libovůle, tzn. budete pracovat zdarma. Dále firma čerpá dotace od státu min. 8 800 pesp. 9 500/ měsíčně za zaměstnávání lidí se zdravotním postižením nikoli s vytvářením prac. podmínek pro tyto lidi, ale s jasným a cílevědomím porušením zákona.\r\nZávěr - doporučení : pokud máte takovouto zkušenost s touto firmou - okamžité vyrozumění inspektorátu práce, příp. podání žaloby v občanskopráv. sporu
Vloženo z: EWC.HTA.AH.XA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.09.2017
Děkuji za info nedávno jsem tam nastoupil tak jsem zvědav.
Vloženo z: JC.XSN.JWB.QZY ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.11.2017
Ani já tuto firmu nedoporučuji snad nejhorší agentura která porušuje smlouvu,omezuje důchodce.Zákazy na přestávky,zákazy všeho,víc než sledování zákazníků.Spíše stalking zaměstnanců.Psychické nátlaky.Tahle firma je už od jejího založení pěknej vejlupek.
Vloženo z: JC.XSN.JWB.QZY ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.08.2018
Co slíbí nedodrží (plat), a ještě vás okradou na hodinách. Byl sem zde na brigádě a bohatě stačilo. Nikdo nebudete chtít být v objektu který mají na starosti, až začne hořet to mi věřte. Naprosto wow agentura.
Vloženo z: AO.US.DVT.GXE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.09.2018
Tato společnost je zralá na žalobu za Bossing člověka psychicky zničí že skončí na práškách,uniká mu zisk.Neustále oblbují lidi shání nové trouby na ovládání,nabízí práci s výhodnými benefity.Je to prah sprostá lež vůbec jim nevěřte.Prosím budoucí čtenáře kdyby tam měli nastoupit rozhodně tam nechoďte a přečtěte si o AVESU pravdu.Tahle společnost by měla svým poškozeným zaměstnancům platit odškodné jak hrom.
Vloženo z: JC.XSN.JWB.QET ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Život na Loretě detail
Sdružení Aktiv detail
JO NERO Rohozná o.s. detail
Sdružení občanů obytného domu čp. 318, 319, 320 Meziboří detail
Čistecké jablko detail
Společnost mysliveckých trubačů detail
Jana Janečková - JA-JA detail
Milan Novák detail
Dagmar Ostárková detail
MVDr. Pavel Štellar detail
Miroslav Laryš detail
Ing. arch. Roman Kuba detail
Pavel Pinkas detail
Petr Průša detail
Eduard Bandy detail
Ing. Jan Vršecký detail
Roman Adam detail
Ing.Vlastimil Merta detail
Zdenek Ocelka detail
Miroslav Ptáček - VSV-výroba svařenců detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382