18.12.2018 13:42:31
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 226 900 subjektů
2 580 státních organizací
10 500 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

13.11.2018 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

David Velcl

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 74855085 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Šumperk
Obec: Šumperk
PSČ: 78701

Datum vzniku: 01.04.2009

Datum poslední změny: 24.12.2011

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost: Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
27.08.2014
Udání


Dobrý den,
Obracím se na Vás ze žádostí o kontrolu podnikatele Davida Velcla,
8.května 553/8,787 01 Šumperk, IČ: 74855085 (zapsán v ŽR města Šumperk), DIČ: CZ8907256193
protože bohatne z toho, že nabízí na různých webech drobné domácí manuální práce a když zájemce pak dle návodu na webu pošle 490,-Kč tak dostane pouze obálku s letákama a přitom mu je nabízeno, že za tuto částku dostane materiál a přesný postup výroby atd.

Nevím kolik je dalších takových podnikatelů ale já přišla jako invalidní důchodce o 490Kč protože jsem chtěla přispět své dceři při studiích na vysoké škole.

Vloženo z: XW.QST.JWR.WEJ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.09.2014
Mně přišly všechny podklady, jak mi bylo za 490 Kč nabízeno... a to už za 3 dny, i když uvádí 14-ti denní dodací lhůtu.Konečně mi někdo pomohl najít skutečnou domácí práci, děkuji!
Vloženo z: AA.QNN.W.K ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.09.2014
zpocatku jsem mela taky strach, protoze uz jsem se jednou napálila, ale nakonec jsem to zkusila a dnes mi prislo vse, jak avizovali, takze doporucuji :)
Vloženo z: AV.YH.EW.RGW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
22.04.2015
Dodry den mate nekdo zkusenost se spolecnosti ktera nabizi praci kompletace kulickovich per. EARNTECH p.o.box16 Sumperk dekuji
Vloženo z: AW.QEE.JUW.JR ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.01.2016
S firmou mám také pozitivní zkušenost, ujednané dodrželi, jak deklarovali. konečně seriózní firma. Děkuji. Martinková
Vloženo z: XC.UA.DDE.VA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.01.2016
POZOR - za 490,- Kč Vám přijde pouze magazín s nabídkou dom.prací. Nikoliv materiál na zkompletování, jak to asi normální člověk chápe z popisu na www strákách domprace. Jde o dobře promyšlený postup. POZORNĚ si přečtěte Dodací a obchodní podmínky (ve spodní pravé části stránky, malým písmem)!!!
Vloženo z: SQ.XNY.JWK.QRT ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.01.2016
ano, však to je psáno na hlavní straně, v sekci nabízíme i v detailu každé nabídky a s obchodními podmínkami souhlasíte při odesílání formuláře (jste na ně odkázán). M
Vloženo z: XC.UA.DDE.VA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
05.02.2016


Hned při prvním kontaktu jsem napsala, že jsem chtěla vydělávat prací a ne něco naopak platit. Stačí zdravý selský rozum aby člověk nenaletěl. Chtělo by to dát nabízejícímu tak nějak na budku. Jasně že si kladné recenze drze píše sám. Lidé bděte, jen nevím, kde se v českém národu po revoluci vzalo tolik šmejdů, podvodníků a hajzlů. Je to smutné co jsme za národ, stačí mrknout kdo tomu velí.
Vloženo z: EAA.HGD.URH.EJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.02.2016
Dnes mi objednaný magazín skutečně dorazil, jsou v něm všechny nabídky, jak prezentovali, vybrala jsem si dvě a uvidím co se budu dít, podám pak info. Dostálová
Vloženo z: AW.QNA.AE.SA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
09.05.2016
Se službami jsme spokojeni, zajišťuje nám internetový marketing - propagaci na internetu, včetně vytvoření a správy webových stránek. Dále pak vytvoření, tisk a cílenou distribuci reklamních letáků + vizitky.
Vloženo z: AW.QNA.AE.GXS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
06.06.2016
Oslovili mě e-mailem. Nabídka mě zaujala, provedla jsem tedy objednávku a za 4 dny mi podklady s informacemi a formuláři dorazily, mají to předhledně zpracované. Poté jsem váhala mezi 2 nabídky - Výroba šperků a Montáž dekor. výrobků a ikdyž v první případě byl výdělek zajímavější, jednalo o firmu z USA. Rozhodla jsem se pro druhou možnost, vyplnila objednávkový formulář a na dobírku si nechala zaslat materiály k výrobě. Zásilka mi skutečně dorazila a já dnes začínám pracovat. Soňa
Vloženo z: AA.FW.DUT.GQE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.07.2016
Má zkušenost je kladná a chci se o ni podělit. Zkusila jsem využít nabídky na domprace a po zaplacení mi přišel objednaný magazín, reagovala jsem na nabídku výroba šperků, vyplnila přiložený formulář a nechala si zaslat potřebné informace k započetí, které mi dorazily na \"servisním listě\". Poté jsem kontaktovala danou firmu, objednala první materiál k práci a ten mi skutečně dorazil. Po zhotovení náramků jsem je odeslala firmě ke kontrole a peníze mi opravdu vyplatili šekem na mou adresu. V minulosti jsem vykonávala jinou dompráci a nyní byl proces započetí delší ale když to člověk dotáhne do konce...
Vloženo z: JC.UA.H.TEV ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
19.09.2016
také jsem spokojena, podklady mi dorazily v pořádku, vybrala jsem si z nich 1 činnost a materiály k ní, včetně smlouvy, mi firma zaslala za necelé dva týdny! jitka klárová
Vloženo z: JC.UA.H.URG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
04.10.2016
Dnes mi to dorazilo, vše OK.
Vloženo z: JC.UA.D.TEQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
04.08.2017
po objednani mi dorazily kompletni formulare s informacemi a kontakty po trochu vahani vybrala jsem si nabidku od ceske firmy a dnes mi od nich skutecne dorazily materialy a smlouva
Vloženo z: EWC.EA.RW.WAE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
18.10.2017
Podklady mi dorazily. Druhá firma ale vybranou objednávku nevyřídila v termínu a nereagovala na urgenci. Kontaktovala jsem tedy firmu, od které jsem podklady získala a ta mi pomohla druhou firmu urgovat a službu reklamovat. Poté bylo vše s omluvou vyřízeno do týdne a dokonce mi nabídli vrácení peněz pokud již nemám zájem. Prý měli technické potíže a prováděli aktualizace, proto se vyřízení protáhlo. Nakonec tak musím udělit pozitivní hodnocení. J. Holubová
Vloženo z: PD.QZE.WT.GAE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
24.01.2018
vse prislo i balik s komponenty
Vloženo z: AW.XT.RT.KSX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.02.2018
Mohu vědět kolik jste si vydělali a za kolik smontovaných propisek
Vloženo z: TK.VH.DTW.RW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.04.2018
Je to podovod na poměrně velké úrovni.
Tento člověk provozuje lepsi-prijem.cz , domprace.cz, daweb.cz a jiné, které ještě doplním.

Nechápu, jak mu to může ještě procházet. Dám námět k šetření.
Vloženo z: ECA.SX.JTB.WR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.05.2018
Před chvíli jsem dostala nabídku na domácí práci, ráda bych si takovou našla u seriózní firmy. Když jsem zjistila že D.V. je finančně nesolventní a ještě chce 490 Kč to je rána . Už jedna pochybná firma nabízela práci.v Třebíčí byly taky takový chtěli 700 Kč pak skončily u soudu.
Vloženo z: AH.QAA.EN.R ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.07.2018
Musím udělit pozitivní komentář. Žádný podvod, také vše dorazilo. Očividně zde někteří pouze pletou více subjektů dohromady, a proto je tato anonymní diskuze zcela bezpředmětná.
Vloženo z: AW.XT.RJ.KSG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
23.07.2018
Také mi vše přišlo v pořádku, ale rozmyslela jsem si to, odstoupila a peníze mi obratem vrátili.
Vloženo z: AW.XT.RU.RH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
MECOVÁ-H+M,ZPROSTŘED.NÁK.A PROD.ZBOŽÍ detail
Lepíková výuka cizích jazyků Frýdek-Místek detail
HAUSLER,ŘIDIČ detail
LANÍK,ŘIDIČ detail
KARCH OTAKAR-KAMA,VÝK.A PROD.POUŽITÉHO A KOMISNÍHO ZBOŽÍ detail
ING.DALIBOR LASOTA-MANAŽERING detail
BARON SPORT,PRODEJ SPORTOVNÍCH POTŘEB detail
SLONKOVÁ-ÚČETNÍ,SLUŽ.-VED.HOSP.A ÚČ.AGE detail
FROULÍKOVÁ-BEIER-KOMIX,SLUŽBY V OBCHODĚ detail
ŘEHÁKOVÁ,PROD.POTRAVIN.ZBOŽÍ-AMBULANTNÍ detail
KARLICKÁ,PROD.POTRAV.ZBOŽÍ-AMBULANTNÍ detail
JANČÍKOVÁ,PROD.POTRAVIN.ZB.,-AMBULANTNÍ detail
František Halgaš - TECHMOP detail
NOVÁK,ČIN.PRAKTICKÁ VETERINÁRNÍ detail
MACUROVÁ,VÝUKA ODBORNÝCH PŘEDMĚTŮ detail
Ladislava Machurová detail
BAAROVÁ,SLUŽBY-VEDENÍ HOSP.A ÚČ.AGENDY detail
Marie Huczalová detail
NACHMILNEROVÁ JANA,PORADEN.A KONZULT.-EKON. ZÁLEŽITOSTI detail
HERMANOVÁ,ZPROSTŘED.-NÁK.A PROD.ZBOŽÍ detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382