17.11.2018 17:31:16
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 224 600 subjektů
2 580 státních organizací
10 400 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

13.11.2018 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Martin Venhauer

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 60588250 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Zhoř
Obec: Zhoř
PSČ: 58826

Datum vzniku: 16.03.1994

Datum zániku: 03.05.2012

Datum poslední změny: 07.05.2012

Datum zániku: 03.05.2012
Způsob zániku: Oznámení fyzické osoby o ukončení činnosti

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost: Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
30.08.2010
je to podvodnik - pozor - dluzi jiz hodne osobam penize a porad to jen oddaluje
Vloženo z: TR.QHX.EE.GXE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.09.2010
Hodně velký podvodník-momentálně ho vyšetřuje i policie a asi brzy půjde sedět...pozor na obchodování s ním
Vloženo z: WRL.SGR.UKH.RJG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.11.2010
proč tohodle podvodníka uš policie nezastavý lidi pozor je to podvodník kterej nemá obdoby
Vloženo z: AW.MH.EJ.RWA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.11.2010
Martin Venhauer mne také podvedl, mám u něj 33 tisíc za dovoz ojeteho auta, jen slibuje, nic nedodrží.Je na adrese: Škrétova1630/3, jihlava. Dum ve Zhoři prodal, udajně se rozvedl. Exekuce jde po něm taky, je i soudně stíhaný. Pokud se bude jeho dluh více než 70 tisíc, je sazba od 1roku až 5 let. Musí se nějak dát zastavit, to není normální. Klidnbě mi napište, ozvu se. dvorlucie@seznam.cz
Vloženo z: WRL.HV.JN.GWZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.12.2010
Se vším, co se tady říká, naprosto souhlasím!! Mně také dluží peníze a to téměř již 2 roky! Stále to oddaluje a říká, že zaplatí...
Vloženo z: AV.YN.R.WW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2010
tak koukám že jsem jeden z mála kterému se povedlo peníze z něj dostat zpátky, měl jsem asi štěstí že jsem ho i s ženou vezl do banky po tom co prodali dům
Vloženo z: WRB.HNR.UTG.SYQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.12.2010
kdy jste to z něj dostal a kolik to bylo?
Vloženo z: WRL.HER.WH.J ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.01.2011
Tak já sem asi další :-( Mám u něj 19 tisíc. Měl mi dovést z Rakouska auto na náhradní díly a chtěl peníze předem. Už 10 dní mi vozí auto. Střídavě mi nezvedá telefon a nebo se vymlouvá proč mu to nevyšlo.
Vloženo z: XA.QZE.UYR.WRT ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.01.2011
Tak to je pěkný. Jak v tom může furt pokračovat?!
Vloženo z: AA.QNX.UAA.W ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.01.2011
tak mě to naštěstí stálo jen 5 tis víc jsem mu nechtěl dát...
Vloženo z: TO.QTG.JNT.WRU ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.01.2011
2.11.2010 jsem mu dal 10tisíc zálohu na auto a dodnes nemám nic. asi by to chtělo se se všema sejít a trošku ho pocuchat.
Vloženo z: AW.XT.HDA.WAZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.01.2011
Taky bych ho pocuchal. Ale chtělo by to jeho adresu. Na tý Škrétově moc nejni.
Vloženo z: TO.QCV.RW.WGE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.02.2011
stačí dát inzerát že koupíš nějakej díl on se určo ozve :D jinak mobil má hlášenej na sluneční 30, jihlava
Vloženo z: TO.QTG.JNT.WRU ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.02.2011
Tam bydlí jeho táta.

Vloženo z: AA.QNX.UAA.W ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.02.2011
Nevíte prosím, kde se zdržuje? Jeho výmluvy neznají mezí. Rád bych s ním mluvil osobně
Vloženo z: XA.QWE.UUA.QED ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.02.2011
V té JIhlavě jste to zkoušeli? Ul. Škrétova 1630/3. Tam občas je.
Vloženo z: AA.QNX.UAA.W ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.02.2011
Tak po dlouhejch 20 dnech vyjednávání jsem včera dostal korunky zpět. tak držím palce ať to dopadne.
Vloženo z: TO.QTG.JNT.WRU ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.02.2011
ještě jste sem mohli dát jeho tel aby se dal vygooglit 773253938
Vloženo z: TO.QTG.JNT.WRU ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.02.2011
Jak se Vám podařilo z něho dostat peníze? Já to zkouším už tak dlouho a pořád nic. Jak jste ho přitlačil?
Vloženo z: XA.QWE.UUA.QED ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.02.2011
To bych tu nerad šířil :D a navíc nešlo o tak velkou částku. Nejhorší na tom je to, že ikdyž ho zavřou tak už nikdo kačky neuvidí.
Vloženo z: TO.QTG.JNT.WRU ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.02.2011
A kde jste ho našel, jestli se můžu zeptat? Prý dělá v Rakousku, ale nevěřím mu.
Vloženo z: AW.XNX.JTK.J ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.02.2011
To je jasný, když půjde do báně,, tak nic nesplatí. Vím, že jsem na něj moc slušný, kdybych měl přitvrdit, tak bych ho musel ....
Vloženo z: XA.QWE.UUA.QED ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.02.2011
v rakousku by ho okamžitě zavřeli :D ideální koupit simku dát inzerát na koupi nějakýho dílu kterej bude drahej a není k sehnání a do týdne se určo ozve ....
Vloženo z: TO.QTG.JNT.WRU ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.02.2011
Mě třeba vykládal jak si dělá v Rakousku řidičák. Šmejd!!!!! Nemá na něj někdo adresu kde se zdržuje? Na Škretova 1630/3 moc neni. Taky by měl mít něco společnýho s Telčí. Prej tam má nějakou ženskou.
Vloženo z: AW.XNX.JTK.J ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.02.2011
Má někdo informace kde se Venhauer zdržuje? Můžete i psát na email dablik224@seznam.cz
Vloženo z: AA.QNX.UAA.W ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.03.2011
To opravdu nikdo neví, kde se zdržuje? Jezdí do Telče za nějakou ženskou. Nevíte někdo kam?
Vloženo z: AW.XNX.JTK.J ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.03.2011
jeto ubohej zedník.
Vloženo z: EHH.SXA.WE.QED ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.03.2011
tak koukam že lidí které podvedl přibývá čím dál víc , no je to síla, ja u něj měl 50 tisíc a dostal sem je zněj asi po 3 měsících, to už sem ho držel pod krkem a podobně, nakonec mi to vyšlo že jsem ho i s babou vezl do banky aby se mezi sebou nějak srovnali za barak, tak mi vytlačil penize na mistě, pak mi ještě zbyla směnka a tu jsem prodal.
přeju vam at mate stesti a dostanete z něj aspon neco
Vloženo z: EWI.SGA.TW.QEU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.03.2011
tak bouhžel před týdnem jsem se taky nachytal sice 5tis ale taky to za bolí,mám podat trestní oznámení?když tak my někdo písněte jak sním naložit dík hajim7@seznam.cz
Vloženo z: AH.QAA.JNW.GE ( 11 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.03.2011
Rád bych kontakt na odkoupení pohledávky. Za kolik procent to tak zhruba odkupují?i
Vloženo z: XA.QWE.UUA.QED ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.04.2011
Nevíte někdo na jaké adrese se zdržuje v Telči?
Vloženo z: AA.QNX.UAA.W ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.04.2011
tak jsem zjistil že pán je veliký podvodník vyšetřuje ho kriminálka v jihlavě tak tam podávejte trestní oznámení,dělá to prý tak že třeba 5lidí napálý a stěch peněz zase dalším to doveze a pořád do kolo nechápu ale procházímu to už dlouho v base už byl tak asi mu to je jedno,ani moc v cz se nezdržuje tak hledat ho asi nemá cenu,mě teda psal že my peníze poslal né že bych tomu věřil ale i dnes mě ujistil že je poslal,ale prachy má to vím jistě jen ho natrefit,tak dám vědět jak jsem dopadl
Vloženo z: AH.QAA.JNW.GE ( 11 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.04.2011
Dobrý den, \\r\\ntak jsem bohužel taky naletěl :( .. 7500 Kč za dovoz motoru :( Každopádně mě už se představil pod jménem Miroslav Vacek.. to, že jde o stejného podvodníka mi došlo až když jsem dal vygooglovat jeho tel číslo 773253938. Máte od něj nějaké info? Nebo nějaké řešení? Podařilo se někomu z něj dostat peníze zpět? Nevíte zda používá i jiné tel. kontakty? děkuji za info, David. Můžete mi napsat na spanels@seznam.cz
Vloženo z: AO.US.HRW.SQ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.04.2011
Dobrý den. Teď už vím, že jsem naletěl taky. Pan Venhauer mi dluží 10000, které převzal dne 14.4. v Jihlavě na Třídě Legionářů jako zálohu na dovoz motoru do auta z Rakouska. Dny běží a on stále oddaluje. Je to profesionální lhář a podvodník. Otázka, jak na něj. Asi by jsme se měli spojit a najít ho. Pak ho trochu protřást a nějaké ty prachy z něho vytlouct. Jeho telefony jsou : +420 721 930 983 a +420 773 253 938 Všichni kdo jste nějak poškozeni touto osobou jste nyní mojími přáteli, pokud budete o to stát.\\r\\nMůj e-mail : sedlakvladislav@seznam.cz Pozor - převážně se zdržuje v Rakousku.
Vloženo z: AA.QNX.JNR.AF ( 14 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.04.2011
to že tady budeme jen všychni psát nic nevyřešíme a ani nezastavíme,opravdu je potřeba podat hromadný trestní oznámení je nás dost a ad se už něco děje prachy stejně neuvydíme a on jak vydíte podniká dál a jen se směje,ale pohádkář je to velkej to jo
Vloženo z: AH.QAA.JNW.GE ( 11 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.04.2011
Tak se přidejte. Trestní oznámení už podalo 31 poškozených. Řeší to jihlavská kriminálka pan Eliáš 974261335.
S tím podvodníkem je to nekonečný, neustále jen slibuje. Jest-li máte doklad na těch 10000korun, že to převzal, běžte co nejdřív na kriminálku. Živnost už nemá, řidičák taky ne, pokud prý přijme další hotovost na obchod, tak ho už konečně zavřou, jinak ho budou stíhat na svobodě a on bude mít čas utéct.
Vloženo z: XA.QWE.UUA.QED ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.04.2011
tak spolupoškození dnes jsem se dozvěděl sice ne ještě na 100procent ale je možné že pan venhauer to není!!!je ve vazbě,ale pátrám dál,může to být něj kamarád který má jeho tel a páchá dál,zjistím,jinak dík papír mám tak na ten tel určitě zavolám
Vloženo z: AH.QAA.JNW.GE ( 11 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.04.2011
ale jestly to dotáhnem do konce tak si určitě udělám čas a přijdu na jeho soud abych se mu vysmál do ksiftu jak mu sklapne a doufám na hodně dlouho!!!!takovýho podvodníka by měly dát i do tv aby lidi viděly jak se dá krásně vydělávat v čr,třeba kdyby to viděly lidi našly by se další...můj názor je že jich musí být mraky,jde mu to dobře to se musí nechat,mě do konce minulý týden psal že my peníze poslal složenkou samozřejmě sem se mu vysmál opět mě ujistil že je poslal ale samozřejmě nepřišly už mu ani nezvedám tel nemá to cenu
Vloženo z: AH.QAA.JNW.GE ( 11 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.04.2011
Zdravím všechny poškozené. Příspěvek ze dne 22.04. Tak jsem dnes ráno podal to trestní oznámení. Představte si že pan Venhauer mi zrovna volal že motor je na cestě, když jsme sepisovali protokol. Přes hlasitý odposlech to slyšel i policista a jeho svědectví je i v onom protokolu. Pokud pomůže to hromadné trestní oznámení, tak jak se to dělá? Navrhněte někdo řešení.
Vloženo z: AA.QNX.JNR.AF ( 14 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.04.2011
a to tam byly i v sobotu?já jsem totiž kamionák a jsem pořád v p...,tak bych se tam klidně zítra otočil,v týdnu jsem už dlouho nebyl doma ted my to vychází na víkendy,ale stím tel že ti volal když si to sepisobval to je gól teda
Vloženo z: AH.QAA.JNW.GE ( 11 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.04.2011
Ano, jsou tam na policii non-stop a jsou ze zákona povinni přijmout a sepsat trestní oznámení na každé služebně kdykoli a v kteroukoli denní i noční dobu. Za to si je přece platíme z daní ne?
Vlado.
Vloženo z: AA.QNX.JNR.AF ( 14 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.04.2011
Ahoj tak jsem taky jeden z vás kterého napálil, pořád slibuje ale skutek utek. V auto dílech se zhřejmě vyzná protože ví o čem mluví. Bohužel doklad o penězích nemám ale kdyby přišel někomu pod ruku tak mu dejte i za mě díky. Nebo napište kde se zdržuje
Vloženo z: AQ.XHB.JNA.JS ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.04.2011
Ahoj, jsem taky jeden z těch co naletěl :(. Trestní oznámení podám u p. Eliáše... Chci se zeptat, jestli se někomu podařilo z něj dostat peníze zpět? Mě pořád slibuje, ale už nevěřím...:(
Vloženo z: AO.US.HRW.SQ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.04.2011
to že nemáš doklad si myslým nevadí ale trestní oznámení můžeš taky podat ústní závazek se taky počítá a kor když už je nás hodně,a stím hledáním si myslým že je nesmysl s penezma se rozlučte jen nechápu jakto že ho nezastaví a páchá dál nechápu
Vloženo z: AH.QAA.JNW.GE ( 11 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.04.2011
bez dokladu na benga nejdu je to ztrata času,vždyt je vidět kolik lidí napálil a je pořád venku. Jestli něko ví kde ho seženu at se mi ozve na email jonych@seznam.cz vyřikal bych se to s ním rád z očí do očí
Vloženo z: AQ.XHB.JNA.JS ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.05.2011
Má přítelkyni v Telči. Na 100%. Potkal jsem ho na benzince ve Slavonicích.
Vloženo z: TH.QAB.UJE.QSA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
01.05.2011
tak jsem konečně dnes podal to trestni oznameni jsem porad v cizině a tak jsem se tam nedostal,policista si vzal inicialy p.venhauera a za chvíly se vrátil s papírama a říkal že toho má dost že to můžeme jít sepsat tak dnes tam má 2900000kč zatím dobrý ne,tak mě budou informovat jak dál to bude postupovat
Vloženo z: AH.QAA.JNW.GE ( 11 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.05.2011
A neví někdo kde bydlí ta přítelkyně přesně? Bude tam i on.
Vloženo z: AA.QNX.UAA.W ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.05.2011
Tak co. Kdy na něho vyrazíme ? Nebo jste to už vzdali ?
Vloženo z: AA.QNX.JNR.AF ( 14 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.05.2011
Určitě ne, ale kam na něj vyrazit ?
Vloženo z: AW.XNX.JTK.J ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.05.2011
Vylákáme ho na inzerát nějakého drahého dílu na auto. Je na to potřeba anonymní SIM karta a jeden den dovolené. Asi ho rozeberem na součástky, protože tolik peněz co dluží, u sebe určitě mít nebude.
Vloženo z: AA.QNX.JNR.AF ( 14 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.05.2011
Tak do toho jdu. Napiš na email tejapa@seznam.cz Tam se domluvíme.
Vloženo z: AA.QNX.UAA.W ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.05.2011
Já se teda nenechal nalákat na zálohu jsem od jisté doby obezřetný dal jsem si do annonce inzarát a daný člověk se mi ozval ,že danou věc pro mně má v Rakousku samozřejmně chtěl zálohu já nechtěl a on že to zkusí zajistitmod té doby nezvedátelefon.
Vloženo z: ECA.EG.JWA.WZD ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.05.2011
ještě e mail: kmsauto@kmsauto.cz
Vloženo z: ECA.EG.JWA.WZD ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.05.2011

Vloženo z: TH.QET.E.RSW ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.05.2011
Zdravim, taky jsem tam za par drobnych od nedavna. Jestli je tady nekdo kdo jen nekeca a pujde na lov dejte vedet na uroven46@seznam.cz a potkame se a jdem do nej. Nerad si delam z huby kanal takze to myslim vazne. Nejaky koste z Jihlavy me nebude srat na hlavu!!!!
Vloženo z: TH.QET.E.RSW ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.05.2011
tak pánové a dámy musím se pochlubyt nic jsem proto neudělal,už jsem jsem se s penězma rozloučil bylo to 5tis,podal jsem trest.oznámení a dnes my je pán poslal na účet!!!! tak hodně zdaru
Vloženo z: AH.QAA.JNW.GE ( 11 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
29.05.2011
Zdravim, taky jsem tam za par drobnych od nedavna. Jestli je tady nekdo kdo jen nekeca a pujde na lov dejte vedet na uroven46@seznam.cz a potkame se a jdem do nej. Nerad si delam z huby kanal takze to myslim vazne. Nejaky koste z Jihlavy me nebude srat na hlavu!!!!
Omluva mail je uroven46@email.cz byl jsem v ráži tak jsem psal blbosti... ještě jednou sorry

Vloženo z: TH.QET.E.RSW ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.05.2011
Mě ten parchant okradl taky a tet se jen schovává policie snad nic nedělá sem pro si ho najít
Vloženo z: AW.MH.EJ.RWA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.06.2011
co vyrazit na fotřika co vychoval
Vloženo z: EHH.SXA.WE.QED ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.06.2011
Fotřík je bývalý policajt. Tak dobře ví jak se v tom chodí.
Vloženo z: AA.QNX.JNR.AF ( 14 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.06.2011
tak my volal vyšetřovatel a řekl my že si pozval venhauera k vyslechu ohl mé pohledávky a proto my to hned poslal na účet,ale nechápu jak mu to pomůže,ale jsem rád že to mám zpátky,už jsem s nima nepočítal
Vloženo z: AH.QAA.JNW.GE ( 11 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
05.06.2011
Venhauer má dobré informace z kriminálky. Možná i díky fotříkovi. Hodně věcí ví dřív.\\r\\nUž asi rok má pozastavenou živnost, pro policajty jako nepodniká a pokud by se objevil nový případ podvodu, šel by hned do vazby, aby v tom dále nepokračoval. Takhle to může hrát dlouho a bude tvrdit, že se mu prostě v době živnosti nedařilo a neúmyslně vlastně přišel o peníze cizích - a možná mu to ještě projde, to je prostě náš stát. Proto tu pohledávku musel zaplatit, jinak by hned nastoupil vazbu a nemohl si dál vydělávat peníze.
Vloženo z: XA.QWE.UUA.QED ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.06.2011
Už je ve vazbě.
Vloženo z: TH.QEE.UUK.WS ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.06.2011
Konečně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doufám, že dostane aspoň 10 let hajzl !!!!
Vloženo z: XA.QWE.UUA.QED ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.06.2011
ŠKODA, MĚ DLUŽÍ TOLIK, ŽE Z KRIMINÁLU MI TO NEZAPLATÍ-ASPOŇ MU PŘITOPÍM TRESTNÍM OZNÁMENÍM
Vloženo z: WRL.SGR.UKR.AA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.06.2011
Mě dluží 10.000 Za ty roky vězení mu napočítám úroky. Když vyleze tak asi už jenom poleze. A nebo bude na vozíku !
Vloženo z: AA.QNX.JNR.AF ( 14 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.06.2011
10.06.2011 Nedělejte si iluze,že něco dostanete.Kamarádka se s ním rozvedla před 14.roky a dodnes dluží její rodině 600Tisíc!
Vloženo z: XW.QTN.JWB.JR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.06.2011
http://jihlavske-listy.cz/clanek8591-z-lidi-vylakal-miliony-auta-nedodal.html
Vloženo z: TH.QEE.UUK.WS ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.07.2011
Až vyleze vratím ho tam zpět.
Vloženo z: EHH.SXA.WE.QED ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.07.2011
Někdo nad ním drží ochrannou ruku. Tr. ozn. jsem podal 23.4.2011 a dodnes mi nikdo korektně neodpověděl. Policie ho ochraňuje. Asi by stálo za to, podat na Český stát hromadnou žalobu za to, že nechal takového gaunera okrádat dále lidi, když už v prosinci minulého roku policie věděla co je zač a stíhala ho na svobodě. Koho tedy policie chrání a komu pomáhá ???
Vloženo z: AA.QNX.JNR.AF ( 14 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.07.2011
Fakt pěknej hajzlík. Táta dělal dřív u policie v Jihlavě. Dneska je jako rozhodčí kynologické unie. Pěkně se mu synáček povedl.
Vloženo z: AA.QNX.UAA.W ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.08.2011
kolik dostal let za katrem
Vloženo z: EHH.SXA.WE.QED ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
19.08.2011
Já myslím, že ještě nic. Dal jsem tr. oznámení v prosinci a ještě se nikdo neozval. Nebo máte někdo jiný informace?
Vloženo z: AA.QNX.UAA.W ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.09.2011
Nemáte o tom hajzlíkovi nějaké informace?
Vloženo z: AA.QNX.UAA.W ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.09.2011
Údajně je ve vazbě, ale stále se nikdo neozývá. Jsem zvědavý, kdy bude soud a hlavně kolik dostane a kdy vrátí peníze.
Vloženo z: AA.QNX.JNR.AF ( 14 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.09.2011
Myslím, že ty peníze už asi neuvidíme.
Vloženo z: AA.QNX.UAA.W ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.09.2011
Tak soudkyně z Jihlavy ho obvinila. Tak jsem zvědav jak to bude pokračovat. Jestli máte někdo nějaké info, tak dejte vědět.
Vloženo z: AA.QNX.UAA.W ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.09.2011
Tak soudkyně z Jihlavy ho obvinila. Tak jsem zvědav jak to bude pokračovat. Jestli máte někdo nějaké info, tak dejte vědět.
Vloženo z: AA.QNX.UAA.W ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.10.2011
tak dnes jsem si převzal dopis od soudu který my přišel jako poškozenému,tak se držte všychni v životě to neuvydíte,co čtu tak to jsou dardy ale spíš blbost samotnej lidí větší voly jsem nebiděl,mě šlo o blbejch 5tis a jak mě to sralo ale tam jsou částky 600tis jeden člověk 400tis další mraky lidí v částce okolo 100tis a přes,asi to kluk uměl,skoro všechny mu opakopvaně dávaly zálohy to my hlava nebere,jsem rád že těch blbejch 5tis dostal zpět a ponaučení do života..... a líčení je 9.11.v jihlavě
Vloženo z: AH.QAA.JNW.GE ( 11 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.10.2011
Asi bychom měli žalovat Český stát za to, že ho už dávno nezavřel a tak by okradených byla polovina. Bordel v tomto státě mu dovolil vesele podnikat dál a s jídlem roste chuť. Ano líčení je v Jihlavě 9.11.2011
Vloženo z: AA.QNX.JNR.AF ( 14 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.11.2011
Znám p. Jiráčkovou od té doby co přišla do Hořic a vídáme se denně.Pracovně i soukromě...Jelikož jsem její pravá ruka, byla jsem u toho když si nechala na Magistrátu města vyjet výpis z trestního rejstříku trestů policie ČR a má ho k datu 1.11.2011 bez záznamu! Kdykoli se může tímto dokumentem prokázat.To znamená, že ten kdo uvedl,že je trestně odsouzená,lže,protože by se toto odsouzení určitě objevilo v záznamu trestů.p. Jiráčková je v kontaktu s policií ČR a není vedená jako trestně stíhaná osoba..Na závěr chci podotknout, že tento člověk(lidé),který uvádí tyto informace,ať uvede své jméno a my začneme jednat. Pravá ruka Jana
Vloženo z: SW.QCT.UEE.JF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.11.2011
Pravá ruko Jana, asi jsi si spletla forum. Tady se jedná jen o šmejda jménem VENHAUER. A ten dělá do aut. Z..D
Vloženo z: AA.QNX.UAA.W ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.12.2011
Pravá ruko Jano, očekáváme vysvětlení !!!
Vloženo z: AA.QNX.JNR.AF ( 14 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.12.2011
Ta Káča neví koho zde probírají......
Vloženo z: EHH.SXA.WE.QED ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.12.2011
Už někdo ví jak to s ním dopadlo? Dostal nějakej trest? By mě zajímalo jestli taťka zas zaplatí nějaký peníze za něj a pustí ho.
Vloženo z: AA.QNX.UAA.W ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.01.2012
kde bude sedět a na jak dlouho?
Vloženo z: EHH.SXA.WE.QED ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.01.2012
Včera jsem vypovídal jako poslední svědek, myslím, že padl i rozsudek. Tipuju to tak 5-6 let, jako úhrný trest, stejně se odvolá, takže se to jen tak nedozvíme.
Vloženo z: WRD.CE.UAT.WHY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.01.2012
V pondělí byl u OS Jihlava uložen trest a to 6,5 roku nepodmíněného odnětí svobody.
Vloženo z: TV.FS.DEY.GQE ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
17.01.2012
To dostal tak málo? To je k smíchu. A peníze už nikdy nikdo neuvidí. Dobrej náš právní stát. Už aby byl venku. Těším se.
Vloženo z: AA.QNX.UAA.W ( 16 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.01.2012
V trestní sazbě, která mu hrozila 2 až 8 let dostal trest v horní polovině, což nelze považovat za malý trest. Je pravda, že peníze z něj dostat bude těžký.
Vloženo z: TV.FS.DEY.GQE ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.01.2012
Kde bude sedět?
Vloženo z: EHH.SXA.WE.QED ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.02.2012
Pan Venhauer prodal ve Zhoři dum.Tak by mě zajímalo kde skončily prachy z prodeje? Mám pocit že dostal okolo 3 mega.
Vloženo z: XW.QTN.JWW.JB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.02.2012
Zdravím všetkých podvedených, viem, že každá tisícovka naštve, ale čo mám povedať ja, dal som mu 8 000 EUR. Urobil by som mu neviem čo, no pre neho nebude žiadny trest dosť vysoký.
Vloženo z: WRD.W.HUE.SA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.02.2012
Kde je jeho bejvalka ktera rabovala barak před prodejem?
Vloženo z: EHH.SXA.WE.QED ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.04.2012
http://jihlavsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/20120116-ji-kasiroval-ale-auta-nedovezl-odsedi-si.html
Vloženo z: EHH.SXA.WE.QED ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.04.2012
Tak od včerejšího dne , tj. 5.4. 2012 je trest 6,5 roku NEPO pravomocný, trest OS Jihlava potvrdil KS Brno, pobočka Jihlava.
Vloženo z: TV.FS.DEY.GQE ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.04.2012
To je moc dobře, ale co to znamená pro nás podvedený? Za 6,5 roku vyleze, bude z něho bezďák, nebo nebude prokazovat přijmy, pro nás je stejně výsledek stejný. Peníze prostě neuvidíme!
Vloženo z: XA.QWE.UUA.QED ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.04.2012
ten vyleze za 3-4 roky.
Vloženo z: EHH.SXA.WE.QED ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.04.2012
Nazdar všichni podvedení. Neudělal z nás tak trochu voly náš stát, když dovolil svojí benevolencí tomu zloději krást vesele dál? Asi by stálo za to dát žalobu na český stát k mezinárodnímu soudu. Co na to říkáte?
Vloženo z: AA.QNX.JNR.AF ( 14 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.04.2012
Voly z Vás neudělal stát, ale narodili jste se jimi, neboť dát peníze dopředu cizímu člověku jako zálohu dokáže jenom vůl.
Vloženo z: TV.FS.DEY.GQE ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.05.2012
Pán je nějkej chytrej, jako by žádnou chybu nikdy neudělal. Asi nějakej kamarád, když čtu ty příspěvky od Vás.
Vloženo z: AK.XNA.JWK.WAD ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.05.2012
Kdyby stát byl co k čemu, tak už dávno šel sedět. A kdyby trest byl tak jak má být, tak si to nikdo nedovolý. Co mu dneska chybý. Odsedí si to svý a pak bude vysmátej a možná při jeho drzosti to zkusí znova. Opravdu super náš stát.
Vloženo z: AK.XNA.JWK.WAD ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.10.2012
No, já mezi podvedené nepatřím, ale musím uznat, že takových šmejdů, jako je tenhle podvodník, jsem potkal už víc... kdysi jsem naletěl i na Tyralíkovu společnost ČPU, ČPF, či jak se jmenovala... A tento člověk si klidně založil (možná jen odkoupil, přesně nevím) HBC reality... a taky mu nikdo nezatne tipec... Víte, problém je v jednom... když svině (bez pardonu) začne okrádat ve velkym, má i na zaplacení sem tam nějakého úplatečku a díky tomu má takováhle svině náramnou kliku a má jistotu, že orgány místo aby zakročili proti němu, pomůžou mu ve chvíli, kdy si na něj budou brousit zuby ti podvedení... Nelíbí se? Mně se to taky nelíbí... Tak s tím něco udělejme... Neřešme jednu malou sviňku, ale vyžeňme velké svině od koryt, umyjme si ruce a začněme budovat něco funkčního a nenechme tu někoho dělat beztrestne větší a větší bordel...
Vloženo z: AV.YN.RV.KGA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.12.2012
Copak jeho Papa a Mama?
Vloženo z: EHH.SXA.WE.QED ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.01.2013
http://www.novinky.cz/domaci/289047-klausova-amnestie-je-jeho-prvni-celkove-ctvrta-od-roku-1990.html
Vloženo z: EHH.SXA.WE.QED ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.01.2013
Tak pustí nám kluka taky na amnestii?
Vloženo z: AK.XNA.JWK.WAD ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.04.2013
Tak jak to vypadá s naším dlužníkem, máme šanci, pustili ho? Už by mohl něco našetřit nebo nakrást aby alespoň někomu zaplatil!
Vloženo z: AA.QNX.JNR.AF ( 14 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.05.2013
Tak co? Už jste se s tím, že nic nedostaneme, všichni smířili? Nebo se probudíte a budem něco proti tomu podnikat?
Vloženo z: AA.QNX.JNR.AF ( 14 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.07.2013
Já myslím, že klouček je zpátky na svobodě. Jen ho najít.
Vloženo z: AK.XNA.JWK.WAD ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.10.2013
Je potřeba hlídat bydliště fotříka.
Vloženo z: EHH.SXA.WE.QED ( 13 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.05.2014
Tak ještě sedí, nebo už ho pustili?
Vloženo z: AK.XNA.JWK.WAD ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.06.2014
Taky mi prodal auto a doklady už jsem nikdy neviděl.Tak jsem ho musel prodat na díly a uletěl jsem,tak 50tis.Kč.Je to podvodník se vším všudy.Lituji jeho rodinu i známé.
Vloženo z: TO.XSV.WU.WAA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2015
Nemá někdo informace o tom šmejdovi.
Vloženo z: TO.QCV.RW.WGE ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.11.2016
Od června 2016 je venku. Místo pobytu neznámé.
Vloženo z: WRL.SGR.UKR.BD ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.03.2018
Já jsem taky Martin Venhauer tak prosím vás nehazejte všechny jmenovce do jednoho pytle.. za jakoukoliv informaci o tyhle nule zaplatím.. nebudu se přejmenovávat...
Vloženo z: AC.QCT.UWK.QEU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.06.2018
Venhauer bydlí v Humpolci DŮM BAREV Kamarytova 178, 396 01 Humpolec
Vloženo z: TO.QHX.WN.HW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.07.2018
Co s ním uděláme s hajzlem? pište na mareska67@seznam.cz domluvíme se.
Vloženo z: JC.QAA.UYH.WR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.07.2018
Poslán mail, musíme se domluvit co s nim
Vloženo z: JC.QAA.UYK.QZY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.07.2018
Byl jsem to overit a je to pravda, bydli tam. Ale nevidel jsem ho !!
Vloženo z: EAA.CE.UUR.WZA ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.07.2018
Díky chlapci
Vloženo z: EAA.CE.UUR.WZA ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.08.2018
Volal jsem na ty barvy a prej tam neni. Nevite nekdo?
Vloženo z: EWI.SGA.TR.Q ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
EURORECYCLING spol. s r.o. v likvidaci detail
PUROCLIMA s.r.o. detail
C I R C L E , spol. s r.o., v likvidaci detail
Jana Damsky detail
Jiří Kašpar detail
MUDr. Josef Houska detail
David Dráb detail
Jiří Dohnal detail
Květoslav Müller detail
Jiří Nachtmann detail
Anna Sommerová detail
Ivo Prokeš detail
Ladislav Poša detail
Martin Šmuk detail
Ing. Rudolf Seget detail
Jiří Hořínek detail
Lubomír Drbal detail
Radomír Štverka detail
Jiří Mazáč detail
Regina Hermanová detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382