22.07.2018 00:44:17
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 213 800 subjektů
2 570 státních organizací
9 900 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

24.05.2018 - Z důvodu potřeby zkvalitnění služeb a zajištění požadavků GDPR postupně převezme správu nad registrem technologická skupina REGISTRY LLC. na základě odkoupení všech registru v EU. Registry dlužníků budou postupně rozděleny do tří částí a to pro firemní zákazníky, fyzické osoby a zabezpečený cloud, ve kterém budete moci editovat, mazat, doplňovat své osobní údaje dle vlastních požadavků a potřeb. Uživatelské účty a osobní údaje se tak zcela oděli od registrů dlužníků.

23.05.2018 - Upozornění: Z důvodu platnosti GDPR došlo k přesunu účtů do zabezpečeného CLOUDU. O novém přístupu, administraci a zjednodušené správě osobních údajů budete vyrozumění samostatně externím datovým úložištěm prostřednictvím e-mail komunikace.

13.05.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Pavel Lukele

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 72871105 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Vendolí
Obec: Vendolí
PSČ: 56914

Datum vzniku: 15.03.2002

Datum poslední změny: 26.09.2012

Počet zaměstnanců: 1 - 5 zaměstnanců

Převažující činnost: Výroba ostatních strojů a zařízení pro všeobecné účely

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Zaměstnavatelé

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
22.11.2010
Prosím o info, zda má někdo zkušenosti s touto fimrou. Již 4 měsíce !!! čekáme na namontování plastových oken a dveří (čekací doba dle smlouvy 4-6 týdnů), zálohu jsme zaplatili vysokou a stále se vymlouvají, že bud to nebo ono. Pracují vždy s takovým skluzem, nebo se máme obávat nejhoršího ??
Vloženo z: AA.FH.LK.RWX ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.12.2010
LUKELE JE SLIBOTECHNA NA DRUHOU.ZŘEJMĚ MÁ NĚJAKÉ PROBLÉMY,PROTOŽE PO 3 MĚSÍCÍCH URGENCÍ ZJISTIL, ŽE VLASTNĚ NEMÁ VYROBENO, CO NÁM CHTĚL DÁVNO NAMONTOVAT, ALE NEMOH KVŮLI NEMOCI. NĚCO MI TU NESEDÍ.VYPADÁ TO, JAKOBY LEPIL JEDNU DÍRU DLUHU DRUHOU A SLIBUJE A SLIBUJE A SLIBUJE.....PŮL ROKU PRYČ A OKNA NEMÁME....PRÝ JSOU U LUKELEHO NA SKLADĚ, ČERT VÍ..... .
Vloženo z: AA.FH.LK.RWX ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.12.2010
Naprosto stejná zušenost- Lukele je profesionální lhář, což jsme bohužel zjistili pozdě.....
Vloženo z: AA.FH.LK.RWX ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2010
No i já čekám na okna a dveře od tohoto pána a stále že prý nemá čas,že toho má hodně.\\r\\nExistuje někdo komu vůbec něco dodal ???
Vloženo z: AA.QNG.JWB.WZJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2010
Anonymní příspěvky a pomluvy,to se to píše ....\\r\\nCo takhle s očí do očí ? Ano , skluz máme ,ale na nic jiného se nevymlouvám. A že lepím díru dírou , pane Vávra z Čáslavi mluvíte z vlastní skušenosti ?\\r\\n To , že máte okna za pár korun , o tom nemluvíte .Je to na úkor něčeho. Že pracujeme ve třech ,každý den od rána do večera, nemáme vysoké náklady a máme hodně zakázek . Ano , HODNĚ . Proto ten skluz.\\r\\n I na vás se dostane , ale napsat něco v tom stylu , že jste spokojen , na to už budete asi líný , to už není ono , co ? POMLOUVAT A ŠPINIT , TO JE NÁŠ STYL . \\r\\n Pavel Lukele
Vloženo z: WRL.SED.UEQ.RJA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.01.2011
Pan Lukele je trestně stíhanou osobou za nedovolené podnikání a krádež stavebního materiálu. Pryč od něho, nebo nedostanete ani okna, ani peníze!!!! Krom toho je to naprosto neschopný chlap, neumí vůbec nic. Je to vlastně takový nešikovný chudáček, který se snaží podnikat. Ale ono na něho už brzo dojde.....a pak se budeme smát my:-)
Vloženo z: TH.QEA.UWR.GS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.01.2011
Nu, píše, že pracují jen ve třech,dnes to má každej těžký,asi toho mají hodně a nestíhaji. Nám okna dodali, sice s velkým skuzem, ale práce udělaná dobře,takže jsme spokojení a ještě sliíbili dodělat zbytek., tak jsme zvědavi, zda splní, co sliíbili. Každopádně neumí říct přímo, jak dlouho konkrétně bude zpoždění, aby bylo jasno. Takové Přijedem Přijedem a nakonec nic, člověka akorát rozčílí... .
Vloženo z: AA.FH.LK.RWX ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.02.2011
Doba dodání 4 měsíce, nerespektování smlouvy, neustálé výmluvy a změny termínu dodání jsou běžné praktiky firmy Plastová okna Svitavy.
Pan Pavel Lukele se podle internetových stránek firmy momentálně jmenuje Pavel DOSTÁL
Vloženo z: TK.VC.RV.KRW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.02.2011
Tady Dostál anonyme .
Zavolej a promluvíme si.
Vloženo z: EAA.HXE.UEG.EC ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.03.2011
POZOR NA TUTO OSOBU.
JE ODSOUZENÝ ZA ZPRONEVĚRU
PROBÍHÁ EXEKUCE NA TUTO OSOBU !!!!!!!!!!!
Vloženo z: AD.QH.DKE.SJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.03.2011
Ty svině pomlouvačná,jestli zjistím,kdo jsi,udělám ti z tvýho bídnýho života peklo.To se ti to píše,když se nemůžu bránit.Udělej chybu a mám tě ,hajzle ......
Vloženo z: EAA.HXE.UEG.EC ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.03.2011
Říkala jsem si,že napíšu až budu mít namontováno,takže píšu toto.Smlouvu jsem uzavřela dne 12.1..Realizace proběhla 17.3.Parapety i žaluzie dodány.
Vloženo z: EAA.HXE.UEG.EC ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.03.2011
Pane Lukele,nebo jak se vlastně jmenujete,mám bohužel stejné zkušenosti jako všichni tady,říkáte z očí do očí,ale to by jste musel brát telefony a nebo se případně neschovávat před zákazníky.A nikomu nevyhrožujte,abyste nenarazil sám :-)))
Vloženo z: EHH.HAC.TAA.EY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.04.2011
Byli u mne ve Vyškově.
Jsem spokojena jak s okny, tak i s prací .Ať se jim daří !!!
Vloženo z: EAA.HXE.UEG.EC ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
18.04.2011
Dobrý den,
chci se Vás všech zeptat komu ještě nedorazili okna od pana Lukele a komu ano a jak jste byli snima spokojeni?
Vloženo z: WRL.SV.JNE.QZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.05.2011
POZOR - mám špatné zkušennosti jako ostatní!!!!!!!!!!!!!!!
Po opakovaných urgencích a opakovaném oddalování okna stále nejsou!!!!! Záloha je zaplacena a kde nic tu nic...:-(
Vloženo z: AK.XTB.ET.GQE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.05.2011
Pěkný pozdrav posílájí Ústečáci. Moc děkujeme . Už chybí jen truhlíky.
Vloženo z: WRL.HER.NR.QRU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
09.06.2011
Dobrý den
Nám také nedorazili okna od p. Lukeleho záloha zaplacena začátkem března. Pokud budete někdo dávat trestní oznámení ráda se připojím tel 777977818. Je mi z toho špatně slibuje a nic
Vloženo z: EAA.CE.UUR.WSA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.07.2011
Dobrý den,
okna také nemám a záloha bohužel zaplacena.Telefon nebere.
Vloženo z: XA.QNG.AJ.GXF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.07.2011
Je mě líto těch kteří s touto firmou spolupracují. Okna sice mám, ale seštelovat si je musím sám a reklamovanou okenní síť asi už nidy neuvidím.
Pan Lukele je lhář a naprosto nespolehliví člověk !!
Lulek Teplice nad Metují
Vloženo z: AW.QCB.WY.W ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.07.2011
Po dlouhém čekání jsem okna dostal, montáž byla provedena dobře a rychle.
Vloženo z: WRL.SGR.UTQ.SD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.08.2011
Myslím, že je naprosto jasné, že ten kdo navštívil tyto stránky si okna od tohoto pána neobjedná.\\r\\nNasadím tomu však ještě korunu a zveřejním Vám sem chování tohoto pofiderního podnikatele.\\r\\nToto je jeho reakce na můj příspěvek z 21.7.2011 : ----\\r\\nVe slově nespolehlivý se píše tvrdé y ty hovado. Dostaneš přes držku za tvé pomluvy. JÁ- Nenapsal jsem tam nic, co by nebyla pravda a jestli se ti to nelíbí, tak sebou začni mrskat, ať máš lepší vizitku. ON – Troubo jeden, seš drbna jak něaká baba, chudáčku. Myslíš že nevím, že sis stěžoval už před tím? Divím se, že se nebojíš pomsty, najivko! JÁ – A kde bych si jako měl stěžovat? A i kdyby tak rozhodně bylo na co. ON – Jdi do prdele, nemám na tebe čas, ubožáku. JÁ – Jinak jestli si chceš hrát na češtináře tak z očí do očí se píše se z a ne se S. A četnost negativních příspěvků mluví sama za sebe. Není to k zamyšlení? ON – Jestli chceš provokovat tak přijedu a budeš se divit. Radši nemachruj a neudávej. ----- \\r\\nPan Lukele odmítl přijet seštelovat okna která si po měsíci sedla a některá nejdou ani otevřít. Domluvili jsme se že si je sešteluju sám, když mě zašle plánek a odpovídající klíč. To vše měl poslat s reklamovanou okenní sítí a místo toho jsme se dočkali urážek a výhružek.\\r\\n
Vloženo z: AW.QCB.WY.W ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.08.2011
Pavel Lukele je podvodník, příjme peníze jako zálohu, kterou již nevrátí a svuj závazek nesplní. Při žádání o vrácení zalohy kvuli nedodrženému závasku je agresivní.
Vloženo z: AA.QNB.UER.QSU ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.09.2011
Lulku , ty jsi ale vůl .........

Vloženo z: EAA.HXE.UEG.EC ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
05.09.2011
pane Lukele , jsme spokojeni , nic si nedělejte z anonymů a z tohoto exhibicionosty . Je to opravu vůl ...:-)
Vloženo z: EAA.HXE.UEG.EC ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
06.09.2011
sám sobě si psát pozitivní příspěvky :-D
Vloženo z: AW.QCB.WY.W ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.09.2011
Luliku,Luline,Lulánku, jsem anonym !
vidíš,nepodepsal jsem se a mám tady z toho jen srandu . Asi budeš oblíbený ....Brzy !
Vloženo z: EAA.HXE.UEG.EC ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.10.2011
mám danou zálohu na okna od 20.8 a okna ani vrácení pněz nikd!stál že je tramsport okn přsunut!ted nvím jak dostat aspon tu zálohu zpět, když už ne okna..prosm kdo může poradte
Vloženo z: AC.XTV.UYK.AA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.10.2011
Poradím vám paní Ch.....
Nesmíte být dotěrná a vlezlá .Zálohu už máte zpět ?Ano,že? Ale s tím se nepochlubíte - anonymě ........
Vloženo z: EAA.HXE.UEG.EC ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
04.11.2011
Právě řešíme zda podat trestní oznámení nebo to dáme našemu firemnímu právníkovi.Je to neskutečné,ale vůbec s námi nekomunikují.
Vloženo z: AQ.QTY.UNK.A ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.11.2011
do dnešního dne měl p-.Lukele vrátit zalohu 50000- za smlouvu uzavřenou 1,7,2011což neučinil a telefon ve středu mě položil-budu na něj podávat trestní oznámení pro podvod,protže zcela určitě po zaplacení zalohy okna ani neobjednal....pokud je zde někdo kdo chce učinit stejný krok kontaktujte mě ne 604286387 pro hromadné trestní oznamení pokud se podíváte na kladná hodnocení jsou posílana z jednoho zdroje...takže vlastní iniciativa p.Lukele
Vloženo z: AW.XT.E.ET ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.11.2011
Dnes měl p. Lukele vrátit zálohu 16.000,- Kč. Zálohu nevrátil, okna nejsou Kdo uvažuje o , nových oknech tak honem pryč jinam !!!!!!!!!! Trestní oznámení podám asi v pondělí nebo v úterý.
Vloženo z: WRL.SV.UWH.QZD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.11.2011
Okno sice po terminu a urgování dorazilo, ale jiné než jsme se dohodli, tak je mi stejně k ničemu a musím ho nechat vyrobit jinde......Už nikdy u Vás pane Lukele a ostatním nedoporučuji.
Vloženo z: WRB.SV.A.E ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.11.2011
Dvůr Králové. Okna dodána sice trochu déle ,ale jsem s nima spokojenej.
Vloženo z: AH.XWB.E.RR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
22.11.2011
Dnes me pan Lukele vratil penize ale stejnak je to podvodnik
Vloženo z: AR.QC.CT.RGQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.11.2011
Rovněž se připojuji s negativním hodnocením na pana Lukele. Dne 10.06.2011 byla zaplacena záloha na dodání plastových oken ve výši 25 000,- Kč. Následovaly neustálé výmluvy na to, že okna jsou ve výrobě, pak že se čerpá dovolená, proto nemohou nastoupit, poté další posouvání termínů,ovšem to vše po urgencích, kdy se běžně stávalo, že nebral telefon a na e-mailové zprávy nereagoval. Dne 17.10.2011 jsem zaslala písemné odstoupení od smlouvy se žádostí o okamžité vrácení zálohy. Po tellefonu mi slíbil, že obratem zálohu vrátí na můj účet. Jako obvykle slib nedodržel. Do dnešního dne nemám ani okna, ani peníze. O to je to smutnější, že vydělává na rodině se 3 malými dětmi, kde je každá koruna potřeba. Rozhodně budu podávat trestní oznámení na pana Lukele, momentálně jsem v obchodním kontaktu s firmami, které se zabývají vymáháním dluhu, a to po doporučení Policií Svitavy, kde jsem se rovněž dozvěděla, že na pana Lukele již evidují trestní oznámení. Rozhodně z mého pohledu této firmě není možno věřit. Raději daleko od nich.
Vloženo z: TH.QEA.UYH.WBD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.11.2011
Nedoporučuji obchodovat s p. Lukelem... Jak už tady bylo několikrát zmíněno sliby a jen plané řeči a jen díky nám takovým důvěřivcům, může taková firma existovat. Nepodporuj te ho. Neplatí své závazky u dodavatelů…

1. 12.10.2011 11:43 Insolvenční návrh
2. 12.10.2011 11:43 Vyhláška o zahájení insolvenčního řízení
3. 12.10.2011 13:24 Návrh - přílohy
4. 17.10.2011 11:04 Pověření vyššího soudního úředníka
5. 03.11.2011 07:54 Výzva dlužníkovi k vyjádření se k insolvenčnímu návrhu
6. 24.11.2011 08:04 Zpětvzetí návrhu

Až už nemá zbytí tak zaplatí,ale na úkor nám a tudíž zase nemá na zaplacení oken dodavatelům a tak pořád dokola….výmluvy výmluvy….

Vloženo z: EWI.SGA.UEH.SAA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.11.2011
Také se připojuji s negavní zkušeností s panem Lukelem. Začátkem září jsem uhradila zálohu 23 000,-Kč. Okna do dnešního dne nemám a ani zálohu jsem zpět nedostala. Písemné odstoupení od smlouvy jsem zaslala, ale od té doby se p.Lukele už neozval a přestal reagovat i na emaily nebo sms. Jeho jednání vůči zákazníkovi, který se dožaduje toho co si zaplatil mě skutečně udivuje. Není mu trapné oškubat i ženskou na mateřské! Zvažuji podání trestního oznámení, dávám mu čas do konce tohoto týdne. Kdo měl štěstí a zálohu neuhradil, tak ať si raději okna objedná jinde, ikdyž budou o něco dražší.
Vloženo z: EAA.EE.UUA.Q ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.12.2011
Pan Lukele okrádá, není to žádný podnikatel, podal jsem na pana Lukeleho trestné oznámení a na policii mi bylo řečeno že takovýchto trestných oznámeni na tohodle chlapa je tam víc než přes 15!

Navíc má v okrádání taktiku nebot\' jak si tady tak čtu ta hodnocení pan Lukele si je 100% jist kdo příspěvek napsal i bez podepsání! Pak je jasně vidět koho okradl, i sám se prozradil. Hlupák. :D I na Tebe dojde o to se osobně postarám!!!! Doufám že si tento příspěvek přečteša a napíšeš si zase kladné hodnocení. U všech těchto kladných hodnocení je použitá stejná skladba vět a shodný tip vyjadřování!
Vloženo z: AA.QNB.UER.QSU ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.12.2011
My CHCEME TAKY VRÁTIT PENÍZE!!!!!!!!
Vloženo z: AA.QNB.UER.QSU ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.12.2011
Nám okna dodána byla a i instalace bez problémů,sice menší zpoždění,ale na konec jsme spokojeni.Cena oken za to určitě stála.Klidně nechám tel. pro ověření,stačí projevit zájem.
Vloženo z: AQ.QTY.UNK.A ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.12.2011
Dnes mi pan Lukele nainstaloval okna. Trvalo to sice 4 měsice, ale skvěla cena a ještě lepši prace. Spokojenost. Mikula Libiva.
Vloženo z: AW.XT.HTU.WAE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.12.2011
Trestní oznámení jsem policii ve Svitavách na Lukele podal, doporučuji to i ostatním, aby tak udělali.
Vloženo z: TO.QCV.RW.WGE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2011
Víte všichni vůbec co chcete. Přestaňte míchat hrušky s jablky.
Vás přítel kosmonaut.
Vloženo z: TO.QCV.RW.WGE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
14.12.2011
Dnes jsem poslal panu Lukelemu odstoupení od smlouvy uzavřené 20.8.2011do dnešního dne jen slibova a na něco vymlouval.Jestli nevrátí zálohu podám taktéž tresní oznámení.
Vloženo z: WRL.HVH.E.WWA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.12.2011
Varuju všechny co chtejí okna..Tento človek je jen podvodník nikdy nic nedoržel a pak vám jen vyhrozuje .Jak vidím nejsme jediny kdo naletel!!!!!!!JEN HLAVNE KDO UŽ OD NEJ MÁ OKNA A STÁLE SNÍM NECO NEMÁTE VYŘEŠENÉ TAK SI DEJ TE POZOR ...DNES JSME ZJISTILI ŽE MÁME ROZBITÁ VŠECHNY OKNA A MUŽE VÁM BÝT VŠEM JASNE KDO ZA TÍM JE.........
Vloženo z: WRL.SED.UTW.STG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.12.2011
Pane Lukele vysvětelte nám tady, jak je možný že někdo \"dostal\" ( pozitivní hodnocení ale zřejmě jen psané vaší rukou) okna i vrácení zálohy a ta spousta dalších lidí ani omluvu a jen vyhrušky? Myslíte si vážně že Vám někdo skočí na ty pozitivní příspěvky? Asi ne že, protože kdyby byly pravdivé zřejmě by na policii nebylo tolik trestných oznámení.
Vloženo z: AA.QNB.UER.QSU ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.12.2011
I my se bohužel setkaly u pana Lukeleho s výhružky a nevrácení zálohy a chystáme se podat na tohoto \\\\\\\"podnikatele\\\\\\\" s falešným IČ trestné oznámení na kriminálku.
Vloženo z: AA.QNB.UER.QSU ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.12.2011
POZOOOORR........POZOR!!!!!!! Podvodník!!!!!!!!!!!!!!
Vloženo z: PD.QZ.BW.RSG ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.01.2012
Okna bohužel nemáme, ale právě jsem zjistila, že nám byla vrácena zaplacená záloha. Od září je to sice doba, ale lepší než nic. Můžeme okna objednat jinde, snad dopadneme lépe.
Vloženo z: EAA.EE.UUA.QZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.01.2012
Bohužel jsem až teď zjistil co je Lukele zač. Všechno co tady čtu je jako by někdo vyprávěl příběh o tom, jak jsem si objednal okna u fušéra Lukeleho, zaplatil zálohu a kde nic, tu nic. Nechápu jak takoví lidé můžou\"podnikat\".Taktéž vřele nedoporučuji.
Vloženo z: TV.QSV.UWR.WHD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.02.2012
Nám po velice dlouhé době a vymahání byla záloha taky vrácena.
Vloženo z: AA.QNB.UER.QSU ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
19.02.2012
V rijnu 2011 jsem zaplatila zalohu na okna 25 000 kc.Lhuta dodani mela byt 4-6 tydnu.Pan Lukele se ustavicne vymlouva,nereaguje na telefovaty ani SMS,ted v lednu mi rikal ze firma ktere dal zakazku uz neni a zadal to druhe firme,ale okna stale nemam.Nezbiva mi nic jineho nez podat trestni oznameni.
Vloženo z: ECA.ET.JWR.QET ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.02.2012
dnes jsem obdrzela okna od pana Lukeleho sice to trvalo od rijna ale oken jsem se dockala,montaz byla velice rychla jednani seriozni,takze nedejte na ostatni anonymy ,protoze ja jsem velice spokojeny zakaznik.dekuji
Vloženo z: ECA.ET.JWR.QET ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.04.2012
Montáž byla velice rychlá, jednání seriozní, jsme velice spojený zákazník :-D
Hlavně že v příspěvku nad tím píšete že Vám nezbývá nic jiného než podat trestní oznámení. :-D gratuluju spokojený zákazníku
Vloženo z: AW.QCB.WY.W ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.04.2012
VÁŽENÍ , TOMU KDO VYMAŽE VŠECHEN TENTO HNUS,NABÍZÍM JAKO ODMĚNU FINANČNÍ HOTOVOST .
KDO MÁ ZÁJEM ,HLASTE SE ! TEL 723 676781
Vloženo z: EAA.HXE.UEG.EC ( 13 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
18.04.2012
Pane Lukele, to že nabízíte nabízíte odměnu za vymazání výše uvedených příspěvků je opravdu zoufalý krok. Vzhledem k tomu, že s Vámi společnost OKNA.CZ neboli Hausmart ukončila spolupráci pro hrubé porušování obchodních podmínek. Výše napsané to jen potvrzuje.
Já osobně jsem na dodání oken čekal 4 měsíce a až když jsem se začal zajímat jestli jste je vůbec zadal do výroby přímo ve společnosti Hausmart, tak najednou okna byla. Doteď nemám dodané parapety ani sítě do oken. Pokud by jste byl dobře fungující živnostník, tak bych je už měl i namontované. Nejenom že je ani po 10 měsících nemám, ale stále poslouchám Vaše výmluvy a poslední měsíc raději ani nekomunikujete !!! Jednání pana Lukeleho mi totiž připomíná styl vytloukání klínu klínem. Jeden zákazník zapalatí zálohu a tomu před ním dodáme okna.
Vloženo z: AH.XWB.E.RH ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.04.2012
Jen pro zajímavost si dejte vyhledat v těchto příspěvcích toto EAA.HXE.UEG.EC a přečtě si pak jednotlivé příspěvky. \\r\\nZajímavé, jak ji pan Lukele píše pochvalné i negativní příspěvky.
Vloženo z: AH.XWB.E.RH ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.04.2012
Pane Jůn , myslíte si že mě naštvete nebo vytočíte ?Teď jste si jen udělal problém ....Jen já a vy víte , proč je to tak jak vypisujete - jste totiž vy ....\\r\\n Jestli mě tady chce někdo špinit , tak ať si poslouží , my narozdíl od těchto anonymů a kecalů dokážeme makat - každý den , bez přestání,od rána do večera.Vždycky si stěžuje ten,který má hluboko do kapsy , ten kdo si myslí že koupil Mercedes za pár kaček .Ten ,kdo má zpoždění s dodávkou vyplatíme penále a pak nás stejně pomluví .A to se na nás příjemě usmívá ... Poznáváte se ? \\r\\n Vytloukání klínu klínem ? To je směšné ,pane Jůn,to jsou fráze jak z novin.\\r\\n A k Hausmartu - nikdy nebyli mými hlavními dodavateli .Neporušil jsem žádné obchodní podmínky , protože jsme ani žádné neměli.Hausmart má problém profinancovat a dodat okna .Nám je dodávali pozdě .Hausmart nemá peníze ani na zálohy,ani na odebrání oken z firem Komsta a Termoprofil .Nechtějí jim okna dávat , protože NEPLATÍ .Takto HAUSMATRT dodával pozdě i nám .\\r\\n Vy umíte jeno špinit !!!!!!\\r\\n \\r\\n NEVÍTE NIC ....... \\r\\nInsolvencí jsem prošel , ale vyplatil a je zrušena .Podal ji na mě dobrý známý , spolupracovník . Proč ? Protože nedodržel dohody a já najivně čekal ... Ale to se už nestane \\r\\n Exekuce ? Byla .Ano .Ale je zrušena , vyplacena .Je s tím hodně nepříjemností , táhlo se to z předchozího zaměstnání.Vytunelovali nás , rozkradli a zrušily.Dodnes nám dluží výplaty .\\r\\n
Vloženo z: EAA.HXE.UEG.EC ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.04.2012
Pan Lukele mi byl dokonce i osobně vyhrožovat! Příště, až za ním půjdu, tak beru s sebou pár chlapů z firmy........ Naposledy se nechal zapírat, že není na firmě, přitom měl před domem své auto a také dodávku, se kterou jezdí! Okna sice dodal, ale bez příslušenství! Což dělá u 90ti oken cca 1800000Kč! Žaluzie, někde i venkovní, někde sítě do oken, a vnější i vnitřní parapety. Nikomu nepřeju nic zlého, ale vy pane Lukele by jste měl dostat pořádně přes papuly.............. Nejlépe jedním sportovním nářadím...........
Vloženo z: TH.QAN.WW.AW ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.04.2012
Kdo jsi???
Jen zírám ....Troubo.
Vloženo z: EAA.HXE.UEG.EC ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.04.2012
Já jsem nikomu osobně nevyhrožoval?! Co je to za lež?
Neumíš ani počítat ....
A aut mám pět.Dva Renaulty ,jedno Alfa Romeo a jedno Opel.Dukato je ta dodávka .Tak co tady stálo ? Nebo to chceš podle barev ,debile ?
Vloženo z: EAA.HXE.UEG.EC ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.04.2012
6.2.2012 byla zaplacena záloha na 2 okna.
5.4., tedy 3 týdny po dodací lhůtě nebyla žádná okna, bylo mi pouze řečeno, že okna už mají skladem.
13.4., tedy po 10-ti týdnech od zaplacení nebyla okna stále dodána. Pan Lukele mi posléze při telefonickém kontaktu sdělil, že okna došla terpve v tento den, což nekorespondovalo s předchozím ujištěním, pak položil telefon, poté jsem ho kontaktovala formou sms, kdy jsem mu sdělila, že pokud okna nebudou do 18.4.2012, tak jak sám řekl, podám na něj trestní oznámení, načež mi bylo odpovězeno: \"Uz jsem na vas zvedav. Takove dusno dokaze delat jen obezni, skareda a zatrpkla slepice. Tesim se.\" Takto se prosím vyjadřuje člověk, který má hlavu pouze na čepici ke svému zákazníkovi, kterého nikdy neviděl. :-)
Dne 18.4.2012 konečně okna dorazila, zasadili je a při obhlídce práce měl zřejmě pan Lukele zkrat a začal okna vymontovávat s tím, že mu nezaplatíme, podotýkám, že cca 80% ceny oken dostal zaplaceno neprodleně po dodání kupní smlouvy !!! tedy z naší strany nedošlo k žádnému pochybení, či problémům.
Posléze fyzicky napadl mého společníka, snažil se zničit zrcátko od auta a snažil se ujet. Po příjezdu policie byla okna opět namontována zpět. Pan Lukele se poté dožadoval doplatku i s odečtením pokuty i přesto, že způsobil škodu na mém majetku a újmu na zdraví mého přítele a jeho majetku. Načež se jal vyhrožovat, že mi zašle další fakturu, kde bude chtít zaplatit svůj čas, protože jsme na něj zavolali policii a on nemohl jet montovat okna dalšímu zákazníkovi !!! Plně si uvědomuji, že tento muž není po psychické stránce zcela zdráv a jak je vidno, začíná být pro své okolí nebezpečným. Naše faktura měla číslo 002/12, tedy jsme byli v lednu teprve druhými zákazníky, pan Lukele se ovšem vymlouval, že má mnoho práce a nestíhá. Jako zákazníka s pořadovým číslem 2 v tomto roce očekávám, že okna budou dodány dle smlouvy a nedojde k žádnému napadení, prakticky mne také nezajímá, že to má k nám mistr Lukele daleko. Ve finále i před zraky policistů se snažil převzít doplatek bez toho, aniž by k tomu dodal doklad o zaplacení, s tím, že je toto normální atd.

Jen tak mimochodem:

Nyní funguje pod záštitou své ženy, na kterou je napsána firma \"Plastová okna Svitavy - Anna Lukelová\", která je zapsána v OR od října 2011. Nicméně, pan Lukele je v insolvenčním rejstříku, mám dojem, že nemá již oprávnění podnikat, ale na předávacím protokolu figuruje jeho razítko.

No a pane Lukele, nezapomněla jsem na Vaši výhružku, že nás pomluvíte na všech webech, tím myslím Stavby Zonyga, jako takové a už se těším na Vaši fakturu za fyzické napadení a ničení cizí věci. Jděte se léčit, jste nebezpečný nejen svému okolí, ale i sám sobě. No a jak jsem četla v předcházejících příspěvcích, to, že nabízíte levná okna neznamená, že se budete chovat tak, jak se chováte. Z výše avizovaných příspěvků je zřejmé, že máte velký problém, tak prodejte aspoň 3 ze svých aut, jak píšete a zaplaťte si sezení. I když, podel toho, co jsem viděla, prodejte rovnou i dům, pokud je ještě Váš, aby Vám to stačilo.

Vloženo z: TH.QEE.JH.WAA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.04.2012
Opravdu jsem se nespletl,přesně jsem vás odhadl,krasavice . :-)
Vloženo z: EAA.HXE.UEG.EC ( 13 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.04.2012
Pane Lukele, to co jsem napsal byla jen hola fakta, muj osobni dojem a informace uvedene na strankach Okna.cz . Pokud si myslite, ze jsem podle Vas vysirka, tak vy by jste byl taky, kdyby jste mel objednane zbozi, zaplacene a ze strany dodavatele 10 mesicu skluz s dodanim. A to, ze jste musel snizit cenu doplatku o penale, tak se mrknete do smlouvy, tam to mate uvedeno a smlouvu jste si sestavoval Vy. Spis by bylo dobre zbozi dodat, aby byla zakazka kompletni, hmm. Tvrzeni o tom ze delate kazdy den az do vecera je hezka vec,ale nejste sam. Delat vasim stylem ja,tak uz praci nemam a jsem mozna i v base. Ale asi se ridite porekadlem \\\\\\\"jiny kraj, jiny mrav\\\\\\\".
Vloženo z: AH.XWB.E.RH ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.05.2012
Vážení podvedení zákazníci pana Lukele: pokud máte zájem o navrácení peněz, o které Vás tento povedený podnikatel připravil (okradl), kontaktujte nás na webové adrese www.vymahaciagentura.eu Na základě plných mocí je možné vypracovat i hromadnou žalobu. BISITENA s.r.o.
Vloženo z: AV.YN.DUT.GA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.05.2012
UŽ NIKDY VÍC!! LIDI FAKT POZOR, ZA TY NERVY TO NESTOJÍ, I KDYBY TO MĚL ZA PŮLKU CENY. \\r\\nDělalo u mě více firem, ale tohle jsem ještě nezažil. Že já vůl si nepřečetl tohle dřív, než jsem okna objednal. Slovo slibotechna a lhaní do očí bez jakéhokoli studu toho pána poměrně vystihuje. Často nebere telefony, neodpovídá na sms. 10 oken zaplaceno v řijnu, zahájení práce v dubnu!! ( po několika urgencích). Napoprvé přijel se okny, pak tu nechal 3 dny bordel, pak dorazil se zbytkem. Opět nedodělal, 3x řekl, že to přijede dodělat a bez důvodu nedorazil. Nájemníci byli totálně na nervy. Zapravování tvrdil, že přijedou 4 udělat za den a konec - opět přijeli pozdě a nedodělali. Zase 3 dny nic ( i když tvrdil jak jede) a pak najednou přijel, já nebyl doma, protože nemám na to brát si dovoleno a čekat, jestli milostivě dorazí. Nájemníci byli doma, dodělala parapaty a mě po telefonu začal vyhrožovat, že pokud okamžitě nepřijedu zpět a nedoplatím okna vymontuje. Bohužel podnájemník neměl nervy a zakázku bez přebrání doplatil dříve, než jsem se rozhodl po telefonu zavolat policii a pana nechat vyvést z domu. Mrzí mě, že jsem byl služebně mimo stejně tak jako že na zavolání policie nakonec nedošlo. Nejde ani o peníze, které se mu zaplatily jako o princip. Je tu hodně slušných živnostíků, tak proč podporovat takováhle individua. V případě zájmu o detailní popis se klidně obratťe na emptypocket@seznam.cz. Jiří Erben, Vratislavice nad Nisou.
Vloženo z: TH.QAB.RU.SJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.06.2012
Dodatek k 6.2.2012 - POZOR NA VYÚČTOVÁNÍ !! Pan Lukele, resp. firma jeho manželky účtuje k daňovému základu neoprávněně DPH, neboť není plátcem. Přepočítejte si faktury, zda Vám také bylo vyúčtováno něco jiného. Nabídka i kupní smlouva je tedy cena a 14%DPH. Rozhodně si stůjte zatím, aby Vám vydal doklad o zaplacení !!!
Vloženo z: TH.QEE.JH.WAA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.06.2012
Tak dneska mi zase pan Lukele vyhrožoval! Příslušenství k oknům asi už neuvidím! Dávejte si na něj bacha a hlavně nic neplaťte předem!!!!!!!
Vloženo z: TH.QAN.WW.AW ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.06.2012
Pan Ukulele je psychopat, který si myslí že mu dlouhodobé ojeb...ní zákazníků pomůže zbohatnout. Zatim má ale jenom exekuce, dluhy a trestní oznámení na jeho osobu. Patřím sice k těm šťastnějším zákazníkům - po měsících čekání a dohadů jsem dostal alespoň okna, ale zaplacené příslušenství jsem si musel objednat jinde, protože tady bych se ho nedočkal.
Lidi, nenaleťte mu a objednejte si okna rači někde jinde.
Vloženo z: PD.QZ.EK.KQ ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.07.2012
Je mi to moc lito,take jsme pres rok trpelive cekali. Bohuzel nedockali se. Zaloha zaplacena pred vice nez rokem. Nezbylo nam nic jineho nez to zacit resit soudne. Smutne na to vsem je nase naivita,opravdu jsme verili,ze za vsim je mnoho zakazek,prace...
Vloženo z: XA.XT.A.UKG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.07.2012
nevím jestli to má cenu řešit to soudně. Ukulele má exekuce minimálně ve výši 300 tisíc (stačí se mu podívat na výpis z katastru nemovitostí). Ta chata kde bydlí ani takovou cenu nemá. Takže nebude z čeho brát...
Vloženo z: PD.QZ.EK.KQ ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.08.2012
Jo jooo, na každou svini se vaří voda :-D
Vloženo z: AW.QCB.WY.W ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.08.2012
Vážený pane ,\\r\\nvaše výhružky mě absolutně nezajímají , jen se divím že nemáte obavy z\\r\\nprotiargumentací .To na začátek.\\r\\nZáloha vám bude vrácena , ale ponížena o dopravu atd ... Zdarma je samozřejmě ,\\r\\n když je zakázka úspěšně realizována , neplatíte tedy z těchto nákladů ani korunu\\r\\n Do insolvence jsem se dostal , to ano , ale také byla zpětně vzata a nedávno\\r\\n také úplně zrušena .Rozumíte - ÚPLNĚ ZRUŠENA . Důvody vám nepíšu , když stojíte\\r\\no očerňování , nepochopil byste to .\\r\\nA dále okna dáváme do výroby až je uhrazena KOMPLETNÍ záloha . Nejsme totiž\\r\\ncharita . Než jednat s vámi a babrat se s vaší zakázkou za směšné peníze , akceptuji\\r\\nodstoupení od smlouvy , peníze vám pošleme podle NAŠICH standartů a samozřejmě\\r\\npo odečtení nákladů výše uvedených . Oslovte právníka , já mám svého také .\\r\\n S pozdravem Pavel Lukele Plastová okna Svitavy.\\r\\n\\r\\nCO DODAT? NEBRAT!!!\\r\\nPOŽÁDAL JSEM HO (SLUŠNĚ) O VRÁCENÍ ZÁLOHY JELIKOŽ NEDODRŽEL ANI PÍSMENO Z TOHO CO SLÍBIL, TOHLE ODPOVĚDĚL.\\r\\nMOŽNÁ MÁ ÚMYSL NĚCO VYTVOŘIT A DOSTAT ZA TO PENÍZE,ALE NĚJAK SI TO PO ČASE ROZMYSLÍ, NEBO HO K TOMU DONUTÍ VNĚJŠÍ OKOLNOSTI? ALE TO NENÍ VĚC ZÁKAZNÍKA.\\r\\nNEDODRŽÍ ŽÁDNÝ SLIB, SLIBUJE HORY I Z HORÁKAMA, ALE TO JEN KDYŽ MÁMÍ ZÁLOHY ZA KAŽDOU CENU, IHNED, NEŽ ZJISTÍTE CO JE ZAČ.\\r\\nA TAK KAZÍ JMÉNO VŠEM ŘEMESLNÍKŮM V OBORU.
Vloženo z: TK.VC.DKH.SX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.08.2012
Tak už přepsal barák na syna, takže si na něm už nic nevezmete... nemá nic...
Vloženo z: PD.QZ.EK.KQ ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.08.2012
Manželé Lukelovi jsou největší podvodníci ve své době!!!! Na nikoho horšího a prohnilejšího jsme ještě nenarazili!!! Zfalšují co mohou a hlavně arogantní jednání a urážky od Lukeleho jsou neskutečné!!!! Věřím, že na každou svini se vaří voda a doufám, že i Lukelovi budou brzy opařeni jako to prase......
Vloženo z: AW.QHN.WN.W ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.08.2012
Mohu přilít troškou benzínu do kotle s ohněm? Okna jedním slovem \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"špatné\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\". Vše trvalo měsíce po termínu dodání. Našlapali v bytu, stará okna po sobě neuklidili, žaluzie nepřivezli, snad pro každý pytel malty jeli extra do stavebnin. Sice jsem mladá, ale né blbá. Vše jsem musela urgovat přes telefony, paní Lukelová je milá po telefonu, to je ale asi vše. Pan Lukele děs běs. Chování příšerné (dokonce má 2 identity, protože se představuje jiným jménem). Žaluzie nemám, lhali mi s cenovou nabídkou, přišla jsem o pár tisíc, ale okna mám. A to je asi hlavní. Doplňky musím objednat jinde, tady se nedočkám a pokud ano, tak budou mít jiné rozměry či barvu. To, že nejdou kloudně otevřít dveře, protože naráží do zdi, na to už nemám sílu, abych s nima řešila. Zedník mi to snad nějak upraví. Bude muset vytrhnout vnitřní parapet, ale s tím nebude problém. Je usazen na \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"trošce\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" pěny, která je stejně přilepená jen na prachu. \\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nDoufám, že jejich další zákazník bude psychicky narušený jedinec, aby si mohli popovídat na úrovni s panem Lukelem. Tento člověk by se měl léčit. Neumí jednat. Při sebemenším problému začíná zvyšovat hlas, až pak i křičí. Jeho pracovníci je taky pěkná sbírka. Jeden uhlík a jedno \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"cosi\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", co vypadá jak racochejl z večerníčku. Jen s tím rozdílem, že tento pořád \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"spí s otevřenýma očima\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\". Oba pánové jsou rychlí a kvalitní jak hambáč od Mekáče. Ale notují si s panem Lukelem.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nZkrátka: Lukele a Lukelovou už nikdy. Jednou stačilo a vím, že to byla chyba. nenaleťte na menší cenu s porovnáním s konkurencí, za ty nervy to nestojí a ve finále to vyjde nastejno (objednání doplňků extra, telefony a pod.)
Vloženo z: EWI.HXA.TK.WBD ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.09.2012
tak nevím ty lidičky znám a tohle mi k nim ani trošku nesedí!!!!není v tom nějaký zhrzený podnikatel,kterému oni vyfoukli zakázku a dotyčný to nemůže rozdýchat a zblbnul pár kámošů,aby ho touto cestou zlikvidovali.když jste všichni tak podvedení tak proč anonymně proč se nepodepíšete????Anonymy se používaly hojně před 23 lety já se klidně podepíši jsem z Plzně a menuji se Soukupová bohužel jste mne nepřesvědčily!!!!!!!!
Vloženo z: ECA.ET.JNA.QRD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
06.10.2012
Před nedávnem mi tato firma pana Lukeleho montovala okna,sice jsem na okna čekala o něco déle než bylo ve smlouvě,načeš mi pan Lukele dal slevu za prodlení.Jsem velice spokojená,okna kvalitní za vynikající cenu,vybourání starých oken proběhlo bez porušení venkovní omítky s čehož jsem měla strach.Můžu jen chválit,práce byla provedena rychle,kvalitně a bez nejmenších problémů a to jsem nechávala měnit 10 špaletových. oken.Hoši byli příjemní a dalo se s nimi dobře povídat,nechápu výše uvedené příspěvky které mi nějak nesedí.Myslím že mohu tuto firmu doporučit.Pečlivě jsem vybírala z různých firem,usoudila jsem,že tato firma nemá v úmyslu prodávat okna předraženým způsobem,jsou stejně kvalitní jako u ostatních s rozdílem nesedřít lidi z kůže,však vy ostatní kteří se chystají na výměnu ví o čem mluvím.Doba je zlá,tak proč vyhazovat zbytečně několik tisícovek navíc za to,co můžu mít ve stejné kvalitě za méně peněz.Navíc zednická práce je udělaná kvalitně.Doufám že těch,co dokážou jen ubližovat příspěvkama které podle mého názoru jsou zcela jistě nepravdivá a neoprávněná bude konec a tato firma pana Lukeleho se bude těšit jen z kladných příspěvků.Přeji jim hodně úspěchů do dalších zakázek a doufám,že o služby této firmy budou mít zájem normální myslící lidi!!!!!S pozdravem Vondrová z Příbrami.
Vloženo z: AD.QH.DAW.QX ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.10.2012
Myslela jsem,že když kliknu na pozitivní tak se u příspěvku objeví zelené plus a ne mínus!Jsem s touto firmou spokojená a doporučuji všem kteří chtějí mít dobře odvedenou práci,s pozdravem Vondrová Příbram.
Vloženo z: AD.QH.DAW.QX ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
11.10.2012
Kdo nemáte silné nervy a žaludek, tak ruce pryč od této firmy. Termín po usilovném urgování dodržen. Vše mělo být hotovo, ale byla to pohádka pana Lukeleho. Parapety jinou barvu něž jsme chtěli a žaluzie pro jistotu vůbec! Týden jsme čekali na dodělávky a žaluzie. Tak ani ty po dalším týdnu nebyly. Sliby, že přijdou poštou a že budou zaplacené také lži. Prostě a jednoduše nikdy víc.
Vloženo z: EWL.AY.VE.WWR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.11.2012
Nám okna p. Lukele dodal s 2 měsíčním spožděním. Instalace byla rychlá, s okny po roce užívání nemáme žádný problém. Pouze nám nedodal sítě proti hmyzu, které jsme mu zaplatili. Ty už po něm samozřejmě nechceme, jsme rádi že máme okna. Ale ty nervy...
Vloženo z: AQ.QTY.UNK.A ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.11.2012
Koukám že žaluzie a sítě sou u ukulelů jenom virtuální :-) Já chci jenom dodat, že u nás zatim nemrzne, ale na oknech se sráží voda ve velkém. Asi mají hodně kvalitní skla :-) O tom, že mi popraskalo vnitřní zapravení a u rámu sou půlcentimetrový mezery ani nemluvim. Na druhou stranu je třeba říct, že se ukulelovi hodně zlepšili, proti loňsku (podle starších komentářů) už aspoň občas někomu okna dodají... :-)
Vloženo z: PD.QZ.EK.KQ ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.01.2013
určitě používají jen \"špatný\" štuk, že vnitřní zapravení praská :-D. To samé u mě doma. Popraskalo to, tak jsem si štuk chtěl opravit. Ale při opravě mi kousek štuku upadl a \"dírce\" vedle okna jsem se nestačil divit. Za štukem bylo 5cm dutého prostoru - na hloubku!. A to jsem při montáži pánům říkal, že nejsem spokojený s kvalitou zapravení a poukázal i na tyto mezery. Bylo mi řečeno, že to opraví. Ale největší gó teprve přišel: \"ale vždyť vzduch je izolant, co máte za problém?\" - slova pana Ukuleleho. Co chcete víc. Tak jsem si udělal dírky ve štuku a dutiny vystříkal montážní pěnou, abych tento \"skvělý izolant\" nahradil něčím, co je izolant i na papíře a nejen v mysli pana Ukuleleho.

Co se týče dalších nedokonalostí: pěkně mi táhne mezi oknem a parapetem. Na jaře asi půjdou parapety pryč a budu si to přetěsňovat. Asi je tam až moc \"vzduchového izolantu\" :-D... Je to zvláštní. Už se tomu musím jen a jen smát. Kdyby jste chtěl někdo fotky prací, můžu poslat. pište si na mail: houbickyprozdravi@seznam.cz
Vloženo z: EWI.HXA.TK.WBD ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.02.2013
tak jsme další oběti podvodníka Lukele.2.12.převzal zálohu 30.000,-termín 4 týdny a od té doby jen posouvá.dnes dokonce dvakrát v jednom dni.neustálé výmluvy na kde co,termínů dohromady 6.po třech měsících vypovídáme smlouvu a jdeme jinam.podávám trestní oznámení pro podvodné jednání a podnět k reportáži pro čt.chce-li se někdo z výše podvedených přidat,je vítán.Sáblíkovi Český Dub
Vloženo z: TH.QAB.EU.WJF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.03.2013
podle mě to nemá cenu, protože si na něm nic nevezmete. Měl dům, ale přepsal ho na syna pro jistotu... Podnikání přepsal na manželku, protože byl v insolvenci. Když dáte do insolvence manželku, převede to na syna atd. Bohužel u nás neexistuje vězení pro dlužníky, takže se mu nemá prakticky co stát když nic nemá...
Vloženo z: PD.QZ.EK.KQ ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.06.2013
Tak pozor na něj...založil si s.r.o. se sídlem v Praze. Název je TOPWINDOW spol.s.r.o. Doporučuji se vyhnout velkým obloukem.
Vloženo z: JR.XA.DRA.HA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.06.2013
Konečně jsme se dokopal k tomu aby jsem po něm dodělal okna. Myslel jsme že bude stačit vyspárovat tmelem. Ale to by jsme toho tmelu musel mít asi tak kýbl, prase jedno.
Vloženo z: AW.QCB.WY.W ( 6 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.07.2013
tak ten inteligent ukulele si mě s Váma splet a teď mi nabízí po SMS ten kýbl tmele, prý mi ho v týdnu doveze :-) Evidentně nemá ponětí o tom co to je IP adresa a tak nejenom že si sám píše pozitivní hodnocení tak si i plete lidi co sem píšou.
Jinak pro vaši představu, minulý týden mi postříkal plot montážní pěnou, čimž se dopustil trestného činu dle par. 228, odst. 2. A ještě byl tak chytrý, že se při činu bavil se sousedkou, která následně svědčila na PČR :-)
Vloženo z: AQ.QTG.WE.WWS ( 1 příspěvek z této IP )
Vloženo z: AQ.QTG.WE.WWS ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.07.2013
Pavel Lukele varování před ním a jeoho společností TOP WINDOW okna Svitavy apod. Jedná se o podvodníka na kterého bylo podáno již několi trestních oznámení. Bere zálohy okna nedodá.
Vloženo z: AA.QNN.JUE.AS ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.08.2013
Na každou ...... se vaří voda, a stejně tak to dopadne i u pana Lukeleho. Oprátka se utahuje... Doufám, že se Vám dobře dýchá, když všechno tak dobře zvládáte a ničeho se nebojíte... Přeji Vám pevné nervy a hlavně spoustu zdraví, když je Vám tak přáno...
Vloženo z: AV.QZG.UJA.WR ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.09.2013
Chci se zeptat kdo se přidá k hromadné žalobě na tuto firmu.. koukám že nás je více koho obral o peníze. Tento pán je podvodník a docela velky. Tak si dávejte na nej bacha.. Doporučuji ˇVám dát na něj tresné oznámeni.. Sic asi peníze neuvidíme, ale snad toho pána potrestají.
Vloženo z: AW.XT.DEE.WWA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.09.2013
Vážení poškození, vzhledem k tomu, že je těžké prokázat manželům Lukelovým úmysl se obohatit na váš úkor, je nutné získat více informací. Oni vždy když jsou v problémech zakládají další firmu a vybírají další zálohy.
Zde jde opravdu o trestný čin. Své poznatky, případně a IČO firem, které rodina vlastní a vlastnila je nutné pečlivě zmapovat. Ze Svitav se posunula firma Top Window do Prahy do primátorské ulice. V oprýskaném domě nemá ani vizitku.Podle sdělení Dtestu má na této adrese sídlo řada problematických společností.
Podklady zasílejte prosím na adresu chaynes@klikni.cz
Vloženo z: EWC.HNC.UKR.RU ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.09.2013
Po zaplacení záloh jsem vyčkal do termínu. Poté ještě sem mu dal čas dva měsíce. A přestalo mně to bavit. Vše končí u soudu.Můj právník na tom pracuje tak jsem zvědavý jestli vůbec má nějaký majetek na co může exekutor sáhnout. A komentář od něho aby se mu to řeklo s očí do očí já se tomu nebráním. Ale on je takoví posera že ani telefon nebere. Jenom píše sms. Já kdyby jsem ho potkal ještě jedno dopadlo by to velice špatně \"pro něho\"
Vloženo z: PD.QZ.BT.KR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.09.2013
Firma montující polská plastová okna je nyní evidována na jméno Anny Lukelové, cvičitelky aerobiku z Vendolí. Je to společnost, která má problémy se zákonem. Děkuji panu Chaynesovi za postupné zpracovávání dat o této \"podnikatelské\" rodině. Boužel, české soudy pracují pomalu, nic méně vcelku dobře.
Vloženo z: EWC.HNC.UKR.RU ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.10.2013
Taky máme špatné zkušenosti s toto firmou. Zaplatily jsme zálohu 22 000 kč na okna 12.6.2013. a do dnešní doby nemáme ani okna a ani peníze. Podali jsme na pana Lukeleho trestní oznámení. Tady nabízím konverzaci s P. Lukelem SMS.\\r\\n\\r\\nProsime strpeni,,14 dni probiha avizovana dovolena v zahranici.\\r\\n\\r\\nVáżený pane snad Lukele vzhledem k vašemu přístupu k naší smlouvě ohledně dodávky a montáže oken vám sdělujeme že odstupujeme od smlovy č.0048/13 a požadujeme okamžité navrácení uhrazené zálohy 22 000 kč. nejpozději do data 4.8.2013. V případě nedodržení termínu budeme věc řešit osobní návštěvou a samozřejmě právní cestou. Tokoš Jaroslav.\\r\\n\\r\\nVazeny pane,to ze mame zpozdeni s dodavkou oken jeste neni duvodem odstoupeni od smlouvy.Viz detaily ve smlouve.Momentalne mame dovolenou 10 dni, ale s tim jste byl seznamen.Takze odstoupeni od smlouvy neuznavame a o montazi vas budeme vcas informovat.\\r\\n\\r\\nA snad Lukele?To nebudte zbytecne arogantni !!!\\r\\n\\r\\nNezlobte se ale budeme Vas kontaktovat po 10.8.2013\\r\\n\\r\\nZlobíme se, ale nechceme sliby. Trváme na dodržení smlouvy termín max do 15.8.2013. Každopàdně za nedodržení smlouvy budeme požadovat slevu.\\r\\n\\r\\nVzhledem k tomu že z vaší strany došlo k porušení ujednání stanovených ve smlouvě ze dne 22.6.2013 žádáme o okamžité navrácení zálohy ve výši 22000 kč kterou jste 22.6.2013 osobně převzal v našem bydlišti Slezská Ostrava Dianina 798/2. Zároveň odstupujeme od této smlouvy a o další spolupráci s vaší firmou nemáme zájem. Pokud nám finanční částka 22000 kč nebude vrácena do 19.8.2013 zdělujeme že celou věc hodláme řešit právní cestou. Tokoš Jaroslav.\\r\\n\\r\\nKdyz nezvedate,tak tedy sms.Je to vase volba.\\r\\n\\r\\nOdstoupeni od smlouvy zaslat piseme doporucene na adresu firmy.Do 30 dnu vam budou vraceny penize dle zakona.Bude vam odecteno-naklady na zamereni a konzultaci plus doprava-dle smlouvy a vystaven doklad.My jsme smlouvu neporusili na zpozdeni mame narok z titulu smlouvy.Staci jen cist a premyslet.\\r\\n\\r\\nVážený pane, smlouvu pročetl právník a zjistil že jste smlouvu jednoznačně porušil vy. Nehledě na morální stránku věci. Celou dobu jste nás nekontaktoval ani jste neměl snahu nás průběžně informovat o případných změnách či o termínu dodání oken. Máme snahu se slušně domluvit a proto navrhujeme, aby jste se už konečně zachoval korektně a celou naší částku 22000 kč zaslal nejpozději do 23.8.2013 převodem na účet 000000-0513662093 / 0800. V případě, že do uvedené doby peníze neobdržíme, budeme se muset i my držet zákona a věc řešit trestním oznámením na vaší firmu. Zároveň by jste měl vědět že k našemu oznámení se připojí i řemeslníci poškozeni vaším jednáním - ušlé zisky a rovněž společnost RPG Byty. Tokoš Jaroslav.\\r\\n\\r\\nVazeny pane poslete Odstoupeni od smlouvy.Ode dne doruceni vam bude do 30 dnu vracena zaloha.Na policii si bezte i remeslnici.Tak tedy-cekame na vypoved smlouvy.\\r\\n\\r\\nA nepiste.Volejte v prac dobu od 8 do 15 hod v pracovni den.\\r\\n\\r\\nNapište přesnou adresu na kterou máme výpověď smlouvy doručit. Čekáme do 23.8.2013. Zcela jistě volat ani psát nebudem, po tomto termínu vás bude kontaktovat náš právní zásrupce a OČTŘ.\\r\\n\\r\\nStále čekáme na adresu kam máme poslat výpověď smlouvy! Anebo pošlete peníze na účet který jsme vám zaslali. Tokoš Jaroslav Ostrava.\\r\\n
Vloženo z: ECA.EG.JWT.XE ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.10.2013
Pokud chcete podat hromadné trestní oznámení na podvodnou firmu pana Lukeleho, volejte
Ing. Martina Klusáčka Tel. - 737459067.
Vloženo z: ECA.EG.JWT.XE ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.10.2013
POZOR!!!!!!! Pan Ukulele podniká pod novým gaunerkským názvem TOPWINDOW s.r.o. !!!!!! Nenechte se vtáhnout do PEKLA!!!!!!!!!!
Vloženo z: PD.QZ.BW.RSG ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.10.2013
Dobrý den, bohužel jsme také firmě naletěli a zaplatily zálohu 19000Kč, kterou těžko uvidíme. Chtěli bychom podat žalobu, existuje nějaký hromadný postup všech nespokojených klientů případně na koho se obrátit, pokud takový hromadný postup někdo dělá? Díky za info.
Vloženo z: AW.XZV.UW.G ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.11.2013
Bohužel jsem s p. Lukelem, resp. jeho novou firmou Baummkonstruct uzavřel smlouvu,
navíc ve spěchu (přijel na jednání mimo dohodnutý čas, kdy jsem na stavbě zařizoval jiné věci).
Smlouvu chtěl podepsat po jejím řádném prostudování,
p. Lukele mě nicméně přesvědčil, že bez smlouvy není schopen okna objednat další den,
následný termín objednání je až za týden atd.
Na okna jsem dost spěchal, slíbil mi termín dodáni max. 3 týdny.

Až večer tentýž den při finální kontrole smlouvy před odesláním zálohy jsem si ve smlouvě všiml odstavce,
kdy z jeho strany stačilo oznámit zpoždění, způsobené zcela čímkoli a dle smlouvy toto nebylo považováno za důvod po sankce.

To samozřejmě vzbudilo mou nedůvěru, začal jsem ověřovat reference podle jména
(nikoli podle 3 měsíce staré firmy a nakonec narazil na tyto stránky).
Výše uvedené je samozřejmě moje chyba, nechat se dotlačit k podepsání smlouvy v časovém presu je prostě hloupost.

Druhý den jsem tedy p. Lukelemu nabídl pokračovaní ve smlouvě, ale odmítl jsem složit vzhledem k jeho historii zálohu.
To odmítl (budiž, vcelku po právu) a dle smlouvy, kterou jsem už hloupě podepsal, jsme se dohodli, že mu uhradím čas, který strávil zaměřením oken.
(Dvě z pěti oken tedy zaměřil o více než deset cm špatně, to je ale jiná kapitola).

Zřejmě týž den mi poslal fakturu, aby to ale bylo veselejší, p. Lukele fakturu zaslal na špatnou adresu
(tvrdí on, fakturu jsem v papírové verzi stále ještě nedostal).
Po uplynutí splatnosti faktury se p. Lukele ozval emailem a okamžitě začal vyhrožovat.

Na moji námitku, že bez faktury není možná platba mi zaslal fakturu alespoň emailem,
nicméně mi naúčtoval místo cca 45 minut, které strávil zaměřením, 2 hodiny.
Podotýkám sídlo jeho firmy je od místa stavby sotva 200 m, jednalo se o zaměření 5-ti oken.

Nu, drobný podvůdek, dokonce jsem oslovil právníka s úmyslem se hájit vůči neoprávněnému částce,
nakonec to ale nechávám být (pro pár stovek to asi nemá cenu, ač z principu by to jistě lepší řešení zasluhovalo).

Sumasumárum, nemohu potvrdit, že by měl od začátku úmysl objednaná okna nedodat,
nicméně z celého jednání p. Lukeleho moc dobrý pocit nemám.
Za hloupost se prostě platí, určitě doporučuji vůči firmě Baummkonstruct
a specifiky vůči p. Lukelemu velkou obezřetnost.

Vloženo z: EWI.SGA.TR.WZA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.11.2013
Dobrý den všem,ve středu 30.10.2013 jsem podal trestní oznámení pro podvod na pana lukeleho.Je to parchant zasranej,v den montáže mi potvrdil příjezd a nechal mě vše připravit,vybourat luksfery,vše zakrýt.Vzhledem k tomu,že se jedná o 20 špaletových oken ve dvoupatrovém domě,dokážete si představit tu spoustu zbytečné práce.Navíc jsem z vysočiny kde již v noci mrzne.Řeším tedy čím zadělat ty díry po luksferách.
Kdo chce zažít adrenalin,okna od Lukeleho jsou lepší než seskok padákem......
Vloženo z: PD.QZ.DDH.WQZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.11.2013
Již tři měsíce podáno trestní oznámení, ale pan Lukele vesele vybírá zálohy dál. Chce se mi zvracet nad tímto státem.
Vloženo z: JC.QAA.JNT.WZU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.11.2013
Také jsme se bohužel stali zákazníky pana Lukele a a firmy TOPWINDOW, Primatorska 296/38, Praha 8. Prvotni komunikace byla v pořádku, zálohu jsme uhradili obratem. Na okna jsme misto slibovanych 4 - 6 tydnu cekali 4 mesice - po nespočetných telefonických či sms urgencí, několikeré změny termínu ze strany Lukeleho. Panove, co okna montovali jsou jako Pat a Mat, tragedie. Slibili dodat novou kliku k balkonovym dverim, klika prisla po 2 mesicich, ale je viditelne pouzita. Na zaluzie stale cekame. Lukele je podvodník a doporučit bych ho mohla snad jedině svému největšímu nepříteli.
Vloženo z: XA.QNG.UNR.AE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.12.2013
\\\\\\\"firma\\\\\\\" Baummkonstruct spol. s r.o. http://www.baummkonstruct.cz/kontakt/ nemá IČO, nemá tudíž povolení podnikat. Tak lidi neblázněte a nedávejte jim žádný peníze ani zálohy.
Vloženo z: AQ.QTG.WE.WWS ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.12.2013
bohužel jsem také naletěl firmě baummkonstrukt, stále jen výmluvy. Telefony nezvedá a pokaždé přijde odpověď, že zavolá později. Měl jsem snahu s firmou jednat férově, ale to nejde. Trestní oznámení podám, ale to bude na dlouho. účinnější metoda je, vymyslet si fiktivní zakázku, pozvat toho grázla na zaměření a tam mu dají známí z ukrajiny co proto. Byt Lukelem, pomalu se bojím chodit zaměřovat, jelikož se na tom již pracuje. Okrádat rodiny s malými dětmi již nebude.
Vloženo z: TO.XZB.UYW.A ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.12.2013
Pozor, baummkonstrukt, nově také baucomponent-window! podvodníci. Po zaplacení zálohy již okna nikdy neuvidíte. Na internetu je spousta nespokojených zákazníku této firmy, která zákazníky okradla.

Vloženo z: TO.XZB.UYW.A ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.01.2014
Ohlašte na živnostenský úřad a finanční úřad, že máte smlouvu s firmou, která NEMÁ oprávnění podnikat. Je to TRESTNÝ ČIN a Luklele se z toho už nevykroutí.
Vloženo z: AQ.QTG.WE.WWS ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.01.2014
Taky máme špatné zkušenosti,čekáme 3 měsíce na zhotovení zakázky na 4 okna plus žaluzie, ale nikdo se neozývá, ani nebere telefony.Taky jsme asi naletěli. Zálohu vybrali, ale práce nikde.
Vloženo z: EWL.AE.JWE.GS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.03.2014
VYHROŽOVÁNÍ: Lukele mi vyhrožuje fyzickou likvidací, mám to písemně v e-mailu i prostřednictvím SMS. Bojím se o zdraví, snad se mi nic nestane, jinak toho psychopata budu muset zažalovat stejně jako Vy ostatní.
Vloženo z: AK.XNA.JWH.XZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.03.2014
to s vyhrožováním je u něj standartní :-)
Dejte na něj trestní oznámení, nestojí to nic a policajti ho budou muset předvolat a vyslechnout. Když bude muset chodit k podání vysvětlení každý den, třeba ho to přestane bavit :-)
Vloženo z: AQ.QTG.WE.WWS ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.03.2014
Od října lońského roku čekám na jedno blbý okno u této firmy, záloha zaplacena, okno nikde, peníze v hajzlu, nejlepší na něj mafie. telefon nebere, nereaguje, jsem znechucený, že takovéto firmy můžou vůbec existovat, ale v ČR je možné vše.
Vloženo z: AW.XT.DTH.RX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.10.2014
Já taky čekám na okna nebo peníze více jak rok,dal jsem na něj trestní oznámení,od policajtů jsem dostal,že je stíhán pro přečin podvod. To ještě manželka se zná z jeho manželkou od školy tak jsme mysleli že bude seriozní,ale bohužel jsme se spletli.Stále jsme urgovali jestli nám vrátí peníze a když jsme ho upozornili na to že to dáme na policii tak nám řekl, \" to bych nedělal\". Samozřejmě telefony nebere a místo omluvy a vrácení peněz příjde sms \" nevolej mi udavačko\". Tak si prosím na tohoto podvodníka dejte majzla,okna si raději objednejte jinde a neplaťte mu dovolenou
Vloženo z: JC.XSN.JWB.QZD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.11.2014
Nemuže být seriozní někdo,kdo toto slovo považuje pouze za sprostý výraz.Pan Lukele je člověk zahleděný do sebe,ovšem nechápe,že není do čeho/né do koho/.Jeho arogance uráží všechny slušné lidi.Nejsem sice věřící,ale i tak věřím,že i na něj jednou dojde....třeba takové 2 v 1.....dostat pořádně do čumáku v nápravném zařízení.Ano,taky mě obral o peníze a ještě i pravidelně nadával a vyhrožoval.Ale jednou se chlapec splete a okrade nesprávného.A jak říká pán ....pozor na něj a neplatte mu dovolenou.
Vloženo z: AW.QET.JNR.WEJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.11.2014
pane lukele verte mi ze ja uz cekat nebudu jedu k vam před dům a nehnu se dokud nedostanu zpet svoji zalohu
Vloženo z: JC.XSN.JYK.QZJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
KATEŘINA CARDOVÁ detail
Ing. Daněk Kudrna detail
MICHAEL SUCHÁNEK detail
JAROSLAV FŮS detail
Vlastimil Patrovský detail
Václav K r e j č í detail
Marie Bartošová detail
BEZUCHA - UZENÁŘSKÉ VÝROBKY, VÝROBA A PRODEJ, PRODEJ OST.POTR.ZBOŽÍ,TABÁKOVÝCH VÝROBKŮ,TEXTILU ODĚVŮ A KOŽENÉHO ZBOŽÍ detail
DOLEŽAL-VÝROBA PLETENÝCH ODĚVŮ A PRODEJ,PRODEJ NÁŠIVEK,PRODEJ DROGISTICKÉHO ZBOŽÍ,KOSMETIKY, PRODEJ SPOTŘEBNÍ ELEKTRONIKY detail
Milan RŮŽIČKA detail
Rudolf Plíva detail
Dana Křivohlavá detail
Jiřina Oplová detail
Karel Ďuriš - lakýrnické služby-LAKMA detail
Marcela Syrová detail
Václava Došková detail
EKOTRANS-HOHNEL-SILNIČNÍ NÁKLADNÍ DOPRAVA VEŘEJNÁ detail
Luboš Němec detail
Jana Skalická detail
Zdeňka Janoušová detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382