31.10.2014 07:10:51
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 052 700 subjektů
2 310 státních organizací
6 100 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

29.10.2014 - "Česká národní banka užití slov „czech crown“, což je anglický ekvivalent názvu peněžní jednotky České republiky „koruna česká“, a „coin“, což je anglický ekvivalent ustáleného pojmu „mince“ pro určitý druh platidla, považuje v názvu virtuální „měny“ za nešťastné a zavádějící,...." Více ZDE

03.10.2014 - Upozornění: Od 4. - 8. 10 2014 je prováděna aktualizace systému, při které může dojít k výpadku systému. Děkujeme za pochopení

19.09.2014 - Centrální registr dlužníků zaznamenal významný nárůst registrovaných věřitelských účtů. Věřitelé kladně hodnotí význam a poslání registru při vymáhání svých pohledávek vůči dlužníkům.

19.09.2014 - Neplatiči si stěžují na vše a na všechny! Významná většina neplatičů dle Centrálního registru dlužníků se dopustila trestného činu podvodu. Trestné může být i obstarání půjčky za zcela prokazatelné neschopnosti ji splácet. Věřitelé díky slušné vymahatelnosti pohledávek prostřednictvím exekucí své pohledávky prozatím řeší formou exekuce. V brzké době se ale mohou hromadně obracet na Policii.

18.09.2014 - Centrální registr dlužníků vyvrátil první křivé obvinění, které vzniklo na základě klamavě podaných informací ze strany Elišky Čeřovské v kauze údajného nedoručeného výpisu na základě písemné žádosti ze strany PČR. V současné době registr zvažuje zpětné právní kroky vůči oznamovateli.

10.09.2014 - Centrální registr dlužníků prostřednictvím servisní organizace CERD, zahájil právní kroky související s neetickým jednáním Elišky Čeřovské. Útok na Centrální registr dlužníků a protikorupční aplikace prokázal, že část reportérů se může nepřímo podílet na propagaci finanční pyramidové hry pod zavádějícím obchodním označením CZC, CechCrownCoin s grafickým vyobrazením státního znaku v obchodní značce, která mohla bez zásahu CERD důvěřivé investory připravit až o jednu miliardu korun.

10.09.2014 - Policisté pátrají po devítileté Elišce Kožnerové, která v úterý odpoledne odešla po vyučování ze školy v Klášterci nad Ohří, domů však nedorazila. Podle protikorupčnílinky.cz by stát měl opět zvážit zavedení veřejně přístupného registru odsouzených deviantů, který by sloužil veřejnosti za účelem ochrany dětí. Záleží však na úřednících, čí ochranu upřednostní, bezbranných dětí, nebo delikventů.

10.09.2014 - Protikorupční linka Centrálního registru dlužníků navrhne vládě, aby se zaobírala možností zákazu zobrazovat, či jinak prodávat reklamu nad tragickými událostmi. Kauza zavražděné Elišky, Anička ukazuje, že takto tragické události jsou spíše dobrý obchodním reklamním artiklem, než smutnou pietní zprávou.

05.09.2014 - CERD ČR požádalo MFČR, aby prověřilo kompatibilitu měny CZC s daňovým systémem. Tato kontrola by se měla týkat všech subjektů, které s měnou obchodují. Více ZDE

04.09.2014 - O virtuální měnu CzechCrownCoin .com (CZC) se nově zajímá ČNB a MFČR Více ZDE

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

SAZKA, a.s.

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 47116307 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: K Žižkovu 851
Část obce: Vysočany (Praha 9)
Obec: Praha 9
PSČ: 19093

Datum vzniku: 19.01.1993

Datum poslední změny: 15.06.2012

Počet zaměstnanců: 100 - 199 zaměstnanců

Převažující činnost: Činnosti heren, kasin a sázkových kanceláří

Právní forma: Akciová společnost

Institucionální sektor: Nefinanční podniky soukromé národní

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
16.12.2010
ČSTV zastaví svůj majetek a pak Sazka za pár měsíců vyhlásí úpadek. Český sport bude na dlažbě a pár mocných si jej rozdělí. Jenom idiot to neumí spočítat, jak se spekuluje s obřím majetkem ČSTV.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.12.2010
Toto bude poslední tunel národního sportu a přechodu na sport plně placený občany.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.12.2010
A rýsuje se nám krásná pohádka o tom jak výdělečná Sazka se nám zadlužila díky Sazka aréně pro MS v hokeji, Hrušák dělal co mohl, ČSTV ji přišlo na pomoc a poté jako Mušketýři zbankrotovaly. Majetek sazky za pár korun koupí obchodníci s hazardem, zastavený majetek ČSTV si koupí spekulanti s nemovitostmi a český sport bude jen filmem pro pamětníky. Hrušák se odstěhuje na svou vilu na Malorce, šéf ČSTV také určitě krachem nebude trpět chudobou a nejlepší na tom bude, že viník miliardového tunelu nepůjde identifikovat.

Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.12.2010
Tak si lidičky vsaďte Sazku. Podle Hospodářkách novin Radovan Vítek klidně pošle Sazku do insolvence. Pokud tak udělá a povede se mu to, žádná výhra nebude .-)))
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.12.2010
O Sazce bylo řečeno mnoho dezinformací, toto téma se často démonizuje a mnoho lidí tomu příliš nerozumí, podívejte se na tento Otázky Václava Moravce z 17. 1. 2010, kde byly mnohé nepravdy a omyly uvedeny na pravou míru a to z první ruky:\\r\\nhttp://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/210411030510117-otazky-vaclava-moravce/\\r\\nposuňte si na 1:08\\r\\nI tato diskuse, jak jsem si všiml, ukazuje, jak málo se o tomto ví a negativní roli hrají i média.
Vloženo z: TO.QHG.UHA.WSJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.01.2011
Sazka jde ke dnu a az lehne lidi budou brecet. Je to rizeny pad, proto nikdo nema reseni.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.01.2011
Konečně někdo napíše, jaké je to divadlo pro lidi a jak to vlastně může být. Ne nadarmo má Hušák domek za 40 mil ve Španělsku. Takže teď jsi de pro miliardu .-))).
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.01.2011
SAZKA a její konec :-). Bude to stejné jako s IPB. Tunel za miliardy .-)
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.01.2011
Proč já tady vlastně žiju ???
Vloženo z: XA.UW.RJ.H ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.01.2011
Tak nevím, co chce Sazka rozporovat, když čerpání úvěru je jasné. Na konkurs už se těší konkurenti, správce konkurzní podstaty. Když poslouchám vyjádření Hrušáka, tak mám pocit že snad i SAZKU úmyslně vede do krachu. Tak on je vychechtaný !
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2011
Tak je to jasné, Hušák začal privatizovat SAZKU s Ulčákem. Tunel za několik miliard a každý na to čumí! Ke máme Policii? Ti by mě zajímalo.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2011
Už patnáct let stojí v čele loterijní společnosti Sazka a velkoryse investuje. Aleš Hušák (52) má podle Českého rozhlasu nedobytné sídlo za 60 milionů korun na španělském ostrově Menorca.

Hušák asi vyhrál jeden z vánočních Jacpotů .-)))))))))
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2011
Hušák je jeden z důvodu, proč ještě dost velké procento podporuje na komunismus. Tehdy sport pro děti stál pár korun, dnes kdo chce dát dítě na hokej musí mít mnoho tisíc měsíčně.

Děkuji české demokracii, Policii která chce přidat a svou benevolencí k tomu na co nemusíme dívat mizí miliardy do soukromých kapes.
Dnes bych si zpřerážel ruce za cinkání klíčema a podporu toho zločinného uskupení.

Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2011
Tak myslím že to je jasné. Sazka měla předložit soudu seznam majetku, závazků a pohledávek. To Hušák nemůže dopustit. Místo aby seděl v kriminále, opaluje se ve své Luxusní vile u moře.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2011
Není to Ironie: Hušák (Sazka) vydělává na nejchudších, neboť ty nejvíce sází a místo podpory sportu financuje ty nejbohatší. Sport bude více pro chudé nedostupný i když si ho financují přes sázky.

Tak to mě opravdu baví. Tady jde vidět jak je POLICIE na HOVNO a k smíchu. Stejně jako RADEK JOHN, který má hubu plný keců a jeden z největších tunelů končí pod jeho dohledem.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2011
SAZKA je ukázka toho, jak se dá legálně krást.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2011
Je to smutné. Hold když to tento \"právní stát\" umožní. Takže děkuji ODS, VV, TOP08. Stalo se to za jejich vlády.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2011
odinný rozpočet šéfa Sazky Aleše Hušáka každoročně ztloustne o 15 milionů, které získá na mzdách, a dalších 15 v podobě odměn. Bere tolik, co celá vláda dohromady.

Posláním Sazky je financovat český sport. Sportovcům však vyplácí rok od roku méně. Ne tak jejímu šéfovi Hušákovi.

Ten se sice o svých finančních poměrech bavit nechce, časopisu Týden se ale podařilo zjistit, že bere ročně 30,2 milionu korun. Tedy tolik, co všichni členové české vlády dohromady. Sumu časopisu sdělil zdroj z Hušákova okolí a potvrdili ji další dva lidé.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2011
30 mil ročně za to, že Sazka nemá na provoz! Tak to je opravdu vrchol.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2011
Trestný čin zvýhodňování věřitele podle § 256a odst. 1 TrZ spáchá a trestem odnětí svobody až na 1 rok nebo peněžitým trestem bude potrestán, kdo jako dlužník, který není schopen plnit své splatné závazky, zmaří, byť i jen částečně, uspokojení svého věřitele tím, že zvýhodní jiného věřitele. Mě by tedy zajímalo, jestli si HUŠÁK vyplácí na úkor jiných svou mzdu 30.000.000,-Kč!
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2011
Porušování povinnosti při správě cizího majetku.

Naplnění ustanovení odst. 2 u trestných činů porušování povinnosti při správě cizího majetku ve smyslu § 255 tr. zák. a § 255a tr.zák. vyžaduje nedodržení zvlášť uložené povinnosti hájit zájmy poškozeného, tedy nároky na naplnění znaku této specifické povinnosti jsou zde nejvyšší a kladou důraz na přesněji definované určení způsobu chování pachatele při nakládání s cizím majetkem.

SAZKA měla garantovaný ZISK díky stámem podporovaným monopolem. Hušák ji dokázal dostat do insolvence. I méně gramotný cikán by ji lépe řídil. Za to si vypolácí plat 30 milionů ročně a vše je v souladu se zákonem.

Humoreska dne, kterou zaplatí daňový poplatníci. Budou dražší kroužky, vše co je spojené se sportem. Takže bude ještě více platit: SPORT jen pro bohaté, když si to chudí díky politice nechali rozkrást před očima.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2011
Zneužívání informací v obchodním styku trestný čin, jehož se dopustí ten,
1) kdo v úmyslu opatřit sobě nebo jinému výhodu nebo prospěch neoprávněně užije informace dosud nikoli veřejně přístupné, kterou získal z důvodu svého zaměstnání, povolání, postavení nebo své funkce a jejíž zveřejnění podstatně ovlivňuje rozhodování v obchodním styku, a uskuteční nebo dá podnět k uskutečnění smlouvy nebo operace na organizovaném trhu cenných papírů nebo zboží.

Další parodie: Pan Ulčák je Hušákem pověřen k zastupování SAZKY, aby vyřešila její předlužení. Takže nejprve probere možností od Vítka, pak se poradí s HUšákem a nakonec vyhraje varianta na záchranu sazky je Ulčákova firma.

Nakonec za 30 let se dozvíme, že si SAZKU koupil za 20% Hušák. On chce být miliardář, ne multimilionář. Proto tak SAZKU DOJIL a DOJÍ..

Přidám tedy i já svůj právní názor. Pavel
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2011
Úvěrový podvod
Trestný čin, jehož se dopustí ten, kdo při sjednávání úvěrové smlouvy či v žádosti o poskytnutí subvence nebo dotace uvede nepravdivé nebo hrubě zkreslené údaje nebo podstatné údaje zamlčí.

Proč SAZKA zdržuje zveřejnění svých pohledávek a závazků před Insolvenčním soudem? Myslím, že to je jasné!

Kdo by dal sazce tolik půjček a úvěrů, když nemá dostatečné přijmi a majetkové krytí. Takže jediné vysvětlení je, že SAZKA skresluje hospodaření a proto HRUŠAK nesmí za žádnou cenu z vedení, neboť nové by udělalo audit.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2011
SAZKU sleduje BIS, POLICIE, VLADA a výsledek? Každý vidí !
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.02.2011
SAZKA - je krásně sledovat z ajaké vlády se privatizuje za pár korun. Sport pro mládež je v troskách, takže s epřipravte na to, že éra zlatého hokeje končí.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.02.2011
Pozorný občan vždy vidí nejdříve zájem, který vychází z jednotlivých záměrů firem působit ve své oblasti a pracovat na získání většího kapitálu. Není možné pouze přihlížet jak jsou tyto klasické a podstatné principy fungování jednotlivých firem opomíjeny. Každý, kdo vidí do jednotlivých kroků zúčastněných firem a celkově do mechanismů zúčastněných osob musí být rozčarován. Jednotlivé osoby nebo firmy mají svůj vlastní záměr - pozvednout svůj majetek co nejvýše. Bohužel tu schází snaha o dorozumění a vize hledání společné dohody a možnost „soužití“ je na hony vzdálena.
Když vidím kolik práce bylo s výstavbou Sazka arény, tak mi není jasné, proč při jejím využití není do aktivit spřízněných subjektů zapojena racionální úvaha týkající se vzájemných podpůrných kroků.
Vždy je tu záměr osobní a omezený. Výše jsem zmínil, že konkrétní lidé nevidí za hranice své firmy. Tady bych nenechal nit suchou ani na člověku, jehož firmou byla po určitou dobu vláda České republiky. Vladimír Špidla viděl zřejmě svůj záměr v nekoncepčních krocích svého úřadu a ve studiu zajímavých encyklopedií o minulosti českého národa. Jsem přesvědčen, že lidé takového ražení můžou vykonávat nějaké zaměstnání, ale neměli by lézt někam, kde nároky na jejich znalosti a schopnosti značně přesahují jejich kapacitu či osobní portfolio.

Vloženo z: EAA.HTR.ET.AZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.02.2011
Od doby, kdy uvedly platy těchto lidí jem přestal sázet
Vloženo z: TQ.QH.BV.KH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
23.02.2011
Vzedmula se vlna odporu proti Hlušákovi, ale chybí mi hodnocení zástupců vlastníka. Neslyšel jsem zatím jména zástupců ČSTV ve správní radě Sazky a přitom jsou to oni, kteří umožnili současnému vedení Sazky přivést ji na buben. A k tomu podepisovali několikamilionové prémie pro \\\\\\\"úspěšného\\\\\\\" managera. To by měla být poukázka na bezplatné tepláky. Jak se jmenují tito hrdinové konce mládežnického sportu?
Vloženo z: XC.YA.BD.HR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.03.2011
Jsem zhnusen p.Hušákem!!
Vloženo z: TO.YT.HTU.SJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.03.2011
Tepláky asi nikdo z nich neobleče... I když by se to patřilo. Když krást, tak jedině ve velkém a za dozoru policie státního zastupitelství soudů a kdovíkoho ještě. Zkuste ale ukrást něcé v sámošce ?
Vloženo z: TH.QEE.JWK.QRJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
09.03.2011
\\\\\\\"Miliardář Radovan Vítek potvrdil krach jednání s loterijní firmou Sazka. Z neúspěchu jednání o osud Sazky, které hrozí insolvence, obvinil jejího šéfa Aleše Hušáka. Vítek zároveň uvedl, že trvá na návrhu na insolvenční řízení.\\\\\\\" bla, bla, bla náš \\\\\\\"nestranný tisk dne 02.02. 2011. \\r\\nSAZKA má obrovský majetek a \\\\\\\"finančníkům\\\\\\\" jako je pan Vítek a spol. o něho jde za pomoci některých předsedů sportovních svazů, zejména tenisového. Proboha, jen pozemek na kterém Sazka aréna stojí, nehledě na nemovitos,t samu o osobě, má nějakou hodnotu. Rozhodně větší než jsou dluhy za ni. Tak ať jí panu Vítkovi dají. Ale daleko větší hodnotu mají loterie zavedené SAZKY s obrovským množstvím terminálu až do každé zapadlé vísky v ČR, tradicí a tím i jistotu na množství sázkařů atd., atd. Proboha nedělejte z lidí blbce. V roce 2004, když zde mělo být konáno MS v ledním hokeji, tak nikdo nevěděl, kde, neboť infrastruktura stávajících stadionů ledního hokeje neodpovídala potřebám. Všíchni od vlády počínaje přes veškeré akcionáře odsouhlasili výstavbu Arény Sazkou za slavnostních chorálů všech medií. A ejhle, pánové ze sportovních svazů najednou o ničem neví, vláda, pokud se tomu spolku dá říkat vláda, dělá jako by nic Media se vyřádí na vedení Sazky, proč ne, pan Hušák bere asi nekřesťanské peníze. Ale snad mu takový plat odsouhlasili akcionáři a není v této zemi sám, kdo takové peníze bere. A výsledky těchto managerů byly a jsou lecky žalostné, no lepši nemluvit. Vzpomeňme na zlaté padáky bankéřů, ale i jiných firem. A najednou se zde vyloupne filuta Vítek a nastolí situaci, za které mu Sazka spadne za babku do klína za přispění všech, co do toho mají co mluvit. A věřte, to je zlatý důl. Tak co s tím? Snad, i když to je blbost, co teď řeknu, jedině znárodnit, aby těcht pár chechtáků spadlo i na zapadlé sportovní jednoty, které jsou nejpotřebnější a je jich nejvíc a největšími finačními probémy. Ty měly vždy, ale alespoň nějaký ten chechták u nich přistál. Spor u nás dělají ony, ne pan předseda tenisového svazu. Nevím, že by pan vykuk Vítek přebíral se Sazkou i její závazky. Tak přátelé, a tak to u nás v Kocourkově chodí. Koukáme na to. Nádáváme. Máme svobodu slova ( je pravda, že za totky bych to napsat nemohl o nějaké máženém soudruhovi ), ale to je všechno. Až snad budeme mít nahé prdele, přestanem to divadlo tupě sledovat a něco budem dělat. \\r\\n
Vloženo z: AK.XNA.UNT.WFD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.03.2011
Jak je možné že policie nechá zbankrotovat a rozkrást státem řízenou loterijní společnost?\\r\\nJenom proto že všichni loupí za bílého dne ? kdy už je konečně vyházíme z okna?
Vloženo z: WRL.HVH.EE.WZD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.03.2011
Koukám, že jediný tento systém předpovídal pád a nevyplacení výher. .-)
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.03.2011
Sleduji vývoj výher za posledích 6 měsíců. Je podezřelé, že vysoké jackpody se nechávají ležet do závrratných objemů. Není losování počítačově ovlivňováno tak, aby byl minimální počet výherců? V současné době v našem státě je všechno možné i nemožn1
Vloženo z: EAA.SYR.TRW.BY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.03.2011
Na každého jednou dojde !!! I na ty \" chudáky \" zloděje. :-)
Vloženo z: TH.QAG.VH.HA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.03.2011
Sazka nám dluží peníze a Hušák za \"dobré hospodaření\" dostává desítky milionů odměn. To se může stát jen v ČR-
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.03.2011
Nikdy by bez Hušáka nestála hala ,tak mu tolik nezáviďte peníze,a vlády mu vždy házely jen klacky pod nohy.Copak je to Hušákův majetek a odnese si ho snad domů?Je to krásná hala nás všech.
Vloženo z: XC.XTB.WA.GXS ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
16.03.2011
A do toho všeho si zloděj Vítek jen tak hraje,on se baví na účet nás všech.
Vloženo z: XC.XTB.WA.GXS ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.03.2011
Panu Hušákovi vydělané peníze přeji. Proč by si konec konců za ně nemohl koupit vilku?
Vloženo z: AW.XZX.UNH.WHY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.03.2011
Souhlasím s názorem, že losování čísel sportky je počitačově ovlivňováno. Sázím sportku již 30 let a nikdy jsem nevyhral víc než 4 cenu, Která činila několik stovek korun.Když jsem se nakonec dočetl o neuvěřitelných platech a o tom že ve státem řízené instituci je možné takto prohospodařit majland, tak to by se měl nad sebou zamyslet i pan ministr Kalousek a konečně z vlády vypadnout. Nejlíp by bylo,kdyby skončila celá vladní garnitůra, protože ty jejich tlachy se už nedají poslouchat.
Vloženo z: TO.QHX.JNE.WAJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.03.2011
MÁ CENU NĚCO PSÁT VYDÍME TU HRÚZU KAŽDÝ DEN A BUDE HŮŘ NÁRODE ČESKÝ
Vloženo z: TH.QAB.UYW.GS ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.03.2011
Posledních pár týdnu jsou výhry směšný!!!!!! ted ve středu ani nemuvě,20000-23000 v obou tazích za 5čísel-1.2. vyhry poslední dobou nejsou.Podle mě je to počítačově zmanipulovaný. Velkou výhru můžeme číst,ale ne vyhrát. a ne na to dostat.Lidi nesásejí,takže z čeho by nás vyplatili. Je to škoda,budu sázet za hranicema-tam jsou vyhry dost vysoký.
Vloženo z: ECA.SX.JTA.AH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.03.2011
Kdo převedl Sazku na tyto gaunery ??.. Kalousek a spol.. bůh je ochraňuj !!!!
Vloženo z: AV.YN.CU.RSJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.03.2011
Zažaloval bych ministerstvo financi a předchozí vlády za to že připustily že Sazka podnik s obratem v miliardách korun mohl složit tak směšnou koncesní jistinu vpodobě 50 milionú která při problémech Sazky neřeší vůbec nic . Stát a jeho pohunci opét zaspal
Vloženo z: TH.QAB.UYW.GS ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.03.2011
Nechápu,že opravdu si slušně řečeno necháme tentovat na hlavu od těch pár panáčků na hoře a my buden jen obyčejný lidi platit za to,kam ta vláda dneska dotáhla.To už přesahuje všechny meze.Kdyby tady nběco fungovalo,všichni by byly už dávno v kriminále

Vloženo z: WRL.SND.NH.AE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.03.2011
a to chtěl Bém a dalších pár vo-ů,pořádat olympiádu-to by dopadlo,jo máme se tak jaké jsme si na vedoucí místa nasadili lidii
Vloženo z: AA.QNX.JYK.XE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.03.2011
tady to ted všichni mate tu vaši demokracii tu svobodu,za těch par let dokazali kompletne rozkrást celou republiku.už aby byl zase nakej převrat.zlaty komunisti.praci čest
Vloženo z: TH.QAB.UNW.WF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
19.03.2011
mam kamarada ktery sazi kazdy den za 200 minimalne a kdyz jsem mu vysvetloval jak se veci maji tak mne poslal do........a vesele sazi dal.takze preju vsem tunelarum takovych lidi jen houst.jednou se treba dockame i toho kdy zavrou hloupe sazejici i s temi tunelari do jedne basy aby si tam povykladali jak k sobe dostat i nejake statni uredniky kteri jim pomahaji s megazlodejnou.takza Sazce zdar
Vloženo z: TO.XTG.KU.G ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.03.2011
Myslím si ,že tohle je uměle vyvolaný přechod k něčemu.Už je asi připravená jiná loterie ale nemůže ven protože jí Sazka překaží.Tak jeden podnik se zlikviduje a nový povstane.
Vloženo z: XC.FE.HVU.GG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.03.2011
Sazka a.s. podle všech znamení zašantročila kauce svých obstaravatelů,kteří na ni za pár korun pracují a podle všeho příjde každý z nich přibližně o desetiměsíční až roční zisk.Diskuzní forum,které Sazka provozuje pro své obstaravatele a je pro ně povinné!!dnes uzavřela,ve chvíli kdy si začali vyměňovat meilové adresy a domlouvat společný postup.Bohužel všeobecný názor je,že vše bylo předem připravené,uplacené a vše zmizí v neznámu.S námi pěšáky se nepočítalo,asi ani se zaměstnanci.Jsem jeden z nich.
Vloženo z: TH.QEE.UE.WWE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.03.2011
každej den sem zázel za 20 kč ať se maj v tom pekle dobře,tak zdar
Vloženo z: XC.XTG.WT.QJ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
19.03.2011
UŽ JEN TO, LOSOVÁNÍ NA ČT 1.....JAK PROBÍHALO...? ŽÁDNÝ PŘÍMÝ PŘENOS LOSOVÁNÍ!!!!! JEN SE UKAZOVALY ČÍSLA!! PROČ TO TAK BYLO? PROČ JSME NEVIDĚLY JAK SE MÍČKY TAHAJÍ Z OSUDÍ?? JAKO KDYSI!! ABY TO MOHLI ZMANIPULOVAT, PAK SE PODĚLILI! VZALI NÁM CHUDÝM, POSLEDN$ NADĚJI !!
Vloženo z: SQ.XTE.UUE.WZU ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.03.2011
nebojte na každého jednou dojde Hušák a ti další jsou v pr....,přijdou o všechno co maj,je to tak.HRA JE HRA!!!!!!
Vloženo z: XC.XTG.WT.QJ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.03.2011
Pane Aleši Hušaku fandim vám a držim vám palce. FRUFRU.
Vloženo z: AA.QNX.UEH.QZA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.03.2011
Divím se, že ještě někdo nepodal trestní oznámení na funkcionáře ve vedení Sazky a.s. (Hušák a spol.) Hraje se o jackpot, který ve skutečnosti neexistuje. Je to podvod na všechny sázející.
Vloženo z: AV.VS.RA.KH ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.03.2011
Já od samého začátku tvrdím, že vše - veškeré hry SAZKY - jsou precizně \"naprogramovány\" počítačem; protože jak je možné, že buď jackpot, či 1. nebo 2. cenu \"vyhraje\" jeden, nebo 2 výherci..... Prostě již dříve \"funkcionáři\" SAZKY \"předešli dobu\" a založili si precizní živnost, a protože předmětem podnikání je ZISK, tak se jim dařilo!!!! Bohužel v dnešní době, kdy \"každý rozumí všemu\" a zejména kdy obrovsky vzrůstá závist, tak vznikl tento tlak na SAZKU!!!! Proto zachovejme si \"dobrou náladu\" - ta sice nevyřeší všechny naše problémy, ale nas..e tolik lidí, že stojí za to si ji UDRŽET!!!!!!
Vloženo z: WRB.HVL.TEG.RDK ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
20.03.2011
Zdravím všechny.Jen tak bokem.Jak muže sazka dál hrát sportku?Je tam ted149mil.Co bude dělat až to někdo vyhraje?To jako řeknou máte smulu ale nemáme peníze.Ale hrát se bude dál.Lidi budou do toho dál vrážet peníze.To už to mužete rovnou poslat mě na učet.Výjde to na stejno.
Vloženo z: AA.QNG.JWH.GA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
Bohužel těch 149 mil.je tam jenom jako. To je proto, aby lidé jak blbci sázeli, ale kdyby někdo vyhrál,tak nedostane nic. Je to podvod na všecny lidi. Sazka od ledna větší výhry protě nevyplácí.
Vloženo z: AV.VS.RA.KH ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
Provozovatelené terminálu sazky mají u společkosti kauce. Co bude s vyplácením , pokud Sazka padne?! Stánkaři co děláte s kaucí? Poraďte.
Vloženo z: TH.QEA.JTA.AB ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
Jsem provozovatel a myslím že tržbu z minulého týdne tento týden neodvedu, aspoň slabá asi poloviční (skoro) náhrada za moji složenou kauci.
Vloženo z: PD.QZE.RW.GWE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
Taky tam smýšlím, ale může nám něco tímto krokem hrozit, vypnou terminál určitě,...... co v budoucnu? Třby klesají, jednoznačně. Lidé nevěří, není čemu.
Vloženo z: TH.QEA.JTA.AB ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
Pokuste se všichni své peníze získat zpět co nejdříve. A to jakýmkoliv způsobem. Jinak o ně přijdete. Sazka jde ke dnu. Je jen otázka času kdy padne.
Vloženo z: AV.VS.RA.KH ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
Tak, tak tržbu neposílat - dělájí to všichni co vím sice jim vyply terminál do dalšího dne ale stejně jede momentálně na prd.
Vloženo z: PD.QZE.RW.GWE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
To je hrozne clovek uz si nemuze ani dobit kredit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!opravdu policie funguje na hovno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!doufam ze si tento blog taky z policie nekdo cte ,ale asi ne serou na to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vloženo z: PD.QZE.JU.GQ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
Jestli nepůjde Hušák a jeho podřízení , kteří o tom všem věděli do vazby, tak už po tom v tomto státě nikdo.
Vloženo z: AV.VS.RA.KH ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
kde je ceska policie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KDE JEN JE SEDI JEN U KAFICEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vloženo z: PD.QZE.JU.GQ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
Jo vniknout v budově české televize do kanceláře na to mají\"koule\".
Vloženo z: AV.VS.RA.KH ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
Jakým právem Sazka ještě existuje,když bere sázenky a výhry nevyplácí.To je veřejný podvod a měl by být potrestaný!Souhlasím s názorem,že policie umí zajistit pouze nevýznamné podvůdky,ale na velký tunel nestačí.
Vloženo z: AA.QNN.UW.WGR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
Situace je šílená, lidi šílí a my trafikanti... hrůza. A pokud nám nevrátí tu kauci, nevím, jak vy ostatní, ale nás to může položit. Budete to teda řešit tak, že neodvedete peníze za minulý sázkový týden? Já dnes posílám smlouvu právníkovi, abychom zjistili možné postihy ze strany Sazky. Dám vědět
Vloženo z: AW.QNG.UY.WGE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
Díky za informace, které poskytujete. Také si nevím rady, ať neudělám nějaký kopanec. Ale zatím platit nic nebudu. Asi máme všichni platit v úterý, t.j zítra. Přijít o naše kauce, hrůza a děs.
Vloženo z: AW.XT.HRJ.WGS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
Peněžní částka ve výšíi 29% z výherní jistiny pro první pořadí v prvním tahu a stejně tak pro první pořadí v druhém tahu činí po slosování ze dne 20.3.2011 cca. 1.700.000,- Kč. První pořadí ani v prvním ani v druhém tahu nikdo nehodl. Proč nejsou tyto peníze převedeny do jackpotu následujícího tahu 23.3.2011,jak určují stanovy. Převedli jste pouze 2x 300.000,-Kč ( nemusí to však být peníze z předešlé sázky, ale jen odhad následujících příjmů).Do superjackpotu jste převedli z obou tahů místo stanovených 5% také o 2x100.000,- Kč méně.Součet nepřevedených peněz činí cca 3.000.000,- Kč, respektive 3.600.000,- Kč. Za to už bude pořádný mejdan až se šéf vrátí z kapaček.
Vloženo z: AK.XNA.UE.WW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
Dobrá rada všem zadarmo i když mě už stála hromadu peněz. Vůbec neberte zázenky na zkontrolování,aby jste je nemuseli vyplácet-dnes mě v klidu nechali vyplatit vysokou výhru a když pak kamarád chtěl vybrat své peníze z konta KLUBU SAZKA tak byla operace zamítnuta a on své peníze nedostal. A NEDOSTANEME JE ANI MY
Vloženo z: AV.QHV.AH.SG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
21.3.2011 Sazka-to je mimo normální rozum, kolik lidí mám obvyklé starosti všedního života: do práce, do obchodu, děti, rodiče a tak pořád kolem dokola, jen aby se něco špatného nepřihopdilo. Nevím, kdy a kdo udělá alespoň trochu pořádek, protože jiní mají na základní živobytí osmimístné částky, je to škoda, mám pocit ze života takový, že spousta lidí je více nervózních,...Já (SŚ-gympl), jsem v situaci bez zaměstnání, měli by si to okusit věichni zodpovědní.
Vloženo z: EWC.HNC.TTQ.ET ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
Na Hušáka by měli vletět zakuklenci. Na co čekají? Až zahladí všechny stopy a stopí důkazy?
Vloženo z: AV.VS.RA.KH ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
KDYŽ NĚKDO NEMÁ NA SPLÁTKY HYPOTÉKY, JEDNODUŠE SE POŠLE EXEKUCE NA MAJETEK...... A JSOU TO OPRAVDU VĚTŠINOU LIDÉ, KTEŘÍ PŘIJDOU O PRÁCI JE JEDNODUCHÉ SPOČÍTAT ZA KOLIK VASTNÍ MAJETEK HUŠÁK A AŤ PROKÁŽE JAK K TOMU PŘIŠEL, ZROVNA TAK JEHO KUMPÁNI!!! !
Vloženo z: SQ.XTE.UUE.WZU ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
Sazka je Mafian!!!!!
Vloženo z: EHH.WV.JTE.QED ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
Všechno najit do pr......Šéf Hušák a spol jsou hra na penize pro sebe.
Vloženo z: EHH.WV.JTE.QED ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2011
Hušák je teroriste
Vloženo z: EHH.WV.JTE.QED ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
22.03.2011
Taky dnes zatím neodvedu tržbu za minulý týden.Sice mám obavy,ale jakmile tržbu odvedu,myslím,že už kauci neuvidím.Navíc s námi jednají,jak s kusem hadru.Diktujou nám celou dobu,otravujou život nesmyslama,potvrzení o naší bezdlužnosti a sami....Bohužel nemohu zavřít na půl dne obchod a dojet za právníkem poradit se,zda je možné si kauci ponechat.My jsme obyčejní lidé na nás můžou vždy.My na ně bohužel ne.Mělo by nás být většina co tržbu neodvede.
Vloženo z: TH.QEE.RT.WXS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.03.2011
Taky neodvedu tržbu. Napíšu doprovodný dopis.
Vloženo z: TH.QEA.JTA.AB ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.03.2011
od chvile, co na sebe Sazka sama podala insolvencni navrh - tedy ochranu pred veriteli okrada lidi, kteri sazi v jejich loteriich. Normalne vedome vsechny, kteri vsadi predem okrada, protoze jeste nevyplatila ani lednovou vyhru. To nechapu, jak toto muze stat dopustit!!!!!
Vloženo z: AW.QNG.JWB.WAD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.03.2011
Také jsem neodvedla tržbu, mám toho dost. Ani jednu stokorunu, kterou jsem musela vložit jako kauci jsem nenamalovala vodovkama, ale musela jsem jí vydělat. A teď mám o celou kauci přijít? A jinak se bránit nelze. Na hrubý pytel hrubá záplata, nikdo s námi nekomunikuje a to vyjádření pana Hušáka ze včerejška na extranetu je vlastně úplně něco jiného, než se děje dnes
Vloženo z: WRL.HVH.N.WGR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.03.2011
NO hlavně SAKA Aréna je nejdražší arénou na světě a zdaleka ne nejlepší. Jde jen o to, že se parchanti nažrali v době stavby. Něco postavit za 10mld co má cenu cca 2,5mld no asi nebude platit pořekadlo: Politici a vedení SAZKY se nažrali a koza zůstala celá. Ale co ještě můžeme prodat hradčany i s vencou ;-)
Vloženo z: TO.QHG.JW.GWE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
22.03.2011
Je to jenom další příklad toho, že v našem banánově-bolševickém státě si o právním státě můžeme nechat jenom zdát. Tu halu nakonec zaplatíme my všichni, však on to z nás Kalousek na daních vytahá a soudruh Hušák se nám ze svého sídla na \\\\\\\"Zeleném ostrově\\\\\\\" může jenom smát.
Vloženo z: XA.FN.RT.KWX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.03.2011
Taky jsme zatím tržbu Sazce neodvedli a zatím se neozvali.Sice je to jen půlka ,ale lepší vrabec v hrsti...Dejte vědět,jestli je na netu nějaké seskupení provozovatelů,aby jsme postupovali stejně.dík
Vloženo z: AW.MH.EK.WG ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.03.2011
Ale pozor!!! Je tady nebezpečí, že isolvenční (konkurzní) správce bude vyžadovat penále za neodvedené tržby. A to je problém. Aby to nakonec nebylo ještě dražší.
Vloženo z: AV.VS.RA.KH ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.03.2011
Jak tedy ošetřit neodvedené tržby? Máte někdo radu?
Vloženo z: TH.QEA.JTA.AB ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.03.2011
Taky nic neodvedu. Nejsu blázen Sazce se nedá věřit, tržby jsou takřka nulové. Tímto vyzívám všechny ,aby nic neodváděli!!!!!!!! Kauci již asi neuvidíme, tak si aspoň zachraňte co jde.
Vloženo z: TK.VC.DEJ.RX ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.03.2011
Co by jste chtěli zachraňovat az se z toho Sazka dostane jako že dostane tak si na všechny co nezaplatite doslapnou. Napřed se dycky řeší velký prusery pak ty maly a mi provozovatele jsme ti mali. A muže se stát, že se z toho dostane tím že to kellner s Komárkem koupi a treba přejmenují pak se postarají o ty co porušily smlouvu. minimalen tím, že cenou terminály a dostanou navíc pokutu. Takže žádná kauce ale ani uz příjmy že sázek a navíc pokuta. Ja vše platím jak se ma. Kauci jsem stejně kdysi odvedl a s téma penezma nepočítám. Tím padem to pro me není zničující. Jistý pokles tam bude, ale pokud je člověk trochu šikovný a pracovitý tak se uzivy. Navíc stát nenechá aby národ byl bez loterie je to všude na světe. Zatím nepřišlo zádné rozhodnuti vše jsou jen spekulace. Tak obraťte list a život jde dal ne blíží se rok 2012 a pokud ma byt konec světa tak ne to stejne fuk ne? Mozna bude konec jen pro temné bytosti a temné kšefty.
Vloženo z: AA.QNB.UWH.WAJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.03.2011
Prosím o sdělení pisatele, který konzultoval smlouvu s právníkem stran Sazka-kauce-neodvody. Jaké máte informace? Děkuji.
Vloženo z: TH.QEA.JTA.AB ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.03.2011
Ten člověk co je trochu šikovný a pracovitý,nepočítá s penězma,které vložil do kauce,vyhrožuje pokutou,at si přečte pořádně smlouvu.Beránka vlku se zachtělo a věřím že nás malý ten tunelovej vlk sežere a ani pes po nás neštěkne.
Vloženo z: WRB.WY.W.RHQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.03.2011
jednou jsem slyšel hnusáka jak řiká novináři po mně alespon něco zustane a co po vás ano pane hnusaku sazka arena zadlužená a krach sportu v čechách na moravu jste určitě něco nalil
Vloženo z: AA.QNG.JTT.WZU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.03.2011
Jak to bude ze sportkou ,která je podaná na víc týdnu do předu .Bude se losovát nebo je všechno pozastveno.
Vloženo z: XA.QNG.UNB.WE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.03.2011
Také tam mám kauci 88000. A tržbu za 11. týden jsem neodvedl. Vím, že tuto částku jsem zhruba za 10 let několikrát vydělal. Ale proč to mám nechávat někomu, kdo s námi prakticky nekomunikuje a za každé malé zdržení vyhrožuje, nebo hned vypíná terminál. To samo s potvrzením o bezdlužnosti. Myslím, že bychom se měli spojit, aby nás také bylo slyšet.
Vloženo z: AO.US.DTN.GA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.03.2011
Pan Hušák není svatý, ale ČSTV ho do funkce dosadilo a odsouhlasilo. Bude někoho vůbec zajímat, že za to může vedení ČSTV, které tak činí vědomě a účelně posledních 13 let od roku 1998, každopádně pak od roku 2000. To není jenom Sazka, to je i zašantročený majetek ČSTV, až toto vyrazí na povrch, budou se všichni divit, že vlastně moc majetku nezbývá. Jestli už se někdo začne zajímat také o další jména.
Vloženo z: AV.QWB.VN.GWS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.03.2011
Dobre rano, preji vsem dobrym a poctivym lidem v me krasne Ceske republice.\\r\\nNic jim nedejte, je to podvod za podvodem. V zadnem pripade to nedejte P.R.Vitkovi,\\r\\nnekdo musi za nim stat??\\r\\nKdo je KKCG??...jsou vedeni pod ATLANTIK.cz??...financni trhy??...lepe receno\\r\\nfinancni podvody!\\r\\nM. z Kanady
Vloženo z: EVI.SB.AN.WJB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.03.2011
Tak ja som za minulý týždeň tržby odviedla a tento už neni čo riešit. Ale čo je najdoležitejšie, že by sme sa mali spojiť. Viem, že vznikla skupina obstaravatelov, neviem aká veľka. Akokľvek to dopadne, bude sa musiet vyjednavať. Preto by bolo dobre, aby boli obstaravatelia čím najsilnejší
Vloženo z: AA.QNG.UHH.A ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.03.2011
Hušák se komunistický hajzl a pozůstaek závisti Viktoru Koženému...je to svině..to je manger na hovno...
Vloženo z: EHH.AB.UWE.WBU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.03.2011
Tak jsem zvědav jak dopadnou obstaravatele Terminálů SAZKA ..

Včera jsem zahlédl na ČT,že se s náma SAZKA spojí a bude usilovat o spuštění terminálů.

Jak se ale dohodne, jsem zvědav.

Přeji všem obstaravatelům ,hodně trpělivosti .
Vloženo z: AW.MH.EK.WG ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
31.03.2011
Na svých WEB stránkách má Sazka napsáno, že výhry vyplácí. Ale lednovou výhru ještě nevyplatila. Tak nevím jak, to teda ministerstvo Financí \\\\\\\"dozoruje\\\\\\\".
Vloženo z: AV.VS.RA.KH ( 8 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.03.2011
Obstaravatelé Terminálů SAZKA, kde se spolujete ?
Vloženo z: AW.XT.HJY.WGS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.03.2011
Obstaravatelé jsou na skype, ale tam se hodně lidí nemůže dostat, jinak jsme na stránce www.terminal.diskutuje.cz. Jsou zde rozhodně zajímavé věci. Předseda věřitelského výboru poslal žádost insolvenčnímu správci p. JUDR. Cupkovi o přezkoumání našich kaucí, že vedení Sazky usiluje převést tyto kauce na účet banky Fortuny a že rebelujícím obstaravatelům, kterých se udává až 1200 chce sazka rozhodně ukončit smlouvu. Pan předseda se vyjádřil, že tyto kroky jasně vedou k nezvratnému poškození. Pan JUDR. Cupka se vyjádřil, že ověří informace se Sazkou a podnikne kroky.
Vloženo z: XC.UA.DDE.QJ ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.04.2011
Jak tak čtu, v tomto státě je všechno možné,když jej vedou gauneři.Přidám svou zkušenost. Před necelým měsícem jsem vyhrál přes 600 tis ve sportce.Po sepsání náležitostí v Sazce sděleno mě,že není problém do 30 ti dnů obnos vyplatit. Po zkušenostech co se dějí, se sám již raději týden před skončeném lhůty Sazky zajímám co a jak mám dělat. V Sazce s váma nikdo nekomunikuje, mám prý čekat 3O dní a pak se zeptat,či to zaslat na insolvenční MS v Praze, na MS v Praze, sděleno, sepsat žádost a poslat soudu,ale po shlédnutí formuláře /cc 6 stránek/a co mě čeká, jediná možnost, .je --advokát na sepsání. Rozesláno v okolí bydliště dotaz 16 ti advokátům, odpověděli dva, jeden stím, že si účtuje 8 tisíc za smlouvu a to do částky 2OO tis. korun kterou tude tedy obhajovat a to tedy nevím kolik by chtěl za tu co jsem uvedl. A nevím zda to je za sepsání smlouvy, nebo za celé zastupování.\\r\\n Nikdo vám nepomůže v tomto státě, vyhrajete a ještě musíte platit, je vidět že výherci nižších částek se výhra radějí vzdají. \\r\\n Já končím se sázením, a jsem smířen, že jsem o své vyhrané peníze přišel. I dle tisku .médijí, prohlášení právníků...není zřejmé,že budou sázející vyplaceni.\\r\\n V České republice je demokracie pro pár shora vyvolených. My ostatní jsme povl.
Vloženo z: AO.US.DKU.WAA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.04.2011
Nemůžu stránku nikde najít co se děje?? (www.terminal.diskutuje.cz). Sazka vůbec nekomunikuje, absolutně nevíme co bude. Věřím, že většina obstaravatelů tržbu za 11. a 12. týden, ze strachu o své kauce, neodvedla tak jako já. Jsou to lháři a tuneláři, hlavně arogantní p.Hušák prý jsme ho mi všichni zradili.?!?! Já se ho ptám. Mi jsme Vás zadlužili, kvůli nám je Sazka tam kde je? To snad pane Hušáku namyslíte vážně. Dejte někdo vědět kde komunikovat!!
Vloženo z: TK.VC.DEJ.RX ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.04.2011
Národe, co se divíš, už Cimrman měl pravdu, když říkal
cituji: Blaničtí rytíři vyjedou, až bude českému národu nejhůř, což značí, že to co prožíváme není nic proti tomu co nás teprve čeká.
Tak se sazce od srdce zasmějme, pošleme jí do prdele a čekejme na horší časy. :-)
Vloženo z: XA.QHN.UUW.JZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
03.04.2011
Je to stránka: www.terminal.diskutuje.cz , pak se objeví hned nahoře: nechtělí jste navštívit stránku hptt:terminal.diskutuje.cz, a na to kliknout. Bavíme se o postupui, mnoho lidí řeší s právníky, podle zákona je možné odvod zadržet (splatná pohledávka) oproti kauci (nesplatná pohledávka) v případě platební neschopnosti, což u Sazky nastalo. Dále je potřeba, což už spíše mělo být - oznámení Sazce o důvodu zadržení odvodu, dále podle právníků, pokud odvod člověk nechce pustit z rukou dát výpověď, zkusit se dohodnout na výpovědi dohodou ( kvůli případným penálům, co nejdříve), momentálně jsme všichni asi v této fázi, kdy už hodně lidí dalo a ostatní píší, penále by mělo být obhajitelné kvůli vzniklé situaci,po uplynutí lhůty k určitému datu, pokud je Sazka ochotná je konec smlouvy, nebo pokud ne, tak běží 4 týdenní výpovědní lhůty. Po ukončení lhůty by měla vrátit zbývající část kauce, pokud ne, přihlásit se k insolvenčnímu soudu. Pohledávku napsat, ale už také teď, od tohoto úterý je na to 30 dnů. Jako naposled by se mělo oznámit insolvenčnímu soudu a insolvečnímu správci každému zvlášť, že zadržujete odvod oproti vratné kauci. Máte právo i zadržovat věci svěřené Sazkou, terminál, vybavení, obrazovku, pokud by chtěli odebrat, můžete zavolat policii, pokud nepomůže, škoda jde na účet státu.Ještě jedno upozornění, zadržený odvod musí být fyzicky v pytlíku, ne na účtě, bankovky+mince. Terminálů je 6500 tisíc, z toho přes 2000 pošty, které nemusí platit kauce, zbývá kolem 4500 tisíc ostatních provozoven, z toho více než polovina neodvedla, ale nakonec i z nich část odvedla, zbylo nás kolem 1200. Hušák se přiznal, že bez této významné části sítě nemůže Sazka dál pokračovat. Všichni si myslíme, že je to cílený a účelový krach, kdy Hušák chce, když ne já, tak nikdo.
Vloženo z: XC.UA.DDE.QJ ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.04.2011
Ještě jsem zapomněla, včera se napsal otevřený dopis ministrovi financí. Přesně tak, jak píšete, p. Hušák si stěžuje, že jsme to my rebelující obstaravatelé, kdo za to může, že se nevyplácejí výhry a není na ně. Takže asi podle něj jsme příčinou, kde Sazka je. My, kteří jsme byli jak otroci, kteří museli jenom poslouchat a maximálně kývat hlavou, jak ovce, tak my za to můžem. Moc dobře si pamatuji, jak mně většinou na jakýkoliv dotaz, týkající se samozřejmě práce a zvýšení tržby Sazce, operátorky skoro poslaly do ...
Vloženo z: XC.UA.DDE.QJ ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.04.2011
Podívejte se na www.motelek.com
Vloženo z: XC.UA.DDE.QJ ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.04.2011
Špatně, má to být www.motejlek.com
Vloženo z: XC.UA.DDE.QJ ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.04.2011
Díky za tip, taky doporučuji www.terminal.diskutuje.cz Konečně něco, kde se jen nekecá, ale řeší
Vloženo z: TH.QEA.EA.QX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.04.2011
Kdyby jste měli tu možnost získávat takové peníze a zajistit sebe a svojí rodinu do budoucna,tak to děláte taky. Kdo umí, ten umí, kdo neumí, ten čumí. Poté závidí, nadává, vymýšlí tresty apod. Přejme mu to, fandím těmto lidem, jak dokážou snadno vydělat. Bohužel na úkor druhých. Částečně i na mě, taky jsem si pár krát vsadila. Můj otec sázel do nedávna po celou dobu, co Sportka fungovala.
Vloženo z: WRD.AB.EW.VX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
09.04.2011
asi ne \"nedobitné\" sídlo, ale nedobytné sídlo. na takovémhle foru taková hrubka, že se admin nestydí.
Vloženo z: XA.FN.B.HE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.04.2011
Jestli skonci vysilani sportky i v televizi,a vypada to, ze asi jo,tak uz tomu prestane verit i tech par zoufalcu co ke me chodej vsazet protoze vsazeji stejne cisla uz 30=50let porad stejny.jsem taky jeden s tech ktery asi zkrachuje,protoze mi to pokrylo alespon elektrinu kterou nam sazka neproplaci a jeste chce kazdy rok vypis o bezdluznosti ktery stoji 300korun pro osobu,ale to panacky absolutne nezajima.Jenom hrabat a snizovat procenta,na to je uzije,a ty se starej obstaravateli.posrany kalendare na dalsi rok ktery by meli u takovy spolecnosti byt samozrejmosti,tak uz nejsou min.2roky,na to penize nemaj,pritom je to halirova polozka atd.Jsem zvedavej co bude s tema ktery jsou na terminalu existencne zavisli.
Vloženo z: AA.QNX.UY.GXE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.04.2011
Síť terminálů se každý den více a více rozpadá, bohužel den, co den Sazka ztrácí na hodnotě. Pokud se zachrání, nevíme, kdo terminály bude provozovat. V našem městě končíme se Sazkou všichni, zůstává pouze pošta.
Vloženo z: AA.XNA.UWR.WZT ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.04.2011
Sazka je v troskách! Vyzívám všechny obsaravatele, kteří ještě nějak fungují, aby se přidali k většině a podali Sazce výpověď!!! Možná si potom páni nahoře uvědomí, že bez nás to nejde. Až se situace vyřeší můžeme znovu uzavřít smlouvy buď se Sazkou nebo s jiným provozovatelem.Teď máme všichni šanci ukázat, že smlouvy jsou jednostranné a nevýhodné.Buďme jednotní a ukažme jim TO!!!
Vloženo z: TK.VC.DEJ.RX ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.04.2011
Nechápu,jak muže ČT1 vysílat losování sportky o tak vysokou výhru,když tam stejně nic není a nic nevyhrajete,policie a stát se na to kouká ,jak krásně se tu okrádají normální lidi,kteří ještě slepě sázejí,lidi nepodporujte ty zloděje!!!
Vloženo z: AW.QCB.TU.VX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.04.2011
Přijímat sázky musíte, vyplácet výhry musíte, poslouchat musíte, jinak se porušuje smlouva. Je to lhaní ve smyslu - podejte si sázku, vyhrajete, ale peníze Vám nedáme. Tohle momentálně nemám zapotřebí, takže jediná možnost je výpověď.
Vloženo z: AA.XNA.UWR.WZT ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.04.2011
SAZKA je už vrchol zlodějiny.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.04.2011
Zdravím obstaravatele , potřebuji poradit , co mám dělat , sazka mně dluží na kaucích přes 70000 . Nevím , kam se obrátit , díky Petr .
Vloženo z: TH.QAB.UWA.QEA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.04.2011
UKONČUJTE SMLOUVY!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nepodporujte zloděje a lháře!! Nelžete obyčejným lidem.
Vloženo z: TK.VC.DEJ.RX ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.04.2011
je mi 40 sazim co jsem zacal vydelavat myslim si ze sazka byla solidni nez se zblaznil cesky narod a zvolil si nynejsi vladu zkorumpovanych politiku pracovat v teto zemi se asi neoplati kdo krade ma vse kdo je poctivy a snazi se aspon neco ziskat navic ma.....holou prdel muj nazor nemusis se mnou souhlasit
Vloženo z: WRL.SV.UWH.QZD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
27.04.2011
Tak nevím kde pes je zakopanej....v práci si předáváme tržby a zboží přes inventuru a vždy je vidět každá koruna co chybí nebo přebívá......Jak je možné,že čím víc peněz hlavně když to leze do desítek milionů dlouho nikde nechybí a nic se neděje.Jak může stát z podílem ve finanční loterii dopustit aby k takové hrůze a krachu došlo?Každý se učí ve škole matematiku,ale když se kdokoliv dostane takříkajíc "k teplému místečku" kde jdou čísla do milionů se najednou zapomíná počítat?jedna plus jedna jsou tři???asi jo,protože na všem chce vždy vydělat někdo jinej.Vždydˇ jsme ve světě už k smíchu.Když jsem byla malá,byl pro mě exot černoch,protože měl jinou barvu kůže než já.Tedˇ si připadám ve státě vedeném exoty jak jinej živočišnej druh a ještě(ne jen já) jim platím daně .Peníze mají být v oběhu....se říká....naše malé částky ano,nájem elektrika škola pro děti atd....atd....a miliony ze Sazky?taky někde někoho obíhaj......co takhle ukradené miliardy v tomto státě ukrýt do tunelu Blanka???
Vloženo z: AV.YN.HVW.WXR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.05.2011
SAZKA-SPORTKA-LOSOVÁNÍ JE JEDEN VELKÝ PODVOD!
Vloženo z: WRB.EE.JTH.JR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.05.2011
Chudák výherce, co vyhrál v neděli 67,5 miliónů Kč. Výhra je soudně nevymahatelná, protože pohledávky k insolvenčnímu řízení byly k 28.4. uzavřeny a záleží pouze na libovůli Sazky, jestli peníze dá. Na druhou stranu nechápu, proč zákazníci sází. Dokud nebude nové vedení, žádné penízky nebudou. Přála bych p. Hušákovi postavit se za pult. \"Milé\" slova, opravdu příjemně se pracuje.
Vloženo z: AA.XNA.UWR.WZT ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.05.2011
Jsem zvědavý kdo za hospodaření a rozkradení puůde do lochu.Pošlete je tam všechny v čele s Hušákem.
Vloženo z: AA.QNB.JYE.WHA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.05.2011
A co naše policie,soudy složky pro boj s organizovaným zločinem kde jste.Proč nekonáte?????????????????????????????
Vloženo z: AA.QNB.JYE.WHA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.05.2011
Ono to také záleží na lidech. Všichni vědí, co je Sazka, respektive kdo na ní bohatne a sází se vesele dál. Pokud nebude většinový bojkot, nic se nestane, to je stejné jako u Slávie, až nebude na stadionu ani noha, oni si sponzoři rozmyslí dát či nedat a pak už to jede samo. Když nebudete mít v zaměstnání hmatatelné výsledky, jedete. Když nebude mít sazka příjem od troubů, kteří jí stále zásobují penězi přes sázení, jede celý její celé vedení do háje. Takhle se stále opakuje. Je to jen v lidech. Ono to možná chvíli funguje ale stejně to jde do háje. Vidíme to v Sazve,ve sportu. Když bude mít divadlo prázdné hlediště, tak to prostě zřizovatel či majitel zavře. Sazka je v krachu, výhry nevyplácí a lidi jí dávají peníze dál. To rozum nebere. Ten kašpar lže, svazům, funkcionářům a všichni mu to už léta žerou. Výsledek se dostavil.
Vloženo z: TO.QHG.VY.WXB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.05.2011
A co mají dělat ti, kteří dali peníze za kauce a teď čekají, co bude dál. Nikdo není schopen říci, jak se mají zachovat. To o své peníze příjdou nebo kdo jim to vyplatí a kdy?
Vloženo z: EWI.SNC.UEV.RDA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.05.2011
Bohužel nezbývá než čekat. Já jsem část započetla oproti kauci a s další částí kauce (50.000,-Kč) už nepočítám.
Vloženo z: AA.XNA.UWR.WZT ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.05.2011
Přihlášené pohledávky 41 mld korun? Sazka je zadlužená v řádu miliard, ale ne desítek miliard. \"Pohledávky\" Zeleného ostrova jsou Hušákův podvrh. Taky byla více než polovina pohledávek shledána neoprávněnou.
Vloženo z: TO.QHG.RY.WGS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.05.2011
Ahoj lidi můj názor je takový že s prominutím seru na tohle to všechno tady seru na režimy ať už jsou jakýkoliv seru na politiku ať už mají program jakýkoliv a seru hlavně na zkorumpovaný státní zaměstnance politiky policisty soudce. Tady to je jenom o lidech kteří někde sedí na určitých postech a mají ůplně jinné hodnoty a priority třeba peníze peníze peníze materialismus jako prase. Tady v tom státě si každý dělá co chce všichni kradou tunelujou podvádějí a lžou. Sáhneme si do svědomí a řekněme si co jsem kdy ukradl já komu jsem pomohl z protekce nebo kdo pomohl mě s kým já jsem kdy kul pikle. No a máme to tady to co se tu děje je jenom náš obraz nás čechů. Čest hrdost poctivost nezávist skromnost mít rád druhé i bez předsudků a pomluv atd. to nám tu chybí protože kdyby to tu aspoň každý druhý miloval miloval lidi kolem sebe uměl se vcítit do druhého jak mu asi je nebo bude až zjistí že jsem ho vlastně podvedl či okradl tak by to tu takhle nevypadalo jak to tu vypadá. Takže bohužel závěrem musím říci že nejprve začneme u sebe a společně se to dá změnit sám nic nedokážu. Zatím to vypadá že bude ještě hůř ale doufám že se lidem rozsvítí a to hodně rychle nebo nevim co se stane ale dobrý to určitě nebude. Tak zatím a jestli budeme sázet a krmit ho a oddalovat ůpadek nebo přestat sázet a poslouchat že sázky klesly až o 90% a že je to vlastně naše vina a vina médií je jenom na nás ale někdo si zase pěkně nahrabe. A vlastně mu to i přeju jsou to vlastně chudáci kteří se neumějí radovat z banalit a musí si radost kupovat. Škoda jen že za sebou pálí mosty a ostatní jenom přihlížej. gruntjiri@seznam.cz
Vloženo z: AW.QNG.EJ.WAA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.05.2011
Tak už je to tady bude se propouštět.Dnes Hušák podá vyjadření na tiskovce.Dalo se to čekat.
Vloženo z: AW.QNX.JUW.WHD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.05.2011
Jsem již starší člověk,63 let a sázím čísla,která začal sázet můj otec od začátku Sportky. \\\\\\\\r\\\\\\\\nJednou něco vyhrál,byla za to barevná televize,jinak nic moc.Já jsem v rozpacích.Zděděná\\\\\\\\r\\\\\\\\nčísla si pamatuji a kdybych je nevsadil,vyčítal bych si to.Dřív jsem sázel na několik tahů dopředu,ale ted už jen na ten příští a díky tomu,že jsem Pražák,tak se mi to daří,i když mnoho terminálů je mimo provoz.Vlastně bych uvítal,kdyby to Min.fin.odpískalo a licenci \\\\\\\\r\\\\\\\\nzrušilo,já bych ušetřil a svět se nezboří.Ale co nahradí tu naději na výhru a nový,lepší\\\\\\\\r\\\\\\\\nživot?Osobně je mi to už jedno,ale co ostatní sázející?Myslím,že to nebude jednoduché.
Vloženo z: AQ.XNA.R.RGW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.05.2011
Pane Hušáku, děkuji za vytunelovaný sport - přeji Vám hodně štěstí a spokojený život ve Vašich luxusních vilách tady i v zahraničí u moře. Jenom v České republice se mohou míti dobře gauneři co pobírají nehorázné peníze za to, že zlikvidují firmu, která měla přispívat na neziskovou činnost (sportovní kroužky, atd.).
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.05.2011
Naši mocipáni netunelujou jen Sazku ale celou Českou Republiku, Zlikvidovali vše co tady bylo dobré a teď jen zdražujou a zvyšují daně a pořád mají málo. A u nás je to asi takhle: když někdo krade málo tak ho zavřou a když ukrade miliardy tak se nic neděje, protože je politici kradou jak straka tak proč by trestali toho kdo se k nim přidá. Vždy jak se k moci dostane mafie ODS tak obyčejní lidé na to doplácejí. Já si myslím že my jako občané jsme jejich zaměstnavatelé, jsou placení z našich daní, tak proč máme poslouchat my je? oni mají dělat to co si přejeme my, LIDI POJĎME UŽ KONEČNĚ S TÍM NĚCO DĚLAT
Vloženo z: TO.QHX.UAE.WEC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.05.2011
Hušák by neměl sedět u Insolvenčního soudu, ale na Pankráci se zablokovaným majetkem. Jenže když vrána k vráně sedá, tak je jasné co sedí na Policii, na soudech a na ministerstvech.
Vloženo z: AW.XZV.JWE.WS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.05.2011
Hušák patří za mříže!!!!!!!!!!!!!!!!! Ted se ještě ukáže na které straně bude stát SKP, jelikož je spousta konkursů dále manipulována, tak jako to převdádí SKP JUDr.Martínková v Ostravě!!!
Vloženo z: AW.QEE.UJE.AS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.05.2011
Do řiti lidé neblbněte... Vždyť máme kapitalistickou demokracii, tak jim probůh dopřejte vydělat těch pár korun... GG.

Ale jinak... už by to chtělo asi zase změnu režimu. Vždyť za chvíli nebude co krást a rozkrádat :o)... někdo by to měl zase znárodnit.
Vloženo z: AR.XNN.TJ.GAH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
30.05.2011
Navrhuji přestat platit daně.Koho baví pořdá do kola financovat ty zloděje.
Vloženo z: AV.XZV.JYR.WS ( 36 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.05.2011
A to, prosím Sazka po nás chtěla každoročně doklad od finančního úřadu, podotýkám, který jsme si opět zaplatili, o bezdlužnosti. Myslím si, že ten doklad jsme měli požadovat spíše my-obstaravatelé.
Vloženo z: AA.XNA.UWR.WZT ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.05.2011
Tak to nevíš, že tady v ČR je pod lampu nejvěztší tma. Raději ani nemyslim, jak to vypada u PČR - asi tam je jeden zloděj vedle druhého.
Vloženo z: AA.QNN.JUW.QR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.05.2011
Panu Hušákovi již neradno důvěřovat, dokázal, že takovou společnost, jako Sazka, vést nemůže, nemá na to schopnosti, myslím ty slušné schopnosti. Věřím, že pánové Kellner a Komárek by ji vedli mnohem lépe, ku prospěchu nejen svému.
Vloženo z: TO.QCV.UHB.QRD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
31.05.2011
Myslím si že tato situace má jediné řešení, odložme klíče z 89, obstarejme řádné hole a pořádně vypráskejme ty zkorumpované zloděje, než nám ukradou i .............. NÁRODE ČESKÝ PROBUĎTE SE!!!!!!!!
Vloženo z: AV.QWB.UEW.WRD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.05.2011
Pan Hušák spáchal mnoho tresných činů. Porušoval povinnosti při správě cizího majetku (i když se chová, jako kdyby byl jeho), zkresloval výsledky hospodaření, poškozoval věřitele a další.. Český masový sport skomírá na nedostatek finančních prostředků a pan Hušák a jeho vazalové z přestavenstva se topí v penězích i v situaci, kdy vytunelovali tak lukrativní firmu, jakou Sazka byla. Nechápu proč ještě není tresně stíhán a to vazebně, vždyť ve své trestné činnosti stále pokračuje. Co jiného jsou jeho aktivity, kdy i dnes dělá v rámci svých již omezených možností vše pro to, aby Sazku úplně zničil. Postaví se někdo konečně proti tomuto estébákovi ?
Vloženo z: AV.XZV.JUW.WEU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.05.2011
Patří nám to \"blbečkům\". Protože nás slušně vychovali tak teď máme kulový. A Ti nahoře jen žerou a žerou. A ještě ktomu MLASKAJ. Bože ochraň slušný lidi .My nevíme kudy kam a ty dobytkové jedou na baráček do španělska. BLE BEL BLE
Vloženo z: AW.QNG.TY.WJA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.06.2011
JIŽ OD 70.LET SÁZÍM SPORTKU,POPRVÉ JSEM VYHRÁL V R.1973 A TO14000KČ,POTOM JEN TY NIŽŠÍ VÝHRY,PÁRKRÁT I 4 ČÍSLA.ASI PŘED 4LETY JSEM MĚL BYLANCI 4UHODNUTÝCH ČÍSEL V JEDNOM ROCE A TO ČTYŘIKRÁT.V TOMTO OBDOBÍ JSEM VYHRÁL I 100 000KČ VE ŠTASTNÝCH 10,NĚKDY I 2000KČ,1000.ZKOUŠEL JSEM TO NA RŮZNÝCH MÍSTECH,KDE BYCH NORMÁLNĚ NEBYL,PROTO JSEM MĚL ASI NĚJAKÉ ÚSPĚCHY,OD TÉ DOBY JEN NĚJAKÉ DESETIKORUNY.PROTOŽE JSEM PRAVIDELNĚ SÁZEL A SLEDOVAL VÝHRY,STOTOŽNUJI SE S NÁZORY OSTATNÍCH,ŽE JE TO OVLIVNĚNO POČÍTAČOVÝMI MACHYNACEMI. PŘIKLÁNÍM SE K NÁZORŮM VÁS OSTATNÍCH,ŽE BY SE STÍM MĚLO NĚCO DĚLAT A BRÁT K ODPOVĚDNOSTI A TO KONKRÉTNĚ PANA HUŠÁKA.ON SE VYMLOUVÁ,ŽE ON ZA TO NEMŮŽE,ALE TAK NEHORÁZNÉ PLATY POBÍRAL,ALE TO,CO TU DOKÁZAL,NEODPOVÍDÁ TĚMTO PLATŮM.PRROTO BY MU MĚLI VEŠKERÝ MAJETEK NEKOMPROMISNĚ ZABAVIT.ZKUSTE UDĚLAT NAPŘ.DANOVÝ ÚNIK JEN ZA 10 000A UVIDÍTE,PŘIJDETE V EXEKUCI O VELKOU ČÁST MAJETKU,NÉ LI O VŠECHEN.ALE TO NENÍ PŘÍPAD JEN PANA HUŠÁKA,UVIDÍME,JAAK TO DOPADNE S PANEM GROSEM S PANEM SOBOTKOU,NEBO JE ZASE NĚCO NEBO NĚKDO OCHRÁNÍ????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vloženo z: ECA.EG.JWW.JZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.06.2011
Hušák se nažral i se všema bejvalejma komunistama co nám tady vládnou ty zloději ho nechaj na pokoji protože v tom jedou s ním jenom poctivej českej člověk ráno zase bude muset do práce aby živil tuhle holotu práci zdar !!! nebojte se chleba levnější nebude!!!
Vloženo z: AV.YH.HUJ.GG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.06.2011
Lidičky co s tím uděláme ja bych si nacpal nácka. www.rozvoz-jidel-praha.com
Vloženo z: EHH.AB.JNR.WZJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
01.06.2011
Takových \" Sazek \" v téhle zemi bylo,je a ještě bude. To není v osobě Hušáka, to začalo už za Husáka, ba dokonce ještě před ním.To je vážení v nás , v občanech této země, ze kterých se vytratila slušnost, poctivost a jiné kladné morální rysy. To je v tomto tzv demokratickém systému,který dělají jen lidé. Tito lidé si zvolili své představitele a tito představitelé vytvářejí právní, morální, společenské klima v této zemi. Důsledky tohoto klimatu všichni pociťujeme. Hušák i jiní jemu podobní jsou jen ryby, které se naučily žít ve fenolových řekách.
Vloženo z: XA.FN.HVT.HJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.06.2011
Hušákovi by měli zkonfiskovat majetek - jak jeho, tak majetek celé jeho rodiny, když naše slavná legislativa umožňuje tuto legální zlodějinu . Komu patří peníze, za které má nakoupené vily a pozemky na španělských ostrovech? Za čí peníze si sem lítal na víkendové pobyty ?? Lidi, neměli bychom se už pomalu po těch 22 letech probudit a celou vládu včetně těchto novodobých otrokářů poslat do tepláků??
Vloženo z: TK.QCB.TA.WGZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.06.2011
Celému vedení Sazky by se měl zkonfiskovat soukromí majetek. Když normální živnostník udělá dluhy, také je musí zaplatit ale proč by měl být jiný postup než u vedení Sazky? Normální lidi musejí být tak naštvaní, ti nahoře dělají z lidí normální blbce a ještě se tomu smějí.
Vloženo z: AA.QNN.UEW.WAA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.06.2011
Oni neco pochopili ! a ted z toho maji zisk- ruku na srdce panove,... vy by jste nechytili takovou sanci za usi? kdyby jste si mohli takhle vydelat? vzdyt spousty vyher bylo vyplaceno a lidi sazeli s tim rizikem ze proste nic nevyhrajou.. taaaakze z toho plyne, ze SAZKA vyhrala prvni ! tak to proste je.
Vloženo z: AW.XT.DJY.WGS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.06.2011
Vážení! Je mi líto, ale musíte být v absoulutní pohodě.
Peníze se nedohledají, majetek se nenajde, nikdo nebude potrestán.
Konec konců, byl by to od dob Sametové revoluce vysloveně právní precedent, kdyby se za toto měl někdo potrestat. Museli by ste najít 3 odvážný lidi. Policistu, státního zástupce a soudce, kteří by to dotáhli do úplného konce. Není tu politický ani morální vůle v tom něco dělat!!
Vloženo z: TH.QET.JWK.WEJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.06.2011
Jo, jak říkal pan Kalousek - zapsat do knihy rekordů - ještě nikomu se nepodařilo nechat
zbankrotovat zlatý důl.
Vloženo z: EHH.HBA.TEQ.ED ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.06.2011
Jsem přesvědčená, že ve firmách tohoto typu, by měly být odměny striktně závislé na prosperitě konkrétního subjektu. Některé faktory ovlivnit nelze, ale v situaci jako je tato bych uvítala i možnost požadovat po managementu vyplacené odměny zpět. Dokud nebude fungovat nějaká sankce tohoto typu, budou se takové případy opakovat donekonečna.
Vloženo z: AA.QNB.UWR.GH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.06.2011
Jsem přesvědčená, že ve firmách tohoto typu, by měly být odměny striktně závislé na prosperitě konkrétního subjektu. Některé faktory ovlivnit nelze, ale v situaci jako je tato bych uvítala i možnost požadovat po managementu vyplacené odměny zpět. Dokud nebude fungovat nějaká sankce tohoto typu, budou se takové případy opakovat donekonečna.

berete mi to z úst.Přesně to jsem chtěl napsat./pokud mám ve smlouvě že v případě odchodu dostanu odměnu bez ohledu na hospodářský výsledek tak proč bych se snažil?pokud jde o sport to mě nechává poměrně chladným.pokud si naše děti budou chtít zahrát fotbal nebo hokej tak na to žádný peníze nepotřebují.To na co se někreří dívají v TV není sport to je byznys.Když mají sportovní kluby hromady peněz na nakupování hráčů tak budou mít jistě dost i na provoz.třeba se potom víc budou snažit přesvědčit děti aby šly sportovat a kvalitní hráče si vychovají a nebudou je muset nakupovat.
Vloženo z: AW.QNX.AH.WXZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.06.2011
Na Hušáka už minimálně jednou pokud si dobře pamatuji byl najatý vrah,ale nějak se omylem povedlo zabít někoho jiného,vše utichlo překrylo se dalšími senzacemi.Co k tomu dodat?V této zemičce je mnoho křišťálově čistých multiboháčů a my obyčejní lidé dobře víme,že to co naši předkové po staletí budovali pro rozkvět naší vlasti je nyní v soukromých rukou těchto křišťálově čistých,nebo v rukou cizáků také křišťálově čistých ve svojich domovinách.Primitivní Muslimské nárorody berou do rukou Kalašnikovy a páchané křivdy řeší spůsobem jim vlastním dle Koránu který je pro ně mnohdá ústavou. Náš národ je jistě vyspělý a dostatečně přemýšlivý a každý jedinec si většinou váží všeobecně života,což je pozitivní pro klidné protesty,které ovšem nijak neovlivní ekonomické zájmy našich politických předáků-už mají hroší kůži a dokonalou imunitu zaštíťovanou svými soukmenovci(spolupachteli).A lidé dole?Mezilidské vztahy jsou na bodu mrazu,souhlasím s příspěvky v této diskuzi které se zabývají touto problematikou,lidé jsou bezmocní ze zvůle aplikované politickkou grupou a svoji nespokojenost a bezmocnost vyjadřují nenávistí,prchlivostí,závistí a nesnášenlivostí mezi sebou.JD.
Vloženo z: TH.QAB.V.RGG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.06.2011
SAZKA -kdo jen trochu sleduje ty veletoče představenstvy kolem svolání valné hromady ,atd.nemůže si nevšimnou v ě k u jednotlivých funkcionářů - jak mohou takoví kmeti řídit\\\\\\\\r společnost jinak,než to dokazují jejich vyjádření a skutky?Stále nadáváme na mladé manažery,že jsou nezkušení,nezodpovědní,ješitní..atd,\\\\\\\\r\\\\\\\\na co tihle dinosauři - ulili si pěknou řádku milionů a jen blekotají, jak že to mají složité.proč tedy Nečasové, Kalouskové a jiní věhlasní kormidelníci konečně už nalinkují\\\\\\\\těmto grázlům desetileté tresty vězení,propadnutí majetku na úhradu rozkradených milionů - to ale nejde, ..\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"na to nemáme zákony..\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" 22 let po sametové revoluci se nám vysmívají tihle \\\\\\\\\\\\\\\"zasloužilí\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"(komunisti a estébáci) jenom proto, že nám tu \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"láska a pravda zvítězila nad lží a nenávistí..\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"zřejmě definitivně - prosím, cinkejme klíči, to nám pomůže..žádné světlo na konci tunelu nevidět..tak budeme zuřit a blábolit nad zdražujícím se pivem v hospodě u guláše \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" se šesti..\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\".Čest naší demokracii !! B.s.
Vloženo z: XA.FN.HRW.WX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.06.2011
Při mistrovství světa v hokeji jste vy, kteří dnes nezasvědceně kecáte do problémů Sazky, oslavovali Hušáka jako záchrance republiky na světové fóru!. Nebýt tlaků našich státních činitelů (Topolánek, Kalousek), tak se Sazka ze dluhů, které způsobili zmínění soudruzi, postupně dostala. Ale copak tito pánové a jim podobní mohli zkousnout, že do peněz Sazky nemohou zasahovat a hlavně nic z ní nemají (nemohli se odstat do řídících orgánů jako je to u jiných firem, aby vybírali svoje výpalné), tak jednoduše se spojili s Vítkem, Komárkem a Kellnerem a protože se, nebo přestože jednalo o zlatou slepici, tak tito pánové ji klidně pošlou pod vodu, vžduť nakradených miliard mají víc než dost. Nebo si myslíte, že si peníze vidělali prací??? A Hušák, ten jim v tom dodnes překáží, tak ho buď odstřelíme (což se nepodařilo) - odnesl to \\\\\\\"pouze\\\\\\\" jeho řidič, tak ho zlikvidujeme jinak. On totitž ten Hušák ma na svoje příjmy doklady, že peníze získal legálně a zaplatil z nich daně (to ostatní milionáři, miliardáři a hlavně státní úředníci včetně vládních činitelů bývalých i současných) ani zdaleka nemohou prokázat - a to je další důvod proč musí jít \\\\\\\"pod vodu\\\\\\\". \\r\\nVy všichni chytří - zkuste zapojit občas svůj mozek a nenechte se masírovat zaplacenou mediální propagandou - vždyť to už je horší, jak za komunistů!!!! Obraťme svoji pozornost na ty velké zloděje, co mimo jiné stojí právě za kauzou SAZKA. A když se přestane na nejvyšších místech krást a rozkrádat (mimo jiné všechno to platíme my z našich daní na rozdíl od Sazky), tak bude nejenom přebytkový státní rozpočet, ale bude i dostatek financí na sport těch \\\\\\\"kluků v trenýrkách\\\\\\\". A věřte, že ve sportovním prostředí v oblasti \\\\\\\"Sportu pro všechny\\\\\\\" dělám od dětství a vím o čem mluvím.
Vloženo z: XA.FN.DDT.WJE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.06.2011
Já jsem rád, že SAZKA krachne, konečně tak skončí neoprávněné sponzorování sportovců. Proč se z loterijních peněz sponzorují jen sportovci? nesponzorují i jiné volnočasové aktivity občanů, třeba dětské vzdělávací kroužky (taky je to výchova) nebo ozdravné pobyty pro mládež (taky by to bylom nohým třeba). Copak je ten sport tak výjimečný, že by v případě samofifnacování zanikl. V budoucnu si bude každý platit i vlastní vzdělání (bude si na to brát půjčku apd.), ale sport bude mít šterého sponzora? Sport je dnes ryze komerční povolání (asi jako vojáci a armáda) a vrcholovým účastníkům zajišťuje nadstandradní příjmy je proto nemorální zvýhodňovat jsenu skupinu činnosti před jinou. Když už si mám platit školné, a nakonec i zdravotní ošetření (i když zatím jen z části) proč bych si nemohl platit i sport - když mne to baví. V provnání třeba myslivci či chovatelé nebo pěstitelé ředkviček si svojí zálibu taky financují ze svého.
Vloženo z: TH.QEV.JUR.X ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.04.2014
jsou to vsichni umrdanci co nas tunelujou a legalne vokradaj,postrilet a povrazditi jen ty prave a zahnat je do koncentracnich taboru,kde obnoviti novej provoz na tyto zmrdance
Vloženo z: PD.QZ.DVH.GQF ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Irena Štrálová detail
Ing. Jitka Zetková detail
Marek Schiller detail
A - SOLID spol. s r.o. detail
LAMEDA, s.r.o. detail
RAVENS S.R.O. detail
Okresní hospodářská komora v Litoměřicích detail
MK CENTRUM s.r.o. detail
N B W s.r.o. detail
TISCO spol. s r.o. detail
Kamenolom Císařský a.s. detail
Miloš Šabach detail
Milan Lendel detail
Jan Petráš - "PEIMPEX" detail
Jiří Červenka detail
Karel Přistoupil detail
Danuše Freibergová detail
Miroslav Pizúr detail
Hana Mráčková detail
MUDR.SUCHOMEL detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382