23.07.2014 20:04:10
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 035 900 subjektů
2 270 státních organizací
5 900 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

21.07.2014 - Centrální registr dlužníků překročil 1.000.000 registrací.

15.07.2014 - Centrální registr dlužníků České republiky podal trestní oznámení na neznámého pachatele pro podvod a šíření poplašné zprávy, který plošně odesílá pachatel prostřednictvím e-mailů desítky tisíc fiktivních Exekučních příkazů. CERD požádal MFČR, MSČR a Policejní prezidium, aby vydalo plošné varování před těmito fiktivními Exekučními příkazy.

15.07.2014 - Drastické Exekuce lákají podvodníky do Česka. Miliony předražených exekucí občany nutí ze strachu otevírat emaily s exekuční upomínkou. V České republice si už není nikdo jist, odkud může exekuce přijít. Jediné řešení je přejít na státní exekutory s možností zpětného zneplatnění exekuce, pokud vznikla podvodným vznikem pohledávky.

03.07.2014 - E-mailovými schránkami v České republice se aktuálně šíří spam s podezřelou přílohou .zip. Text zprávy je psán v češtině s chybami. Má budit zdání dopisu, v němž banka vyzývá klienta k uhrazení dlužné částky.

02.07.2014 - Centrální registr dlužníků spustil nový nástroj k ochraně dlužníků. Uživatel služby Moje závazky a bonita v případě, že bude zanesen do registru, bude formou e-mailu informován o záznamu. Tuto službu CERD SYSTEM nabízí všem uživatelům. Objednat ZDE

01.07.2014 - Advokáti budou od úterý dostávat nižší odměny za vymáhání drobných pohledávek. V účinnost totiž vstoupila nová vyhláška o advokátních tarifech.

23.06.2014 - Řada bank a leasingových společností mají účinnou fintu na dlužníky. Posílají je do jimi financovaných poradenských center, kde jim radí horší varianty řešení správy svých závazků. Rozdíl při oddlužení může být desítky až stovky tisíc za 5 let.

09.05.2014 - Oprava údajů o podnikatelce Zuzaně Sopuchové INFORMACE

22.04.2014 - Exekutorský vykonavatel není podle Nejvyššího soudu úřední osobou. Tento verdikt padl po prozkoumání dovolání muže, který vykonavatele napadl slovně i fyzicky a nižším soudem byl potrestán podmíněným trestem za násilí proti úřední osobě.

21.01.2014 - Exekutoři můžou vymáhat na společném jmění manželů i dluh, který vznikl ještě před sňatkem. Novinku zavedl od ledna nový občanský zákoník. Důvodem změny je "větší ochrana věřitele". V České republice přibude více rozvodů z rozumu a naopak ubude sňatků. Manželský sňatek je v České republice vysoce rizikovou záležitostí, která může jednoho partnerů dostat na neřešitelné sociální dno a to i přesto, že nikomu nic nedluží.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Škorcová s.r.o.

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 27706281 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: Chlumeckého 223
Část obce: Horka-Domky
Obec: Třebíč
PSČ: 67401

Datum vzniku: 11.11.2006

Datum poslední změny: 26.09.2012

Počet zaměstnanců: 1 - 5 zaměstnanců

Převažující činnost: Zprostředkovatelské činnosti realitních agentur

Právní forma: Společnost s ručením omezeným

Institucionální sektor: Nefinanční podniky soukromé národní

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Vizuální kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
27.09.2011
Upozornění na špatnou zkušenost! Realitní kancelář Škorcová NEVYPLACÍ PENÍZE. Jejich vedení vůbec nekomunikuje. Doporučuji s nimi vůbec neobchodovat, případně peníze uložit na notářský účet - v žádném případě neposílejte peníze k nim.
Vloženo z: TK.VC.DRJ.WQ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.10.2011
Reaguji na svůj předchozí příspěvek. Po osobním jednání s p.Škorcovou se vše urovnalo, moje pohledávka byla ihned uhrazena a byl jsem ujištěn, že se jednalo o vyjímečnou situaci.
Vloženo z: TK.VC.DRJ.WQ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.10.2011
Reaguji na svůj předchozí příspěvek. Po osobním jednání s p.Škorcovou se vše urovnalo, moje pohledávka byla ihned uhrazena a byl jsem ujištěn, že se jednalo o vyjímečnou situaci. (PS - hodnocení upravuji na pozitivní.)
Vloženo z: TK.VC.DRJ.WQ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.12.2011
K této firmě se vydává varování: Subjekt je předlužen v řádech jednotek až desítek milionů. K realitní kanceláři je již evidováno několik podmětů o nevyplacených nemovitostí z prodejů. Doporučujeme vysokou obezřetnost.

V případě, že Vám realitní kancelář nevyplatila finance za prodanou nemovitost, nebo svěřené finance na nákup nemovitosti – doporučujeme se obrátit na PČR ve formě podezření z tr. činu zpronevěry, podvodu!

Vloženo z: NA.US.HR.AGA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.01.2012
Potvrzuji, firma Škorcová nám dluží přes 30.000.
Vloženo z: AVI.WY.UT.VAF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.01.2012
Potvrzuji, firma Škorcová nám dluží přes 50.000 Kč. Pozor na její nekalé praktiky!!!
Vloženo z: EHH.SXA.WR.AR ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.01.2012
Potvrzuji dluh u firmy Škorcová cca 28.000,--.
Vloženo z: XA.QWE.UUA.XB ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.01.2012
Serioznost, kvalita, spolehlivost. Realitní společnost doporučuji.
Vloženo z: AV.QWB.UYW.QZA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
21.01.2012
Tato firma dluží peníze nejen klientům, ale i svým bývalým zaměstnancům! Je již podáno trestní oznámení! Majitelka nekomunikuje!
Vloženo z: TK.VC.DRU.W ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.01.2012
Potvrzuji dluh u firmy Škorcová s.r.o., firma dluží peníze zaměstnancům za několik měsíců zpětně, majitelka nekomunikuje, nebere telefony, neodepísuje na e-maily, není k zastižení, situaci neřeší.
Vloženo z: EHH.AB.EW.RW ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.01.2012
Potvrzuji, že tato firma je krajně neseriozní!! Nevyplácí peníze, paní majitelka si již založila novou společnost Škorcová development!! Současnou společnost vytunelovala a snaží se zastrašit své věřitele. Nedejte se a přidejte se k nám ostatním! Již podané trestní oznámení a žaloba
Vloženo z: EHH.SXA.WR.AR ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.01.2012
Chválím tuto realitní kancelář za prodej naší nemovitosti, který byl profesionálně proveden.
Vloženo z: XA.QHN.UUW.AZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
23.01.2012
Mám velmi dobrou zkušenost s touto firmou. Jednání mají vždy profesionální a na rovinu. Vůbec se mi nelíbí, jak někdo záměrně skrz anonym poškozuje tuto realitní kancelář dosti zbabělým způsobem. Je nadmíru jasné, že toto poškozování pověsti není nic víc než podlý záměr.
Vloženo z: AW.QNG.KA.GA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
24.01.2012
Po zkušenostech s touto firmou jen komentuji, že negativní hodnocení jsou součástí kampaně na poškození obchodní značky firmy.
Vloženo z: AH.QAA.JWH.GE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.01.2012
Opravuji hodnocení na kladné. V programu je automaticky přednastaveno negativní hodnocení, čehož jsem si nevšiml.
Vloženo z: AH.QAA.JWH.GE ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
29.01.2012
Paní majitelka Škorcová je krajně neseriozní a arogantní člověk. Neustále něco slibuje a lže. Důrazně nedoporučuji této osobě svěřovat peníze. Přišel jsem už takto o 30 000 kč. Celé její podnikání zavání podvodem. Zvažuji trestní oznámení
Vloženo z: TH.QAN.UWK.WS ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.01.2012
Společnost Škorcová s.r.o. nám dluží 355000 kč. Podáváme trestní oznámení za podvod.
Vloženo z: TH.QAN.UWK.WB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.01.2012
Potvrzuji negativní zkušenost s touto RK. Neschopnost komunikovat, omluvy a pak zase nic. Podle dnešních informací na insolvenčním registru je proti firmě čerstvě vedeno konkursní řízení u krajského soudu v Brně - INS 5065/2012.
Věřitelé jsou vyzváni k uplatnění svých pohledávek, které mají u firmy Škorcová s.r.o.
Vloženo z: SQ.QTN.UU.WGZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.01.2012
Věřitelé se rádi připojí, už se na tom pracuje....
Vloženo z: XA.QWE.UUA.XB ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.02.2012
Sám mohu potvrdit seriózní jednání firmy, co se dohodlo, vždy platilo.
Vloženo z: AW.MH.DET.WGZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
01.02.2012
Firma je v INSOLVENCI ! Přihlašte své pohledávky!!!
Vloženo z: EHH.HBL.URW.RTQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.02.2012
Snaha bývalých zaměstnanců, kteří mají nyní založenou RK Štěstí, o zrušení konkurční firmy, převzetí makléřů a zakázek.
Vloženo z: AA.FZ.HJW.WX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
01.02.2012
Koukám na RK Štěstí, zrovna moc makléřů, kteří by byli přetažení od Š. tam nevidím. Inteligentní člověk, který se podívá na stránky RK Škorcová do oddílu v hlavičce zpět na úvod a makléři a prokliká kteréhokoliv makléře krom důchodkyně p. Uhrinové (97 zak.) a samotné majitelky (1732 zak.) nikde u nikoho jiného nic nanajde. Mraky uvedených kontaktů jen mate lidi, aby to vypadalo, kolik zaměstnanců v realitce je, ale to už dáááávno není pravda. Tak kteří makléři by měli jít do RK štěstí, když už tam dávno žádní nejsou. Lepší jít kamkoliv, kde platí svým zaměstnancům, než být u RK Škorcová - RK Něštěstí!!!
Takže vy, co tady plusujete zjevně navíte, tak už sem prosím nepište. Ti co jim firma dluží, ti se vašim kladným příspěvkům ze srdce zasmějí!!!! A že jich je dost!
Vloženo z: XA.QWE.UUA.XB ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.02.2012
Na tuto firmu jsem narazil díky aktualitě z 3.12.2011. Očividně se zde muselo něco stát mezi očividně bývalými zaměstnanci a vedením firmy, protože na http://www.skorcova.cz/clanky/kontakt/116 je uvedená Silvie Motyková jako zaměstnanec RK Škorcová a zde http://wwwinfo.mfcr.cz/cgi-bin/ares/darv_rzp.cgi?ico=29302277&jazyk=cz&xml=1&rozsah=0 je jako statutární orgán RK Štěstí, která vznikla v prosinci 2011 (má ji společně s René Moravcem, který podle googlu v RK Škorcová pracoval taky). Normálnímu člověku se to jeví tak, že dva tehdejší zaměstnanci si otevřeli novou realitku a kvůli tomu se nepohodli s vedením u Škorcové. A proč je tento příspěvek kladný? To je za herecké výkony všech přispěvatelů...
Vloženo z: TH.QAX.JUE.AB ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
01.02.2012
Negativní info o této RK není snahou ji poškodit, nýbrž VAROVAT klienty a potenciální budoucí zaměstnance ! PRAVDOU je, že tato RK již NENÍ seriozní a dluží peníze za prodej nemovitostí několika klientům a to již od září 2011! Není to tedy otázka momentální neschopnosti platit! Paní majitelka nekomunikuje a své zaměstnance a makléře nechala bez výplaty a bez omluvy několik měsíců.
To že si bývalý zaměstnanec založí svoji vlastní firmu, tak to není nic podivného, když nedostane zaplaceno za několik měsíců jako zaměstnanec, musí se o sebe postarat sám! Jak by se Vám líbilo nedostat plat 3 měsíce a být živitelem rodiny?
Vloženo z: TK.VC.DRU.W ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.02.2012
Poněkud nechápu, proč všichni ti, kteří jsou tak nespokojeni s paní Škorcovou a píší proti ní doslova štvavé polemiky, proč nezveřejní svoje jména a jen se schovávají za anonymitu.
Vloženo z: AV.QWG.UYB.WRU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.02.2012
Když je někdo nespokojený s prací RK Škorcová, tak by se měl vyjadřovat konkrétně a také by se měl umět podepsat a za svým názorem si stát. Jinak si nezaujatý člověk musí z výše uvedených příspěvků myslet, že je to jen štvavé vyřizování si svých účtů a zbabělé schovávání se za podpis anonyma.
S pozdravem
Vítězslav Horák
Vloženo z: TH.QET.UHT.WZA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.02.2012
Prosím všechny, kterým RK Škorcová dluží peníze, napište na jakub.vrana@nova.cz, potřebovali bychom dát dohromady o kolik peněz jde. Díky
Vloženo z: SQ.QWA.JE.GAH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.02.2012
Když si čtu všechny příspěvky,obzvlášť ty negativní,tak tomu nemohu uvěřit! Měl jsem co do činění 2x s paní ing.Škorcovou - prodej nemovitostí a byl jsem velmi mile překvapen s jednáním realitní kanceláře,jakou projevili vstřícnost a pružnost celého prodeje,vše se odehrálo jak mělo,dokonce některé termíny byly dřív než měly,finanční vyrovnání proběhlo v danném termínu.Byl jsem nadevše spokojen,a tuto realitní kancelář budu doporučovat,nemám jediného důvodu,proč bych tak nečinil
Vloženo z: WRD.CE.UJK.W ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
03.02.2012
Paní Škorcová mi dluží rok peníze. Nehodlá se dohodnout a hledá proti argumenty. Částka činí asi 20 tisíc.
Vloženo z: AV.QZG.UEK.WSJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.02.2012
Taky máme špatnou zkušenost, RK škorcová nezaplatila daň z prodeje (částka je u ní uložená). Doufáme že se vše vyřeší, pokud ne, tak podáme trestní oznámení.
Vloženo z: EWI.SNC.NB.AB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.02.2012
Vy, který si myslíte, že info o dluzích této RK je mylné a dnes jste viděl na TV NOVA zprávy, tak snad už konečně pochopíte, že tyhle negativní recenze nejsou \"pomstou\" klientů či zaměstnanců...!!! To je FAKT! Několik trestních oznámení nebylo podáno jen tak!
Vloženo z: TK.VC.DRU.W ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.02.2012
pani skorcova podvadi i s panem oulehlem s trebice i jasem bil bohuzel jejich objet
Vloženo z: AV.QWN.UHE.QRU ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.02.2012
nedoporucuji se vubec kteto realitce jestlise tomutak da rikat prilizovat !!!!!!!!!!
Vloženo z: AV.QWN.UHE.QRU ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.02.2012
Já jsem s nimi řešil v zástupu za jednoho prodávajícího , kde chtěla provizi aniž by cokoliv udělala ani nehnula brvou !! Nic méně nekoémunikovali a až začali čuchat prachy tak se aktivovala jak bomba. Bylm jsem připraven ji smést i u soudu , ale nodošlo k tomu. Pak zase nekomunikovala.
Vloženo z: XA.QWE.UUA.XA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.02.2012
Je těžké v dnešní době úspěšně podnikat a já jen žasnu jak se zase projevuje naše čecháčství. Možná právě tady by se měla projevit nějaká morální kultura. Budeme mít do budoucna více takových případů kdy se taková příležitost bude nabízet, ale já se obávám, že to vše bude vždy jen nový hon na čarodejnice. Asi tam nějaké problémy jsou, ale je docela možné že ty problémy je majitelka schopna ustát a vše uvést na pravou míru, ale díky bývalým loajálním zaměstnancům kteří kradou knowhow a pak svým bývalým chlebodárcům pořádně zatopí, díky jim pak může být těch nešťastných nesčetně víc. Ale pamatujte lidi, s čím kdo zachází, tím také schází. Někdy by to chtěl více citu pro vše kolem nás, jinak budeme všichni stále jen nešťastnější
Vloženo z: AA.QNX.UNT.QZT ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.02.2012
viz dnešní hlavní zprávy TV Nova, dokonce jako první reportáž: http://voyo.nova.cz/product/zpravy/27528-televizni-noviny-3-2-2012
Vloženo z: WRL.SGD.UKG.RD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.02.2012
Chci reagovat ohledně reportáže na RK Škorcová. Je celkem snadné si vydedukovat, kdo dal k této reportáži podnět. Několik bývalých zaměstnanců, kterým pí Škorcová dlužní řádově desítky tisíc korun. Sami však museli vědět, že RK je, jak zmínili v reportáži, již několik měsíců ve finančních problémech. Přesto právě oni nechávali ještě v listopadu a prosinci dalším lidem podepisovat smlouvy o úschově peněz. Je otázka, zda se tímto oni sami nedopustili trestného činu. Tito jimi ulovení klienti se dostali díky smlouvám do daleko tíživější situace, protože jim jde o řádově mnohem vyšší částky.
Vloženo z: AV.YH.RJ.AV ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
05.02.2012
Koupili jsme dům prostřednictvím této realitní kanceláře v říjnu 2011, čmss převedla peníze na její účet, 795 000,- Kč. Dodnes nemají původní majitelé ani korunu. Naštěstí nás nechala zapsat do katastru, jinak bychom měli dluh, museli splácet a neměli nic. Co však prodávající? Jak se jim mohu podívat do očí? Opravdu hnus! A toto je fakt a ne štvavá kampaň. Jana Procházková
Vloženo z: AO.XTY.WU.RX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.02.2012
Smlouvy o prodeji podepisovala paní majitelka, ne makléři - nejsou k tomu zmocněni!!! Kdyby majitelka komunikovala se svými věřiteli, tato situace by nikdy nevznikla!
Vloženo z: TK.VC.DRU.W ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.02.2012
TEN GDO DAVA POZITYVI AT VYSVJETLUJE LIDEM PODVODNE JEDNANI LIDEM KTERI PRISLI O PENIZE.
Vloženo z: EHH.SXA.WR.W ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.02.2012
Škorcová se snaží co nejrychleji prodat vlastní bydlení. Nechce takto utéct exekuci a povinnosti platit své dluhy? http://www.skorcova.cz/prodej-rd-61-se-zahradou-u-centra-mesta-trebic-ul-chmelova/detail/3813291
Vloženo z: TH.QAN.UWK.WS ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.02.2012
Pan “investor“ je asi další \\\\\\\"úspěšný podnikatel\\\\\\\". Vrána k vráně sedá. Věřím, že takového investora Škorcová vyplatí. A jak? Jednoduše. Nezaplatí zaměstnancům, drobným živnostníkům, klientům, občas někoho podvede, zastraší atd. A hned zase budou penízky pro \\\\\\\"své\\\\\\\" lidi=investory.\\r\\nJá jsem bohužel Škorcovou zažil. Sliby, lži, zastrašování, vyhrožování, podvody atd. .PROSTĚ HNUS a ne podnikatelka !\\r\\n\\r\\nFAKTA: https://isir.justice.cz/isir/doc/dokument.PDF?vedlejsi=ne&rowid=AAAE1GAAxAAGLwAAA0\\r\\n
Vloženo z: TH.QAN.UWK.WS ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.02.2012
Jak je vidět že za celou kampaní stojí stále stejní anonymy co několikát ze stejné IP adresy píší pomluvy a lži. Dle mého mínění se zde jedná o žabomyší války původních zaměstnanců, kteří na mě působí jako Trojské koně záměrně nasazení do fungující společnosti, které umí jen rozvracet, vynášet, kopat kolem sebe a medializovat nesmysly. Sám jsem podnikatel a vím jak je těžné se těmto ubohým lidem bránit. Místo toho aby tvořili hodnoty a podporovali úspěšné lidi snaží se poškozovat anonymě skrývat. Nic neumí řešit napřímo z očí do očí a tajně spřádají své plány jak je známo z pohádky kde kujou své pikle. Celá diskuze mě zde příjde ubohá s automatickým nastavením do negativní sekce. Hold si zde stále někdo vylévá své zlomené srdce ale ono už to defakto nikoho nezajímá. Zprávy vydané přejdou jako včerejší noviny po kterých druhý den neštěkne ani pes.
Vloženo z: XO.SW.DU.WH ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.02.2012
Doufám, že dojde k soudu a rád půjdu svědčit o praktikách této \"podnikatelky\"
Musím se ještě zasmát předchozímu příspěvku. Je vidět, že Škorcova má opravdu dlouhé prsty a taktéž anonymní pisálky z jedné IP. Něco z toho psala i sama Škorcová. Že paní podnikatelko? Prostě ji teče do bot. Podvedla a podrazila už moc lidí. Jenom to nazývá podnikáním. Tak a honem do mě palte patolízalové Škorcové

Vloženo z: TH.QAN.UWK.WS ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.02.2012
Asi zde nebude těžké zjistit z IP adres s kým máme tu čest si zde psát v diskuzním anonymním kroužku. Neřeknu kdyby zde bylo nespočet jednotivých případů, ale toto už je ubohé. Možná by bylo lepší si dopisovat přes , Xchat, Skype, či Twiter, nebo Facebook ale to by jsme tu všichni museli být přátelé, což silně pochybuji. Jak je vidět i ve vyjadřivání co anynym používá, že asi moc rozumu nepobral. Místo toho aby pracoval tak nemá co dělat než stále psát o ničem......Třeba se ten anonym inspiroval kauzou Anonymus a na Video Spypu bychom vyděli masku s hlubokým hlasem vydávající varování a své požadavky....:)
Vloženo z: XO.SW.DU.WH ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.02.2012
Jednoznačně se připojuji k pozitivnímu hodnocení realitní kanceláře Škorcová. Sám jsem měl co do činění s paní Motykovou která podávala návrh na insolvenční řízení, které bylo soudně vyhodonoceno jako naprosto neopodstatněné bez možnosti dodatečného doplnění obžaloby. Cca před půl rokem její jednání bylo krajně roztržité, když asi brala know how společnosti. Bylo to asi vše perfektně vymyšleno protože s dovolením na mě působila jako kdyby neuměla do pěti počítat. A to jsem s ní komunikoval jen několikrát, protože nejsem z Třebíče. Samé omluvy do telefonátů za chyby, které způsobovala a jednu chybu nahrazovala další. Ale nakonec se z šedé myšky vyklubal trpitel, který bude kolem sebe šířit pomluvy a lži. V reportáži je hromada nesrovnalostí a míchání jablek z hruškama. Ono možná někdy je na to potřeba vyšší vzdělání což rozhodně paní Motyková neměla. Dle mého názoru můj subjektivní pocit musí mít každý, kdo se s touto nenápadnou osobou s vystrašeným výrazem setkal či jednal.
Vloženo z: TA.QNX.K.RQA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.02.2012
co dodat
http://voyo.nova.cz/product/zpravy/27528-televizni-noviny-3-2-2012
Vloženo z: SC.XHB.WJ.GWS ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.02.2012
Také jsme měli problém, to co se mi v určitý moment zdálo jako zdárné chýlení ke konci koupě bytu se celkem krutě projevilo jako zadržení peněz realitkou, nevyplacení majiteli bytu, problém s prodloužením našeho pobytu na starém (a jejich dohodě s další rk ohledně nastěhování dalších zájemců), dále pak spousta dle mého soudu záměrných zdržení při jednání a spousta řečí a výmluv a nikdy v životě už bych jejich služeb nevyužila. Ovšem jsem šťastná že nám nic nedluží (ani nic teda neslevili za otřesné jednání a problémy s tím spojené) a tím s nimi nechci nic mít společného.
Vloženo z: SC.XHB.WJ.GWS ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.02.2012
Prostě děs
Vloženo z: SC.XHB.WJ.GWS ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.02.2012
http://www.isir.info/isir/spis/3390607/A/skorcova-sro/\\r\\n- složka Sdělení 7.2.2012\\r\\ntady naleznete důvod nespokojenosti....dluhy, dluhy a zase dluhy a nejen zaměstnancům, ale klientům a obchodním partnerům...!!! To že se dříve obchodování dařilo, to víme všichni, jinak by tady dnes již tato realitka nebyla, ale to, co se děje dnes???
Vloženo z: TK.VC.DRU.W ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.02.2012
Mohu jen potvrdit negativa. Příšerná realitka. Chování majitelky otřesné. Dluhy nezaplacené
Vloženo z: SC.XHB.WJ.GWS ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.02.2012
Kdokoli kdo zmíněnou reportáž schlédl či tak učiní a začne ji analyzovat tak mu musí být jasné, že vše je postaveno na varování, předložení nějakých cárů papíru, kde jsou datumy splatnosti, které teprve nastanou. Ono v insolvenčním řízení jestli tady tomu někdo rozumí jsou uplatťovat pouze dluhy po třech měsících a prokázání nevymahatelnosti. Což se nestalo, proto řízení ani nezačalo ani nikdy nezačne. Defakto nebyl určen ani insolvenční správce a byl podán pouze návrh, který byl po důkladném prostudování zamítnut. Na konci se tam uvádí, že začalo právě teď od pondělí. Prostě je tam xxx nesrovnalostí a bylo to šito horkou jehou, která se určitě obrátí proti tomu, kdo tuto kauzu vyvolal, jak už nesolveních zaměstanců či nekalého konkurenčího boje. Kdybych byl v situaci majitelky realitní kanceláře nechal bych vše pořádně přešetřit požadoval peněžité odškodnění za ničení značky a spolčené zaměstnace bych speciálně za vynášení a zkoztruování mediálního útoku nechal zavřít.
Vloženo z: TA.QNX.K.RQA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.02.2012
Je pravda že jsem evidoval nedoplatek po realitní kanceláři, průběhu prosince paní majitekla nekomunikovala. Ale po novém roce se ozvala jako vyměněná že začíná s novým elánem, protože ví aspoň na čem je a odhalila příčinu proč se na její společnost valí jedna stížnost za druhou. Bylo vidět jak pookřála a začala vše opět s vervou a zarputilou pracovitostí řešit. V lednu mi vše dorovnala ještě s adekvátní omluvou a vysvětlením proč se do této situace dostala. Toto pokládám za férové jednání a chápu že každý z nás se lidskou závistí může dostat do podobné situace. Právě tyto lidské hyjeny sází na to zda to osobnost ustojí a nebo se na bývalém úspěchu přiživí. Proto musím uvést kladné hodnocení ze své strany. S práním jak pravda zvítězí snad jsme ještě v právním státe, aspoň v to doufám a né národem který si vyhlídne objeť a bude linčovat. Fakt jak ve středověku za Husa, který byl očištěn až in memorial.
Vloženo z: SV.UC.DR.HQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.02.2012
Naprosto souhlasím s uvedeným komentářem. Je potřeba jednat dle faktů a ne dle neověřených informací o médiích nemluvě. Kdyby to byla alespoň veřejnoprávní televize, která si takouvouto falešnou neověřenou kauzu nemůže dovolit neověřit. U Novy se tomu nedivím. Ty zprávy jsou poslední roky opravdu hnus. Nechápu jak jse na to někdo může dívat. Když by měl člověk věřit všemu tak by ani nevycházel z domova nic nekupoval, žil v zemliance.
Vloženo z: SV.UC.DR.AG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.02.2012
Jak se tak dívám, tak tu poslední dobou převažují jednotlivé pozitivní ohlasy. Zatím co negativní jsou stále od stejných anonymích adresátů, kterí tam dávají tři i čtyři příspěvky denně. Z toho logicky vyplývá, že postatně více lidí stojí za slušnou realitkou, na kterou jsem hrdý, že vůbec v Třebíči funguje nebo asi fungovala, nevím ale rozhodně bych se po těchto útocích přesunul jinam. Ale ono když chce někdo psa mlátit vždy si hůl najde. Já se přidávám rozhodně k pozitivnímu hodnocení i když jsem osobně nikdy nepřišel s majitelkou do styku, pouze s makléřem na městě panem Pokorným, který se pro mě snažil dělat první poslední. Proto jsem spokojen a spíše učarován co se tu rozpoutalo za pomluvy.
Vloženo z: SV.UC.DR.AH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.02.2012
Taky přispěji troškou do mlýna. Osobně jsem paní Škorcovou poznala při předávání cen v křížovce v jením časopisu, podle ktrého jsme si koupil chalupu. Vždy jsem se na časopis těšila a četla úvodní slovo majitelky. Byla jsem velice šťastná a jednání paní Škorové bylo úžasné. Úspěch mi přála a působila na mě velice usměvavým dojmem. Proto mě zaráží proč by podporovla soutěže a charity a následně měla někoho poškozovat. Jestli se dostala do problémů, tak předpokládám že se to adekvátně vysvětlí a poté by i televize Nova měla uveřejnit omluvnou reportáž. Spokojená výherkyně.
Vloženo z: SV.UC.DR.HH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.02.2012
Po prostudování uveřejněých článků a shlédnutí zmíněné reportáže musím konstaotvat že paní Motyková se zachovala opravdu neprofesionálně s jasným cílem ublížit. Znám ji osobně a vím čeho by byla schopná.
Vloženo z: SV.UC.DR.RG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.02.2012
NAD KAŽDOU ..... SE VAŘÍ VODA.....................
Vloženo z: EHH.SXA.NK.XB ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.02.2012
Docela ubohé, jak někdo může napsat 2 a více negativních komentářů na sebe nenavazujících pod anonymem a neuvědomit si, že pod příspěvkem je uvedeno kolik příspěvků se z dané IP adresy již poslalo. Celá tahle kauza je uměle vyvolaná s jasným cílem poškodit. A Nova jen potvrdila svou pověst \\\\\\\"televizního bulváru\\\\\\\".
Vloženo z: AW.QNG.KA.GA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.02.2012
Dnes mi přišel vysvětlující email o zrušení podání návrhu insolevence. Popravdě jsem člověk který nedá na bulvární plátky ale hned si vše prověřuje. Po zjištění veškerých důkazných informací a prostudování spisu je jednoznačné že tři bývalí zaměstanci co podávali návrh na obstavení majetku jednoznačně pohořeli. Být v jejich kůži asi bych neměl klidné spaní. Proto asi byla honem honem spuštěna ta mediální štvavá kampaň v telvizních novinách ještě před vyhlášením oficielního výsledku. Proč asi aby se majitelka nemohla adekvátně bránit. Dobře si to tedy naplánovali. Naštěstí zafungoval právní systém, že se v tomto státě nedá snad jen tak někdo do konkurzu poslat z důvodu osobní záště či zloby. A to že se tu někdo v anonymu otírá o podnikatele kteří vytváří pracovní hodnoty a obzláš na třebícku kde jich je dle mého názorů nedostatek je nehoráznost. Jen jak si to někdo v dnešní době zkusí a pak krituzuje. Není to snadné a když pak někomu daří tak umíme asi jen závidět nebo urážet pomlouvat nebo už někdo povýšil že umí vypsat formulář na zahájení insolvenčího řízení. Tímto realitní kanceláři přeji hodně úspěchu v očištění jména a vyvození osobní odpovědnosti lidem co toto provedli.
Vloženo z: WRD.HG.UNR.WA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.02.2012
Zdravím mám problém s těmito zloději.Prodal jsem přez ně RD a peníze také nemám.samé výmluvy a lži.
Vloženo z: XC.VZ.HUE.HG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.02.2012
Zajímavé že se předchozí anonym, kterému se dluží RK peníze za dům nepřihlásil do návrhu insolvenčího řízení. Asi jsou to jen planá slova, protože když by opravdu se tato informace zakládala na pravdě asi by každý kdo rozumně uvažuje pohledávku přihlásil. Ale když tu má čas trávit na anaonymním blogu soustu času tak to asi nebude s těmi penězy tak horké nebo je asi nepotřebuje. Já bych RD asi neprodával. Nemovitost je jistota a dnes se má spíše nakupovat nežli naopak možná v případě až by mi teklo do bot. Ale to jak si udělá již každý obrázek sám předpokládám, že jsme dospělé osoby. I když na těchto blocích si mohou psát i děti...proč ne.
Vloženo z: TA.QNX.K.RQA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.02.2012
S paní Škorcovou obchodujeme více než dva roky a vždy byl obchod bez problémů. Mám dojem, že krouží kolem hodně supů, aby paní Škorcová dopadla špatně. Paní Škorcové přeji, ať vše vydrží a nenechá se zastrašit. Kateřina Ondrušová, OctopusPro s.r.o.
Vloženo z: TH.QAN.UWR.GE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.02.2012
Ráda bych také podpořila paní inženýrku Škorcovou se kterou jsem dlouhodobě spokojena včetně veškerých realitních aktivit. Vždy když potřebuji sehnat nájemníky do svých vlastněných bytů k pronájmu velice rychle reaguje a byty mi obsadí. Chtěla bych jí podpořit a vzkázat jí že jí držíme palce, jak se hlavně brání a nenechá si tyto pomluvy a škaredé kampaně líbit. S pozdravem RNDr. Zdeňka Galbavá, Třebíč.
Vloženo z: EQL.ZB.UAR.WRJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.02.2012
Paní Škorcová by měla především zveřejnit ve sbírce listin v obchodním rejstříku Hospodářské výsledky za dobu svého fungování jak ji ukládá zákon. Mám pocit, že to je daňová poradkyně! Povinnost co ji je známa a neplní jen dokazuje, že něco tají a to jsou dluhy!
Vloženo z: EWL.HER.TRG.SDZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2012
Naprosto souhalsíme s tímto vyjádřením. Nechme vždy vyjádřit i protistranu a posudit obhajobu k tomuto útoku. Předpokládám, že tato kauza musí mít pokračování.
Vloženo z: TV.MH.HUE.QW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.02.2012
Paní jednatelka mi dlužila nějaké finanční prostředky, ale vysvětlila mi z jakého důvodu se dostala do těchto problémů a posunuli jsme po dohodě splatnost. Nyní je vše vpořádku. Proto to beru jako pozitivní se situaci postavit čelem. Nejhorší je asi nekomunikovat a nechat věcem volný průběh. To se v podnikání nevyplací. Vím, že loni když jsem realizoval jeden obchod mi říkala své moto na rok 2011 nebo 2010 už si nevzpomínám. \"vše budeme řešit hned\" tak už aby tu byla protiodveta proti lidem či zpravodajství co ji tyto těžkosti záměrně způsobili.
Vloženo z: ERF.WE.UH.VJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.02.2012
Osobně jsem zvědav na výsledek celé kauzy. Buď to dopadne tak, že se ukáže učebnicový příklad šikany pomoci insolvenčního návrhu, nebo díra v zákoně, kdy naopak zákon chrání podvodníka (jednatele co předlužil firmu). Pravda je, že firmy paní Škorcové nezveřejňují hospodářské výsledky, takže díky tomu že porušuje zákonem stanovenou povinnosti se nedá ověřit její případné předlužení. Pokud je ovšem firma Škorcová s.r.o. předlužena, sama jednatelká má vyhlásit ze zákona úpadek a neměla by nadále podnikat a ohrožovat majetek klientů, investorů, atd....
Vloženo z: ACA.HE.J.RGQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2012
Insolvenční návrh byl zamítnut, neboť byl špatně napsán. Soud postrádá odůvodnění podstaty úpadku! Z reportáže bylo ovšem patrné, že firma dluží i jiným např. reklamní agentuře za propagaci realit. Takže domnívám se, že je jenom otázkou času kdy firma v úpadku skončí, pokud ji někdo nekoupí a neoddluží. Já bych ji osobně nesvěřil ani korunu, natož nemovitost.
Vloženo z: NOW.NB.VET.WS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2012
Já se domnívám, paní majitelka porušuje více věcí. Mám pocit, že nemůže vlastnit a řídit dvě firmy ve stejném oboru a to prodej realit. Dle mého názoru existencí firem Škorcová s.r.o. a Škorcová Investment s.r.o. se shodnou činností v oboru Realit porušuje živnostenský zákon.
Vloženo z: WVI.HBD.TR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2012
Citace: \"Paní jednatelka mi dlužila nějaké finanční prostředky, ale vysvětlila mi z jakého důvodu se dostala do těchto problémů a posunuli jsme po dohodě splatnost. Nyní je vše vpořádku.\" Jediné co tady píšete, že přiznáváte, že není schopna plnit závazky, takže je insolventní.
Vloženo z: ERW.HY.J.RWW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2012
By měl zajímalo, jak chce paní Škorcová splatit dluhy, když vykazuje každý rok mnohamilionovou ztrátu, která není způsobená odpisy vlastního majetku! Tak držím palce všem co přes paní Škorcovou investují, neboť se domnívám že nepochopily, že o prostředky přišly .-)!
Vloženo z: ERW.WEE.WE.WR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.02.2012
Jo, už došlo na Paní ŠKORCOVOU , Ta kvalita poctivejch lidí se podepsala v její firmě, jen si vzpomenme makléři, jaký vstupní dotazník jsme vyplnovali. Nad otázkama i zůstával rozum stát, když jsem se posléze dověděla, že jsem komunisticky zaostaláa že nemohu pracovat v této firmě, když jsem marně hledala práci.Zkušenosti jsem měla z prodejem a okolo nemovitostí jsem se setkala i s prodejci RK. Bohužel jsem musela odejít a nemovitost prodat jinou RK. -velice úspěšně a za vyšší cenu.
prosím, zveřejnit dotazník zde na netu,at se bobaví všichni
Vloženo z: TH.QAB.UJH.WFD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.02.2012
Reaguji na paní \\\\\\\"komunisticky zaostalou\\\\\\\". Tak milá paní, Vás bych nezaměstnala jako makléřku ani omylem. Vždyť Vy neumíte napsat spisovně ani pár vět! Představa, že budete v tomto stylu vkládat popisy nemovitostí, mě docela pobavila. Takže ve Vašem případě se nedivím, že jste tu práci nedostala. Přeci jen se u této práce očekává určitá minimální gramotnost.
Vloženo z: TH.QAB.UEW.QEU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.02.2012
Přestala jsem se dívat na televizi. Tato kauza je lepší než Ordinace v růžové zahradě!!!!
Zajímá vůbec někoho celá pravda? Jak je to možné, že firma, která je dvacet let na trhu bez problémů je za půl roku smetená a zašlapaná? Kdo potřebuje, aby nefungovala nebo kdo si chce na této kauze vyrobit ostruhy?
Vloženo z: AR.QC.H.TEH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.02.2012
Naše zkušenost s RK Škorcová je velice pozitivní (podotýkám, že nejsme zaměstnanci, ale klienti). Prostřednictvím této RK jsme koupili s manželem nemovitost. Vzhledem k tomu, že jsme do té doby nikdy žádnou nemovitost nevlastnili, neměli jsme pražádnou zkušenost s koupí tohoto druhu. Hodně jsme se naotravovali, jak osobně, tak telefonicky, kladli nejrůznější otázky a neustále se ujišťovali, že vše probíhá jak má. Vždy nám bylo ve všem vyhověno, všechny dohodnuté termíny dodrženy, prostě vše proběhlo tak, jak mělo. Firmě proto můžu dát jen pozitiví hodnocení. P. Procházková
Vloženo z: WRL.HVH.E.WWZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.02.2012
Vážená paní Škorcová, již jste převedla peníze, které jsme deponovali na vašem účtu za koupi RD Borotín(795 000 Kč) na účet původních vlastníků? Je několik měsíců po splatnosti. Psala jsem o tom již 5.2. Zadržujete je protiprávně. Až tak učiníte, zmíním to zde. Jana Procházková
Vloženo z: TH.QAB.RA.WAS ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.02.2012
Dostala jsem info, že věc se řeší, věřím, že vše dobře dopadne. Jana Procházková
Vloženo z: TH.QAB.RA.WAS ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.02.2012
No nestačím se divit....těm co dluží, tak ty lituji a těm co zatím ne, tak ty VARUJI!!! Nikdo nemá zájem paní Škorcovou neoprávněně poškodit, ale pochopte už lidi, že to co dluží, není pár korun, ale jsou to statisíce možná miliony! Ano, chápu, že se může firma dostat do potíží, musí mít přece ale snahu to s věřiteli řešit, jenže více než půl roku majitelka nekomunikuje a své zaměstnance nechala bez výplat! Sama jistě bez peněz není, na jídlo má vždycky, že? Nejen klienti, ale i bývalí zaměstnnci chtějí jen své peníze, tak proč jim majitelka nezavolá, nenapíše, neomluví se a nenabídne dohodu??? Co když se chystá na dlouhou dovolenou a věřitelé jí pak mohou jen na letišti zamávat....Popřejete ŠŤASTNÝ LET???
Vloženo z: TK.VC.DRU.W ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.02.2012
Nebudu hodnotit kladně,ani záporně, jen doufám,že vše dopadne dobře a realitní kancelář vyplatí pohledávky co má....jednomu známému klientovi také dluží od nového roku za prodej peníze a nemá se k zaplacení,ale snad je to jen touto situací a peníze vyplatí
Vloženo z: TH.QAN.UWK.AZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.02.2012
Pokud někdo utratím svěřené prostředky do zajišťovacího depozitu, nebo prostředky z prodeje cizí nemovitosti tak se na 100% dopustil trestného činu zpronevěry. Takže všem co tady obhajuji realitní kancelář Škorcová se akorát zesměšňují a pravděpodobně kradou s ní! Pokud by tady PČR fungovala, paní Škorcová už je dávno ve vazbě, aby nemohla dále utrácet svěřené peníze od klientů a používat je pro vlastní potřeba (nebo na provoz její firmy).
Vloženo z: AA.QNN.JUW.QR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.02.2012
to ano, pokud RK zneužije svěřené prostředky, tak to není vůči klientům fér a vrhá to špatné světlo na všechny realitní kanceláře. pouze k příspěvku z 15.2. v případě, že majitelka RK zneužije finanční prostředky od klientů popř. i investorů, tak se to zřejmě tlustou čarou a popřáním hodně štěstí v podnikání v jiném oboru vyřešit nedá.
Vloženo z: AV.QWG.UWR.QED ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.02.2012
Před pár dny tady bylo velmi zajímavé právní pojednání, ale najednou je příspěvek zakázán z důvodu porušení pravidel. To mi povězte, proč. Podle mě to bylo napsáno neutrálně, mohli se z toho poučit jak v realitce, tak bývalí zaměstnanci i poškození. Prapodivná pravidla. Kde jsou uvedená? Takto to vypadá, jak práce na zakázku.
Vloženo z: TH.QAX.JUE.AB ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.02.2012
Když je tady tolik pozitivních příspěvků, může sem napsat taky někdo, komu v posledních 5ti měsících opravdu paní Škorcová zaplatila? Mě totiž nebere telefon a dluží mi od října! Situaci již řeší policie v Třebíči.....
Vloženo z: TK.VC.DRU.W ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.02.2012
Příspěvek byl zakázán, neboť právní citace neodpovídala dikcím platného znění zákonů! Zkreslený výklad zákona byl psán ze stejných přípojných uzlů a jeho cílem bylo zastrašit případné věřitele. Příspěvky tak byly vyhodnocen jako ryze účelové a k zákonu irelevantní. Vložil: Administrátor
Vloženo z: FHW.NBD.WE.XZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.02.2012
Pozitivním příspěvkům se vážně divím. Investory lituji, nevím co jim ta dáma naslibovala, ale seriozní investiční činnost vypadá naprosto jinak. Ať paní majitelka zodpoví, kam se poděly finance investorů a patřičně toto doloží. Zatím pouze vše svádí na bývalé zaměstnance, kteří ji nikdy nemohli způsobit škodu v tom rozsahu jak uvádí.
To, že není schopna vyplatit prodejce za zrealizované prodeje určitě není vina zaměstnanců.
Vloženo z: AV.QWN.JWA.QSD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.02.2012
NO KDE SOU TY PRACH?????
Vloženo z: EHH.SXA.NK.XB ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.02.2012
Byla jsem ve velké finanční tísni, neměla na splácení dluhů, tak jsem se rozhodla pro výkup nemovitosti, za podstatně nižší cenu než by byl odhad, ale já podepsala výkup za cenu prodeje a ted již s tím nemohu nic dělat, jen jsem přišla o 130.000 Kč a také marně naháním paní Škorcovou, aby mi doložila doklad, že zaplatila polovinu daně z nemovitosti, kterou se zavázala ve smlouvě.
Vloženo z: EWL.AE.UJA.QEA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.03.2012
Realitka je opět v insolvenci, přihlašte své pohledávky, na nic nečekejte a řešte to, pak už může být pozdě!
Vloženo z: TK.VC.DRU.W ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.03.2012
Každý kdo využívá služeb RK a podepíše smlouvu o zprostředkování prodeje nemovitosti s tím, že peníze z prodeje jdou na účet RK si říká o problém! Také rozhodčí doložka u této smlouvy může varovat. Proto dobře vybírejte RK a vyhýbejte se praktikám podobným ing. Škorcové! Nejlepší je obrátit se na nezávislého odborníka, který vám poradí, jak po právní stránce, tak i po stránce stavebně technické či ocenění.
Vloženo z: WRD.CE.UJK.X ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.03.2012
Navrhovatelům na prohlášení konkurzu bych doporučoval si najmout advokáta co má zkušenost s Insolvenčním právem. Podle rozsahu dluhů by tuto realitku dokázal poslat i dobrý právník amatér. Ono to je těžké, když ji soud zamítá návrh z procesních důvodů. Soud bych vyzval k zahájení likvidace, neboť firma nemá zveřejněné účetní uzávěrky ve sbírce listin a porušuje tak dlouhodobě povinnost, jež má zákonem uloženou. V předešlém insolvenčním návrhu jsem viděl seznam jejich věřitelů, který tam zaslal registr dlužníků. Takže navrhovatel snadno prokáže dlouhodobou insolvenci a předlužení. \\r\\n\\r\\nDále bych zaurgoval Policii, neboť pokud realitka utratila prostředky jí svěřené z prodeje nemovitostí a depozitů, jedná se o trestný čin zpronevěry a porušování povinností při správě cizího majetku. Tím že někomu hradí a někomu ne tak zvýhodňuje věřitele. Dále skutečnost že je předlužena a sama realitka na sebe nepodala konkurz tak má další porušení. Marek
Vloženo z: EWL.HER.TRG.SDZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.03.2012
Naprosto souhlasím s příspěvkem ze 7.3.2012 od pisatele Marka.
Vloženo z: AV.QWG.VA.GAB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.03.2012
Kupovali jsme přes tuto realitku domek. Naslibovali že vše vyřídí, včetně hypotéky a že to bude hned a že nebude nic potřeba jen potvrzení příjmů. V průběhu všeho vyřizování vyšlo najevo dalších několik věcí co je potřeba a tak se koupě protáhla na několik měsíců.\\r\\nVelice nás namíchli protože mlžili a neřekli vše na rovinu. RK Škorcová už nikdy víc
Vloženo z: TH.QAX.AJ.WAB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.03.2012
Majitelka si ze zákonů nic nedělá a vesele rozjíždí další firmu http://www.general-invest.cz/
Vloženo z: TK.VC.DRU.W ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.04.2012
Když si bývalí zaměstnanci založí svoji RK a nechají nést všechny náklady na svém zaměstnavateli, ne ní se co divit, že firma najednou zjistí, že neprosperuje. Spolupráce s Ing. Škorcovou vše vždy probíhala korektně a nepovažuji ji za žádného podvodníka. Do problémů cizím zaviněním a vlastní důvěřivostí se může dostat každý. Proto bych všechny \"soudy\" bral s rezervou. Jsem také jedním, který je v nejistotě, ale pevně věřím, že vše dobře dopadne. To co ukázala televize Nova bylo tendenční a objednané zevnitř i zvenku firmy. Bohužel, tak to chodí v Čechách a ničeho se nedovoláte. Soudy Vám každopádně nepomohou, tudíž je nutno spíš dát prostor Ing Škorcové ke splnění svých závazků. Věřím, že se k daným problémům postaví čelem a vše zvládne. Držím ji pěsti.
Vloženo z: AW.MH.DEU.WGZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
11.04.2012
divim se tomu že soudy ještě nezakročili i když dluží spoustu peněz a firma stále funguje a nic se neděje
Vloženo z: EHH.SXA.WR.W ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.04.2012
Dluží finance, neplatí svoje závazky, rozjíždí další společnost. Divím se, že ji stud nefackuje.
Vloženo z: AR.QC.H.UKR ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.04.2012
Všem chci sdělit skutečnost, že paní Škorcová neřeší dlužníky, neřeší nevyplacené bývalé své makléře a vesele si buduje novou firmu v Praze. Nevěřím, že někdy své závazky splní. Všem slibuje a nic se neděje. Čeká ji soud ?? Dostihne ji někdy spravedlnost ??
Vloženo z: AK.XNA.UHK.WSC ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.04.2012
Paní ing. Škorcová nabízí rady, jak oddlužit firmu a sama se potácí v dluzích. Má tu drzost, že radí na svých stránkách RK. Není to k smíchu ? I takovým tento stát přeje úspěch a úřady mlčí a nic se neděje. Jak daleko půjde ještě její drzost. Ukazuje cestu jiným, jak podvádět a ještě být slavný.
Vloženo z: AK.XNA.UHK.WSC ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.04.2012
Všichni ji nechávají v klidu aby ji nezavřeli a aby zaplatila co má. Ví tady někdo něco bližšího k té firmě co zakládá?
Vloženo z: WRB.WY.A.RAG ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.04.2012
www.general-invest.cz Připadáte mi, ale všichni naivní. Teď neplatí nikomu a z nové firmy také nebude. Podívejte se na www.justice.cz insolveční řízení. zde jsou její účetní výkazy, které asi někomu dala a ten někdo vše krásně zveřejnil. Máte podat trestní oznámení a věci se posunou.Nevím, na co čekáte, až nebude možné pohledávky vymoci vůbec? pokud by chtěla hradit, tak bude se všemi, kterým dluži komunikovat.
Vloženo z: AR.QC.H.UKR ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.04.2012
Označení soudu, který nařídil exekuci:OS Třebíč, Spisová značka soudu, který nařídil exekuci:9 EXE 46/2012-12, Jméno exekutorského úřadu:Komínková Zuzana Mgr., Spisová značka exekutorského úřadu:114 EX 616/11, Datum vydání usnesení:19.1.2012, Peněžitá povinnost:1 176 000,00. Označení povinných osob:fyzická osoba: Ing. Alexandra Škorcová

Já se domnívám, že už nikdo nic nedostane .... takže kdo doufá, hodně štěstí.
Vloženo z: TH.QET.UUR.WEA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.04.2012
Nevím, na co věřitelé čekají. Možná snad ta exekuce bude vymožena, protože tento věřitel byl rychlý a na nic nečekal. Ostatní čekají, upřímně nevím na co. Ti, kteří nemají zaplacené peníze za odprodej nemovitostí mohou jen naivně vyčkávat.
Ještě k příspěvku ohledně zaměstnanců,kteří si založili RK: to, že tito lidé způsobili škodu RK Škorcová není pravda.Oni peníze z účtu nezpronevěřovali, to dělala paní majitelka, která se nyní jen nestydatě vymloluvá. Použije prostředky jiných lidí neznámo nač a ještě se staví do pozice velké oběti, protože bohužel nebo bohudík to na ni všechno prasklo.
Vloženo z: AR.QC.H.UKR ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.04.2012
Jedna ze zakladetelek RK Štěstí, která již v RK nefiguruje jako společník byla v době jejího zakládání zaměstnankyní v RK Škorcová s.r.o.. Viděl jsem jednu smlouvu o úschově peněz za prodej bytu a ten podpis co na ní byl nebyl určitě od Ing. Škorcové. Je opravdu otázka co tam kdo prováděl, jak probíhaly a přes kterou RK prodeje nemovitostí a jsem přesvědčen, že to vše co se stalo v RK Škorcová není jen záležitost paní majitelky, ale především dobře promyšlený tah zakladatelů RK Štěstí a některých dalších zaměstnanců.
Vloženo z: AW.MH.DEU.WGZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
23.04.2012
Dovolujeme si upozornit, že odpovědnost ve firme vždy nese statutární orgán. Jakékoliv úschovy, pakliže šly na účet společnosti vždy odpovídá disponent účtu a statutírní orgán. Úvaha ze dne 23.4. 2012 je zcela nesmyslná.
Vloženo z: TH.QET.UUR.WEA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.04.2012
Co mluví za vse - skorcova.cz (tel.: 800 250 013 - mimo provoz), (mobil: 606 716 629 - mimo provoz), Kontakty na stránkách mimo provoz! Otázka je, kde je paní Ing . Alexandra Škorcová (ve vězení ? nebo někde v Karibiku s penězy najivních vlastníků nemovitostí).
Vloženo z: TH.QET.UUR.WEA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.04.2012
Věc podezření ze spáchání zločinu zpronevěry dle § 206 odst. 1, 4 písm d) tr. zákoníku je vedena u policie ČR , územní odbor Třebíč odd. hosp. kriminality pod čj. KRPJ-121-15/TČ-2012-161081-PRO . Zde je možné přihlásit své pohledávky jako poškození . Moje klientka se přihlíásila se škodou ve výši 550 tisíc Kč za to , že prostřednictvím RK prodávala nemovitost , ale kupní cena nebyla klientce předána - proto zproněvěra . Opakuji , že jde o podezření ze spáchání tohoto trestníého činu . Doporučuji všem poškozeným se obrátit na policii k uvedenému jednacímu číslu .
Za poškozenou klientku - zmocněnec poškozené . JUDr. Bílý , advokát Znojmo
Vloženo z: AA.QNX.WJ.AQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.04.2012
Je dojemné, jak se tady snaží kamarádi pí. Škorcové \"kladně\" hodnotit její podvodnickou činnost. Podle nich, za všechno můžou zaměstnanci. Tomu by snad věřil jen uplný debil. Televize Nova odvysílala pravdivý obraz. A proč ho odvysílala? Protože toho už bylo tolik, že to muselo jít ven. K.Vopršálek. Hodonín
Vloženo z: AV.XNT.JH.WXF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.04.2012
Škorcová si absolutně neláme hlavu s řešením závazků. Platí jen tomu, komu se jí zachce a hlavně kdo proti ní nebude činit právní kroky. Její investiční firma, je naprostá legrace, jak již bylo uvedeno nesplňuje ani zákonné podmínky, aby vůbec mohla tuto činnost vykonávat. Jen se divím, že ještě na ni nebyl podán podnět na zastavení činnosti daňového poradce, vždyt tato dáma naprosto porušila etický kodec Komory daňových poradců.
Vloženo z: AR.QC.H.UKR ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.04.2012
Pozor na podvodníka od Škorcové rádoby realitního makléře Pokorného z Třebíče. Slíbí možné i nemožné, vybere zálohy a už ho neuvidíte, nedovoláte se, nedomailujete.
Vloženo z: WRL.HVH.A.GAF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.04.2012
Reakce na příspěvek ze dne 26.4.2012. (WRL.HVH.A.GAF) Vážený pisateli příspěvku, v RK Škorcová od ledna 2012 nepracuji, z mých klientů snad nikdo podveden nebyl a když ano tak ne mnou, tel. číslo mám pořád stejné mailovou adresu do RK Škorcová samozřejmě nemám. Pokud jsem Vám něco slíbil ( možné i nemožné) zavolejte a můžete mě klidně vidět.
Vladimír Pokorný
Vloženo z: AW.MH.DEU.RG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
17.05.2012
JAK JSEM SE DOSLECHL PANÍ ŠKORCOVÉ V TŘEBÍČI ČINNOST NEVYCHÁZÍ TAK SE PŘEMÍSTILA DO PRAHY A PROVOZUJE DÁL REALITNÍ KANCELÁŘ
Vloženo z: EHH.SXA.WR.W ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.05.2012
Vzhledem k počtu podaných trestních oznámení už nebude činnost paní Škorcové dlouho aktivní...
Vloženo z: TK.VC.DRU.W ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.05.2012
Pozor. Paní Škorcová v Praze mimo činnost RK provádí služby finančního poradenství, což velice dobře umí.
Dále je třeba si dát pozor na paní Uhrynovou. To je její pravá ruka. Dělá podvodné náběry nemovitostí po telefonu a napomáhá dále provádět trestnou činnost paní Škorcové.
Vloženo z: AK.XNA.UHK.WSC ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.06.2012
no je tu dlouho klid,pani Skorcova v klidu vede realitku a podvadi dalsi klienty,uvidime co bude zitra,napisu dalsi informace,a bude jich hodne....
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.06.2012
k prispevku 28.5.jo,neco s tim udelame,Prazaci pozor,proda vam HRADCANA...
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.06.2012
dalsi prispevek nebyl povolen ,tak znovu dalsi informace zitra,proc neplati,proc nebere telefon,proc se ji nedari a kdo za to muze...atd.
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.06.2012
Rk skorcova-osobni zkusenost-RK jsme zadali prodej nemovitosti 2010,inzerovali,ale nic se nedelo..v dubnu 2011jsme si nasli sami kupce a dovedli do RK,protoze obejit je se prece nedela,jsme slusni lide..v kvetnu 2011 podepsana smlouva,vyrizovani uveru,po slozeni zalohy si pani Skorcova okamzite vzala provizi...kupec slozil penize v srpnu a zari 2011...ZARI 2011 cekame na prepis v katastru,penize v RK uschove pani SKORCOVE,jsme jeste nevedeli,ze tam jiz nejsou...po zapisu v katastru cekame 3tydny a zaciname volat pani Motykove,kde jsou nase penize,chudak to kolikrat slizla,ale sama nevedela,se ji timto omlouvam....
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.06.2012
RIJEN,zaciname byt nervozni,kontaktujeme osobne pani SKORCOVOU,jsme ujisteni,ze vse je v poradku a penize jsou na ceste,cekame tyden...pani je na dovolene,cekame,pani je nemocna moc se omlouva,mame vydzet,drzime....ma moc prace,ozve se,cekame...konecne vola,hura...musime pockat,stehuje kancelar...cekame,jeste kontrola listin z katastru..proc?vse mame vporadku,jen ty penize nejdou...volame pani Motykove,,...konec rijna prisla prvni pulka penez,proc jen pulka nevime,pani Skorcova nekomunikuje,v RK nikdo nic nevi....volame,cekame...jsme slusni
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.06.2012
LISTOPAD 2011,pani Skorcova nekomunikuje,v kancelari pry neni...co ted,volame ,cekame,...uz toho asi bylo dost,vola jako by se nic nedelo,copak potrebujeme,vzdyt penize jsou na ceste,uz je poslala..jeste podekujem,jsme prece slusni lide...cekame dalsi tyden....volame...no ,to neni mozne,jde zjistit,co se stalo...cekame..je nam zdeleno pani SKORCOVOU,ZE BLBA UCETNI JE POSLALA JINAM,no ...muze se to stat,jinak pani ucetni,byla moc hodna zenska...cekame az se penize vrati,cca 14 dni a mame je...to jsme jeste netusili co nas ceka dal...konec LISTOPADU
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.06.2012
PROSINEC 2011,zaciname byt nestastni,a bojime se o nasich bez mala 600 000 tisic...pani SKORCOVA nas informuje,ze penize se jeste nevratily,ale,ze nam je posle z jineho prodeje,mame byt v klidu...cekame...na internetu se objevuji prvni zminky o zadluzeni a krachu RK SKORCOVA...nespokojeni klienti RK...dluzi!!!!!....a je to tu...pani SKORCOVA nas ubezpecuje,ze vse je vporadku,za ten humbuk muzou jeji makleri,kteri ji okradaji,nepracuji atd....ona ma vse pod kontrolou,penize jsou na ceste....a nebyly...cekaji nas Vanoce.
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.06.2012
VANOCE 2011 ,ten kdo docet az sem,vi,ze ty nejlepsi perly teprve prijdou...prosinec,zacina kolotoc vymluv,lzi,neochoty komunikovat...Vanoce ,poznamename SKORCOVA,SKORCOVA,SKORCOVA,nic jineho jsme neresili....no,hlavne z toho neonemocnet,muze byt i hur a bylo...konec roku...konecne osobni setkani...pani SKORCOVA priznala financni potize,nase penize pouzila na opravu fasady sveho domu,aby ho mohla dobre prodat a penize nam vratit...podotykam ,ze se slzou v oku..a je tu LEDEN 2012.
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.06.2012
LEDEN 2012 jsme v soku,dum na kterem opravila fasadu,za nase penize,ji podle katastru nepatri,je napsany na jeji dceru...a to pry si prodava strechu nad hlavou,no prodava ,ale ne svoji...trochu komunikuje,s dcerou je pry domluvena,penize budou...cekame...nic...dosla nam trpelivost,jdeme na radu k advokatovi...a zacina tanecek s pravniky,jeji priznava,ze s pani SKORCOVOU ma moooooc prace,navrhuje splatky,to nebere,nic nepodepisujem...pani SKORCOVA se zacina rozcilovat,je arogantni a nepristupna zadnemu reseni,nechapeme,vzdyt ona vzala nase penize v pravni uschovy a my je chceme jen zpet..,asi ji obtezujeme....jdeme ji navstivit do RK,neni,nebude,zamestnanci se divi co po nich chceme,ale jiz zacimaji chapat vaznost situace,jsme velmi rozcileni,pan POKORNY navrhuje podat trestni oznameni,neposlechli jsme,to byla chyba,ti kteri ho podali pry neco dostali,zdroj z internetu,a oznameni stahli...pani SKORCOVA nam oznamila ze ji rusime v praci,a obtezovanim jejich zamestnancu ji skodime v jednanich s investory,...dostane X milionu,penize budou...dnes uz vime,ze to byla jen hra o cas,snad si myslela,ze na to zapomenem!!!..z jeji strany zadna vule k dohode,smutne zjisteni,ze vsechny jeiji dalsi nemovitosti jsou jiz v exekuci,nekdo byl chytrejsi a rychlejsi...
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.06.2012
UNOR,zpravy na TV NOVA,vsichni jsme to videli....
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.06.2012
UNOR,dalsi jednani s investory,lzi a vymluvy,na NOVU to pry dali zamestnanci a netrpelivy klient,se mu nedivime....mame sepsane trestni oznameni....opet komunikuje a prosi,opet se slzou v oku,at ho nepodavame,RK uz nefunguje,rozjizdi novou firmu a hned zacina splacet,pry ve 3-4 splatkach do konce brezna....mame ji nechat pracovat,potrebuje klid....cekame,nevolame,nepiseme a nechavame ji v klidu pracovat...opet chyba,jen hra o cas...do boje o nase penize se zapojili i rodice,kdysi spratelene rodiny...nic,nic s ni nehlo...cekame.
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.06.2012
BREZEN,konec mesice,nemame porad ani kacku...pani SKORCOVA opet ve forme,arogantni a dotcena,proc ji otezujeme,nic pro nas nema...dalsi navsteva u ni doma,porad bydli na CHmelove,neni doma,asi ma JEDNANI...jdeme do RK,zavreno,jen vydesena ucetni,pani SKORCOVA ma jednani v Praze,no jasne jednani,co jineho...dalsi kolotoc vymluv a lzi....AAAA PRICHAZI NOVINKA,pani si vyrizuje velky uver,opet Xmilionu,dokonce volala financni poradkyne,ale spis to byla nejaka sousedky,ze uver predschvalen,tak hura snad se to opet vyresi a bude klid....chyba...dalsi hra o cas..porad bez penez...
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.06.2012
DUBEN ,jsme znechuceni a unaveni,volame,piseme,cekame....pani se stehuje do PRAHY,pry tam bude podnikat...opet chceme podat trestni oznameni...mame pockat prodava pozemky,lihovar,vsechny provize budou nase...RK funguje???cekame..vymaha pohledavky vuci sve firme,posila odkaz na vymahacskou firmu,mame se s nimi spojit,do 14 dnu zacnou chodit prvni penize,je cerven a nic....cele mesice jen ziskava cas a my blbci porad bez penez...
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.06.2012
KVETEN my porad bez penez,pani Skorcova si prodala strechu nad hlavou,vyklizi dum,stehuje se do Prahy,co je nam po tom...chceme jen sve penize,ktere nam slibila z prodeje toho domu...cekame...nekumunikuje,penize nema,barak si prodala dcera a penize jsou pry jen jeji....tak to se povedlo a na to jsme cekali od prosince...jsme na zhrouceni,jeste ze funguje Neurol...pani SKORCOVA nam nabizi ALMARY,at si je prodame,tak to jsme se poprve co ji zname zasmali...posila 1 tisic ...jsme se zasmali podruhe...a naposled.....konec kvetna posila 40.000 tisic..konecne pohyb na uctu,asi prodala almary...nebo neco zacalo fungovat,asi podnikani...mame radost jak maly decka,penize zacly chodit...
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.06.2012
CERVEN jsme ujistovani,ze penize budou chodit pravidelne,hned zacetkem mesice 50.000 od pana z Vladislavi za ucetnistvi...cekame...nic...volame,piseme..opet bez komunikace...v pondeli zprava od pani SKORCOVE,uz nic neposle,dalsi spojeni jen prez pravnika,cucime jak blazni,to tu uz bylo v lednu...
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.06.2012
VCERA pani SKORCOVA si diktuje podminky,at cosi podepiseme u jejiho pravnika,asi jako ze nam pani nic nedluzi???..a pak neco posle...tak to uz je moc...volame na RK a hledame pani SKORCOVOU,chceme ji videt osobne...pani asistentka?,mozna sousedka nas ujistuje ze RK SKORCOVA porad funguje,nabira a prodava nemovitosti,nechapeme jak muze dal v RK podnikat,kdyz dluzi klientum za prodej jejich nemovitosti jeste z lonska...nam cca dluzi 9 mesicu a nehlo s ni nic...je to fuj....
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.06.2012
DNES volame,piseme,casto,asi pani SKORCOVA ohluchla a oslepla,kdyz to nevidi...nekomunikuje...uz ani v RK nikdo nezveda telefon...chceme jen SVYCH 555.000 tisic,ktere nam dluzi od zari...9 mesicu...trpelivost dosla...dnes rano jen strucny email od pani SKORCOVE,at se obratime na pravnika,ze je pristupna k dohode...tak tech dohod uz bylo mraky...zrovna z minuleho tydne ,do 15. mela poslat 200.000 a to je dnes,nechce poslat nic,tak kope a hraje o dalsi cas...takze,mila pani SKORCOVA ,my to nevzdavame,jen spoustime REALITY SHOW SKORCOVA,a na to jsme vas uz davno,davno upozornovali...takove zlodejny se nesmi podporovat...TAK CO LIDE,JESTE S TOUTO PANI CHCETE OBCHODOVAT.....NEDOPORUCUJI...dalsi zpravy a iformace,budeme zverejnovat na techto strankach a v dalsich mediich.
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.06.2012
Tohle má být vtip? ... to si vážně myslíte, že pošpiníte jméno tímhle vymýšlením? Normálnímu člověku, co se zajímá o detaily dojde, že posledních cca 20 příspěvků jsou nesmysly. Paní Škorcová je solidní a dobrý člověk, který plní svoje závazky. Opět se chytám za hlavu, jak hluboko jsou schopni klesnout lidé, kteří na ní chtějí cíleně naházet špínu. Vážně potlesk pro posledních 17 příspěvků! Všechno na jendo brdo a bez diakritiky! ... úroveň jako na základní škole!

Administrátor další příspěvky blokuje z důvodu klamání spotřebitele!
Vloženo z: AW.QNG.KA.GA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
17.06.2012
detaily prijdou...PANI SKORCOVA lharka,podvodnice a zlodejka...sve zavazky neplni,dluhy neplati..kdyby zaplatila co ma,nikdo by tu nepsal,proc taky nemel by duvod,NE?....bohuzel mam jen zakladni skolu,vam inzenyrum to jde lip,to je fak....
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.06.2012
Jsem bývalým zaměstnancem firmy Škorcová s.r.o., paní majitelka Škorcová stále s nikým nekomunikuje, své dluhy neplatí a ani platit nechce. Stále dluží zaměstnancům výplaty za období říjen - lprosinec 2012. Žádný náznak spolupráce z její strany jsme nezaznamenali.
Vloženo z: EHH.AB.EW.RW ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.06.2012
Jen musím reagovat na těchposledních cca 20 příspěvků nějakého nešťastníka,kterého Škorcová opět obrala o peníze.Sám jsem s firmou paní Škorcové nějaký čas spolupracoval,ale postupně přestávala platit,takže jsem s ní skončil.Nebyl to zas takový \\\\\\\"ranec\\\\\\\",takže peníze ani nevymáhám a aspoň jsem si ušetřil nervy a čas. Jen Vá m čtenářům chci říct,že si myslím ,že těch 20 příspěvků toho nešťastníka bude určitě pravdivých.Co je ale pravda na \\\\\\\"sto pro\\\\\\\" je to,že kladné příspěvky a recenze si paní Škorcová píše sama a zrůzných adres,nebo si je \\\\\\\"nechá napsat\\\\\\\" na míru.
Vloženo z: AW.MH.DEU.GXS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.06.2012
RK SKORCOVA-VELMI SPATNA ZKUSENOST...dekujeme,za podporu,jsme jen obycejna rodina,co prisla o neobycejne penize,nejsme zadna konkurencni RK....vcera i dnes spousta pokusu pani SKORCOVOU kontaktovat ,z duvodu zaslani penez,ktere mela v zari 2011 v pravni uschove...dluzi nam 555.000...tel.608402000 nam nebere,a kdyz tak jen slysime hrat televizi a jak nekdo,necim listuje...cislo jsme dostali v RK...pokud ma nekdo,jiny kontakt,napiste...pokud nekdo mate s pani SKORCOVOU nejakou schuzku nebo jednani,dejte vedet,radi by jsme s ni osobne jednali...muzeme ukazat dokumenty atd.ze nam pani SKORCOVA dluzi...
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.06.2012
Administrátor se rozhodl některé kladné příspěvky blokovat, neboť neodpovídají hospodářským výsledkům RK ŠKORCOVÁ. Dále byla na vlastníka RK vypsána vysoká Exekuce a je zde důvodné podezření, že se budou zvyšovat dluhy společností s ručením omezeným a tím se umořovat dluhy fyzické osoby Škorcová.

Ve věci závazků se doporučujeme obrátit s Trestním oznámení na Vrchní státní zastupitelství v Brně.
Vloženo z: ERW.HND.TRW.RJG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.06.2012
Dekujeme ADMINISTRATOROVI za pochopeni.
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.06.2012
Vážení, mohli bychom napsat přesně totéž, co zoufalý spisovatel před námi, doba dlužení je přibližně stejná, postup tentýž, dluh 700000 Kč, pocit hnusu a smutku nezměrný. Pokud bychom přečetli příspěvek Škorcové na facebooku ze dne 19. 6. 2011(přesně před rokem) mohlo by nám být včas vše jasné. Citace:Dnes jsem navštívila přednášku Roberta Kiyosakiho v Praze, autora knihy Bohatý táta - Rich Dad. Na názorech tohoto autora jsem založila své podnikání před osmi lety a zvolila investiční strategii. Tento muž který začal z ničeho, uskutečnil svůj americký sen. Rozhodně z jeho strategie, i když modifikovaně pro naše podmínky, si můžeme mnohé převzít i my. Doporučuji si přečíst o autorovi Kiyosakim. Konec citace. Poslední dobou trpím často nevolností.
Vloženo z: TH.QAN.UTB.WEY ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.06.2012
My cetli,ze vzorem je Bata,musi se v hrobe obracet.
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.06.2012
POZOR!! Toto jsem dnes našla!!! Čtěte a konejte podle toho!!! Vykutálená p. Škorcová majetek má! http://m.denik.cz/denik/c/policie-chysta-obvineni-majitelky-realitni-kancelare-20120615-0f28.html

Vloženo z: TH.QAN.UTB.WEY ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.06.2012
A ještě jeden článek http://jihlava.idnes.cz/prodal-byt-penize-od-realitky-nedostal-dyl-/jihlava-zpravy.aspx?c=A120518_1779926_jihlava-zpravy_mav
Vloženo z: TH.QAN.UTB.WEY ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.06.2012
Zhora uvedené skutečnosti jsou pravda, shoduje se vše i na náš případ, krom dlužné částky,
Děkuji příspivateli z 19.6.2012.
Vloženo z: WRB.WY.A.RAG ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.06.2012
U nás je to to samé. Věřili jsme, paní Škorcová slibovala hory doly, příští týden, za čtrnáct dní, příští měsíc, dodnes ani korunu.
Vloženo z: AR.VN.DET.GW ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.06.2012
Tak to vypadá, že krade za podpory Policie ČR. Insolvenci na firmě nevyhlásila i když ji to zákon ukládá. Dál podniká a inkasuje peníze, které nevyplácí.

Vloženo z: SOI.HGA.TKR.BJJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.06.2012
Dnes jsme podali TRESTNA OZNAMENI na ing.Alexandru SKORCOVOU,z duvodu nevyplaceni penez z pravni uschovy,po prodeji nemovitosti v zari 2011...tleskame panu Obornemu,za to,ze nam dokazal,ze se o sve penize nemame bat,ale bojovat.
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.07.2012
Prosim o kontakt na podvedene zaměstnance Škorcové. Děkuji
trebicm@seznam.cz
Vloženo z: ECA.WX.JTA.WZU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.07.2012
Na trestnou činnost Škorcové byla Policie ČR (ne SKPV Třebíč, ale jiné SKPV) již upozorněna koncem roku 2010. Policie však nekonala, přičemž konat mohla dle dostatečných informací a měla dle trestního řádu. (trestný čin podvodu, krádeže a porušování autorských práv). Včasným vyšetřováním této podvodnice se mohlo zabránit rozsáhlé protiprávní činnosti a značným způsobem zamezit jejím podvodům jak ke klientům , ale i k zaměstnancům.
Vloženo z: AH.QAA.UJA.WFJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.07.2012
Prosím, víte někdo, co se nyní děje okolo pí Škorcový? Neplatí, telefony nezvedá. Podniká v Praze? Ještě jednou prosím o zprávu.
Vloženo z: AR.VN.DET.GW ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.07.2012
Re: Momentálně prý se vyskytuje a podniká v Plzni, ale ne už v realitách. Tak těžko říct
Vloženo z: EWI.SGA.UR.XE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.07.2012
si tu z nas nekdo dela srandu...v Plzni muze podnikat tak jedine na Borech,kam patri...
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.07.2012
Podniká v Praze vesele dál, a vesele dál se nám všem směje !!!! Naše zákony a policie???? K pláči!!!!
Vloženo z: EHH.SXA.NK.XB ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.07.2012
Škorcová se schovává za jinou realitku a podniká v Praze, ale její jméno nikde nefiguruje! Některé telefony bere jen Uhrinová. Zkuste si zavolat, že koupíte nějaký byt či dům z její nabídky a uvidíte, tedy spíš uslyšíte...... Víte někdo zda už byla předvolána k výslechu, když bylo podáno tolik trestních oznámení?
Vloženo z: TK.VC.DRU.W ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.08.2012
Admin: Statisícové sumy inkasovala od klientů majitelka třebíčské realitní kanceláře jako zálohu na nákup nemovitosti. Peníze ani klíče od vytouženého bytu či domu klienti však už nikdy neviděli. Nyní policie proti čtyřiapadesátileté ženě z Třebíče zahájila trestní stíhání

Vloženo z: EWI.SGA.TRH.SYQ ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.08.2012
Kolik musí být podaných trestních oznámení, aby se konečně začalo něco dít??? Rok okrádá klientyve velkém a nyní vesele podniká pod záštitou RK FOKUS v Praze...!!! Asi se stanu podnikatelem, protože když zpronevěřím miliony jako podnikatelka paní Škorcová, tak si budu jezdit v BMV a podnikat dál..... tohle je ta správná demokracie???
Vloženo z: TK.VC.DRU.W ( 12 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.08.2012
!!!!!POZOR!!!! RK FOKUS JE TAKÉ V TŘEBÍČI...
Vloženo z: EHH.SXA.WR.W ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.08.2012
Snad na ní konečně došlo. Když si nemohou peněz užívat podvedení klienti, tak snad ani ona ne. Doufejme, že neuplatí ukradenými korunkami soudy a vyšetřovatele.
Vloženo z: AR.VN.DET.GW ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.08.2012
Asistentka pani Čechová se jednou vydává za RK Fokus, jednou za RK Škorcová. Je schopna oznámit, že pro paní Škorcovou již nepracuje, ale vzápětí se ozve jako RK Škorcová, poněkud prazvláštní a pro klienta poněkud matoucí, ale má to být zřejmě účelem. Paní Škorcová se schovává pod rouškou psychického zhroucení, aby nemusela hlavně hradit závazky, ke kterým se zavázala. Poněkud hnusný!
Vloženo z: AV.QWG.UUE.AZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.08.2012
PROSÍM POZOR !!!!!\\r\\nNOVÁ REALITNÍ KANCELÁŘ FOKUS JE DALŠÍ POKUS PANÍ ŠKORCOVÉ, JAK DÁLE OKRÁDAT DŮVĚŘIVÉ LIDI. JE TO JEJÍ DALŠÍ REALITKA A PODNIKÁ VESELE DÁL, VČETNĚ PANÍ ČECHOVÉ A PANÍ UHRINOVÉ. PROSÍM POZOR. NENALÍTNĚTE JI NA SLADKÉ VÁBENÍ. FOKUS = ŠKORCOVÁ. I KDYŽ PŮSOBÍ V PRAZE ADRESA FOKUSU JE STEJNÁ JAKO RK ŠKORCOVÁ. JE TO JENOM NÁHODA ??? PROSTĚ JE TO POŘÁD TA STEJNÁ PANÍ ŠKORCOVÁ.
Vloženo z: AK.XNA.UHK.WSC ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.08.2012
Nový způsob páchání trestné činnosti Škorcové je takový, že smyšlené faktury nechá vymáhat vymahačům. Tahle Škorcová se opravdu ve své nenažranosti nezastaví před ničím. Kontaktování ukrajincema najatýma Škorcovou opravdu není příjemné. Policie dále nekoná, nechává jí běhat po svobodě a páchat podvody. Přitom jsou u ní naplněny vazební důvody. Je asi potřeba nechat prověřit i postup policie.
Vloženo z: AH.QAA.UJA.WEJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.08.2012
Má někdo idetifikaci Fokusu? IČO, atd.zveřejněte.
Vloženo z: WRB.WY.A.RAG ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.08.2012
ičo nikde nejde najít http://www.rkfokus.cz/
Vloženo z: EHH.SXA.NK.XB ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.08.2012
http://www.facebook.com/pages/RK-Fokus/274083029366892?ref=stream
Vloženo z: EHH.SXA.NK.XB ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.08.2012
Je to účel, aby se společnost nedala dohledat. Paní Škorcová potřebuje čas, aby mohla vydělávat peníze a splácet svoje dluhy-snad!!!! Divím se jenom těm bláznům, kteří svěřují svoje nemovitosti stále paní Škorcové. Poškození by se měli spojit jedním společným emailem a začít tedy něco činit. Škorcová, která si toto všechno čte, tak se jen řehtá.
Vloženo z: AV.QWN.UNH.QB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.08.2012
Se společným emailem souhlasíme, jen je potřeba identifikovat poškozené, AŠ tam pošle troské koně. Známe způsob jak bychmo se spojili..
Vloženo z: WRB.WY.A.RAG ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.08.2012
Navrhuji podat podnět na policii a ŽL ohledně prověření aktivit Škorcové. Není možné, aby fungovala v jiném podnikatelském subjektu a neřešila závazky a dluhy,které nasekala. Může si založit novou firmy, ale musí plně být zodpovědna za úhradu svých dluhů z předcházející činnosti. Rozhodně nemůže být pravdou, že za vším stojí její bývalí zaměstnanci. Zřejmě se dostala do finančního kolotoče + vysoký životní standart, podpora manžela nebo milence, a je to jasné.
Vloženo z: AV.QWX.UER.AF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.09.2012
škorcová se skrývá pod jiným názvem. Proto neuvede na webových stránkách identifikační údaje.
Vloženo z: AV.QWG.JTT.WRJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.09.2012
Ukázka neschopnosti PČR. Majetek píše na jedno z dětí.
Vloženo z: EWI.SGA.TRH.SYQ ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.09.2012
Pokud přepisuje majetek na jednou z dětí, upozorněte PČR a to hned, nevím na co čekáte.
Vloženo z: WRB.WY.A.RAG ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.09.2012
Tady je info o drziteli domeny rkfokus.cz : http://www.nic.cz/whois/?d=rkfokus.cz\\r\\n\\r\\nJe to opravdu Skorcova. Na webu by mela mit informace o firme...
Vloženo z: EWC.TT.UWK.WFJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.09.2012
Na RK FOKUS bylo podáno oznámení pro porušování obecně platných předpisů.

domain: rkfokus.cz

org: Škorcová Investment s.r.o.
name: Ing.Alexandra Škorcová

Vloženo z: EWI.SGA.TRH.SYQ ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.09.2012
Alexandra Škorcová: Exekuce, která se dotýká obchodních podílů Škorcová s.r.o. a Škorcová Investment s.r.o., kdy podíly budou prodány v dražbě. Pravomocné exekuce: Exekuce 103 EX 20849/12 (jistina 56 547,00 Kč + náklady oprávněného + náklady exekuce), Exekuce 114 EX 616/11 (Peněžité plnění 1.176.000,- + Náklady exekutor).
Vloženo z: EWI.SGA.TRH.SYQ ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.09.2012
Firma Škorcová s.r.o.: Nařízení exekuce Exekuce 103 EX 20851/12 a Exekuce 125 EX 302/12, další žaloby v řízení.
Vloženo z: EWI.SGA.TRH.SYQ ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.10.2012
Sebrali už Dalíka, kdy seberou tu naši?
Vloženo z: WRB.WY.A.RAG ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.10.2012
Zdravím všechny podvedené firmou RK Škorcová. Chci se zeptat.Víte někdo něco bližšího v jaké fázi je vyšetřování??? Prý se vyšetřovací spis plus trestní oznámení přeposlal z Třebíče do Jihlavy. Na policii ČR nic konkrétního neví, neřeknou, Škorcová se prý odvolává ve smyslu, že vše je nedorozumění a není si ničeho vědoma. Tak nevím jestli je to k pláči nebo už k smíchu. Prý dál podniká v realitách a i přes upozornění na policii ČR se stále nic neděje.\\r\\nUž někdo psal v dřívějším příspěvku o liknavém přístupu policie ČR. Myslím, že je načase opět pozvat TV Nova a Prima. Taková kauza za miliony je bude opět zajímat. Takhle to přece slušný občan nemůže odnést.
Vloženo z: ECF.EY.UUA.JB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.10.2012
Je to sice už delší dobu,ale svoji nemovitost jsem prodávala přes RK Škvorcová a vše bylo v naprostém pořádku.Pokud se dostala do problému nevím.Přeji hodně štěstí všem stranám.
Vloženo z: AH.VN.DVY.AA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
14.10.2012
Jak nevite,neumite CIST....takovy blabol...na pani Skorcovou je podano dalsi TRESTNI OZNAMENI PRO POKRACUJICI ZAVAZNY ZLOCIN ZPRONEVERY ,muzete si overit na KRAJSKEM REDITELSTVI POLICIE KRAJE VYSOCINA,ODBOR HOSPODARSKE KRIMINALITY,JIHLAVA...zdar.
Vloženo z: TH.QEV.RW.GWE ( 24 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.11.2012
Jsem bývalým zaměstnancem RK Škorcová sice se již v realitách nepohybuji , ale všiml jsem si že mé zakázky i fotky jednotlivých nemovitostí s částečně změněným popisem byly inzerovány na stránkách RK Fokus..... pod jménem Štěpánka Málková.....???????????
Vloženo z: EHH.SXA.NK.XB ( 6 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.11.2012
Upozornění na špatnou zkušenost! Realitní kancelář Škorcová NEVYPLACÍ PENÍZE. Více jak rok nám dluží 500tis za prodej domu a ještě paní Škorcová měla tu drzost ještě přijet osobně vyhrožovat za případné zveřejnění. Děkuji tomu, kdo to udělal za nás.Prosím o info jak je na tom policie? Děkuji
Vloženo z: EHH.HBR.WW.Q ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.11.2012
Myslím si, že RK Škorcová s.r.o. se zlikvidovala majitelkou sama, která chtěla ohromit svou rozpínavostí a pustila se do něčeho, na co neměla. Navíc lhala. Měla by se proto léčit a splácet konečně už ty dluhy, které vznikly pouze a jen jejím zaviněním.
Vloženo z: ECA.EG.JNE.WSJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.01.2013
Ví někdo něco o pí. Škorcové mě dluží ještě dost peněz. Děkuji
Vloženo z: TK.VC.DRU.G ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.01.2013
20.09.2012 Alexandra Škorcová: Exekuce, která se dotýká obchodních podílů Škorcová s.r.o. a Škorcová Investment s.r.o., kdy podíly budou prodány v dražbě. Pravomocné exekuce: Exekuce 103 EX 20849/12 (jistina 56 547,00 Kč + náklady oprávněného + náklady exekuce), Exekuce 114 EX 616/11 (Peněžité plnění 1.176.000,- + Náklady exekutor).
Vloženo z: WRD.SY.UNH.WE ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.01.2013
http://www.soudni-exekutor.cz/docr/posudek_skorcova_alexandra_$59420000BEE0.pdf
Vloženo z: WRD.SY.UNH.WE ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.01.2013
Realitní kancelář Škorcová, s.r.o čelí trestním oznámením

RK Škorcová a rovněž majitelka realitní kanceláře Alexandra Škorcová čelí několika trestním oznámením a Policie ČR ji pravděpodobně obviní ze zpronevěry. Kancelář má milionové dluhy, inkasovala provize a nechávala si peníze z prodaných nemovitostí. Klienti tak přišli nejen o peníze, ale i o nemovitosti. Realitka nemá žádný majetek, majitelka však disponuje vcelku rozsáhlým nemovitým majetkem po celé ČR na který je v současnosti jedno exekuční řízení.
Vloženo z: WRD.SY.UNH.WE ( 4 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.01.2013
Dobrý den, na Škorcovou jsou v současnosti tři pravomocné exekuce, všechen její nemovitý majetek je obstaven.
Vloženo z: TH.QAN.UWR.J ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.01.2013
k příspěvku z 22.1.2013: Pokud zde tvrdíte, že majitelka /fyzická osoba/ disponuje s rozsáhlým nemovitým majetkem, je možno toto tvrzení i podložit.
Vloženo z: WRB.WY.A.RAG ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.04.2013
Jak dopadlo trestní stíhání Škorcové?
Vloženo z: EWI.SGA.TRH.SYQ ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.04.2013
http://jihlavsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/poskozeny-klient-maklerky-sarada-pokracuje-20130301.html\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nHmm. Slizkej had kličkuje dál ...
Vloženo z: TH.QAN.UWK.WS ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.01.2014
Vážení, nemáte nové informace? škorcová nám stále nezaplatila. Dluh je 800 000 :(
Vloženo z: TH.QAB.RA.WAS ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.02.2014
Dobrý den.

U nás je to stejné a zpráva od Policie ČR žádná. Prosím, nevíte někdo něco bližšího, jak to s paní \"PODNIKATELKOU\" vypadá?
Vloženo z: AA.FZ.DKT.WGE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.07.2014
DOBRÝ DEPRODÁVAL JSEM U TÉTO REALITKY POZEMKY A VŠE ŠLO DOBŘE NEMÁM K NÍ NÁMITEK.ALE TO CO ČTU TADY MĚ UPLNĚ POSADILO NA PRDEL .JAK JE TO VŮBEC MOŽNÝ? DOSLOVA OKRÁDAT POD SVĚTLEM TOLIK LIDÍ,A NIKDO S TÍM NIC NEUDĚLÁ.A CHUDÁCI LIDI NEDOSTANOU ANI VORLA A TA ŽENSKÁ SI BUDE UŽÍVAT.TO JSE SPRAVEDLNOCT CO.TADY SE MÁ NEJLÍP ZLODĚJ .PODVODNÍK A KDE JAKEJ HAJZL.
Vloženo z: EHH.SXA.WK.WZU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Mlékárna Polná spol. s r.o. detail
BLANSEK, bytové družstvo detail
Žerotín, a.s. detail
SPEDI, s. r. o. detail
Zbyněk Liška detail
Štěpánka Koláčková detail
Jan Skládal detail
M-AUDIO, s.r.o. detail
Tuan Pham Minh detail
Hieu Nguyen Dinh detail
AUTOINVEST, spol. s r.o. - v likvidaci detail
Cuong Hoang - smíšené zboží detail
Dung Tong Thi Kim detail
Eva Mrvíková detail
Otta Šmíd detail
Karel Nováček - ELEKTRO detail
Zdeňka Straková detail
Růžena Hotovičková detail
Eva Dušková detail
Sylva Vaishaitlová detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382