24.02.2018 01:24:56
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 201 800 subjektů
2 560 státních organizací
9 300 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

12.02.2018 - V současné době probíhá obnova SSL certifikátů. Bezpečnost zabezpečení do obnovy není nikterak omezena. Vyhledávač Vám může nedoporučit, nebo odmítnout přístup do systému. Obnova certifikátů proběhne během 24 hodin.

26.09.2017 - Omlouváme se za průtahy ve vyřizování písemných požadavků, které jsou způsobeny úpravami systému v rámci GDPR.

18.09.2017 - Dochází k aktualizaci systému, omlouváme se Vám za případné výpadky systému.  

06.09.2017 - Andrej Babiš byl vydán k trestnímu stíhání. Za trestný čin dotačního podvodu mu hrozí 5-10 let vězení.

15.05.2017 - V současné době dochází ke změně certifikační autority SSL. Dočasné hlášení o neplatném certifikátu je způsobeno probíhající změnou a nemá vliv na ochranu dat.

28.03.2017 - Dluh v exekuci je nepromlčitelný, existenci takto vedeného dluhu lze zjistit v místě příslušného soudu, nebo u Exekuční komory!

29.07.2016 - Automatizovaná Protikorupcnilinka.cz každý den odbaví ve spolupráci s Centrálním registrem dlužníků více jak 10 podnětů. Za rok to činí okolo 4.000 oznámení.

28.07.2016 - Do 10. 8. 2016 bude probíhat úprava párování plateb. Z technických důvodů může dojít ke krátkodobému výpadku služeb.

04.07.2016 - Protikorupcnilinka.cz - Vladimír Růžička čelí obžalobě, že v letech 2012 a 2013 převzal půl milionu korun jako sponzorský dar. Růžička peníze uložil na účet manželky a později je vrátil. Soudce po předběžném výslechu nařídil hlavní líčení.

03.06.2016 - Protikorupcnilinka.cz – Varuje před zaváděním nových registrů a elektronických systémů nové generace pro sledování osob a firem, neboť ohrožují demokracií i svobodu rozhodování občanů. Většina nově zaváděných technologií mají širokou škálu sekundárního využití, které lze využít k ovlivňování veřejného mínění, manipulaci osob a rozhodování státních úředníků, ale i politiků.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Tomáš Velcl

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 74855093 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Šumperk
Obec: Šumperk
PSČ: 78701

Datum vzniku: 01.04.2009

Datum poslední změny: 24.12.2011

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost: Velkoobchod a maloobchod; opravy a údržba motorových vozidel

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
08.01.2012
Jedná se o podvod! Stačí si projít několik diskuzí na internetu.
Vloženo z: AW.XZE.VU.HW ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.06.2012
Moc děkuji za informaci o podvodníkovi,skoro jsem také naletěla,dík
Vloženo z: XA.QZE.UJE.W ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.06.2012
Jednoznačně podvodník
Vloženo z: AA.QNB.RU.GQE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.06.2012
Pan Velcl je podvodník, přišla jsem o 690korun
Vloženo z: AR.XNB.TY.VG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.07.2012
Dobrý den, také mě mrzí, že jsem tyto info neprověřila dříve, také jsem tomuto pánovi odeslala peníze. Pokud to bude opravdu podvod, jde nějak peníze získat zpět?
Vloženo z: WRL.HVH.TB.XZ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.08.2012
Dobrý den, zrovna jsem odeslala zájem o práci na doma panu Velclovi...takže děkuji za upozornění :)
Vloženo z: SQ.QWA.RY.WXB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
16.08.2012
Dobry den, take jsem mailovala s p. Velclem,psala mu,ze mu neverim a at mi strhne onech 690,. Kc z prvni vyplaty.Samozrejme mne ujistil o serioznosti jeho prace a odkazal mne na PODMINKY na strance jejich firmy.Uz jsem si pripravila penize,ale jeste koukla sem,takze Vam dekuji.Zkusim jeste Zivnostensky urad atd a pazadam kamaradku v Sumperku,aby ho proverila,pokud budu mit silu a chut se tim dal zabyvat.JH.
Vloženo z: TK.VC.RV.KQG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.08.2012
dobrý den taky jsem poslala panu Velclovi 690korun, bohužel jsem byla také odkázána na podmínky a zhodnotila jsem to že má pravdu kam by přišli atd atd a teď kam přijdu já na to už jsem nepomyslela, a hlavně jsem se nechala unést slovem a dobře napsaným slavem:-) tak přeji všem ostatním ať si najdou tyto čerstvé info a neukvapí se a jestli se povede JH a bude mít dost síly na toho gaunera, tak přeji hodně štěstí. Já bohužel tolik síly nemám:-( ahojky KV.
Vloženo z: AQ.QNB.VT.S ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.09.2012
No tak díky všem za info, zrovna jsem se poptávala na jeho práci, ale zjišťovala jsem si, jestli je to podvod nebo ne, dřív bych peníze neposlala!A jsem ráda, že teď vím pravdu...
Vloženo z: TR.XHT.TN.RA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.09.2012
Také děkuji za info protože bez předčasného prověření to v dnešní době nejde. Nevím, jestli mi tady někdo odpoví ale chci se zeptat jak toho podvodníka zastavit? Kolik lidí se ještě nechá nachytat pokud budou jeho stranky fungovat dal. Proc se tim nikdo nezabyva?..
Vloženo z: WRL.HVR.UEA.SYY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.09.2012
Tel.773134259
Vloženo z: EHH.AB.UUW.WFC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.09.2012
Dobrý den, taky jsem jedna z těch, co nalítla. Až teď to vše zjišťuji. Momentálně jsem se dala do kupy s paní, která řeší žalobu. Pokud se budete chtít někdo připojit, ani né z důvodu, že by nám vrátily peníze, ale spíš z důvodu, aby nenaletěl další poctivec, napiště na mejl Lucie.schneb@seznam.cz, přepošlu to paní :)

Vloženo z: AH.XTX.UWT.GH ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.09.2012
Ja kdyz jsem se podival na ten web tak uz jsem vedel ze je to podvod nema uvdene kontakty a platit nekomu kdyz chci pracovat to je prece nesmysl LIDI STE HLOUPI
Vloženo z: JC.QAA.UEE.AS ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.09.2012
Bylo Vám přiděleno registrační číslo: 2177637

Výzva k platbě za služby a registrační balík Vám byla zaslána na Váš e-mail: iprotebe@email.cz

Údaje k platbě:
Číslo účtu: 211248268
Kód banky: 0300 (ČSOB)
V.Symbol: 2177637
Částka: 690,- Kč

Doporučujeme částku uhradit v co nejkratším termínu, jinak nebudu mit na jidlo! Pro identifikaci platby uveďte správný Variabilní symbol - reg. číslo. Vyřizujeme pouze uhrazené objednávky, cena je končená, poštovné a balné neúčtujeme protoze vam nic neposleme.

Vaše dodací adresa:
podvodnik Podvodnik
podvodnik
78701

Těšíme se na vase penize !!!
Vloženo z: JC.QAA.UEE.AS ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.10.2012
No tak to je moc pekny!!!Taky jsem bohuzel naletela a prisla o 690KC!!Ktere mi asi uz nikdo nevrati:-(
Vloženo z: WRD.CE.UEE.GZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.10.2012
No tak to je moc pekny!!!Taky jsem bohuzel naletela a prisla o 690KC!!Ktere mi asi uz nikdo nevrati:-(
Vloženo z: WRD.CE.UEE.GZ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.10.2012
Nazdárek, taky se mi povedlo si přečíst diskuzi tak trochu pozdě. Nejste někdo trochu poblíž šumperka? Já to mám trochu z ruky, ale bydlet blíž tak si ho najdu. Co se takle spojit. Tady už nejde jen o (blbejch) 690kaček, ale tohle hovado prostě nemůže takhle fungovat.
Vloženo z: TV.QEX.WW.GXE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.10.2012
Moc Vám Vše děkuji přemýšlela jsem nad výdělkem doma a jelikož už jsem jednou naletěla tak jsem hledala na netu další ohlasy a bohužel je to zase podvod děkuji za ušetřené peníze
Vloženo z: TO.QHX.UEW.QZT ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.10.2012
No nazdar,právě jsem měla radost,že jse našla docela solidní práci na doma a sdělila to radostně manželovi,který je dost podezíravý na podobné věci,ale také řekl,atˇto zkusím,že jsme přišli o víc .Ale nedalo mi to a já jen tak ze zvědavosti zadala do vyhledávače jméno onoho pána a tedˇjsem v šoku.Pravě jsem se chystala poslat peníze.TAKŽE VŠEM DÍKY.Je to hnus!!!!!
Vloženo z: XA.FN.HRH.AA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.10.2012
Wau, děkuji moc za veškeré komentáře k této práci,měla jsem takovou radost že jsem konečně našla přivýdělek,je to přesně to co jsem už delší dobu hledala,už už jsem chtěla poslat peníze,690,- není moc a přišli jsme už o víc jsem si říkala,ale v této chvíli jsem je ušetřila,díky moc,podvodníka podporovat nebudu!\\r\\n
Vloženo z: AQ.XNG.EY.WW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.10.2012
Ahoj tak sem další důvěřivec co sem poslal 690 kč a nic z toho nemám je to opravdu podvodník.
Vloženo z: JR.XA.DVU.Q ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.10.2012
Ještě,že jsem si to tady přečetl-už jsem se chystal zaregistrovat a zítra poslat peníze-děkuji všem.
Vloženo z: TK.FC.DDJ.GA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.10.2012
Na inzerát ohledně práce z domova, který mimochodem působil dost věrohodně, jsem reagovala před cca 3-4 měsíci. Nic neříkající \"dokumenty\" zaslané od p. Velcla s výzvou k zaplacení finančního obnosu, jímž podmíňoval další spolupráci, ve mně ale vyvolaly podezření. Teď vidím, že oprávněně.....
Vloženo z: TO.QHG.TU.WWA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.10.2012
dobrý den, i já patřím k těm důvěřivým troubům, kteří nalítli podvodníkovi Velclovi. Pojďme se spojit a něco proti němu podniknout. Co ŽÚ v Šumperku,ten by mohl nějak zasáhnout? I když to mám do Šump. hodně daleko, asi vyrazím na výlet s nějakým bouchačem.
Vloženo z: AA.QNN.UH.GXZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.10.2012
Ano, taky jsem přišla o 690kč. Ráda se připojím k hromadné žalobě!!!!!!!!!!!Dejte někdo vědět!!!!!!!!!
Vloženo z: AR.XNN.EW.WWH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.10.2012
Je to synonymum součastné úžasné doby. Také potřebuji práci , nabídka mne zaujala a tak jsem poslala 3 SMS na kompletaci kuličkových per. Místo per jsem si zkompletovala mínění na podobné \" vyčůránky \" a bylo by dobré spjit síly a uvedenému exotovy dali za vyučenou.

OKRADENÍ, SPOJTE SE !
Vloženo z: XA.UW.HJY.WJE ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.10.2012
Ďekuji internetu já nenaletěla napřed jsem si milého podvodníka prověřila takže díky
Vloženo z: AW.XC.AD.E ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.10.2012
Bohužel jsem taky zaplatila 690 kč. Dnes nám přišla smlouva na podepsání a nějaké další pofidérní papíry. Pak jsem si našla jeho jméno na internetu přečetla si jaký je to podvodník. Takže žádnou smlouvu posílat nebudu. přišla jsem o 690kč a kdybych tu smlouvu poslala tak bych možná přišla i o víc.
Vloženo z: PD.MC.DEW.WAZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.10.2012
Taky jsem se těšila na práci,před vánoci se hodí každá koruna,ale bohužel jsem již peníze odeslala a našla až teď tuhle diskusi.\\r\\nNa ten inzerát mu odpoví hodně lidí,napsaný to má opravdu věrohodně.Je zde vůbec někdo,kdo od něj dostal ten úžasný balík s obálkama,o kterém se v tom inzerátu zmiňuje?Pokud ano,tak jak jste postupovali dál?
Vloženo z: AA.QNG.UWE.AF ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.10.2012
takže já jsem taky naletěla,než jsem si toto přečetla,celá nadšená jsem peníze poslala
Vloženo z: AQ.QNB.R.RAG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.11.2012
I ja jsem naletela je potřeba něco udělat aby takový podvodnící něměli možnost nás využívat dostala jsem jen letaky na praci bez obalek a ničeho pak jsem se dočetla nainternetu že jsem nalítla a nejsem sama je smutné že živnostensky uřad nic nědělá proti takovému zloději ono se mu vese dobře za naše peníze lidi jak dlouho si tohle nechame líbit my jsme jen chtěli si trocha přivydělat vše je drahé a zatím musíme počítat se ztratou napíšu na ž.u.doSumperku udělejte to také to už je pak trestný čin
Vloženo z: AA.QNB.VJ.AW ( 7 příspěvků z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
05.11.2012
Jsem také moc ráda,že jsem si to tady přečetla.Dnes mi od něj přišel dopis a jak jsem se z něj dozvěděla o tom poplatku,hned jsem začala hledat nějaké údaje o něm.690kč sice není nějak šílená částka,ale na druhou stranu proč je dávat nějakýmu podvodníkovi,to je můžu rovnou vyhodit z okna.Doufám,že i na p.Velcla brzo dojde.Boží mlýny melou.......P.S.Dávejte si pozor i na Martina Stacha,je to stejný případ.Také nabízí domácí práci,zašlete poplatek 20kč a pak už se nic neděje.Já vím,řeknete si co to je 20kč,ale představte si kolik z nás mu je právě z tohoto důvodu zašle a kolik si pak pan Stach vydělá jen tímto poplatkem.Přece nebudeme sponzorovat nějaký podvodníky,který si mnou ruce a smějí se jak jsme všichni hloupí.......
Vloženo z: XC.UA.DDW.GWS ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.11.2012
Také já jsem naletěla! Bohužel :-( Ale protože nechci, aby to zůstalo bez povšimnutí, podala jsem podnět na prošetření jeho podnikání na ŽL, ČOI, FÚ v Šumperku a také na Policii ČR v Šumperku. Udělejte to také!
Vloženo z: TH.QAG.UER.QSA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.11.2012
Dobrý den,také jsem bohužel naletěla je to podvodník lhář a vybírá od lidí jen peníze a má se jako p.... v žitě
Vloženo z: AV.QZG.UJB.QZJ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.11.2012
Dobrý den,taky jsem byla naivní,neznáte někdo jeho email?Předem děkuji.
Vloženo z: TH.QET.UAW.WHJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.11.2012
lidi je potřeba mu dat ponaučení napište na ž.u na policii ma tam adresu email nemá je to hajzl už jsem také napsala
Vloženo z: AA.QNB.VJ.AW ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.11.2012
To se to pánovi žije z našich peněz. Je to prostě obyč. zviře, když okrade ženskou bez příjmu a navíc starší. Jak to tak čtu, tak denně mu přijde na účet minimálně deset částek po 690,- Kč. Bohužel nikdo s tím nic neudělá, jedině návrh jedné paní tady stojí za úvahu. Prostě se spojit, najít ho a ...........Co říkáte?
Vloženo z: XC.UA.DDE.QJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.11.2012
děkuji moc za vaše příspěvky skoro jsem to poslala taky
Vloženo z: EWL.AE.JT.G ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.11.2012
také se přopojuji k pěkné řádce lidí, co naletěli přede mnou. Pan Velcl si založil živnost na okrádání lidí. O žádnou domácí práci se nejedná. Pouze budete inzerovat a lidem, co se Vám ozvou, budete vkládat nabídky práce pana Velcla. A tak pořád dokola. Nevím, jestli s tím policie něco udělá, má to pěkně právně ošetřené. To spíše dát ho někam do televize.
Vloženo z: TH.QET.UWW.WFA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.11.2012
Také se připojuji k ostatním platbu 690kč poslala skoro před měsícem došla mi jen smlouva o výkupu ofrankovaných obálek a 100kusů letáků,když jsem posílala email na manuální-práce.cz že mi stále nebyly doručeny ofrankované obálky odpověď byla úplně o ničem jiném a vůbec se netýkala věci,na kterou jsem se ptala.STeď už s tím nemůžu nic dělat peníze už asi neuvidím
Vloženo z: AW.XT.DRE.GW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.11.2012
Moc děkuji všem za info málem bych taky naletěla
Vloženo z: SQ.QAG.JNK.QED ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
16.11.2012
Taky jsem zaplatila 690,- kč 12.11.2012 a je škoda, že jsem se dříve nepodivala na internet, není co dodat.
Vloženo z: TO.QHX.JWA.QZJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.11.2012
Stále se všude o tom mluví ale orgány které by měly v těchto případech konat ve prospěch lidí,nedělají nic.Potom se divíme že ve volbách vyhrávají komunisti?A co vláda a parlament?Lidi tohle jsme chtěli?Procenta voličů jasně dokazují jak je nám to všechno jedno.Jsme přece součástí tohodle státu tak pojdme k volbám a dejme jasně najevo že ze sebou už orat nedáme.p.Velcl je samozřejmě podvodník ale tohle mu umožnila dnešní vládnoucí garnitůra.A církev?Těch 150 miliard by měla dát chudým!Jan Hus se v hrobě obrací.
Vloženo z: SQ.XTE.UTT.GB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.11.2012
Zdravím tady všechny ,taky jsem naletěla dostala jsem smlouvu a zjistila jsem že zase chtějí peníze za propagační lísty ,tak že žádnou smlovu podepisovat nebudu.částku 690,- asi neuvidím na zpět.
Vloženo z: PD.QZ.DKH.WWS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.11.2012
Vraťte mu to zpět,ale doporučeně,podle tý jeho smlouvy,si sice účtuje storno poplatek ve výši 290,tak aspoň 400 Kč by se vám mohlo vrátit.Všechny utvrzuje v tom,že to není podvod a vše je smluvně garantováno,to ano,ale pokud si pořádně přečtete jeho nabídku na netu a to co přijde poštou,něco na tom nesedí,že by klamavá reklama?Proč se na to nachytalo tolik lidí a pak přišlo rozčarování?Evidentě v tom umí chodit a bude to někdo,kdo má žaludek na to odrbat lidi..Ale jak říká lidové přísloví:na každou svi.i se vaří voda..
Vloženo z: AA.QNG.UWE.AF ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.11.2012
I já hledám práci, kterou bych mohla dělat doma. Jsem v éčbě s rakovinou.Té již skoro 15 let odolávám.Bohužel podvodníkům ne.Již zítra jsem chtěla zaplatit ale tím, že jsem již dvakrát naletěla jednou paní Drahoňové z Železnica a panu Vinišovi, tak jsem začala hledat.Díky vám peníze nepošlu.Pokud bude něco proti panu Velclovi jsem ochotna se připojit.Jak je možné takto vydírat lidi. Hanka
Vloženo z: AA.QNB.UAR.WHC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.11.2012
Taky zajímavé diskuse.. hlavně příspěvek číslo 4.
http://podvodnefirmy.cz/pan-denis-vincek/
Vloženo z: AA.QNG.UWE.AF ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.11.2012
Jeste ye jsem si najela na tuto stranku moyna bzch takz naletela takye moc dekuju za info :)
Vloženo z: ECA.SER.TWA.BU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.11.2012
Dobrý den,

Rádi bychom se vyjádřili k této diskuzi. V prvé řadě chceme upozornit přispívající, kteří zde uvádí lživé informace a nemají jiný zájem, než pomlouvat a urážet naši legální činnost, že se tímto dopouští trestného činu dle zákona!
Naše podnikání je v souladu se zákonem a všichni zájemci o spolupráci jsou před registrací řádně seznámeni se všemi skutečnostmi. Na webových stránkách podrobně uvádíme, o jaký druh činnosti a systém spolupráce se jedná i co za požadovanou cenu přesně poskytneme. Není tedy možné tvrdit, že byl někdo uveden v omyl. Pokud někomu registrační sada nedorazí, např. vinnou pošty nebo špatně zadané dodací adresy, je nutné nás kontaktovat a vše bude zasláno opakovaně + na dodejku. Není možné tvrdit, že nic nezasíláme, naopak zasíláme vše, jak je uvedeno a dle dodacích podmínek. Částka, kterou požadujeme je vratná, a všechny námi poskytnuté služby jsou tak pro aktivní jedince zdarma.
Jedná se o zcela legální, ověřený a funkční přivýdělek, výplaty jsou pravidelně zasílány dle smlouvy a materiál je taktéž pravidelně dodáván zdarma podle potřeby. Aktivním jedincům jsou po dohodě podmínky spolupráce zvýhodněny. Máme spokojené spolupracovníky.
Jestliže někdo o spolupráci nemá zájem, nevidíme jediný důvod, proč by měl/a mít zájem opakovaně napadat naši činnost, o které nic neví.
Nesmyslné a nepřijatelné vyhrožování taktéž není na místě, v takovém případě jsme nuceni podniknout příslušné právní kroky!

Všem přeji hezký den a jsem s pozdravem,
Tomáš Velcl – manualni-prace.cz
Vloženo z: AV.YH.EW.RGW ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
22.11.2012
Pane Velcl co píšete je dojemné a jak je možné že tolik lidí jste zklamal sice přišli nějaké tiskopisi ale kde sou obakly a vše jak to bylo psano vě smlouvě kterou se vy poslal to si mam ješte hradit ze svého a okrádat spolu s váma další lidi ja na rozdil na to nemam žaludek o vrácení pěněz jsem Vám psala ale po dobrém to s váma nejde klidně mě žalujte spojí se se všema co jste podvedl a pak se uvidí s pozdravem Náchod
Vloženo z: AA.QNB.VJ.AW ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.11.2012
Co to tady pan Velcl zkouší?Je to normální podvodník!!!!
Vloženo z: XC.UA.DDW.GWS ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.11.2012
Můžete nám ukázat, kde na webu nebo dokonce ve smlouvě se píše, že naše firma Vám dodá obálky? Právně naopak, naše firma je odběratelem naplněných obálek a od koho a jakým způsobem tyto obálky získáte je jasně popsáno na webových stránkách, ve smlouvě a pracovním postupu! Laskavě si řádně čtěte, co se kde píše a netvrďte zde naprosté nesmysly a lži.

T.Velcl
Vloženo z: AV.YH.EW.RGW ( 4 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 3 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
25.11.2012
Ja netrvdím lži vy jste nabídl plnění obalek vše dodáte amy vám to pošleme zpět sice tam je iklauze že si ty obalky budem muset sehnat sami a vy to jen přepošlete milej pane a tady to jde ocílenéj podvod na který jsem naletela ja i desítky jinech věřim tomu že to mate napsané tak aby jste z toho vyklouzl ale pokud se lidé spojí tak buddete mít problém no zkratka jsem naletela .
Vloženo z: AA.QNB.VJ.AW ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.11.2012
Dobrý den, také jsem naletěla a zaplatila 690,- Kč. Je to podvod!!!!!
Vloženo z: TO.QHX.AW.GXS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.11.2012
dobrý den, tak asi také patřím do té dlouhé řady důvěřivců, kteří naletěli.
Bohužel peníze jsou odeslané, tak, že už se nedá nic dělat, jestli někdo něco podniknete, tak se přidám k Vám.Opravdu to má krásně napsané, abychom v tom nehledali lumpárnu
Vloženo z: WRL.HV.AY.SA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.11.2012
Dobry den každý den jsou další lidé kteří naletej to pan Vecl bude mít krásné vánoce je jedina možnost poslat na policii č.r Sˇumperk trestné oznámení o podvod když to pošlou všychni které podvedl tak s tým musí něco dělat a možná že dojde i na řčení na každú svini se voda vaří
Vloženo z: AA.QNB.VJ.AW ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.11.2012
http://aktualne.centrum.cz/domaci/regiony/olomoucky/clanek.phtml?id=764877
Vloženo z: EWI.TA.JWR.QZJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.11.2012
Dobrý den, také se mi líbil inzerát pana velcla - škoda, že něco takového DOOPRAVDY neseženu... - a jinak - zkopírovala jsem z jeho stránek, kde uvádí, že OBDRŽENÉ OBÁLKY....:
Plnění obálek od 4,90 Kč za kus!
Obdržené obálky naplníte propagačním materiálem naší firmy a nezalepené vložíte do balíku (můžete použít stejný, ve kterém Vám dorazil materiál), který nám zašlete zpět doporučenou zásilkou na korespondenční adresu naší firmy. Poštovné proplácíme a smluvně garantujeme odběr naplněných obálek

Vloženo z: AV.QZG.UJB.QZJ ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.12.2012
Dobrý den,tak pokud jste četli článek na který je tu odkaz,tak proti Velclovi nemáte šanci,má to všechno parádně promyšlený.Vydělal si už 1,4 milionu korun.Prostě než někomu něco pošlete ověřte si ho,já to naštěstí udělala a jsem za to moc ráda.Je mi zle z pana Velcla a ostatních jemu podobných.Na druhou stranu,na každýho jednou dojde a doufejme,že na něj to bude co nevidět!!!!!
Vloženo z: XC.UA.DDW.GWS ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.12.2012
to je síla ale je dobrej umí okecavat ale už dlouho ne oni mu to spočítaj měl bys ses pomali začít bát pane Velcl co kdybys ten milion vratil lidem které si okradl
Vloženo z: AA.QNB.VJ.AW ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.12.2012
Lidi měli byste se v prvé řadě zamyslet sami nad sebou než tady jen brečet, stěžovat si a nesmyslně nadávat !
Vloženo z: AA.QNN.W.K ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.12.2012
Tato firma mě byla podezřelá již tím, že jsem ji musela poslat ofrandovanou obálku, abych dostala bližší informace o práci. Nicméně jsem to udělala a po obdržení se nestačila divit . Kromě této práce za 690,- Kč nabízí ještě šest dalších možných přivýdělků, jeden za 200,-Kč, Pracovat potřebuji, z důchodu se těžko žije, ale platit za to? Ani náhodou, ale škoda že nemám tu drzost a odvahu zařídit si také takový slušný výdělek jako tento pan rádoby podnikatel
Vloženo z: WRD.AB.EJ.WXZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.12.2012
I mě zaujala tato nabídka. Vzápětí přišel e-mail, kde se hovoří o registračním poplatku 690 korun. Peníze předem? Ani náhodou! Jelikož je dnes plno podivných nabídek, požádala jsem nejdřív o písemnou smlouvu - uzavření dodody o práci. Pak není problém ji konzultovat s odborníkem. Tak jsme zvědavá, zda návrh smlouvy pošlou a nebo se už neozvou. Myslím, že B je správně.
Vloženo z: XA.UW.HUY.GXS ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 8 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.12.2012
Ad dopis z 5.12.2012: tady nikdo nebrečí, jen si předává informace, vy vole! A nedivte se, až někdo podá žalobu a to hovado po zásluze odsoudí!

Právě jsem chtěl požádat pana Velcla o zaslání peněz zpět, protože způsob práce propagací uvedený ve smlouvě se mi vůbec nelíbil. Hledal jsem kontakt na něj na netu a nalezl tohle.. Tušil jsem, ale bohužel pozdě. Za blbost se platí, ale stejně věřím, tak jako většina z vás, že boží mlýny melou...
Vloženo z: XA.UW.RD.TS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.12.2012
Děkuji za tuto diskusi, díky ní jsem nenaletěla.
Vloženo z: TH.QET.JWT.QZJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.12.2012
tak jsem panu Velclovi málem také naletěla máme 2 děti,hypotéku na krku a ještě platit nějakému podvodníkovi teď před vánoci to si koupím raději maso na večeři.DÍKY VÁM VŠEM CO JSTE NAPSALI SVŮJ NÁZOR.Naše peněženka je teď o 690kč bohatší.Díkyyyyyyy\\\\\\\\r\\\\\\\\n
Vloženo z: EWI.SGA.TR.WFA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.12.2012
Pane Velcl -dotaz na vás......\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nk vašim podmínkám u nabízené práce-plnění obálek,je třeba doplnit nějaká vysvětlení,aby případný zájemce věděl na čem je a co může očekávat.\\\\\\\\r\\\\\\\\nJak to tedy je???\\\\\\\\r\\\\\\\\nNejdříve se musí registrovat,pak je vyzván k zaplacení 690 korun.Potom mu pošlete materiál (domů nebo na poštu??a za jak dlouho?)Nejdřív tedy registrační balíček-co bude obsahovat?-pokud možno přesně.\\\\\\\\r\\\\\\\\nDále pošlete balík,kde budou obálky,známky,letáky a návod,jak přesně vkládat do obálky.Bude jistě uvedeno kolik kusů každého materiálu posíláte.Co když to ale nebude souhlasit?Bude tam opravdu od každého těch 1200kusů?Nebo to bude různé?To je třeba vědět.\\\\\\\\r\\\\\\\\nJak dál?\\\\\\\\r\\\\\\\\nObálky dodané vámi se naplní,nezalepují,ale musí se napsat adresa-zřejmě tedy dodáte také seznam adresátů,nalepí se známka,kterou také dodáte..\\\\\\\\r\\\\\\\\nVše se spočítá,vloží do krabice,ve které jste poslali materiál a odešle na vaši adresu do Šumperka.Musíme však také zaplatit poštovné a nejspíš i s pojištěním.Věškeré náklady nám budou uhrazeny v první výplatě.\\\\\\\\r\\\\\\\\nUvádíte,že za obálku bude 4.90-9.90 korun a že je možno vydělat za měsíc za 1200 obálek 5880-11880 korun.\\\\\\\\r\\\\\\\\nJaký je rozdíl v obálkách,proč je každá jiná cena?Každý by jistě raději plnil ty obálky,za které je víc peněz..Vysvětlete.\\\\\\\\r\\\\\\\\nDále-očekávám,pokud tomu dobře rozumím,k 15 dni v měsíci obdržím od vás výplatu,a to za práci-na př. 1200 obálek /4,90 =5880 + 690 za materiál + proplatit poštovné a pojistné balíku.-Tím tedy dostanu mzdu a vrátí se mi vložené náklady.JE TO TAK???\\\\\\\\r\\\\\\\\nJak by to bylo pak dál???\\\\\\\\r\\\\\\\\nProsím odpovězte.
Vloženo z: TO.QST.UUA.WSC ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.12.2012
Musím dodat,že nechápu,proč se v textu výše udělaly ty čárky.Psáno to bylo normálně.
Vloženo z: TO.QST.UUA.WSC ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.12.2012
Pane Velcl přejí Vám za všechny lidi co jste podvedl aby se naplnilo že mlyni boží melou pomalu ale jistě ale vy asi spíte klidně slovo čest vy neznate
Vloženo z: AA.QNB.VJ.AW ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.01.2013
Pane Bože... Proč jsem si tohle já kráva nepřečetla dříve... Taky jsem naletela a 690,- kč adié...
Jak mu tohle můžu procházet tak to vážně nechápu....
Vloženo z: SQ.YE.BU.RQ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.01.2013
Zdravím všechny zúčastněné a podvedené.
Já sám osobně jsem o nic nepřišel,protože vím dlouhé roky,že tyto nabídky jsou podvody,ale Velcl takto okradl mou matku o zmiňovaných 690,-
Žádám všechny poškozené,aby mi napsali na můj email Bakyshop@gmail.com a vůbec se za tuto špatnou zkušenost nestyděli.
Stačí pouhých 10 lidí okradených o 690 kč k tomu,aby se jednalo o trestný čin
Společně podáme trestní oznámení,i když je velká pravděpodobnost,že vaše peníze neuvidíte. Alespoň se zbavíme jednoho podvodníka.
Vloženo z: AH.XZV.JWK.QZC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.01.2013
Dobrý den také jsem poslal peníze panu Tomáši Venclovi a teď mě přišly žlutý papíry a dál nevím co s tím a má na něj někdo mobil děkuji za zaslání čísla na email kouzelnik8@atlas.cz mockrát děkuji a koukám že nejsem sám kdo naletěl co uděláme teda dál má někdo nápad ozvěte se z pozdravem L.J.
Vloženo z: WRL.SV.UE.GX ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
25.01.2013
Ještě, že jsem si to přečetla. Málem jsem se u něj registrovala. Jka je možné, že má stále na netu inzerci!!!!!
Vloženo z: AA.QNX.JYK.WR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.01.2013

určitě přečíst (7) 24.10.12 14:18 Ladislav Lohynský a.lohynskazavinaccentrum.cz (154653)
Odpovědět
Naprosto nespolehlivá společnost

Jednatel této společnosti se na svých stránkach zavazuje po zaplacení registrace 690,- kč odeslat registrační sadu.. Já túto sumu zaplatil 17.9.2012 a dnes je 26.1.2013 a nic se nedeje.. Komunikovat s ním jde jenom přes emaily, protože jiné spojení na něj není. Odpověď na mail přijde tak za 2-3 dni s tím, že mě zásilka \"prý\" byla odeslána DOPORUČENĚ, dle jejich mínění, ale Česká pošta nějak nic nedoručuje..

Takže jestli máte zbytečných 690.- kč, klidně jim je zašlete na jejich účet, určitě budou rádi... A Vy budete jenom ďalší napálený člověk jako já..
Vloženo z: WRD.AB.EW.G ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.02.2013
Že se nestidíš takhle okrádat lidi.Jestli chceš peníze tak začni pracovat.Mimo jiné mě taky přišel váš email,ale říkal jsem si o telefonický kontakt a pořád nic.A co se týká těch obálek tak to tam máš napsat,že si je máme sehnat sami.Nekdy bych si přál aby se mi takoví lidi dostali do rukou.Bohužel zákon hovoří jasně.Jinak děkuji všem za tuto konverzaci díky vám jsem ušetřil 790 kč mockrád děkuji.A samozdřejmě tyto podklady společně s inzercí předám patřičným orgánům k prošetření.
Vloženo z: AA.QTE.JUT.WR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
05.02.2013
Dobrý den,

Rádi bychom se vyjádřili k této diskuzi. V prvé řadě chceme upozornit přispívající, kteří zde uvádí lživé informace a nemají jiný zájem, než pomlouvat a urážet naši legální činnost, že se tímto dopouští trestného činu dle zákona!
Naše podnikání je v souladu se zákonem a všichni zájemci o spolupráci jsou před registrací řádně seznámeni se všemi skutečnostmi. Na webových stránkách podrobně uvádíme, o jaký druh činnosti a systém spolupráce se jedná i co za požadovanou cenu přesně poskytneme. Není tedy možné tvrdit, že byl někdo uveden v omyl. Pokud někomu registrační sada nedorazí, např. vinnou pošty nebo špatně zadané dodací adresy, je nutné nás kontaktovat a vše bude zasláno opakovaně + na dodejku. Není možné tvrdit, že nic nezasíláme, naopak zasíláme vše, jak je uvedeno a dle dodacích podmínek. Částka, kterou požadujeme je vratná, a všechny námi poskytnuté služby jsou tak pro aktivní jedince zdarma.
Jedná se o zcela legální, ověřený a funkční přivýdělek, výplaty jsou pravidelně zasílány dle smlouvy a materiál je taktéž pravidelně dodáván zdarma podle potřeby. Aktivním jedincům jsou po dohodě podmínky spolupráce zvýhodněny. Máme spokojené spolupracovníky.
Jestliže někdo o spolupráci nemá zájem, nevidíme jediný důvod, proč by měl/a mít zájem opakovaně napadat naši činnost, o které nic neví.
Nesmyslné a nepřijatelné vyhrožování taktéž není na místě, v takovém případě jsme nuceni podniknout příslušné právní kroky!

Všem přeji hezký den a jsem s pozdravem,
Tomáš Velcl – manualni-prace.cz
Vloženo z: AV.YH.EW.RGW ( 4 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
10.02.2013
Mě všechno přišlo, takže nechápu lidi co zde pomlouvají. diskuzím se nedá věřit
Vloženo z: XC.VZ.HUE.HG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.02.2013
Je to sice sviňárna,ale smluvní podmínky má postavené chytře...Kdo si je pozorně přečte,nemůže mu nic poslat..Přemýšlejte,lidi!
Vloženo z: TK.VH.DTW.GW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.02.2013
Děkuji, ušetřila jsem 790.0Kč. Asi nemá tolik nových důvěřivců, proto zvýšil poplatek za registraci.
Vloženo z: EAA.HGD.UEG.R ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.02.2013
Dobrý den, i já jsem se zaregistrovala, poslala poplatek za registraci ve výši 790,- Kč. Další pracovní den jsem písemně od spolupráce odstoupila, do týdne jsem měla své peníze zpět na účtě.
Vloženo z: AW.QET.D.RR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
01.03.2013
Dobrý den, jsem již pět měsíců nezaměstnaná a doufala jsem, že tato práce bude konečně něco solidního, tak jsem odeslala 790 Kč, byla mi poslána smlouva ve dvou výtiscích plus další počáteční materiály. V návodu bylo uvedeno, že známky ani obálky nekupovat, ale ve smlouvě nic takového není, naopak je tam, že musí být známky nalepené platné, neorazítkované a nepoškozené, tak z toho plyne, že si je bude muset kupovat každý sám. Vše jsem vrátila i s obálkou a žádala zpět vložené peníze, ale přišlo mi zpět na účet jen 500 Kč, takže dobrých 290 Kč zůstalo panu Velclovi v kapse za nic, ještě jsem utratila 34 Kč za zpáteční doporučenou zásilku a tu mi také nikdo nedá. Je to lumpárna, jak se důvěřiví lidé takto okrádají a přestože nejsem žádným zastáncem doby před rokem 1989, tak takovéto jednání mě jen utvrzuje, že dříve by se nic podobného nemohlo stát, no hlavně by byla práce.
Vloženo z: AW.QNG.UTW.AF ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.03.2013
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Plnění obálek od 4,90 Kč za kus!\\\\\\\\r\\\\\\\\nObdržené obálky naplníte propagačním materiálem naší firmy a nezalepené vložíte do balíku (můžete použít stejný, ve kterém Vám dorazil materiál), který nám zašlete zpět doporučenou zásilkou na korespondenční adresu naší firmy. Poštovné proplácíme a smluvně garantujeme odběr naplněných obálek.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\r\\\\\\\\nPokud dobře vidím, tak je tam psáno, že obálky zašlete spolu s materiálem, kterýma se budou plnit! Pokud budu muset kupovat známky - 1200 obálek = 1200 známek á 10 Kč = 12 000 + obálky, tak to si asi moc nevydělám, neboť uvedený příjem je nepřímo úměrný nákladům. Ještě že jsem se tady koukla, lidi, kteří využívají tíživé situace těch kdož jsou nemajetní, by si zasloužili aby je něco semnelo tak, jak on mele ostatní!
Vloženo z: AA.FH.LK.KWQ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.04.2013

Vloženo z: TV.FW.DWY.RX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.04.2013

Vloženo z: PD.QZE.UWT.W ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.04.2013
Ahoj všichni je to zloděj a podvodník!!!!!!!!!!!!!!!!
Vloženo z: PD.QZE.UWT.W ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.05.2013
Nevim komu mam verit.Rada bych si privydelala ,ale nerada bych naletela.Pidvodniku stale pribiva.Misto aby si lidi pomahali,tak se okradaj.

Vloženo z: XC.UA.HJW.H ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.06.2013
Na takovéto zmetky typu p. Velcla by měl být něco jako , že když on okrade chudáky lidi co si chtějí přivydělat, tak by měl všem vrátit minimálně 2 násobek a nebo vytrestat podobně, jak se chová k jiným a je třeba abychom se za to , aby tyto zla byla potrestána postavily všichni, ti kteří měli způsobenou škodu ale i ti kteří díky tomuto byli včas zastaveni - tak co dáme mu to vyžrat ne ! ! ! Díky těmto stránkám, jsme ani my nenaletěli a je třeba podobných parazitů společnosti se zbavit nemyslíte ?
Vloženo z: ECA.SER.TWA.EC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
28.06.2013
Díky za výše uvedené příspěvky. Naštěstí nejsem moc důvěřivá, proto jsem si p. Velcla napřed prověřila, zda je zapsán v rejstříku, což je, a poté i na seznamu zadáním jména. Téměř jsem přišla o 790,- Kč, což se mi v současné situaci opravdu nehodí. Bohužel i takoví podvodníci mezi námi jsou. Jen nechápu, že s tím nedělá nic policie, když podněty k přešetření jeho \"podnikání\" byly dány. Ale že se divím...asi mají příslušníci moc práce.
Vloženo z: WRB.HVR.THQ.R ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.06.2013
Dodací a obchodní podmínky, čtěte po řádcích a přemýšlejte, kdo jste.\\r\\nJsem objednatel registrační sady a startovní sady, pak se změním na spolupracovníka, který je registrován ve firemní databázi. Toliko k 790,- Kč.\\r\\nJenže níže se dočítám, že spolupracovník je nezávislým subjektem, nestává se zaměstnancem naší firmy.\\r\\nZe 790,- Kč určitá částka, která pokrývá náklady s administrativou? \\r\\nSpolupracovník je níže v podmínkách uvědomněn o tom, že je zanesen do databáze jako dodavatel. Storno poplatek 290,- pokrývající náklady s administrativou.\\r\\n\\r\\nDatabáze interní: exc. tabulka, označit řádek - delete.\\r\\nNáklady ve výši 290,-Kč se dají doložit? \\r\\n\\r\\nObjednatel, spolupracovník, dodavatel je uváděn ve smlouvě a je tím myšlen zhotovitel.\\r\\nDodavatel je vlastně prodejce a zároveň je i odběratelem.\\r\\nMáme obálky a potřebujeme je naplnit. 1000,- ks, včetně průvodních materiálů.\\r\\nSmlouva o dílo? O provedení práce?.\\r\\nPodmínky pro obě strany v právech i povinnostech závazné.\\r\\n\\r\\nA vlastní databáze je dána vnitřní směrnicí firmy.\\r\\nNezlobte se, ale nedokážu si představit, že by jsem si za pár údajů v exc., které jsou pro potřebu firmy a jejího chodu nechala zaplatit od toho koho potřebuji.\\r\\n\\r\\nPošlu Vám dort za 350,-Kč tato cena je za fotografii dortu a recept, v ceně je zahrnut seznam všech zájemců. \\r\\n\\r\\nNezaručujeme žádný výdělek, výsledky jsou individuální a závisí zejména na úsilí. Pro osoby starší 18-ti let.
Vloženo z: AW.QNX.R.EG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
11.10.2013
DOBRÝ DEN.STÁLE NABÍZÍ PRÁCI,ALE CHCE UŽ 790KČ.JEŠTĚ,ŽE JSEM SE PODÍVALA NA PŘÍSPĚVKY
Vloženo z: JC.UA.CJ.WG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.10.2013
Dobrý den, málem jsem také nalítla, ale pak mě napadlo si ho vyhledat a uviděla jsem tyto příspěvky. Takže děkuji, ušetřila jsem.
Vloženo z: EHH.EN.JTR.Q ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.10.2013
Dobrý den, jsem samoživitelka na mateřské, mám 2 malé děti a také jsem si chtěla přivydělat. Když děti usnou, brouzdám po internetu a hledám práci na doma. Mohu tedy s jistotou říci, že už jsem pročetla kdeco. Jméno pana Velcla jsem ani neznala / na stránkách je již neuvádí /, ale jakmile jsem zjistila, že požaduje 790,-Kč, okamžitě jsem si jeho maily hodila do spamu. Lidi, prosím, myslete trošku - přece pokud chci práci, znamená to, že potřebuji peníze. Tak z jakého důvodu mám zaměstnavateli platit? Jako že děkuji za práci a tady máš peníze? No, to bychom moc daleko nedošli. Prosím, lidé, bděte!!! Naprosto chápu všechny, kteří peníze poslali, také jsem to chtěla risknout, naštěstí jsem je ale neměla! Takže rozum do hrsti, zkušenost k nezaplacení a příště ani korunu! A pořádně si to s tím zmetkem vyřiďte!
Vloženo z: XA.QNG.JWR.G ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.10.2013
Tomas Velcl nabizi za jednu obalku 4.9,- i vice kdyby jsem za minutu naplnila ctyri obalky za hodinu bych jich mela 240kusu to je 1176,- za hodinu za osm hodin bych si vydelala 9408,- kdybych delala 20dni v mesici po osmi hodinach tak bych si podle Tomase vydelala 188160,- :-)))))))))) no neberte to :-))))) .Paneboze lidi vzpamatujte se ,jediny kdo vydelava velkou hromadu penez je Tomas Velcl (urcite se tak nejmenuje) 690,- nebo 790,- nebo kolik to chce to je silene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vloženo z: TR.QNX.UEW.WET ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.12.2013
Ted mam před sebou vyplněnou složenku,že půjdu poslat 790kč.Ještě že jsem se sem podívala.Jak je ale možné,že mu to tak dlouho prochází?Díky
Vloženo z: JC.QAA.JWB.QZD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.02.2014
Normálně se všichni domluvte a podejte na něho trestní oznámení!!!Tohle jsem řešila už jednou, stačí se pouze domluvit a dám to na policii,oni už se o to postarají sami.
Vloženo z: AR.QC.ET.K ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.03.2014
Také jsem poslala panu Venclovi 790 kč neznala jsem jméno jen čislo učtu. Poté mi obratem přišla smlouva. Nepodepsanou posílám zpět s žádostí o vráceí peněz. Budu informovat, jak se pan Vencl zachová.
Vloženo z: JC.UA.ER.RSG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
21.03.2014
Lidi moje žena na tuto nabídku také odpověděla a protože jsme poučeni, vytiskla obchodní podmínky a dala mi je přečíst. Něco se mi na nich nelíbilo a tak jsem se rozhodl prověřit pana Vecla na internetu a ejhle. Velmi zajímavá a podnětná diskuse. Proto Vám poradím. Podvedení se dejte dohromady a podejte hromadně trestní oznámení protože:

Do 5000 kč to není trestný čin
Musí vás být alespoň 10 aby částka přesáhla 5000 a škoda se sčítá (naštěstí), takže v případě jednotlivce to tr. čin není, ale v případě skupiny už ano.
Další výhodou je, že to můžete podat kdekoli jinde než v Šumperku, protože tam může mít známé a nebo, a to by bylo ještě horší, je sám jedním z bývalých nebo současných příslušníků policie.
Tr. čin byl spáchán v místě odkud jste podali obálku na poštu a proto spadá do jurisdikce příslušného okresního a nebo případně krajského soudu, takže když vás bude alespoň 10, tak máte možnost to podat na okresní st. zastupitelství (ne přímo na policii, těm se nechce dělat a odkázali by vás rovnou na občansko právní řízení) kdekoli v místech vašeho bydliště.
Pokud se toho ujme dobrý st. zástupce, tak do dovede až do odsouzení a vám bude plynout náhrada škody ( je třeba požádat o náhradu škody v rámci tr. oznámení ). Těchto obdobných případů je u nás odsouzeno již několik.
Vloženo z: AW.XTA.JWA.X ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.03.2014
Lidi malem sem poslala 790 korun nejakymu zmetkovi co taha za nos slusne lidi.clovek je v dnesn dobe tak zoufalej ze,shani kazdou korunu a takovyhle hyeny na nas akorat vydelavaji to je neuveritelny.
Vloženo z: AV.YN.HVY.WXS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.03.2014
Po vrácení nepodepsané smlouvy jsem dostala obratem zpět jen 500 kč. Výdělek pro pana Velcla- 299 za jednu \"\"naplněnou\" obálku.
Vloženo z: AD.UC.AT.KSW ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.03.2014
Já mám s tímto pánem a jejich systémem velmi dobré zkušenosti. S firmou spolupracuji již nějakou dobu a naprosto bez problému. Stačí tomu věnovat 5-10 hodin týdně. Materiál mi pravidelně zasílají na vyžádání, naplněné obálky přijímají a hlavně řádně a v čas proplácí :)) Pomluvy a urážky nejsou na místě. Myslím, že chyba nebude na straně firmy, ale na neschopnosti a lenosti. Samo vám do klína nic nespadne ;))
Vloženo z: AV.YH.EW.RGW ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
31.03.2014
Dobrý den,mám takový dojem že jsem naletěla p. Tomášovi Velclovy na přivídělek plnění obálek propagačními letáky.Bpohužel jsem si musela koupit obálky která jsem naplnila aposlala.Po14 dnech mi zdělil že jsem nedodržela smlouvu kterou jsem bohužel podepsala.Když jsem mu napsala že chci peníze zpět že od smlouvy odstupuji tak mi napsal že peníze spět nedostanu .
Vloženo z: XC.FE.HVU.GWB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.04.2014
me zkusenosti jsou taky dobry, tento mesic sem obdrzela prvni vyplatu 3 tisice kc a vratili mi i puvodni vklad 790 kc za start. sadu, ktere sem platila pri registraci. takze smluvni podminky dodrzuji.
Vloženo z: TO.YW.HJJ.GXZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
28.05.2014
Od podzimu roku 2012, kdy jsem podle instrukcí zaplatila zálohu 690,- Kč na podvodně slibovanou domácí práci od Tomáše Velcla, tuto zálohu emailem (tel. číslo samozřejmě neexistuje) jsem do 14 dnů žádala vrátit, aniž bych dostala jakékoli materiály. Žádala jsem několikrát s uvedením data a čísla účtu, z kterého jsem částku poslala, samozřejmě neúspěšně. Při tolika podvedených se pěkně napakoval, nkomu nic nevrátil a jistě si žije na vysoké noze v klídku dál, nikdo ho jistě nijak nepotrestal, snad jedině můžeme doufat v boží mlýny.
Vloženo z: AA.QNG.JYE.WEJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.06.2014
p. Tomáš VELCL je grázl , zloděj a lump neštítící se okrást o peníze i osoby ZTP-P či PID. naslibuje jim slušně placenou práci, za tu si nechá královsky zaplatit a jeho komplicové na Slovensku, za to samé znovu. Prý je to vratné, chachacha. Jediné co na tohoto parchanta platí, je platit za službu chargebackem. Jedině tak máte naději dostat své peníze zpět, banka si je sama stáhne z jeho účtu a vrátí vám je zpět. Nestydím se podepsat Ota Hrabálek.
Vloženo z: XA.UW.DWA.VA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.08.2014
Dobrý den tomuto pánovi jsem také naletěla a nenapadlo mě přečíst si zda není v registru dlužníku a tak se chci zeptat jak z něho mám zpět dostat ty peníze co jsem mu posla díky za info nebo jakoukoli radu
Vloženo z: XW.VA.DTN.WQR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.08.2014
Dobrý den,málem jsem naletěla také,až po přečtení vašich názorů mě to odradilo.Škoda že dnes už neexistují opravdové domácí práce,jenom na tom vydělávají samí lumpové!
Vloženo z: ECA.SER.TWA.Z ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
10.09.2014
Dobry vecer lidicky. Ma zena naletela take,tomuto zlodeji. A kdyz ctu tyto reakce vas vsech, dal bych tohoto chudaka povesit za koule.Okrada hlavne zeny z kterych dela naproste blbky! Tyto vase reakce se datuji z roku 2012 ma zena mu nabehla letos v cervenci 2014 kdyz jsem mu napsal ze odstupuje ma zena od smlouvy,napsal nam ze od smlouvy muzem odstoupit ale penize nam nevrati. Jsem vyhazovac tak si predstavte co bych s tim c.....m udelal jinak jsem na techto strankach poprve skoda ze jsem na to neprisel drive muze mi nekdo napsat zdali podnikl nejake kroky jestli se neco rozjelo? Jelikoz bych se rad pripojil a zvazuji si na pomoc zavolat tv media musimeho zastavit.Jeho podnikani v okradani slusnych lidi je trestny cin. Za kradez peti rohliku jsou taky velke problemy a ostuda. 790,kc neni mala castka kdyz honime kazdou korunu. muj e-mail je dankencz@seznam.cz Prosim piste diky Dan
Vloženo z: TQ.XTB.UJB.AZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.09.2014
Vážení , já jsem se také zaradovala, že bych mohla ještě vydělat nějakou korunu i s manželem, který je invalidní, ale jakmile po mně někdo chce peníze předem, mám po radosti.Vím už, že tudy cesta nevede.Velclovi jsem nenaletěla, i když to zkoušel několikrát. Je to ale v té naší současnosti složité, naletěli jsme s manželem jinde.\\r\\nZjednali jsme si na nátěr střechy na chatě řemeslníka, zdál se být seriózní, smlouvu jsme sepsali... Střechu jenom zhruba očistil, neodmastil a natíral jednu stranu za deště.\\r\\nProtože jsme mu za práci zaplatili, už se k nám nezná.Vytáčí se, domluvy na opravu nedodržuje. Tak vidíte, dnes v tom člověk lítá raz dva. Poctivých lidí je jen málo.\\r\\n
Vloženo z: AV.YH.DEH.WAH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.10.2014
Všem lidičkám varování,další kterej udělal blbej krok!Peníze jsou odeslaný...Obálky nedošly a když dojdou budou sloužit jako velmi drahej papír na podpal!Velclovi jsem poslal vzkaz s náštěvou kriminální policií.Kroutí se jako had a vyhrožuje mě všema pargrafy.Typickej podvodík nad všechny podvodníky!Jak kdyby jich tu v ČR nebylo už dost a dost!Tady skvétá cesta do pekla.....
Vloženo z: AV.YH.HRJ.SG ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.12.2014
Tak tenhle debil ze stránek ať si jí políbí pěkně z vysoka !!!!
Mirda
Vloženo z: AV.YH.HRJ.SG ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.01.2015
Také jsem měla radost, že bych sehnala nějakou dobrou domácí práci. Ale jak chtěl peníze, začala jsem shánět nějaké recenze. Takže děkuji všem, ušetřili jste mi 790 korun. Nechápu, jak může někdo takto parazitovat na lidech, kteří nemají na rozhazování.
Vloženo z: EAA.HGD.UEV.RJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.02.2015
Jen doufám,že spousta dalších rádoby spolupracovníků,než odešle peníze se podívá na tyto stránky .Pan Velcl asi nezná přísloví \"tak dlouho se chodí se džbánem............\" Ale na každou svini se vaří voda.Lidičky neposílejte nic ,jsou to jen vyhozené peníze
Vloženo z: AV.YN.C.HT ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.03.2015
Byla jsem velmi nemocná, teď když je mi lépe, jsem sháněla domácí práci. Bohužel jsem mu naletěla a poslala 790 Kč, které teď nemohu od něj dostat zpět. Žádnou smlouvu jsem nepodepsala a poslala jsem mu materiály zpět. Je to podvodník, který musí mít nějaké známosti, jinak není možné, aby mu to pořád procházelo.
Vloženo z: WRD.HND.TK.WBJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.03.2015
Je to podvodník největšího kalibru - šlendrián. Přítelkyně si chtěla přivydělat, bohužel zapomněla si ověřit solidnost firmy - přišla o 890,- Kč
Vloženo z: AQ.QNB.TH.WGA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.05.2015
890 Kč je málo. To OKSLEVY vyžadují 30 000 Kč za slíbení dlouhodobé, kancelářské, dobře placené práce. Nakonec po zaplacení jako nový pracovník sháníte další pracovníky, co zaplatí \"franšízu\" 30 000 Kč. Už byli i v černých ovcích, kde bylo řečeno, že se jedná o podvod LETADLO. Více zde:
http://petrsimo2.blog.com/
Vloženo z: PD.XSE.UTE.WAY ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.06.2015
zavřít takového parazita na doživotí co jiného k tomu dodat

Vloženo z: WRL.SGD.UTG.SDZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.07.2015
Taky jsme naletěli...jeho cena ale stoupla na 980 kč!!!!! Taky jsme si neověřili poctivost,doporučil nám ho známý...však to,co si vyslechl,si za rámeček nedal....vypadá tona trestní oznámení...
Vloženo z: ECA.SER.TWA.EA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.09.2015
Jak je možné,že mu to prochází tolik let? Tak jsme další v řadě. Dcera si chtěla sama vydělat na jazykovku, aby měla jistotu, že udělá přijímačky. 980.- z kasičky v nenávratnu. Chce se mi brečet!!!! Copak je to všechno beztrestné?
Vloženo z: AO.XTY.UTH.XZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.09.2015
no koukám, že podvodné vydělávání je v naší zemi opravdu dobrej job..děkuji všem nešťastníkům za recenze,ještě že jsem se rozhodl firmu nejprve prověřit, než jsem cokoli poslal...
Vloženo z: AV.YN.R.TEH ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.01.2016
Přítelkyně také naletěla, psal jsem mu e-mail tak uvidíme co udělá. Popřípadě nahlašuji, i když nevím protože peníze jste mu poslali z vlastní vůle a bez žádného dokladu.
"Důvěřuj ale prověřuj"
Vloženo z: AQ.QTY.UYR.QSJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.02.2016
Omlouvám se předem podvedeným ale stačí přeci zdravý selský rozum. Přeci hledáme práci za kterou dostaneme peníze a ne jak o peníze přijít. Je to hyenismus okrádat lidi co jsou v nouzi o mnohdy poslední peníze. Asi to trestné nebude, výtečník nabízí tuto "práci" stále. Má to asi ošéfované z hlediska bezzubého práva. Za peníze něco pošle, třeba jen rady a tak kasíruje za poradenství nebo tak něco. Když jsem viděl podmínku pro registraci 980,-Kč znamenalo to okamžitý konec korespondence. Vždyť i ta cena 12,- (až) za dopis je ze stádia sci-fi. Balení a plnění obálek se běžně pohybuje v haléřích až desetihaléřích. Potřeboval by na budku spíše než soudy na roky.
Vloženo z: EAA.HGD.URH.EJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.03.2016
Dobrý den,
rádi bychom se vyjádřili k této nesmyslné diskuzi a v prvé řadě chceme upozornit přispívající, kteří zde uvádí lživé informace a nemají jiný zájem, než pomlouvat a urážet naši činnost, že se tímto mohou dopustit trestného činu!
Naše podnikání je v souladu se zákonem a všichni zájemci o spolupráci jsou před registrací a platbou řádně seznámeni se všemi skutečnostmi a podmínkami. Na webových stránkách podrobně uvádíme o jaký druh činnosti a systém spolupráce se jedná i co za požadovanou cenu přesně poskytujeme a zasíláme. Není tedy možné tvrdit, že byl někdo uveden v omyl. Jde o jednoduchou, samostatnou obchodní činnost, systém byl vytvořen za účelem podpory prodeje produktů a služeb naší firmy a našich obchodních partnerů.
Pokud někomu po dokončení a uhrazení registrace startovní sada nedorazí, např. vinnou pošty nebo špatně zadané dodací adresy, je nutné nás kontaktovat a vše bude zasláno opakovaně. Nelze tvrdit, že nic nezasíláme, naopak zasíláme vše, jak je uvedeno a dle dodacích podmínek. Částka, kterou požadujeme, je vratná a všechny námi poskytnuté služby jsou tak pro aktivní jedince zdarma.
Jedná se o zcela legální, ověřený a funkční přivýdělek, výplaty jsou zasílány dle smlouvy a propagační materiál k plnění je pravidelně dodáván zdarma, podle potřeby. Máme spokojené spolupracovníky, aktivním jedincům jsou po dohodě podmínky spolupráce zvýhodněny.
Jestliže někdo o spolupráci nemá zájem, nevidíme jediný důvod, proč by měl mít zájem opakovaně napadat naši činnost, o které nic neví. Pokud někdo něčemu nerozumí nebo nemá všechny dostupné informace a fakta, bude lepší, aby se k dané věci vůbec nevyjadřoval. Nesmyslné a nepřijatelné vyhrožování taktéž není na místě, v takovém případě jsme nuceni podniknout příslušné právní kroky!
Za tým obálky-doma.cz, Tomáš Velcl
Vloženo z: XC.UA.DDE.VA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
12.05.2016
Na první pohled nenáročná a dobře placená práce z domova? Hledejte háček. Podnikatel provozující webové stránky www.obalky-doma.cz žádá po zájemcích téměř 1000 Kč, aby vůbec mohli začít pracovat. Až z písemného návrhu smlouvy lze vyčíst, že se nejedná o zaměstnání, ale o jinou formu spolupráce.

Zájemce očekává plnění obálek a snadný přivýdělek. Ve skutečnosti však propagační letáky nestačí jen vložit do obálky, ale musí sám získat adresy, kam se obálky zašlou. Předpokládá se aktivní propagace určitých služeb zájemcem na inzertních portálech a v novinách, přičemž náklady hradí on sám. Bude-li se mu dařit, získá od třetích osob obálky opatřené adresou a známkou. Do nich vloží letáky a nezalepené je odešle podnikateli, který je bude rozesílat. Za to čeká zájemce odměna 6,50 Kč nebo až 12,50 Kč za obálku.Zdá se vám to zbytečně komplikované? Podle podnikatele Tomáše Velcla se nejedná o nabídku zaměstnání, ale o spolupráci formou samostatně výdělečné činnosti prováděné doma. Jestli jste podnikatel, nebo ne, jej však nezajímá. Ve smlouvě ani není místo pro vyplnění vašeho IČ. Příležitost uzavřít smlouvu o spolupráci dostanete až po registraci a zaplacení 980 Kč za startovní balíček, který ovšem neobsahuje nic víc než smluvní dokumenty. Existenci tohoto poplatku podnikatel zdůvodňuje tím, že si nemůže dovolit zasílat zdarma tyto nákladné podklady a materiály každému, kdo si o ně požádá.

Povinná placená registrace vás však nezavazuje k uzavření smlouvy o spolupráci. Je to, jako byste museli zaplatit poplatek za možnost stát ve frontě na určité zboží či službu. Pokud se nakonec rozhodnete nabídku nevyužít, budete rádi, když vám vrátí část poplatku zpět. Taková registrace je v rozporu s dobrými mravy a zájemci, kteří smlouvu neuzavřou, by měli namítat její neplatnost a vyžadovat zpět celou částku.

Hledáte-li přivýdělek na internetu, buďte obezřetní. Seriózní nabídku poznáte tak, že vás budoucí zaměstnavatel bude mít zájem poznat a dozvědět se o vás více. Rozhodně od vás nebude vyžadovat žádnou platbu před uzavřením smlouvy ani poté. Požadavek platby předem je nejspolehlivějším ukazatelem podvodného inzerátu. Dalšími varovnými signály jsou sliby vysokých výdělků za málo práce, nebo to, že inzerent o sobě neuvádí důležité informace, jako je název společnosti či jméno fyzické osoby, identifikační číslo (IČ) a další kontaktní údaje.
Vloženo z: EHH.AN.JWA.WZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.08.2016
Dobrý den všem
Je to fakt hrozný podvodník a zloděj
proto se vás táži dali už jste na něj trestné oznámení za podvod
už jsem byla i na policii a povídali že je třeba se poptat ostatních jestli už dali trestné oznámení a pokud ano tak se stačí jen připojit a pokud ne tak musím mít více důkazů

Můžete zasílat informace na : hrachova.lucie@seznam.cz



Vloženo z: WRD.EV.UTE.GS ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.08.2016
Dobrý den...\r\nTaky jsem mu nalítl :) 980kč pryč...njn důvěra v dnešní době se nevyplací,aspon vím pro příště...prostě dokud se nespálíš nepochopíš :) teď se tomu směju ,ale on víc...proto se táži jak s ním zatočit?Přeci nenecháme aby okrádal i další lidi , pro které je domácí práce záchrana a tenhle člověk je může dostat na kolena...
Vloženo z: ECF.HG.UTT.QEC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.09.2016
zdravím, tak mě vše dorazilo v pořádku a po podpisu smlouvy mi zaslali i startovní paket s materiálem. vše dodrželi, uvidíme, jestli vyplatí i vydělané peníze. zatím jsem spokojen.
Vloženo z: JC.UA.HV.KG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
19.09.2016
Na žádost firmy bych se také vyjádřila. Startovní sada se smlouvou mě dorazila již asi za 4 dny od registrace a platby, poté jsem obratem odeslala podepsanou smlouvou a vyplněný poukaz pro odběr materiálů. Za týden mně došel paket s materiálem k plnění a začala jsem pracovat. Naplněné obálky odebírají a jejich přijetí mi vždy písemně potvrdí. Diskuze jsem také četla a ikdyž vše zatím dodrželi, byla jsem na pochybách, zda mi vydělané peníze proplatí. Jak se ukázalo, mé obavy byly zbytečné, vydělanou odměnu mi vyplatili bez odkladu a skutečně vrátili i počáteční investici. Zatloukalová
Vloženo z: JC.UA.H.URG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
04.10.2016
Dnes mi vše dorazilo, vše OK.
Vloženo z: JC.UA.D.TEQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
23.11.2016
Těm, kteří to tady chválí to sice přeju, bohužel nevěřím. Myslím, že dojde i na něj a skončí u soudu stejně tak, jako dnes David Vinček.
Vloženo z: AW.QCB.WW.WXZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.02.2017
Potřebujete půjčku platit své účty, nebo začít nový podnik? můžete mě kontaktovat nyní pro více informací. pastornilson552@gmail.com
Vloženo z: WK.QC.RV.RA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
24.02.2017
Sadu se smlouvou a materialy mi poslali vsechny a vydelane penize vyplatli plus vratili muj pocatecni vklad. Negativy jsou tedy jen pomluvi nic vic
Vloženo z: JC.UA.CV.RSA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
09.03.2017
Jsem v v ID 3.stupně a marně sháním přívydělek na doma-stačilo by mi cca 5 tis.měsíčně.Na internetu jsem našel práci na doma od p.Velcla ze Šumperka,kde chce poslat dopředu 980,-Kč za plnění obálek.Díky manželce,která prověřila IČO, jsem na rozpacích,zda mám peníze této firmě poslat nebo ne.Zarážející je,že si musím ůdajné adresy odběratelů zjistit sám kdesi na netu.Naivně jsem si myslel,že mi dojde balík a já budu pouze strkat materiály do obálek.Asi půjdu od toho a nikam nic posílat nebudu.Děkuji všem poctivým lidem zde aj.za komentáře a zkušenosti.
Vloženo z: TH.QEV.ET.RJ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.08.2017
Zkusila jsem to, drzela se pracovniho postupu, pridala trochu vlastni iniciativy a penize si vydelala. Ochotne mi pomohli, asistovali a hlavne dodali vsechny podklady a materialy, jak avizovali, vcetne smlouvy a podrobneho prac. postupu. Pri prvni vyplate mi vratili i moji pocatecni investici = vse dodrzeno a tedy zadny podvod.
Vloženo z: EWC.EA.RW.WAE ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
01.02.2018
vse mi dorazilo, smlouvu dodrzeli, penize vyplatili a vratili i pocatecni investici. diky
Vloženo z: JC.UA.CR.RHG ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
05.02.2018
Upozorňuji, že ty kladná hodnocení jsou dalším podvodem bratrů telclových, kteří si toto dopisují sami, používají bílé koně, které si platí aby jim dělali P.R. Jinak je to čistokrevná zlodějská banda, která se neštítí ničeho. Telcl Tomáš i David jsou zloději a podvodníci, nic víc. Jak ještě v dnešní době může být někdo tak hloupý, že na práci, kdy dává firma vydělat, pole dopředu 1,-Kč a více je neskutečné, že nepřemýšlíte. Náklady na dopravu, poštovné a vše hradí vždy firma, nikdy zájemce. Jakmile chce někdo korunu dopředu je to podvodník a zloděj. A teclové jsou tu už hodně roků.
Vloženo z: JR.QZX.UU.WWE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.02.2018
nebo ty si placen od konkurence za negativni PR?! ja nejsem zadny bily kun a nikdo mi za recenzi platit nemusel, jsou to moje realne zkusenosti... navic jmeno Tecl sis vymyslel nebo zamerne pises jine kvuli kryti zad?
Vloženo z: JC.UA.CR.RHG ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
09.02.2018
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zdali vrací peníze, když chcete od smlouvy odstoupit. Zaplatila jsem poplatek 990 Kč. Přišla mi smlouva, kterou jsem již odeslala a následně startovací sada propagačních letáků od pana Vecla. Po přečtení komentářů z různých zdrojů, chci od smlouvy odstoupit. Jak mám postupovat? Vrátí mi peníze v plné výši.?
Vloženo z: AQ.VC.DAH.WJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.02.2018
Penize vam uz nevrati, je to logicke - nelze si neco objednat, se vsim souhlasit, nechat si vse poskytnout, zaslat, podepsat smlouvu a tim se upsat ke spolupraci, kterou ani nezapocnete a pote si vse rozmyslet s pozadavkem na vraceni platby. Za poskytnute sluzby, podklady a materialy platbu nevraci - takto je to i vyslovne ujednano ve smlouve, kterou jste podepsala. Jedina moznost je zacit s praci a jakmile si vydelate prvni penize, soucasne s nimi vam vrati i pocatecni platbu. Vlastni zkusenost, penize vratili a odmenu vyplatili.
Vloženo z: PD.QZ.DDY.AQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ   Share/Bookmark

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Pavel Musil detail
Daniela Davidová detail
Soukromá mateřská škola Petrklíč detail
Mateřská škola Green Tree detail
Soukromá mateřská škola Lipka Praha detail
CONSULT K s.r.o. detail
REEMA CRYSTAL s.r.o. detail
New Gates Consulting, s.r.o. detail
Renáta Foktová detail
Lukáš Drhovský detail
Aleš Červinka detail
Nikola Novotná detail
Anna Kašická detail
Zdeněk Sikora detail
Michal Horváth detail
Marcel Šulek detail
Lukáš Hemza detail
Miloš Polášek detail
Tomáš Stoklásek detail
Tomáš Vybíral detail
ⓒ copyright CERD
BRCI
NRCI
|
|
|
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS ™
Bank register of client informations
Non-bank register of client informations
Central register of debtors BRCI NRCI
CENTRAL REGISTER OF DEBTORS INC.
Entity Identification Number: 2008-000563453
Employer Identification Number: EIN:26-4482382