Všechna přenášená data jsou šifrována
17.11.2019 18:59:42
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 252 400 subjektů
2 630 státních organizací
11 200 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

05.11.2019 - Vážný zákazníku, z důvodu úprav na sytému mohou být některé ze služeb, deaktivovány. O obnovení služeb budete informováni. Děkujeme za pochopení.

21.10.2019 - Německá ekonomika klesá do recese. Česká ekonomika Německou zpravidla následuje s odstupem 2-3 měsíců.

16.10.2019 - V současné době probíhá úprava systému, opravy textů a funkcí. Může docházet k výpadkům systému. Nově došlo ke zjednodušení všeobecných podmínek a dochází k postupný úpravám a opravám smluvních podmínek.

15.10.2019 - Nová aplikace Dlužnik.cz Více ZDE

15.10.2019 - Nová aplikace pro Osobní bankroty

06.06.2019 - Exekucí na důchod v Česku dál přibývá. Na konci března ji kvůli dluhům mělo přes 90 400 lidí.

06.06.2019 - Počet nově zahájených exekucí je 505 120

05.06.2019 - Zjištění v návrhu auditní zprávy Evropské komise, podle něhož je premiér Andrej Babiš (ANO) ve střetu zájmů, jsou závažná a mohla by zavdávat podezření na trestný čin. V České televizi to dnes řekl nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman.

05.06.2019 - Od roku 2001 do současnosti bylo nařízeno více než 2,5 milionu exekucí, dá se říci, že exekuce se dnes dotýká každého. I když se člověk nesetká s exekucí osobně, téměř každý má ve svém okolí někoho, kdo tuto nepříjemnou osobní zkušenost již zažil.

04.06.2019 - Svoboda tisku se zhoršila, ČR opět propadla. Svoboda tisku se ve světě opět zhoršila, uvádí se v každoroční zprávě mezinárodní nevládní organizace Reportéři bez hranic (RSF). Česká republika se v žebříčku 180 zemí proti loňsku propadla z 34. na 40. místo

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

FULLSTAV slezská stavební s.r.o.

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 27815838 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: Slavíkova 1744/22
Část obce: Poruba
Obec: Ostrava - Poruba
PSČ: 70800

Datum vzniku: 01.11.2007

Datum poslední změny: 26.09.2012

Počet zaměstnanců: 1 - 5 zaměstnanců

Převažující činnost: Výstavba bytových a nebytových budov

Právní forma: Společnost s ručením omezeným

Institucionální sektor: Nefinanční podniky soukromé národní

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

Otevřít mapu v novém okně

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
17.06.2011
Jedná se o neseriozní firmu, pozor všichni!!! Raději se této firmě vyhněte velkým obloukem a hlavně jednateli p. Danieli Gajdovi, působí opravdu věrohodně a pak vám zůstanou oči pro pláč.
Vloženo z: TH.QET.UAW.WHD ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.10.2011
Velmi neseriozní firma ,pozor mnozí naletěli!!!!!
Vloženo z: AW.QNX.EA.WAH ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.12.2011
Firma Fullstav dluží dodavatelům a nekomunikuje.A tváří se,že jede dál a okrádá zase další, kteří naletí sladkým slovům pana Gajdy. POZOR !!!
Vloženo z: TH.QET.UAW.WHD ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.02.2012
Stavební parta dacanů,podvodníků,fušeráků,zlodějů a kriplů kterým se nedá věřit ani slovo!Tuto firmu raději obejděte minimálně 100km. obloukem! a nebudete toho litovat!!!!!!! Materiál touto firmou použitý je ten největší šmejd na trhu!!!!!!!!!!!!!!!
Vloženo z: AW.XT.DTE.SA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.04.2012
Připravuji trestní oznámení a žalobu na tuto firmu pro podvod. Pokud máte jakýkoli podnět či se chcete připojit, prosím ozvěte se na tel:606773725, Děkuji
Vloženo z: AW.XWB.UWB.J ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.04.2012
Předchozí příspěvek z 2.4. prosím považovat za bezpředmětný, netýká se předmětné společnosti, Děkuji
Vloženo z: AW.XWB.UWR.J ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
08.04.2012
Připojují také své zkušenosti s panem Gajdou. S výše zmíněnými příspěvky mohu s politováním jen souhlasit. Pokud se už tedy rozhodnete pro pana Gajdu provádět jakoukoli dodavatelskou činnost doporučuji vybírat zálohy předem.
Vloženo z: AW.XT.R.TKS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.05.2012
Velmi špatné zkušenosti, majitel nekomunikuje, nebere mobily, nereaguje ! Dluží zaměstnancům výplaty, ale už podniká v realitách Fullreality !!! Dokonce nabízí apartmány v Thajsku ! Pozor !
Vloženo z: XA.QNG.JH.WAA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
04.06.2012
Firma Fullstav je v likvidaci.Takže pozor na pana Gajdu, který může podvádět dál a jemu jedno, jakým jménem.
Vloženo z: TH.QET.UAW.WHD ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.06.2012
Taky jsem naletěl a připavuji právní kroky,už nikdy více je to hnuscc
Vloženo z: AW.QNX.EA.WAH ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.06.2012
Gajda je lhář, zloděj a jen spekuluje jak a koho by mohl okráct. Založí si novou firmu a jede dál. Pan velkomožný.
Vloženo z: AW.QNG.JYE.JZ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.07.2012
Gajda je zloděj nejveči bacha na fullstav už dluži noc firmam. mi už rok těžke prachy i za material. pravní kroky na něho neplati protože nic nema na sebe ani jeho firna zjistili to noji pravnici. udělal velky podvod!!!!
Vloženo z: AK.XNA.UUK.QR ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.07.2012
Bohužel se musím přidat k těmto negativním příspěvkům. Ve své dvacetileté obchodní praxi jsem nenašel většího podvodníka. Jen samé sliby a sliby. Pozor na firmy FULL !!!
Vloženo z: AW.XT.HJE.GAF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.07.2012
dobry den tady firma fullstav - pitomec zustane vzdy pitomcem hihihihi pisou tady jen neschopni zavistivci. tak piste at se muzu bavit papa
Vloženo z: AV.QWG.VJ.WJ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
26.07.2012
ahoj chpapi vzdyt jste to mely v tych brozurach!!!!!!!!!!!!!!! nezavidte a bezte neco delat cuuuuuuus
Vloženo z: AV.QWG.VJ.WJ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.07.2012
jsem delal pro tuto frmu a vzdy jsem vse dostal zaplaceno tak nechapu co se deje???? asi jim gajda vysukal manzelky haha
Vloženo z: AV.QWG.VJ.WJ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
27.07.2012
Pan Gajda si asi tady dopisuje sám se sebou.Naší firmě dluží už přes rok, soudně to máme odklepnuto, ale firma je v likvidaci a jak je tu napsáno, nic nemá.Odvedli jsme dobrou práci, ale peníze jsme neviděli.Posmívání ze strany Fullstavu je trapné.
Vloženo z: TH.QET.UAW.WHD ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.07.2012
panove pan gajda se skryva v ostrave-petrkovicich v apartmanovem dome landek a msli si jak se vsema vymrdal
Vloženo z: XC.UA.HRW.SX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.07.2012
Panove jsem tady nezavisle, ale podle mne vam dluzi firma a ne pan Gajda. Myslim si ze tady ta dyskuze je uplne k nicemu ale pokud se chcete vyzurit tak potom vas chapu.
Vloženo z: AV.QWX.RT.SA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
30.07.2012
Po té, co pan Smrha pochopil , že s panem Gajdou naletěl a vystoupil z firmy, byl pan Gajda jediný majitel a jednatel firmy Fullstav.Před likvidací firmy to byla nějaká jeho asi spolunocležnice, aby pan Gajda nepřišel o majetek.Firma Fullstav je plně na zodpovědnosti jeho osoby.
Vloženo z: TH.QET.UAW.WHD ( 5 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.08.2012
Nebo si vyšukal ty jeho že ti platil. Gajda byl Fullstav a všechno padá na jeho hlavu. Ale má pravdu že pitomec zůstane pitomcem, normální člověk by ho obešel obloukem. Vyinkasoval peníze za barák v Olomouci, někde to ulil a krade dál. Ono na něj dojde taky časem, i na jeho slavného kolegu pana Deveru, což je taky pěkný pako.
Vloženo z: AW.QNG.JYE.JZ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
18.10.2012
zloděj a podvodník objednal ale nezaplatil nic...nevadí jsou jiné páky!!!!
Vloženo z: AD.UC.HU.RSG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.10.2012
pan FULLstav = Daniel Gajda je veliky podvodnik a lhar\\r\\nokradl koho mohl , vcetne sveho spolecnika smrhy\\r\\nchudak tichy spolecnik s vkladem smrha prisel o spousty milionu
Vloženo z: AQ.QHX.TE.GAA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.10.2012
http://rejstrik-firem.kurzy.cz/29382459/expol-holding-sro/
Vloženo z: TK.VH.HRW.Q ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
16.11.2012
Kreten zůstane kretenem. Chudáci jeho rodiče, zplodit takovou tupou hlavu musí být pro ně hanba. Ale na každého padne klec, on není tak chytrý a takový machr jakého ze sebe dělá. A přijde rána odkud to nebude čekat a bude v prdeli i s tou svoji slepicí co má za manželku.
Vloženo z: AW.QNG.JYE.JZ ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.11.2012
Je smutné, že darebáci ještě hodí po světě, ale nejsmutnější je to,že tento tvor se ani nepozastaví nad tím ,co všem způsobil. Postaráme se jako společnost o to, aby už nemohl nikomu dále ubližovat a ničit životy a likvidovat seriozní firmy. A pane Gajdo, věřte, že to už nebude trvat dlouho. Budete znám po celé republice díky reportérům.
Vloženo z: AA.QNG.UWR.WRJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.12.2012
Smrha a miliony he he kde by je vzal.A ten v tom jede taky.Je to byvaly dealer steroidu ktere sam hodne v jeho sportovni kariere uzival.Jak myslite ze si z ceho kupuje audi.Z toho obchudku v LAsu he he.A ten Uncle Sam v Ockarolina nebudte smesni.Vsichni tam maji fin problemy a jsou na zavreni.Oficialne Smrha podnika ve vecech ktere ho k male kupni sile nemohou uzivit.On si ale jezdi na dovolene a kupuje auta za milion.Hlavne ze mu to kurvicky ve Fabricu zerou.
Vloženo z: PD.QHE.TJ.WGB ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.12.2012
Smrha a miliony he he kde by je vzal.A ten v tom jede taky.Je to byvaly dealer steroidu ktere sam hodne v jeho sportovni kariere uzival.Jak myslite ze si z ceho kupuje audi.Z toho obchudku v LAsu he he.A ten Uncle Sam v Ockarolina nebudte smesni.Vsichni tam maji fin problemy a jsou na zavreni.Oficialne Smrha podnika ve vecech ktere ho k male kupni sile nemohou uzivit.On si ale jezdi na dovolene a kupuje auta za milion.Hlavne ze mu to kurvicky ve Fabricu zerou.
Vloženo z: PD.QHE.TJ.WGB ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.12.2012
Chtel jsem prispevke vyse jen uvest ze v tom jede stejne ale jinak je to debilek co si hraje v Ostrave na milovnika luxusu ale na dalku smrdi korunou.Ty obchudky ho nemohou uzivit a ve Fullreality jich jede vic nejen on.nehlede na problemy ktere realitky dneska maji.Tak ze tyhle auticka a dovolene kde na to pane Smrho berete.Myslim zas jen diky podvodum ze.
Vloženo z: PD.QHE.TJ.WGB ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
28.01.2013
http://auto.bazos.cz/inzerat/21355054/BMW-645CI-SERVISNI-KNIZKASUPER-STAV.php Tady mate aspon jeho auto treba vam z toho neco kapne :-))))))
Vloženo z: TO.QHX.JUA.WS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
01.08.2013
POZOR! GAJDA DANIEL PUVODEM Z BOLATIC, MOMENTALNĚ BYDLÍ V PRONAJATÉM RODINNÉM DOMĚ V OSTRAVĚ PETŘKOVICÍCH, NAD ÚHOREM 836 A JEZDÍ V BÍLÉM PORŠE CAJEN.!! STAČÍ SI TADY NA NĚHO POČKAT. JEHO MANŽELKA JEZDÍ V ČERVENÉM A3!! UŽ JSEM HO TAM ZMÁČKNUL A PRACHY MI VYSOLIL PŘIMO Z RUKY - HAJZL JEDEN!!
Vloženo z: PD.QEY.TA.SA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.08.2013
Je to pravda, bydli v těch Petřkovicích!! Dnes jsem si na něho počkal a dostal jsem z něho peníze co mi dlužil! Takže všichni komu dluží, už víte kde ho najdete. Musíte byt důrazní jako já a nenechat se odbýt.\\r\\nRoman.
Vloženo z: PD.QEY.TA.SA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.09.2013
JInak Smrha ma ten kramek v LAsu pod nazvem Fullsport.A pak jeho jmeno jeste figuruje v Uncle Sam OStrava v Nove KAroline.UZ jenom to ze to tam v KAroline vsichni chteji zabalit ale jsou vazani smlouvama , uz vzhledem k tomu ze je tento obchod schopen platit zlodejske najmy je jasne ze Smrhovi to funguje zrejme jako pracka na penize za ksefty se steroidama.Pokud chcete sve penize zajdete si do Lasa ci do KAroliny.On v tom Fullstavu jel taky.
Vloženo z: XA.QWT.UNT.WHA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.11.2014
Smrha byl trestne stihany pro prodej mimo jine falzifikatu leku,nekolikrat byl i na vazbe. Kdysi jsem s nim mel nejake obchodni aktivity a samozrejme, ze to zrovna nedopadlo dle mych predstav.
Vloženo z: AQ.VC.DVE.VX ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.06.2015
No Smrhovi to zrejme moc neslape ani v Karoline. Prej to chce zabalit. Asi kseftiky nejdou tak dobre aby uz stacil ten zlodejsky najem platit. Je jasne ze z tech slevnenych hadriku s platem pro dve prodavacky na plny uvazek to zvladnout nemohl nez jen tim ze to mel jako pracku. Jen je smesne jak 40 lety clovek utahne 20 letou slapku se kteryma se sem tam ukaze na svojem FB. Takze tady vidite ze gauneri a lidi co meli problemy se zakonem tady v CR jsou ukazkou tech spravnych lidi a ze pro poctivce tady misto neni. Jsem rad ze jsem odsud vypadnul a ziju v zahranici. Jak nekradete. nefetujete a nemate problem se zakonem jste na okraji a nejste in.
Vloženo z: XA.QWT.UNT.WHA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.07.2015
Ano pane Smrho v Cesku budou ti poctivi vzdy za vami a jak vy rikate zeleni zavisti. Citaty na FB si davaji jen ti co nemaji ciste svedomi. P.S ty slapky Vam nikdo nezavidi. Je jich plny net. Staci jen dat ve znamost ze jim zaplatite dovolenou a clovek jich ma hned plny Inbox.
Vloženo z: AO.QAE.AH.WW ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
20.07.2015
Ano pane Smrho v Cesku budou ti poctivi vzdy za vami a jak vy rikate zeleni zavisti. Citaty na FB si davaji jen ti co nemaji ciste svedomi. P.S ty slapky Vam nikdo nezavidi. Je jich plny net. Staci jen dat ve znamost ze jim zaplatite dovolenou a clovek jich ma hned plny Inbox. Ono tezko uverit tomu ze ve svych 20ti budou s vama ve vasich 40 chtit decka a rodinu. At zijou ekonomicke vztahy.
Vloženo z: AO.QAE.AH.WW ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
03.02.2016
pan gajda je obyčejný zloděj podvodník a lhář bohužel
Vloženo z: JR.MN.HR.KHQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.03.2016
Dobrý den.
Pan GAJDA je podvodník a stále dělá podvody.Teď se specializuje na DPH a okrádání investorů. Jeho aktuální adresa je OLBRACHTOVA Bytovi dum ATRIUM Ostrava na zvonku je napsáno Gajda 1303. Vzhledem k tomu i jeho byt má číslo 1303. Aktuální telefoní číslo je +420 737 560 104 ale stále si je mění.Preji všem poctivým dobrý lov na toho PODVODNÍKA.
Vloženo z: JC.UA.ED.KHG ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.03.2018
Radku Smrho ty jsi ale dement, je mi tě upřímně líto.
Vloženo z: EWL.HER.NB.QEA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
16.10.2019
Pan Gajda Daniel je policejní informátor a dostal za mříže již spousty lidi, svých spolupracovníků. Proto se cítí nedotknutelný.A koupil si BMW. Jeho přitelkyně Katrin Žabenská má otevírat luxusní kadeřnictví a měl ho financovat Daniel Gajda. Ve stavebnictví dále podniká se společností REKUMA sro a jedná za ní jako majitel a chválí se, že má velké zakázky od města a ještě že mu stát vrací DPH.
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ    

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Hrabánek šroubky s.r.o. detail
Alice Müllerová detail
Danuše Zikmundová detail
BELVIP s.r.o. detail
Eduard Pán detail
Web Partners Group, s.r.o. detail
Asociace na ochranu věřitelů České republiky, o.s. detail
C&COM Advertising s.r.o. detail
Václav Stuchlík - ASTRA detail
Miloslava Valinová detail
BAZISSTAV s.r.o. detail
Kamil Riška detail
Petr Švehla detail
VOGEL electric, s.r.o. detail
PAVEL SAUER detail
Petr Neshoda detail
Stavební, a. s. detail
Jiří Kaps detail
SpeleoPro s.r.o. detail
BIDOS s.r.o. detail