Všechna přenášená data jsou šifrována
13.11.2019 19:14:54
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 252 100 subjektů
2 630 státních organizací
11 200 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

05.11.2019 - Vážný zákazníku, z důvodu úprav na sytému mohou být některé ze služeb, deaktivovány. O obnovení služeb budete informováni. Děkujeme za pochopení.

21.10.2019 - Německá ekonomika klesá do recese. Česká ekonomika Německou zpravidla následuje s odstupem 2-3 měsíců.

16.10.2019 - V současné době probíhá úprava systému, opravy textů a funkcí. Může docházet k výpadkům systému. Nově došlo ke zjednodušení všeobecných podmínek a dochází k postupný úpravám a opravám smluvních podmínek.

15.10.2019 - Nová aplikace Dlužnik.cz Více ZDE

15.10.2019 - Nová aplikace pro Osobní bankroty

06.06.2019 - Exekucí na důchod v Česku dál přibývá. Na konci března ji kvůli dluhům mělo přes 90 400 lidí.

06.06.2019 - Počet nově zahájených exekucí je 505 120

05.06.2019 - Zjištění v návrhu auditní zprávy Evropské komise, podle něhož je premiér Andrej Babiš (ANO) ve střetu zájmů, jsou závažná a mohla by zavdávat podezření na trestný čin. V České televizi to dnes řekl nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman.

05.06.2019 - Od roku 2001 do současnosti bylo nařízeno více než 2,5 milionu exekucí, dá se říci, že exekuce se dnes dotýká každého. I když se člověk nesetká s exekucí osobně, téměř každý má ve svém okolí někoho, kdo tuto nepříjemnou osobní zkušenost již zažil.

04.06.2019 - Svoboda tisku se zhoršila, ČR opět propadla. Svoboda tisku se ve světě opět zhoršila, uvádí se v každoroční zprávě mezinárodní nevládní organizace Reportéři bez hranic (RSF). Česká republika se v žebříčku 180 zemí proti loňsku propadla z 34. na 40. místo

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Marcela Šínová

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 61305847 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Letňany
Obec: Praha 18
PSČ: 19900

Datum vzniku: 16.11.1994

Datum poslední změny: 10.08.2012

Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Převažující činnost: Ostatní poskytování úvěrů j. n.

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
07.03.2015
POZOR!!! PODVODNICE,NALÁKÁ VÁS NA VÝHODNOU KOUPI-PRODEJ A PAK PODSTRČÍ JINÉHO MAKLÉŘE,KTERÝ VÁS PŘESVĚDČÍ,ŽE MÁ PRO VÁS VÝHODNĚJŠÍ NABÍDKU-VY NA TO PŘISTOUPÍTE A ZA MĚSÍC VÁM OD ŠÍNOVÉ PŘIJDE,ŽE CHCE OD VÁS ODŠKODNĚNÍ ZA PODVOD,PSYCHICKOU UJMU APD..JDE O DESETI TISÍCE!!!!
Vloženo z: EWD.HEH.HW.GZ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.05.2015
Po přečtení výše uvedeného příspěvku musím konstatovat, že ten, kdo to zde o mně napsal je duševně nemocný člověk. Marcela Šínová.
Vloženo z: XA.UW.DRN.GQE ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
18.09.2015
Tak jak se vede, Kottku? Koho jsi zase podvedl na napálil? Máš na to talent.

Vloženo z: XA.UW.DRN.GQE ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.02.2016
Nevím, nakolik jsou pravdivé předchozí komentáře, nicméně bych se s ostatními rád podělil také o svou zkušenost s paní Šínovou. Oslovil jsem ji na základě inzerátu uvedeného na sreality.cz (má jich tam opravdu hodně). Bylo mi sděleno, že uvedený pozemek již není, nicméně že v dané lokalitě by byl jiný pozemek. K němu mi byly zaslány veškeré podklady, nabývací tituly, kolaudace přípojek apod. Všechno vypadalo v pořádku. Nicméně mi začalo být podezřelé naléhání na podpis rezervační smlouvy a zejména také to, že celou lokalitu prodává jiná RK (tedy až na pozemek, který nabízela paní Šínová). Kontaktoval jsem tedy druhou realitní kancelář a majitele pozemků. Bylo mi sděleno, že majitel o prodeji tohoto pozemku nic neví a že žádnou Šínovou nezná. Jinými slovy, paní Šínová vesele prodávala pozemek, ke kterému neměla právo, a chtěla ze mě jen vylákat provizi 60.000 Kč. Takže rada zní: pokud máte rádi své peníze, vyberte si jiného zprostředkovatele!!!
Vloženo z: WRB.HEB.TAQ.SD ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
07.02.2016
Podávám na Tebe, Kottku, trestní oznámení. Jak jistě víš, jsi v podmínce, tak si polepšíš - budeš v teple a suchu!!!!
Vloženo z: XA.UW.DRN.GQE ( 4 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.04.2016
Milý pisateli, pomluva je trestný čin. § 184 Trestní zákoník (1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok. (2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem. Můj advokát to již řeší. Marcela Šínová
Vloženo z: AW.QEE.WA.WWB ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
01.12.2016
S pí. Šínovou mám jen ty nejhorší zkušenosti a s manželkou zvažujeme právní kroky proti jejímu chování. Je neseriózní a lže. Máme s ní čerstvou zkušenost s prodejem pozemku v Nových Jirnech (ulice U Potoka). Pokud bude mít někdo zájem, ozvěte se a podám bližší informace o její \"práci\". Níže zasílám email, který jsem ji dnes poslal (zjednodušená verze průběhu prodeje pozemku). Chci na toto upozornit, protože takový lidé dle mého názoru nemají vykonávat žádnou seriózní nebo zodpovědnou činnost, obvzláště když jde o velké peníze. email odeslaný pí. Šínové : Dobrý den, nedá mi to (i když si myslím, že jakoukoliv sebereflexi od vás nemohu očekávat) abych se nevyjádřil k vašemu jednání a chování ohledně pozemku v Jirnech. Osobně i na vašich webových stránkách se prezentujete jako seriózní, spolehlivá makléřka s mnohaletou zkušeností z oboru, která preferuje osobní jednání. Bohužel jediná naše pozitivní zkušenost s vámi byla rychlá reakce na naši první poptávku po prohlídce pozemku. Již na první prohlídce pozemku jsme vás ujistili, že o pozemek máme vážný zájem a po prostudování všech podkladů a ujasnění situace s dělením pozemků a územním rozhodnutím budeme chtít rezervaci potvrdit. V návaznosti na prohlídku pozemku jsem vám 3 x posílal email s žádosti o zaslání podkladů k pozemku (údajná již hotová \"orazítkovaná\" dokumentace na územní povolení, údajná souhlasná stanoviska síťařů atd.) a dále sem prosil o vysvětlení situace ohledně výstavby sití (které sítě budou, jak je to ze zpevněnou plochou, kdo je bude realizovat atd.). Ani jednou jsem od vás neobdržel odpověď. Po urgencích jste mi předala kontakt na pí. Klečatskou s firmy POVOLSTAV, se kterou údajně dlouhodobě (i když firma existuje cca rok) spolupracujete (na webových stránkách firmy jste uvedena jako \"manažerka\"). Ta mě na většinu mých otázek nedokázala odpovědět (a ty, na které odpověděla byly v rozporu s tím, co jste nám oznámila - např. plyn ano/ne, termíny územních rozhodnutí atd.) a odkázala mě na dalšího člověka, který údajně veškerá povolení zařizuje. V rámci této komunikace jsem vám několikrát potvrdil, že o pozemek opravdu máme zájem a vy jste na to reagovala, že s námi počítáte. Přestože se mi z vás ani po měsící nepodařilo žádné další podklady ani informace získat, rozhodli jsme se s manželkou, že rezervaci i tak provedeme. O tom sem vás písemně informoval s tím, že nechám našeho právníka připomínkovat rezervační smlouvu (u které jste se ani neobtěžovala upravit číslo pozemku) a po vzájmném odsohlasení smlouvy zaplatíme rezervační poplatek. Po zaslání rezervační smlouvy jste reagovala tak, že ji předáte svému právníkovi a dáte vědět. To se bohužel nestalo - po mém dnešním telefonátu jste mi oznámila, že jste pozemek již zarezervovala někomu jinému. Považuji vaše jednání za značně neseriózní, neprofesionální a dle nového občanského zákoníku také za protizákonné (platí, že ústní dohoda = smlouva, máme několikrát potvrzeno i v emailech). Po konzultaci s naším právníkem zvažujeme právní kroky proti vaší osobě za účelem uhrazení vzniklých škod (služby právníka atd.). Zároveň od nás máte zdarma zajištěny reference a \"reklamu\" na vaše služby a vaše firmy, včetně toho, že informujeme další zájemce o nabízené pozemky (manželé Markovi a případně další, bohužel pro vás přímo v ulici U potoka bydlí naši známí). Když to shrnu, celý proces prodeje pozemku probíhal tak, že já jako zájemce se vás uháněl a vyvíjel veškerou aktivitu k tomu, aby rezervace pozemku proběhla (včetně přípravy rezervační smlouvy, zajišťování podkladů k pozemku, návštěva stavebního úřadu atd.). Vy jste nám zaslala jakési schema s vyznačením 5 pozemků a dále rezervační smlouvu na sousední pozemek. Za tuto činnost opravdu požadujete 100 tis. korun? Dále jste mi oznámila, ať rezervační smlouvu napíšu na nějaké vaše s.r.o. aby jste se vyhla placení daní. S pozdravem, Petr Zrník
Vloženo z: TQ.QZ.RD.KQX ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
25.02.2018
Wow. Ještě že tato "diskuze" existuje. Málem jsem ji kontaktoval. Díky
Vloženo z: PD.QZE.AW.GAS ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.07.2018
PEKN PICA TO JE
Vloženo z: EHH.SXE.WH.QZC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.10.2018
Děkujeme moc za reference, raději se do dalších akcí koupi pozemku či celého domu pouštět nebudeme.
Vloženo z: AH.QAA.UHH.WZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.12.2018
Narazil jsem náhodou na tyto stránky. Nestačím se divit, co jsem si zde přečetl. Vlastnil jsem několik nemovitostí v obci Předboj. Jedna z mých nemovitostí byl velký pozemek, který mi pomohla paní Marcela Šínová rozdělit na menší pozemky a já jsem dostal díky paní Šínové vyšší cenu, než jsem původně požadoval. Paní Marcela Šínová je naprostý profesionál ve svém oboru, nelze jinak, než její práci doporučit. Paní Šínová mne nenutila k podpisu exkluzivní smlouvy - tak, jako jiné realitní kanceláře. Navíc pracuje za velmi nízkou provizi - ne tak, jako jiné realitní kanceláře. Nemohu jinak, než ji každému doporučit. Svoji práci odvádí velmi zodpovědně a veškeré záležitosti dotahuje do konce. Marek Kratochvíl.
Vloženo z: AW.QNX.UNK.XZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
25.09.2019
Vypadá to na nějaký klan
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.09.2019
Pisatel předešlého příspěvku se dopustil trestného činu v souvislosti s GDPR.
Návrh kupní smlouvy, kde byly údaje kupující - rodné číslo a číslo účtu kupující poslal na dvě e-mail. adresy, které nejsou adresami žádných právníků a advokátů. Celou situaci již řešíme. Marcela Šínová

Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
30.09.2019
Makléřka zjevně vykazuje nekalé obchodní praktiky.
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.10.2019
Paní Petrovičová, já nechápu, proč se takto snažíte.
Je snad nenormální úschova kupní ceny u notáře nebo to, že pro uzavření kupní smlouvy potřebujeme kvitanci Vaší úvěrující banky a vyčíslení Vašeho úvěru? Marcela Šínová
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
04.11.2019
Tady se nikdo "nesnaží" , jelikož "ona jedna vlasštovka jaro nedělá. Je smutné, kam jsem se to až dostali. A caše počiny se vrátí jako bumerang.
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
05.11.2019
Smutné je hlavně to, že když realitní makléř najde zájemce za dohodnutou cenu s prodávajícím, tak prodávající cenu navýší, paní Petrovičová. Pozemek bez inž. sítí, u hlavní silnice, napojení inž. sítí podvrtem pod hlavní silnicí a navíc bývalá skládka, to je opravdu poklad.

Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.11.2019
A co ta vaše další živnost a "Chci se rozvést". ?Naštěstí to s e mě netýká, ale když prosperujete v realitách, tak nač vám je zapotřebí ještě tato činnost jaksi navíc?
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
08.11.2019
Paní Petrovičová, ve Vašem případě je to již na návštěvu psychiatra. Opravdu Vám to vřele doporučuji.
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 9 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ    

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Věra Čermáková detail
TRI SKI klub KOHA Náchod detail
"I. MORAVSKOTŘEBOVSKÁ ZEMĚDĚLSKÁ SPOLEČNOST S RUČENÍM OMEZENÝM" detail
B E K R O, s.r.o. v likvidaci detail
MONA STYL s.r.o. detail
MOK spol. s r.o. detail
EVONA a.s. detail
Luboš Picek - Elektrická pila detail
Josef Vaněček detail
Eva Štěpová PaedDr. detail
Libor Bukovinský detail
Miloš Bejr detail
Šárka Frintová detail
Michal Pokorný detail
MUDr. Libuše Paroulková detail
VÁCLAV LEBRUŠKA detail
Bohuslav Simon detail
Ing. KAREL KOVÁŘ detail
MARIE PRAŽANOVÁ detail
ALENA MEDKOVÁ detail