Osobní bankrot
Všechna přenášená data jsou šifrována
21.02.2020 16:42:19
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 259 800 subjektů
2 640 státních organizací
11 200 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

19.02.2020 - Vážený zákazníku, z důvodu velkého počtu žádostí, může dojít k prodlevě aktivaci služeb. V současné době pracujeme na zrychlení odbavování požadavků. Děkujeme za pochopení.

05.12.2019 - Centrální registr dlužníků v roce 2020 chystá kompenzaci za GDPR. Všem uživatelům s ověřenými účty bude zpřístupněn systém slev na advokátní služby, bezplatné poradenské centrum na ochranu před dopady exekucí ne-dlužníků v domácnosti s dlužníky a pro věřitele žaloby pohledávek bez nákladů na advokáty a soudní poplatky.

24.11.2019 - Novinky: Služba Výpis z registru dlužníků a automatický monitoring vlastních závazků je poskytována registrem ZDARMA. Registr tak bezúplatně trvale zpřístupnil informace žadatelům po prokázání své skutečné identity.

23.11.2019 - Nejpozději od 1. 12. 2019 bude zavedeno on-line ukončení účtů, bez nutnosti zasílání autorizačního formuláře autorizačnímu centru. Výmaz osobních dat tak bude moci uživatel nově provést on-line ve své administraci, oproti stávající metodě prostřednictvím ověřených žádostí opatřených bezpečnostním čárkovým kódem.

22.11.2019 - Od 22. 11. 2019 byly zpřísněny pravidla ověřování identity. Nově prokazování totožnosti je povinné již od samého prvopočátku existence účtu, oproti předešlé lhůtě do 14 dní od založení účtů. Tyto nová opatření mají zabránit založení takzvaných neaktivních, nebo podvodných (spekulativních) uživatelských účtů.

22.11.2019 - Změna systému ověření identity: Registr dlužníků zavedl účinná opatření proti chronickým, často fiktivním stěžovatelům, kteří bez nutnosti prokázání své existence podávají stížnosti, aniž by ze strany stěžovatele byly dodrženy odsouhlasené pravidla.

20.11.2019 - V současné době probíhá konfigurace bezplatných služeb. Služby budou dostupné 1.12. 2019.

20.11.2019 - Vážený kliente, v rámci úprav systému bezplatných služeb byla vygenerována systémová zpráva o prodloužení již uhrazených služeb. V případě, že Vám takováto zpráva byla zaslána, považujte ji za bezpředmětnou. Do dokončení úprav systémů, systém nepřijímá žádné poplatky vyplývajících z ceníku. Nově Registr dlužníků bude Výpisy o bez-dlužnosti a monitoring vlastních závazků poskytován bez poplatků.

05.11.2019 - Vážný zákazníku, z důvodu úprav na sytému mohou být některé ze služeb, deaktivovány. O obnovení služeb budete informováni. Děkujeme za pochopení.

21.10.2019 - Německá ekonomika klesá do recese. Česká ekonomika Německou zpravidla následuje s odstupem 2-3 měsíců.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

THERMO HOME s.r.o.

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 27679021 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: Vídeňská 134/102
Část obce: Dolní Heršpice
Obec: Brno-jih
PSČ: 61900

Datum vzniku: 22.03.2006

Datum poslední změny: 26.09.2012

Počet zaměstnanců: 1 - 5 zaměstnanců

Převažující činnost: Nespecializovaný velkoobchod

Právní forma: Společnost s ručením omezeným

Institucionální sektor: Nefinanční podniky soukromé národní

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

Kontrola sídla společnosti - přibližte si, kde firma skutečně sídlí

Otevřít mapu v novém okně

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Vloženo Příspěvek Hodnocení
17.01.2016
Pan Sasinek mi dluzi sta tisice za praci kterou jsem pro nej udelal a nedluzi jenom me a jenom se vyhejba.POZOR NA NEJ!
Vloženo z: WRD.HN.UTH.WEU ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.01.2016
Výše uvedený příspěvek je lživý. Jedná se primitivní pokus anonymního individua poškodit naši společnost. Naše společnost své závazky plní a zodpovědní pracovníci včetně vedení, jsou všem k dispozici každý pracovní den. viz kontakty na http://www.thermohome.cz/ .
Vloženo z: TK.VC.ED.RR ( 3 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
04.07.2016
ZDRAVÍM VŠECHNY.
VARUJI VŠECHNY ZÁJEMCE, KTEŘÍ SI CHTĚJÍ POSTAVIT DOMEK OD TÉTO FIRMY. NEJSOU KOREKTNÍ,REKLAMACE NEUZNÁVAJÍ, MÁM NĚKOLIK REKLAMACÍ A DO DNEŠNÍHO DNE JE NEMÁM ODSTRANĚNÉ. KOLAUDACI DÍKY TÉTO FIRMĚ DO DNEŠNÍHO DNE NEMÁM, NEDODALI 2 DŮLEŽITÉ DOKUMENTY, KTERÉ POŽADUJE ST.ODBOR.POKUD SE PŘECE ROZHODNETE STAVĚT, TAK JEDINĚ SE SVÝM STAVEBNÍM DOZOREM, JINAK SPLÁČETE NAD TÍM, CO VYTVOŘÍ.POLÁČKOVÁ BLANKA - OBŘÍSTVÍ
Vloženo z: AH.QAA.RA.WAB ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.07.2016
Dluží Vám společnost Thermo Home IČ 27679021 se sídlem Vídeňská 134/102, Brno, Provozovna Rohatec? Jste fyzická osoba nebo podnikatel? Ozvěte se na email thermohomemidluzi@seznam.cz pro společnou cestu vymáhání pohledávek.
Vloženo z: EHH.AN.JTE.QRY ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
31.07.2016
tady někdo ze společnosti Thermohome psal že je lživý příspěvek o dluhách, že prej nikomu nedluží..... V pátek 29.7 2016 byla na jednu z firem pana Sasínka podána insolvence u soudu v Praze. A že prej anonymní individum. Tak tady bych chtěl dát svoje peníze.
Vloženo z: JC.UA.L.ER ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
01.08.2016
Jak jsme již uváděli, jedná se o nekalou kampaň pana Martina Choura, a jeho společnosti RETAIL HOUSE s.r.o. Tento člověk pro naši firmu působil jako sprostředkovatel. Od naší společnosti před rokem dostal výpověď, protože nám nevyúčtoval vybrané zálohy od zákazníků. Jeho dětinská msta je očerňování na internetu. Vymáhá po Firmě RETAIL HOUSE stavební s.r.o. neexistující pohledávku za dvě projektové dokumentace, které mu už jednou zákazníci zaplatili. Tento závazek neexistuje. RETAIL HOUSE stavební s.r.o. má pouze jediný závazek ve výši cca 150 000 Kč vůči společnosti TRADE PANAD. Ten vznikl právě proto, že Pan Chour nevyúčtoval 600 000 K,č které od této společnosti přijal na svůj osobní účet.
Vloženo z: TK.VC.ED.RR ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.08.2016
dobrý den, koukám, že nejsem jediný komu tenhle lump dluží ...
Vloženo z: AW.QEE.UWK.WZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.08.2016
Nepravda lživé poškozující kampaně nepoctivého Martina Choura se potvrdila. Soud samozřejmě zamítl návrh na insolvenci společnosti RETAIL HOSE stavební. Nevěřte prosím lháři, který se snaží všemožně nás poškodit a přitom dodnes nevyúčtoval společnosti RETAIL HOSE stavební 10 000 000 Kč. My naopak všechny své závazky hradíme. Pokud by měl kdokoliv na nás nějaký požadavek obraťte se přímo nás. Jeli oprávněný bude vám jistě vyhověno.
Vloženo z: TK.VC.ED.RR ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
19.08.2016
Kdy opět rozjedete stavby.
Vloženo z: WRL.HVH.TE.AF ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.09.2016
tik ťak, tik ťak, tik ťak....
Vloženo z: EHH.AN.JTE.QRY ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.09.2016
Na společnost Thermo Home je insolvence, kde její pohledávky jsou v řádech milionů. Pozor před touto firmou.
Vloženo z: EHH.AN.JTE.WFA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
29.09.2016
Jedná se o šikanózní návrh, jenž podal pan Martin Chour, RETAIL HOUSE. Vystavil zpětně faktury z roku 2015 a zaslal je v srpnu a září 2016. A ihned podal insolvenční návrh. Tyto faktury jsou neoprávněné. Snaží se mstít firmě, jenž zjistila co je zač a ukončila s ním spolupráci. Sám Martin Chour má dlouhodobě exekuce, které neplatí.
Vloženo z: TH.QEV.KH.VA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
29.09.2016
Společnost THERMO HOME jedná poctivě, vždy si dostojí všem svým závazkům a všem zákazníkům dostavěla a dostaví jejich domy. Naopak Martin Chour, RETAIL HOUSE jedná nepoctivě, připravil mnoho lidí o statisíce. Doporučuji shlédnout
video o jeho činnosti „černé ovce“ od minuty 4.45. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097429889-cerne-ovce/213452801081204/titulky
Vloženo z: TH.QEV.KH.VA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
30.09.2016
U S N E S E N Í
Krajský soud v Brně rozhodl

takto:

I. Insolvenční návrh se odmítá

Vloženo z: TH.QEV.KH.VA ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
06.10.2016
Ano, je pravda že brněnský soud insolvenci na Thermo Home s.r.o zamítl. Toto rozhodnutí ale nezbavuje společnost Thermo Home jejich závazků, které bude muset uhradit. Jsou ale prostředky pro odvolání a ty budou samozřejmě využity. Pan pisatel se zapomněl zmínit, že byl podán i insolvenční návrh na druhou společnost pana Davida Sasínka a ten byl Městským soudem v Praze přijat. \r\nV žádném případě se ale nejedná pouze o faktury z měsíce srpna a září letošního roku a rozhodně se nejedná, jak uvádí pisatel, o šikanózní návrh. Dluhy před sebou pan David Sasínek valí již od roku 2012, toto byla jenom poslední kapka a došlá trpělivost. Několikrát byl pan David Sasínek upozorňován na to , aby postupně hradil pohledávky. V tuto chvíli jsou celkové dluhy společnosti Thermo Home v závratné výši. Otázkou tedy je, kdo je nepoctivý a kdo naopak pouze požaduje plnění podepsaných smluv, které když nevyhovují, jsou vypovězeny. \r\n Zde psané zprávy jsou ze dne 29.9.2016. V tento den již pan David Sasínek nevlastnil společnost Themo Home s.r.o. a nebyl ani jejím jednatelem. Dne 23.9 2016 byl vymazán z obchodního rejstříku jako jednatel a novým jednatelem se stal pan Bačík, jehož jméno figuruje i u dalších společností v insolvenci. Stejného dne se stala společníkem Thermo Home společnost z USA, INVESTS COMPANY LLC. Vše je až zářivě bíle. Vše najdete na odkaze: https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=615885&typ=UPLNY\r\nVzhledem k tomu, že pan David Sasínek předpokládal konec své předlužené společnosti Thermo Home s.r.o, koupil pan David Sasínek dne 25.8.2016, respektive se stal předsedou správní rady společnosti Cauzione a.s a v ten samý den tuto společnost přejmenoval na Thermo Home Group a.s. Dne 14.9 2016 převedl sídlo společnosti ze Zlína do Prahy. Opět vše zářivě bílé a čisté jako padlý sníh. Kompletní informace na odkaze: https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=604382&typ=UPLNY\r\nČinnost společností Thermo Home, ať sro nebo as, je založena na kompletním kopírování know how společnosti Retail House a prodeji domů, které jsou ve vlastnictví Retail House. \r\nDům Greta je ve skutečnosti dům Pegas: https://www.retail-house.cz/rodinny-dum-drevostavba-Pegas-na-klic-202\r\nDům Gita je ve skutečnosti dům Pegas Top: https://www.retail-house.cz/rodinny-dum-drevostavba-Pegas-Top-na-klic-548\r\nDům Bella je ve skutečnosti dům Retail Smat plus a Retail Smart XL https://www.retail-house.cz/rodinny-dum-drevostavba-Retail-Smart-Plus-na-klic-495 https://www.retail-house.cz/rodinny-dum-drevostavba-Retail-Smart-XL-na-klic-449\r\nTento dům nafocený na webových stránkách Thermohome.cz jako Bella, byl objednán jako Retail Smart Plus za cenu 1 250 000,-Kč v lednu 2014.\r\nVšechny tyto domy a nejen ty, jsou chráněny autorským právem a duševním vlastnictvím. Samozřejmě bude požadováno za každý prodaný dům zaplacení autorských práv. \r\nOdkaz na pořad České televize je sice hezký, nejedná se ale o reportáž o Retail House, nýbrž o stavební firmě, která měla domy realizovat. Pevně věřím, že se pan David Sasínek - Thermo Home dočká v brzké době vlastního televizního pořadu.\r\n
Vloženo z: EHH.AN.JTE.WFA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.10.2016
No jsem Zvědav jak to tady dopadne mám v planu s firmou thermo home stavět. Zatím to vypadá že asi budem. Docela se divím že firma retail House je ještě na trhu.
Vloženo z: EWL.HER.URG.FD ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.10.2016
No jsem Zvědav jak to tady dopadne mám v planu s firmou thermo home stavět. Zatím to vypadá že asi budem. Docela se divím že firma retail House je ještě na trhu.
Vloženo z: EWL.HER.URG.FD ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.10.2016
No jsem Zvědav jak to tady dopadne mám v planu s firmou thermo home stavět. Zatím to vypadá že asi budem. Docela se divím že firma retail House je ještě na trhu.
Vloženo z: EWL.HER.URG.FD ( 3 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.10.2016
To byste se měl spíš divit, že je ještě na trhu firma Thermo Home, která dluží, neplatí, podvádí, nevyřizuje reklamace, kde jejich podnikání je založeno pouze na kopírování všeho, co nabízejí. Opravdu spolehlivá firma.
Vloženo z: JC.UA.CA.H ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.10.2016
Taky jsem velmi zvědavý co z toho vyleze.Právě se rozhoduji s kým mám stavět a thermohome byl jasný favorit,ale pár negativních příspěvku na internetu koluje....tak to musím ještě hodně popřemýšlet přece jenom už to není televize nebo pračka ale barák.
Vloženo z: TK.VN.DEW.WQE ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
10.10.2016
Jak by to mohlo dopadnout. ThermoHome bude stavět dál, protože je realizační společnost a dnes už lidi nechtějí překupníky s teplou vodou...Každý zákazník si musí udělat úsudek sám. Ale rozhodně ne na anonymním internetu. Retail tedy Chour bude kydat hnůj na všechny kolem, ale sám vlastní stavbu nepostavil ani jednu. Je to spíš trapné!\r\nTaky jsem si prošel návrh a je tam vše dobře vidět. Podání a opětovné podání... Opravdu se nejedná o jednání účelové? \r\nJestli to náhodou nebude tím, že Chour díky svému machrovskému přístupu spíš ješitně kope kolem sebe. Na druhou stranu tomu rozumím mít třista tisíc ze smlouvy nebo ne... Taky jsem chtěl stavět a to dokonce s Retailem ale po dvou větách Choura jsem věděl že rozhodně ne. \r\nCo chcete? Máte zálohu? A pak jak ho okradli atd... Raději jsem podepsal smlouvu s Atriem. Ale Pravdou je, že o Thermo Home jsem nevěděl, že realizuji domy přímo. Asi bych si je taky vyslechl.\r\n\r\n
Vloženo z: EAC.HBA.TKH.AT ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
10.10.2016
No to je vůl.... duševní vlastnictví? Vždyť Pegas je okopírovaný a zmenšený dům Lyra od Gservisu.. To by spíš měl chtít pro Gservis od Choura.
To je vážně směšné.

A že to není pořad o Chourovi? Vždyť tomu se říká alibizmus. Vždýt ta právnička říká, že je to rezervační smlouva ...A pan Chour se na kameru vyjádřit nechce. Proč? Protože by se jen zesměšnil.
Za mě plus lidem, co se trhli od namustrovaného člověka. Nedejte se!!! Lidi jsou dnes inteligentní.
Vloženo z: EAC.HBA.TKH.AT ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
11.10.2016
Dobrý den
Jsem autorem kompletní projektové dokumentace zmiňovaného domu Pegas. Pokud má kdokoli pochybnosti o faktu, že autorské práva na tento dům jsou v mém osobním vlastnictví, tak mě může kdykoli kontaktovat. Dům jsem vytvořil v roce 2011. V únoru 2016 jsem s panem Chourem podepsal licenční smlouvu pro možnost používáni této dokumentace k obchodním účelům. V případě, že někdo užívá tuto dokumentaci neoprávněně, porušuje tím autorský zákon. projekce@janros.cz

Vloženo z: EWI.SGA.TB.WEA ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
15.10.2016
Protože hodlám stavět s firmou Thermo Home docela jsem se o zmiňovanou insolvenci zajímal.

Proč vznikla akciová společnost je jasné. Banky odmítají vyplácet peníze firmě, na kterou je podán insolvenční návrh a to jestli je oprávněný, nebo ne, nikoho nezajímá.

Dal jsem si tu práci a obeslal zbylé dlužníky, které p. Chour uvádí ve svých insolvenčních návrzích. Odepsal mi například Rekom-Livtvínov, který o žádné pohledávce neví a s firmou neměl za 4 roky žádný problém. Ale to bude brzo objasněno, protože si soud vyžádal jejich vyjádření k návrhu p. Choura.

Pak jsem se také podíval na video z Černých ovcí a je pro mě zcela nepochopitelné, že takováhle firma ještě funguje. Jelikož mám momentálně méně práce, zvažuji tvorbu "propagačního webu" pro Retail House.
Vloženo z: EHH.AN.JTR.WEC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
14.12.2016
Dobrý den,
s klidem vám můžu říct že tato firma je velmi spolehlivá to však musíte zajít na jejich pravé stránky www.thermohome.cz jsou spolehliví a vše udělají pořádně.
Vloženo z: JC.XSB.VY.GXS ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.01.2017
Jsou to podvodníci. Pozor na ně. Důrazně nedoporučuji !!!
Vloženo z: SQ.QWA.UU.HJ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
27.02.2017
NEDOPORUČUJI!! Tato společnost mi v minulém roce postavila dům za Prahou, první 3 měsíce se zdálo být vše v pořádku, nicméně v lednu do domu začalo zatýkat přes střechu a zároveň se začaly u země v přízemí tvořit plísně, hlavně v rozích místností. Snažili jsme se to řešit, ale jak obchodní zástupce pan Polášek tak ani pan Sasínek, jednatel společnosti na naše výzvy nereagují a přestali nám zvedat telefony. Asi si to budeme muset vyřešit sami a opravit na naše náklady. Zvažujeme na společnost THERMO HOME žalobá. Prosím o případné rady a Vaše zkušenosti. Bohužel jsme neuposlechli vnitřní hlas a všechna špatná hodnocení. Byli jsme ujišťováni, že se jedná o klamné informace a nepřející konkurenci. Nakonec nám nabídli i malou slevu. Teď za to bohužel krutě platíme.Kdo se k nám chce přidat při společné žalobě, určitě mě prosím kontaktujte na email ivana.hrabetova.ih@seznam.cz .
Vloženo z: AK.XNA.RJ.WAH ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 2 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.03.2017
Tak nevím... Ač jsem nechtěl, musím se vyjádřit ke stavbě domu s firmou THERMO HOME a.s. Postavili jsme s nimi dům na klíč - dřevostavbu, termín byl dodržený, kvalita stavby výborná. Jsme spokojeni. Byla dodržena i cena dle smlouvy a vše, co bylo smluvně dojednáno. Jednání pana Poláška bylo vždy korektní, snažil se nám vždy vyjít vstříc. \r\nNěkteré výše uvedené příspěvky se mi nezdají. Někdo si vyřizuje osobní účty a jistě se nejedná o stavbu. Já pokud budu chtít, tak podám insolvenční návrh na kohokoliv, s kým si budu chtít cokoliv vyřídit, ať to je pravda nebo ne. Pokud ji nezaplatím, neprojedná se. Ale škraloup na té firmě nebo osobě již zůstane. Co na tom, že to nebyla třeba pravda a soud by takovou osobu nebo firmu očistil? Na internetu to již zůstane.\r\nJeště se vrátím k firmě THERMO HOME a.s. - já osobně s mojí rodinou tuto firmu doporučujeme!!!
Vloženo z: ECF.EY.UNA.AZ ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 3 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
24.07.2017
Jsou to podvodníci první třídy hlavně p.sasinek dluží za odvedenou práci řemeslníkům statisíce a dělá jako že nic ze pane rediteli
Vloženo z: JC.QAA.UNW.QSC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.12.2017
Nedoporucuji , Sasinek hrozne jednani. Od leta reklamace na popraskanou nekvalitne odvedenou fasadu.Delaji mrzve brouky.Jiz se budeme pripojovat k zalobe na tuto firmu.Pri stavbe nedodrzovali terminy,delnici hruza odvedli strasnou praci.Stale jsme se jen rozcilovali .Nekvalitni material hruza des.Tuto firmu vymazat a byl by klid
Vloženo z: EAA.HTR.UEG.RJA ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
23.12.2017
Já bych tak nerad někomu křivdil. No, kde začít?
Na začátku s totální nasraností jsem si říkal, kašlu na to, abych na tuto fu. něco psal, držím v ruce klíče od domu s euforií, horror mám za sebou.
Avšak když mi 21.12. vypověděl službu kotel(neměl za sebou ještě ani první sezonu, teprve se zahříval), tak už mi teď došli nervy.
Budu se snažit být stručný.
1. Story s firmou a RD? No jak to lépe vystihnou. Zbořit a postavit znovu.
Průser za průserem. Termíny KO, Komunikace keci v kleci, použité materiály nejlevnějšího stupně - trvanlivost max. 2 roky.
2. Mám "postaveno" necelý rok a už jsem nechal soukromě opravovat elektriku, topení a nepočítám moji maličkost, jenž stále něco přetahuje a lepí.
3. Kvalita? Živím se úplně něčím jiným než je stavařina, ale zhodnotil jsem, že bych si ten dům ve stejném čase jako Termohome, tedy 1x déle než bylo deklarováno, postavil sám a mnohem lépe.
4.Nechci jmenovat, avšak jde o sqadru
azzuru, kde dominuje stavbyvedoucí, říkejme mu Zýval, pak si rovnou připravte pistoli k hlavě a nehrajeme ruskou ruletu.
5. Dal bych jsem své tel. číslo, ale nemám
na každého min. hodinu čas, proč fa. Termohome opravdu ne.
Doporučení: Pokuste se najít někoho ve svém okolí a zeptejte se, podívejte se, jak to dopadlo a jaké mají zkušenosti, pokud nad touto firmou vážně uvažujete. Konec konců komentáře od opravdových klientů, jsou negativní.
6. Heslo: Není vše zlato co se třpytí, protože když s Vámi smlouvu uzavírají, ptáčkovi pěkně zpívají.
Vloženo z: EHH.SXE.WH.QZC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
17.01.2018
Firma Thermo home ,hruza nereaguji na reklamaci po pisemnem doruceni delaji mrtve brouky .Dum nam stoji 3 roky nekvalitne odvedena fasada ,ktera byla reklamovana.Nic se nedeje.Pripojujeme se k žalobě na tuto firmu.Jednani p.Sasinka a jeho zamestnancu hrozne.NEDOPORUCUJI OSOBNI ZKUSENOST
Vloženo z: EAA.HTR.UEG.RJA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
30.01.2018
Prosím má někdo postavený dům od THERMO HOME,Ostrava a okoli?děkuji chtěla by jsem se poptat na zkušenosti a jestli bylo vše dokončené v pořádku.
Vloženo z: AQ.QWB.UAR.GE ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
06.03.2018
Také si necháváme stavět dům od této firmy. Spolupracujeme s nimi již skoro rok a jsme ve fázi, kdy máme hotovou hrubou stavbu. Zatím se vše obešlo bez nějakých zásadních komplikací. Samozřejmě nějaké věci bych firmě vytkl, ale to asi každé. \\\\r\\\\nNěkteré s výše uvedených příspěvků se mi opravdu nezdají. Mluvil jsem s několika lidmi, kteří s nimi staví, nebo už mají hotovo a vesměs bylo vše v pořádku-nikdo nelitoval.
Vloženo z: AQ.VC.DKJ.WWE ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 3 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
02.04.2018
Taky stavíme s Thermo Home a jsme těsně před dokončením. A za sebe musím říct že zatím v pořádku. A mluvil jsem s lidma kteří také mají od nich postavení a taky jsou vesměs spokojeni...
Vloženo z: AC.XTV.UNE.WA ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
22.05.2018
My také máme už skoro postaveno s firmou Thermo Home.... Zatím musim říct že spokojenost. Několik much bych samozřejmě našel, ale to asi u všech firem....
Vloženo z: AC.XTV.UNE.WA ( 2 příspěvky z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
11.06.2018
Reklamoval jsem špatnou fasádu reklamace uznána po opravě napíšu.
Vloženo z: JC.UA.CK.RAQ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
13.09.2018
Tak máme s firmou postaveno. Jasně mohl bych tu psát nějaké ty komplikace, přístup firmy v některých věcech atd. ale pro mě zásadní, že máme dostaveno a vše ve výsledku v pořádku, dům je parádní.
Vloženo z: AQ.VC.DKJ.WWA ( 1 příspěvek z této IP )
Počet reakcí: 1 - zobrazit / reagovat
Reklamovat příspěvek
Pozitivní hodnocení
07.10.2018
Na každou svini se voda vaří ale na tohoto buzeranta už vyvrel Hrnec tak snat ho karma dostatečně potrestá a vyzere si to vše az do dna nikomu nic špatného nepreji ale jemu všeho dvakrát většího zmrda jsem v životě nepotkal a doufám ze už nikdy nepotkam!!!!!
Vloženo z: XA.QNG.JNE.WZD ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
12.11.2018
Dobrý den,my už díky bohu 4 měsíce bydlíme,ale byl to boj(doslova). Něž se podepsala smlouva,tak bylo vše růžové,poté se zaslala záloha a už se to vezlo. Neschopnost lidí této firmy,lži,neustálé oddalování, slibování. Zaplatíte se za dům na klíč, a nakonec si vše vyřizujete a zjištujete sami. Až se konečně po našem neustálém apelování začalo stavět,tak teprve začala ta správná show. po dokončení skeletu naše stavba 2 měsíce stála,nikdo nám nebyl schopen říct proč,nekonečné dohadování se stavbyvedoucím Jelínkem,který má mimochodem chování řeznického psa,jedním slovem hulvát,který si do pusy nevidí,a nějaké slušné chování k zákazníkovi mu opravdu nic neříká. Tak konečně namontovali okna emoticon komplet podřené,ve francouzském okně rýha jako pr**e,tak začalo dohadová nanovo,aby se okna vyměnili a pod,,nakonec po 4 měsících urgování a nervování se to vyměnilo,ale p Jelínkem mi bylo řečeno,se nám stále něco nelíbí a že si pořád něco hledáme. No nezlobte se,ale když se zadlužíte do konce života,a máte v tom celý život bydle a ještě navíc za okna doplacíte jako nadstrandart,tak chcete snad aby bylo vše,tak jak má.Po schůzce s panem majitelem firmy,jsme se přestali divit všemu, co se na stavě děje. Člověk, kterému na zákazních absolutně nezáleží, jen hrabat prachy. Asi v polovině naší stavby,mě a manžela kontaktovala kriminální policie kvůli ThermoHome,věřte,že horší pocit jsem nikdy neměla,když víte že už přes milion firma dostala a ted tohle(udajně měli okopirovat projekt našeho domu),byli jsme předvoláni k vyslechu a dál už jsem kontaktováni nebyli,tudíž nevíme jak to dopadlo. Děliníci se střídali jak ponožky,jeden dodělával práci po druhých a pod. Asi 3 měsíce před dokončením stavby,kdy už byla situace neunosná,jsme dostali nového stavebního technika(díkybohu) ten z 90% zajistil aby se stavba dokončila a omluvte (zprasené) věci se opravily. Nějaké nedodělky byli ale i tak jsme dům převzali. Těd firma hraje mrtvé brouky. Navrtaná podlaha, nepřidělané obložky,na půl připevněná garážová vrata, funguje pozue jeden ovladač(za druhý ovladač jsme dopláceli 500,-), Polášek je figurka,která láká klienty,než podepíšeme smlouvu,tak polasek vola,píše,jezdí klidně 2x do týdne,pak už jsme asi neviděli ,ale je to Sasinkuv kůň,to trestní oznámení,kvůli kterému jsme byli na kriminalce bylo podané na Sasinka a na Polaska,takže to budou asi dlouholeti parťáci,tak od Polaska pomoc nečekejte. Stavební dozor jsme neměli,ale odflak´i co se dalo,třeba nám nezateplili zeď z garáže do baráku,kdyby si toho manžel nevšiml,tak v to tak nechali,ale zkušenost s touto firmou by se klidně vesla do celivecerniho filmu. Faktury museli být zaplaceny včas,jinak už vám posouvali termín předáním vyhrožovali,ze pozastavi stavbu ,přitom oni nebyli schopni zpřístupnit dům odhadci pro banku,aby se uvolnili další finance,ale ze oni naplnili svou práci jak měli,tak to bylo v poradku,hlavně platit,platit,platit. Začalo se stavět v srpnu,ale první fakturace byla proplacena už na začátku července, tak tady už vidíte prodlevu,prachy měli ale nestavelo se. Měli jsme mít do 7mesicu hotovo,takže max v únoru,stěhovali jsme se v červnu,pořad se odvolavali na nějaké viceprace a pod,ale ze stavba víc jak 2 měsíce stala,bez absolutního pohybu,k tomu se nikdo nevyjádřil,Sasinek si pořad dokola mlel svou naucenou manažerskou basnicku,takže bezpředmětné,ale kdyby manžel nepritvrdil ve svém chování,myslím ze nebydlime ještě dnes,ale vděčíme za to hodně i p. Horakovi,stavebnímu technikovi,který vše Dohnal ke zdárnému konci,jediný schopny článek v TH.
Vloženo z: WRL.HVH.UT.QZC ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
13.11.2018
Firme Thermohome sa vyhnite širokým oblúkom príspevok z 12.11.2018 je presná kópia nášho domu. Dodnes nemáme vyriešené všetky veci. Je to nekonečný boj.
Vloženo z: EWL.AE.VN.GQB ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
02.01.2019
Já taky nedoporučuji, za včas jsem odstoupil od smlouvy. A teď vím, že jsem udělal jen dobře a Thermo home ..... nikdy více !!!!!
Vloženo z: PD.QZE.WJ.GXZ ( 1 příspěvek z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
09.04.2019
https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=LfPCnOM8sEg\r\n\r\n\r\n\r\n
Vloženo z: ECA.SBB.TRH.ZD ( 2 příspěvky z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
19.09.2019
Pozor na ně, neproplaceji faktury, svině...
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.11.2019
Vážení, většina, tedy ti negativní, mi mluví z duše.\r\nPřipojuji se k názoru, že příspěvek z 12.11.2018, tedy stavebník stavící v mém období, je naprostá pravda.\r\nTedy, když ptáčka lapají....\r\nMůžete dělat co chcete, aby jste stavbu urychlili, stejně bude ze 7 měsíců 16, plus dalších 5 než mi to kvůli jejich chybám zkolaudovali - naceňování trvalo o 40 dnů déle, čímž se stavba posunula do zimy, vybagrovaly se pasy, ale pak se 2 měsíce čekalo až bude tepleji na vylití desky, např. na okna jsem čekal dalších 6 týdnů, izolace tragédie.\r\nZlom nastal, když jsem si najal svůj technický (stavební) dozor investora (TDI).\r\nIzolace se celá předělala, zateplení se předělávalo 3x (odvážela se celá Avie zničeného polystyrenu apod).\r\nTDI mi v průběhu stavby několikrát sdělil, že toto ještě neviděl.\r\nZkráceně : od A do Z problémy, porušování SOD, neprobíhaly kontrolní dny jak měly, neustálé změny pracovních skupin, Stavební denník kromě elektrikáře nikdo nevedl.\r\nPokud přemýšlíte proč postaví hrubou stavbu a pak na to kašlou, tak je jednoduchá odpověď - je to nejnákladnější část, to další, pokud máte v SOD uvedenu kompenzaci 0,02 % a teď pozor z neprostavěné částky tak jim vlastně o nic nejde - cca 10Kč na den.\r\nJeště jedno varování, pokud neuhradíte, byť po dohodě s firmou, jakoukoliv částku, přestává vám běžet nárok na kompenzaci, stavba je tzv. pozastavena.\r\nNa závěr : pp Sasínek - slibem nezarmoutíš (zřejmě firemní heslo), Polášek - líbivý mluvka, Dvořáček - arogantní, rádoby drsňák, hlavně prachy, nic nepřiznat, Jelínek - pro drsné slovo nejde daleko, ale odborník, \r\nHorák Kryštof - tady musím ocenit snahu, ale bohužel nemá slovo.\r\nJeště mají dva experty : Horák Martin - jeho lidé vám bez mrknutí oka odcizí vaše nářadí a on vás tahá za fusekli, jak vám to vrátí a h...o, no a pak jediná žena v mém personálním představení firmy, paní Kosová - to když máte všechno hotové a náhodou! máte reklamaci, tak si tato paní myslí, že na ni má ze zákona 100 dnů (již po 35 dnech mi poslala na vyplnění protokol o reklamaci, tak co by jste od ní chtěli za zázraky).\r\nPoslední co zmíním jsou mé vícenáklady - stavební dozor, který mne uchránil od reklamační pohromy mne vyšel na 160.000 Kč !, dále, dle SOD, nesmíte kromě kontrolních dnů do objektu, firma však nefodržela pokyny firmy, která provedla montáž elektro kotle (ztlumit na minimum po 10 dnech), nechala jej běžet naplno 4 měsíce a rázem jsem jen za toto období doplácel více jak 25.000Kč, k čemuž se nikdo z nich neznal.\r\nBarák stojí, negativní vzpomínky postupně sice vyprchávají, ale někde to tam stále je\r\nZnovu bych s těmito lidmi do toho opravdu nešel, ale chápu, že si můžou noví zákazníci myslet, že zrovna oni mohou mít štěstí...... já si to myslel (bohužel) také.
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
26.11.2019
Vážení tato firma se přejmenovala na TERMICA TEAM, všichni se tváří jako odborníci, ale jsou to podvodníci. Máme od nich postavený dům, všechno špatně....když něco mají přijet opravit, trvá to rok než se uráčí a věřte mi, že to nejsou opravy malého rozsahu, vázne komunikace, nedovoláte se jim, jen slibují. Dali jsme je k soudu za odškodné, protože dům, který nám postavili nejde opravit, tak závažné jsou v něm závady. Vyhněte se jim velkým obloukem ušetříte peníze i nervy.
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení
14.02.2020
DŘEVOSTAVBY s Pavlem Šimkem - https://www.youtube.com/watch?v=mKAShpGZ5g4\r\n\r\nDoporučuji prohlédnout a rozhodnout se po svém, ale každý rozumný člověk jistě užná, že společnost je nevěrohodná, jednání příšerné a její práce nestojí za nic.
Vloženo z: EHL.HXR.WR.QEU ( 7 příspěvků z této IP )
Reagovat (prozatím bez reakcí)
Reklamovat příspěvek
Negativní hodnocení

 

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ    

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
Jan Valenta detail
Eva Kováčíková detail
Antonín Vajdík detail
Světlana Čučková detail
Mychajlo Rosocha detail
Radoslava Baladová detail
Pavel Novotný detail
Renata Hloupá detail
Lenka Jandásková detail
TDS Brno - Sekce řízení jakosti a certifikace detail
MUDr. Jiří Veselský detail
Roman Kadnár detail
Patrik Bulín detail
Radomír Kubíček detail
Michal Novotný detail
Ivan Zouhar detail
Josef Kučera detail
František Rampáček detail
Lenka Hádlíková Lacinová detail
Jaromír Hála detail