Všechna přenášená data jsou šifrována
22.11.2019 08:39:00
Přihlášení
Uživatel:
Heslo:
Heslo?

Registrováno více než
1 252 800 subjektů
2 630 státních organizací
11 200 oznámení korupce
Telefonická podpora - CallCentrum
právní poradna před dlužníky zdarma
Faq / časté dotazy
Aktuality

20.11.2019 - V současné době probíhá konfigurace bezplatných služeb. Služby budou dostupné 1.12. 2019.

20.11.2019 - Vážený kliente, v rámci úprav systému bezplatných služeb byla vygenerována systémová zpráva o prodloužení již uhrazených služeb. V případě, že Vám takováto zpráva byla zaslána, považujte ji za bezpředmětnou. Do dokončení úprav systémů, systém nepřijímá žádné poplatky vyplývajících z ceníku. Nově Registr dlužníků bude Výpisy o bez-dlužnosti a monitoring vlastních závazků poskytován bez poplatků.

05.11.2019 - Vážný zákazníku, z důvodu úprav na sytému mohou být některé ze služeb, deaktivovány. O obnovení služeb budete informováni. Děkujeme za pochopení.

21.10.2019 - Německá ekonomika klesá do recese. Česká ekonomika Německou zpravidla následuje s odstupem 2-3 měsíců.

16.10.2019 - V současné době probíhá úprava systému, opravy textů a funkcí. Může docházet k výpadkům systému. Nově došlo ke zjednodušení všeobecných podmínek a dochází k postupný úpravám a opravám smluvních podmínek.

15.10.2019 - Nová aplikace Dlužnik.cz Více ZDE

15.10.2019 - Nová aplikace pro Osobní bankroty

06.06.2019 - Exekucí na důchod v Česku dál přibývá. Na konci března ji kvůli dluhům mělo přes 90 400 lidí.

06.06.2019 - Počet nově zahájených exekucí je 505 120

05.06.2019 - Zjištění v návrhu auditní zprávy Evropské komise, podle něhož je premiér Andrej Babiš (ANO) ve střetu zájmů, jsou závažná a mohla by zavdávat podezření na trestný čin. V České televizi to dnes řekl nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman.

Nacházíte se na záznamu ekonomických subjektů registrovaných v České republice. Naleznete zde všechny subjekty, kterým bylo přiděleno identifikační číslo. Na evidenční informace o firmách a OSVČ se nevztahuje Zákon na ochranu soobních údajů! (nejedná se o osobní údaje) Co záznam znamená?

Petr Neshoda

Profil společnosti: tato firma nemá vložen žádný profil

IČ: 73177008 (Kontrola v insolvenčním rejstříku)

Ulice: [skryto]
Část obce: Staré Hamry
Obec: Staré Hamry
PSČ: 73915

Datum vzniku: 01.08.2002

Datum poslední změny: 21.04.2011

Počet zaměstnanců: Neuvedeno

Převažující činnost: Výroba nábytku

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku

Institucionální sektor: Ostatní osoby samostatně výdělečně činné

Činnosti firmy:

Vadný zápis? Reklamace záznamu
Blokace anonymního hodnocení

 

 

 

 

 

Detailní informace k subjektu:

Subjekt 'Petr Neshoda' zde nemá prozatím žádný příspěvek / reakci, vložte ji jako první!

Nová pravidla: Níže zadejte Váš příspěvek, který bude veřejně publikován. Můžete popsat názory či zkušenosti s touto firmou či uvést další skutečnosti, které by podle Vás měli ostatní znát. Vulgární příspěvky nebo neurčitě uvedené skutečnosti mohou být vymazány. Administrátor si vyhrazuje právo při opakovaném porušení pravidel zrušit přispěvateli možnost vkládat nové příspěvky a na vyžádání vydat IP adresu záznamu. Recenze je určena k výměně konkrétních zkušeností, ne k neurčitým pomluvám!
Příspěvek:
Příspěvek: je negativní je pozitivní
  CAPTCHA Image Kód je nečitelný? Zvolit jiný
  Vložte kód výše (ochrana proti spamu)

V této sekci jsou poznatky k této firmě od autorizovaných subjektů (věřitelů, obchodních partnerů, dodavatelů).
Vzhledem k tomu, že příspěvek může zásadně zasáhnout do obchodních vztahů, je možné je číst pouze na základě autorizované registrace ZDE.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášeni. Pokud nejste registrováni, proveďte bezplatnou registraci ZDE.

Zde je seznam vydaných zajímavých článků v tisku, které vyšli k tomuto subjektů. Jejich přečtením tak můžete snadno předejít ztrátám způsobeným případným podvodným chováním dané firmy nebo se naopak ujistit o solventnosti firmy, s níž chcete spolupracovat, odebrat zboží či služby.

K prohlédnutí článků je nutné být přihlášen. Pokud nejste registrováni, bezplatnou registraci proveďte ZDE.

Ovládací menu Centrálního registru dlužníků - hodnocení firmy

Centrální registr dlužníků České republiky doporučuje prověřovat subjekty včas a pravidelně.
Vznik jednoho neplatiče či uskutečnění objednávky u nesolventního partnera (firmy) vyjde dle provedených průzkumů na průměrně 50.000,- Kč.

 

Další možnosti:

  • Chcete zjistit, zda je Vámi hledaná firma, OSVČ dlužníkem? Klikněte ZDE
  • Dluží Vám firma, OSVČ či nepodnikatel a chcete dluh zadat do registru Klikněte ZDE
  • Chcete ohlásit nelegální jednání managmentu či úředníka, korupci, trestné činy apod.? Klikněte ZDE
  • Potřebujete zjistit informace z registru o subjektu, který zastupujete? Klikněte ZDE
  • Chcete přidat pro hodnocení firmu, která zde není? Klikněte ZDE
  • Chcete vyhledat jinou firmu? Klikněte ZDE

 

Vyhledat jinou firmu nebo OSVČ    

 

Anonymní hodnocení firmy

Máte zkušenosti s firmou? Přidejte anonymní hodnocení.

Jak hodnotíte kvalitu služeb a produktů? (otázka 1)
Jak hodnotíte platební morálku? (otázka 2)

Vadný zápis? Reklamace záznamu


Výsledky hlasování:

Pokud chcete zobrazit výsledky či přidat subjekt do veřejného monitoringu (do této sekce lze přidat pouze subjekty, které mají přidělené IČ), je třeba se nejprve přihlásit.
Pokud nemáte provedenou bezplatnou registraci, můžete ji provést ZDE.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ: Centrální registr dlužníků ČR na této stránce NEZOBRAZUJE subjekty, ke kterým jsou hlášené závazky či jiné negativní údaje. Databáze tohoto veřejného plošného monitoringu nejsou propojené s registrem dlužníků ve vztahu na výše uvedený subjekt a nelze tedy jakkoliv dovozovat, byť jen spekulativně, že společnost uvedená výše není bonitní. O bonitě subjektů a jejich platební morálce je třeba nahlížet do interního registru.

K zobrazenému subjektu jsou sbírána obecná data za účelem stanovení sekundárního ratingu subjektu bez vlivu veřejně známých obchodních výsledků, které jsou založeny na vlastním účetnictví. Tento systém tak doplňuje funkci včasné výstrahy. Pokud je subjekt náhle negativně hodnocen, může to signalizovat jeho nastávající problém na trhu.

Provozovatel: Anketní systém hodnotící ekonomické subjekty je zajištěn třetí stranou. Centrální registr dlužníků ani jeho správce CERD není vlastníkem databáze a systému ankety. Případné námitky jsou předávány k posouzení provozovateli.

 

 

Další firmy, které by Vás mohly zajímat

Hodnoťte firmy a najděte si ty nejkvalitnější!
Znáte některou další firmu a chcete se podělit o své zkušenosti s ní? Klikněte zde
ZAMSVA HAVELKA detail
ČERNÝ FRANTIŠEK detail
SVOBODA JOSEF detail
ŠNEBERGOVÁ MARIE detail
MIKUDA TOMÁŠ detail
HERBA detail
B.B. B EXPORT IMPORT detail
TOMÁS SNYTA detail
JAJ UCTO detail
NETERDA detail
František Prachař detail
IGOR KARA)SEK ELEKTRONIC detail
KAREL EXNER KAPITA)N detail
OLDŘICH MOTYČKA detail
Petr STANĚK, ČERNÁ RUŽE - MASÁŽE detail
CHOCOVÁ JANA detail
Jan Bašek detail
PAVEL FÁBERA detail
FALTEJSEK detail
FANTOVÁ SMÍŠENÉ ZBOŽÍ detail