Jana Černochová

Jméno a příjmení Jana Černochová bylo náhodně vygenerováno. Pokud potřebujete ke jménu zjistit dluhy, exekuce, nebo nahlásit trestnou činnost, využijte následující menu.

Zpravodajství evidované ke jménu Jana Černochová

07.05.2024

Miliónové zakázky bez soutěže: Drony pro Vojenskou policii vyvolávají podezření z korupce

Armáda ČR čelí nové kontroverzi po nákupu deseti dronů bez soutěže od firmy spojené s bývalým poradcem Tomášem Pojarem. Odkrýváme pozadí podezřelé zakázky v hodnotě 29,3 milionu korun.

Zobrazit více
16.04.2024

Kontroverzní krok České vlády: Armádní nákupy Volvo podkopávají obrannou soběstačnost a ekonomiku ČR

Vláda ČR čelí kritice za své rozhodnutí nahradit tradiční české Tatry švédskými vozidly Volvo, což vzbuzuje obavy o oslabení obranné soběstačnosti a ekonomické stability země.

Zobrazit více
11.03.2024

Kontroverzní krok do budoucnosti: Nákup F-35 pod palbou kritiky v éře autonomních strojů

V době, kdy se světové mocnosti soupeří ve vývoji autonomních bojových letadel, Česká republika se rozhoduje pro nákup stíhaček F-35. Tento krok vyvolává diskusi o relevanci tradičních pilotovaných letadel ve světě, kde umělá inteligence a bezpilotní technologie nabývají na síle.

Zobrazit více
12.10.2023

Zpravodajská hra století: Kuplířství, Tajné služby a Zbrojní obchody

Poté, co se stopy z kauzy nákupních košíků a kauzy Netlook zkřížily, odhalují se vazby mezi tajnými službami, politikou a podsvětím. Jak hluboké jsou vztahy mezi pornem, prostitucí a vládními kruhy? A jakou roli v tom všem hraje Švédsko?

Zobrazit více