Jaromír Soukup

Jméno a příjmení Jaromír Soukup bylo náhodně vygenerováno. Pokud potřebujete ke jménu zjistit dluhy, exekuce, nebo nahlásit trestnou činnost, využijte následující menu.

Zpravodajství evidované ke jménu Jaromír Soukup

15.05.2024

Ekonomický ústup Jaromíra Soukupa: Jak ovlivnilo prodej jeho podílu budoucnost Barrandova

V dnešní hluboké analýze se podíváme na pád mediálního magnáta Jaromíra Soukupa, jehož odchod z televize Barrandov signalizuje zásadní změny ve struktuře a majetkových poměrech společnosti Empresa Media.

Zobrazit více
25.04.2024

Opatření proti MeToo: Jaromír Soukup chodí s advokátkou a natáčí setkání s Agátou Hanychovou

Prevence před MeToo obviněním: Jaromír Soukup přijímá radikální opatření V reakci na možná obvinění z hnutí MeToo přistupuje Jaromír Soukup k preventivním krokům. Společně s advokátkou a s kamerou v ruce se snaží zajistit, že jeho setkání s bývalou partnerkou Agátou Hanychovou budou zcela transparentní a doložitelné. Tento přístup vyvolává diskuse o rovnováze mezi ochranou obětí a prevencí neoprávněných obvinění ve světle hnutí MeToo.

Zobrazit více
06.04.2024

Jaromír Soukup postupně mizí z vysílání TV Barrandov

Jaromír Soukup a jeho redukovaná role na TV Barrandov: Podle analýzy webu Lupa.cz dochází k postupnému omezení jeho televizní přítomnosti. Přečtěte si podrobnosti o této změně ve vysílacím čase.

Zobrazit více
21.03.2024

Dluhopisy TV Barrandov bez zájmu: Jaromír Soukup čelí nedůvěře investorů

Pokus o záchranu TV Barrandov prostřednictvím dluhopisů kulhá. Za dva měsíce si je pořídili pouze tři lidé. Situace naznačuje nedůvěru vůči Jaromíru Soukupovi, jenž si z firmy vyplácí desítky milionů, zatímco zároveň zadlužuje své společnosti.

Zobrazit více
11.03.2024

Jaromír Soukup vybuchl: Agáta Hanychová překročila hranice!

V novém rozhořčení Jaromíra Soukupa na adresu jeho bývalé partnerky Agáty Hanychové dochází k dalšímu zvratu v jejich nekonečném příběhu. Soukupova reakce na Agátino poslední jednání vyvolává vlnu kontroverzí a otázek. Jaké lumpárny se tentokrát Agáta dopustila a jak na to reaguje Jaromír?

Zobrazit více
08.03.2024

Ekonomické kouzlení Jaromíra Soukupa: Majetek vs. morální dluh

Neuvěřitelné příjmy Jaromíra Soukupa rozdělují veřejnost! Zatímco poloviční vlastník televize Barrandov inkasuje astronomické sumy za moderování, jeho příspěvek na výživné dítěti je mizivý. Jak se tyto finanční praktiky odrážejí na etice podnikání a co to říká o prioritách mediálního magnáta?

Zobrazit více
07.03.2024

Media Master získala soudní ochranu, připravuje se na restrukturalizaci - informace od ČTK

V nejnovějším vývoji v mediálním impériu Jaromíra Soukupa získala jeho firma Media Master od soudu ochranu před věřiteli na tři měsíce. Tento krok otevírá dveře k plánované restrukturalizaci a potenciálnímu oddlužení společnosti. S dluhem přesahujícím půl miliardy korun se Media Master snaží o záchranu, která by měla zásadní vliv nejen na její budoucnost, ale i na celý mediální koncern. Jaké kroky přijme firma k obnově své finanční stability?

Zobrazit více
07.03.2024

Jaromír Soukup: Mistr v přesouvání milionů mezi vlastními firmami

Podívejte se, jak Jaromír Soukup, mediální magnát a podnikatel, uměl obratně manipulovat s miliony korun mezi svými firmami. Zahrával si s částkami za moderování a daňové poradenství, přičemž soudní dokumenty a insolvence odhalují úchvatný pohled do světa jeho finančních operací. Objevte, jaké kouzelnické triky Soukup používal ve svém mediálním impériu.

Zobrazit více
06.03.2024

Agáta Hanychová vs. Barrandov: Tvrdí, že jí dluží, oni naopak požadují čtvrt milionu

Influencerka Agáta Hanychová se dostala do sporu s TV Barrandov a jejím vedením. Zatímco ona tvrdí, že pro televizi pracovala zadarmo, Jaromír Soukup a spol. tvrdí, že jí dluží přes čtvrt milionu korun.

Zobrazit více
26.02.2024

Jaromír Soukup otevřený prodeji TV Barrandov: Je čas na změnu?

Podnikatel a mediální magnát Jaromír Soukup naznačuje, že by mohl prodat televizi Barrandov. V rozhovoru pro podcast Hype-Cast připustil, že i přes úspěchy a vazbu na stanici, by při správné nabídce uvažoval o jejím prodeji. V době, kdy se televizi nevyhýbají provozní problémy a Soukup již prodal části svých mediálních aktiv, to může znamenat významnou změnu pro český mediální trh.

Zobrazit více
17.01.2024

Televize Barrandov Čelí Exekuci, Soukup a Čermák Získali Ochranné Moratorium

V důsledku finančních potíží a exekuce má Barrandov Televizní Studio zablokované účty, ale získalo dočasnou ochranu před věřitelem, což nabízí šanci na řešení situace.

Zobrazit více
23.11.2023

Osobní Spory Agáty Hanychové: Soudní Bitvy o Dcery s Prachařem a Soukupem

Vítr neklidu v rodinných vztazích Agáty Hanychové: Po rozchodu s Jaromírem Soukupem se objevují nové napětí a soudní spory, tentokrát se zaměřením na péči o její dcery. Jakub Prachař také vstupuje do právních bitev s požadavky týkajícími se jejich společné dcery

Zobrazit více
18.09.2023

Obává se Jaromír Soukup slovního obvinění? (násilí na ženě, sexuální obtěžování), všechna setkání si Agátou si natáčí

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup, známý mediální podnikatel, mají po rozchodu komplikovaný vztah, což se ukázalo při nedávném předání jejich dcery Rozárky. Přestože Hanychová původně tvrdila, že rozchod je v klidu, realita je jiná. Při předání dítěte oba používali své mobilní telefony k nahrávání celého procesu.

Zobrazit více
29.07.2023

Kauza dluhů okolo Agáty Hanychové, majitele TV Barrandov Jaromír Soukup

Partnerka Agáty Hanychové, majitel TV Barrandov Jaromír Soukup, se musí vyrovnat s finančními problémy. Jedna ze společností patřících do jeho mediální skupiny se ocitla v těžkostech a potřebuje splatit více milionů korun. Dluh byl převeden do insolvenčního řízení. Soukup však obvinil konkurenci ze sabotáže.

Zobrazit více